PROŠNJE LJUBEZNI

Oče, ki ljubi:

PROŠNJO IZREČEŠ VEDNO, KO JE SRCE ODTUJENO, KER IŠČE LJUBEZEN, KADAR OSTANEŠ BREZ NJE...

...PROŠNJA JE POMOČ TAKOJ, KER KO PROSIMO, SPREMINJAMO SEBE KOT LJUBEZEN. (Foto: Pinterest)

1. PROŠNJA ZA PRAVO LJUBLJENJE

2. PROŠNJA ZA LJUBEZEN

3. PROŠNJA ZA POMOČ DUŠNI PARTNERKI

4. PROŠNJA ZA KONEC ZVEZE Z DUŠNIM BRATOM

5. PROŠNJA MOŠKEGA ZA PRAVO LJUBEZEN

6. PROŠNJA GANEŠU ZA PREOBRAZBO DUŠNEGA PARA

7. PROŠNJA ZA MOČ V LJUBEZNI

8. PROŠNJA MOJSTROM KARME (ZA STANOVANJE IN PARTNERJA)

9. PROŠNJA ZA LJUBEZEN V SEBI (1)

10. PROŠNJA ZA PRAVO DELO (1)

11. PROŠNJA ZA KONEC KARME DO ROMOV

12. PROŠNJA GANEŠU ZA POMOČ PRI ISKANJU PRAVE LJUBEZNI

13. PROŠNJA ZA LJUBEZEN V SEBI (2)

14. ZAHVALA ZA LJUBEZEN PRVI NAJPOMEMBNEJŠI OSEBI

15. PROŠNJA LJUBEZNI V DUŠI

16. PROŠNJA ZA PRAVO SAMOPOTRDITEV

17. PROŠNJA ZA NOVO DELO

1. PROŠNJA ZA PRAVO LJUBLJENJE

Obrednica Lian sprašuje, zakaj jo je zapustil ljubimec, ki je bil (je sporočeno) sorodna duša – sin iz prejšnjih življenj, ki mu je bila mama.

»On te je sprejel kot mater, ne kot ženo, ker si ga ljubila kot otroka, ne kot moškega. Z izrečeno prošnjo te bo prepoznal kot ljubezen/zavest v ženskem telesu. Ljubezni ne ponujaj otroku, ljubezen ponujaj moškemu.

Za moškega je ponujena ljubezen telo (poljub na telesu), in za žensko tudi. Poljub na ustnice je pomoč osebnosti, da se lahko umakne.

Poljubljaš njegovo telo, kot da je tvoje, in ponudiš svoje telo, kot da je njegovo. Ti ljubiš moškega v sinu in on ljubi žensko v mami – zavesti, ki se poznata, se predata moško-ženski ljubezni.

Ko je človek iz tebe rojen, ne želiš posedovati njegovega telesa, ker je že tvoje telo. V naslednji inkarnaciji želiš, da bi to telo bilo znova tvoje, telo zavesti, ki se je že utelesilo skozi tebe – sorodna duša.

On vidi vajino povezanost v zavesti, ne pa moško-ženske sile, ker še ne pozna dušne ljubezni (ni še spoznal svoje dušne partnerke), ki je milina dveh, ne potrjevanje enega v obeh. On išče tebe, a še ne razume odnosa sorodnih duš, ki se razlikuje od karmičnega, kjer je več sile.

Poljubi njegovo sliko in prosi za ljubezen med moškim in žensko:

 

Prosim, da moje telo pokliče tvoje telo,

da moja ljubezen pokliče tvojo ljubezen, 

 da bi se ljubila,

kot da ženska prvič ljubi moškega

in moški prvič ljubi žensko kot ljubezen in telo.

 Hvala za prošnjo.

 

Z dušnim partnerjem imamo željo posedovati telo, ki ima isto zavest, in bo nekoč tudi isto telo kot naše.

V karmičnem partnerstvu spoznavamo preko telesa drugega spola svoje telo. Želimo uporabiti to telo, ne ga posedovati kot del celote, ampak uporabiti telo nasprotnega spola za ozaveščanje samega sebe.«

Zakaj želimo dušnega partnerja posedovati in karmičnega partnerja uporabljati?

»Posedovati pomeni postajati eno s tem telesom tudi v zavesti, posedovanje je občutek enosti v telesu in zavesti. Uporabljanje pa je spoznavanje ženske oz. moške sile v telesu brez občutka enosti in večnosti v zavesti – karmični partner nas zmede, ker mislimo, da tudi z njim lahko ozavestimo telo.«

(več na: https://www.heragea.com/442129517; 34. DUŠNO IN KARMIČNO PARTNERSTVO)

Oče, ki ljubi: "POLJUB NA USTNICE JE POMOČ OSEBNOSTI, DA SE LAHKO UMAKNE. POLJUBLJAŠ NJEGOVO TELO, KOT DA JE TVOJE, IN PONUDIŠ SVOJE TELO, KOT DA JE NJEGOVO." (Foto: Pinterest)

2. PROŠNJA ZA LJUBEZEN

Oče, ki ljubi: "ON JE ISKALEC LJUBEZNI NA NAPAČEN NAČIN, IŠČE MOČ, NE LJUBEZEN." (Foto: Pinterest)

Po razvezi sem že dlje časa sama. S sosedo sva šli na pijačo. Je razlagala o svojem zadnjem fantu, ki je imel težave. Za sosednjo mizo je sedel človek, ki je vse slišal in rekel, naj prebere knjigo Načrt duše. Smo se pogovarjali, pa sem ga vprašala, kdo je, če je angel ali mojster, pa je rekel, da najbrž vem, kdo je. Pa ne vem. Na koncu je rekel, da nama bo poslal vabilo na delavnico in da lahko prideva, prilagam vabilo. V kakšnem dušnem odnosu sem s tem moškim, pa tudi s sosedo?

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

"On je tvoja sorodna duša, bil je tvoj sin, ti mama v prejšnjih življenjih. Samo zaradi tega se lahko še srečaš z njim, v osebnosti se ujemata, v srcu in duši sta precej oddaljena. On je lahko samo tvoj otrok, ne moški.

Je iskalec ljubezni na napačen način, išče moč, ne ljubezen. On čisti ostanke osebnosti umrlih, ne duše – kako bi lahko pomagal dušam, ki so razvitejše od njega?! Pri intuitivnem vpogledu vidi karmo življenja, ne pa poslanstva v ljubezni. Vidi te lahko kot mater, ne kot žensko, ne nosi pomembnih sporočil zate. Na srečanju boš spoznala, da ima veliko ljubezni do božanskega, ne pa do duše, ker ne ve, da duša ni lupina osebnosti, je nekaj, kar šele nastaja iz človeka. Pristopil vama je, ker je zaznal človeško trpljenje.

Ta ženska je tvoja dušna sestra. Ona je del, ki je bolj v življenju v sili, zato ti je tuja. Ti si del, ki predstavlja ljubezen. Samo zaradi nje pojdi na srečanje, ona potrebuje novo upanje, ti tega srečanja ne potrebuješ.

Za ljubezen izreci prošnjo:

Prosim za ljubezen,

ki ni samó delo,  

je tudi moje poslanstvo."

3. PROŠNJA ZA POMOČ DUŠNI PARTNERKI

Oče, ki ljubi: "PREJ POČI KAMEN, KOT OSEBNOST LAHKO SPREJME SEBE KOT LJUBEZEN, NE KOT MOČ." (Foto: Pinterest)

Povedala sta mi, da sva z A. dušni par. Je morda ona preveč navezana na (polnoletnega) sina iz prve zveze (ki še živi pri njej)? To sprašujem, ker me ona ves čas zavrača kot partnerja (že  več let), čeprav sva prijatelja in ji pri vsem vedno pomagam in ji prisluhnem.

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

"Ona ne zna ljubiti kot ženska, ker je zatrla žensko v sebi, da je lahko mati. Poljubi njeno sliko in prosi njeno dušo, da postane ženska, ki je tudi mati!

Njena osebnost sebe prepozna le kot mater, ne kot ženo ali ljubico. Ženska, ki je samo mati in ni žena ali ljubica, išče moč v delu kot mati. Ona išče moč v delu, ne ljubezen v sebi. Zaradi ljubezni bi bila boljša kot mati. Otroka postavlja nad sebe in ne vidi, da ta otrok ne bo isto ravnal. Ona ljubi tvojo prisotnost ob sebi, ne more pa biti ljubica, ker je zatrla žensko v sebi. Ženska, ki je samo 1/4 ženska, bo postala bolna in nemočna.

Vprašaj jo, zakaj zanikuje sebe kot žensko in zakaj ne ljubi sebe kot žensko, ampak išče moč samo v delu. Ko bo živela kot ženska (žena-ljubica), bo postala še boljša delavka in boljša mati.

Ona ljubi tvojo pozornost, bolj kot pozornost drugih moških, ne poišče pa ljubezen v tebi in ljubezen v sebi, ker jo je strah ljubezni. Njena pot je ljubezen, ne življenje – kako ji bo žal, ko ne bo več imela tebe ob sebi! Njena duša joče, ker ona ostaja moč, ne nemoč, ki išče ljubezen. Vse, vse ljubezni tega sveta ji ne morejo povrniti tvoje ljubezni!

Čez tri leta bo nemočna v življenju in bo iskala tebe, ti boš oddaljen in ona bo ostala sama. Tudi danes je njena duša sama – danes je čas, da spremeni sebe, kot se spreminjata dan in noč.

Ljubezen, ki ni ljubezen, je pekel noči duše, zato naj vse sile, ki so ljubezen, pokličejo pomoč od Najvišjih:

Prosim Očeta

za ljubezen v duši,

da bo ljubezen

za vedno potrjena

in nikoli več izgubljena.

 

Jaz bom njena moč

in ona bo moja moč –

takrat bo ljubezen prava!

 

Vsakdo,

ki služi ljubezni duše,

je blagoslovljen,

in nikoli ne bo zapuščen

od Najvišjega med Najvišjimi.

 

Hvala sili ljubezni,

ko ni več zavesti ljubezni.

 

Izreci to prošnjo, ko boš najmočneje ljubil sebe, in pozabi, da si jo kdajkoli izrekel! Čez 21 dni boš spoznal, ali je ona tista, ki bo tvoja žena, ali pa jo boš pozabil za vedno…

Če se odločiš, da te prošnje ne izrečeš, se boš vedno spraševal, ali si naredil prav ali ne.

Vajina duša ljubi vaju kot mati ljubi svoja otroka. Nič ni bolj pretočno od človeškega telesa, in nič ni bolj nepretočno kot človeško telo. Prej poči kamen, kot osebnost lahko sprejme sebe kot ljubezen, ne kot moč.

Vse trpljenje na tem svetu je zato, ker osebnost išče moč in jo zamenja za ljubezen, ki je ljubezen do življenja sebe, ne življenja mene in tebe, ki daje svobodo, namesto življenja sebe, ki je privid moči in daje zapor.

Vse to je Oče napisal zate."

4. PROŠNJA ZA KONEC ZVEZE Z DUŠNIM BRATOM

Oče, ki ljubi: DUŠNI BRAT IN SESTRA STA PRIJATELJA ZA ŽIVLJENJE, NISTA PARTNERJA, KER SKUPAJ IŠČETA POMOČ, NE LJUBEZEN. (Foto: Pinterest)

Z otrokoma sem se preselila k novemu partnerju, a v zadnjem času se je zelo oddaljil od mene. Kaj gre narobe? (S.)

Oče, ki ljubi, odgovarja, da sta dva dušna para v vaši skupni nastajajoči novi duši, in vaš partner je polovica drugega dušnega para – vaš dušni brat: 

»Tvoj dušni brat ni tvoj dušni partner za ljubezen, je tvoj prijatelj za življenje. On je prišel kot pomoč, ne kot rešitev tvojega iskanja ljubezni.

Poveži se z dušo, ker si ne želi vajinega združevanja v ljubezni. Poiščita vsak svojo ljubezen, ki je prava, in lepo se bosta razumela še dalje.

V poslanstvu duše sta ista v istem, eno v dvojem. To daje moč, ne ljubezen, ki je dvoje v enem,  različnost v istem.« 

Kako naj zaključiva zvezo?

»Izreci to prošnjo za pomoč ljubezni, ki se išče v duši kot življenje, ne kot ljubezen:

 

Nič ni pomembnejše od ljubezni,

tudi moč ne. 

Ljubim sebe in ljubim tebe,

kot otrok ljubi otroka,

ne kot ženska, ki ljubi moškega.

 

Hvala ti za dušno moč,

moč življenja,

ki jo dobim jaz od tebe

in ti od mene,

hvala ljubezni v tebi

in hvala ljubezni v meni,

ki bo iskala tam,

kjer nisva še iskala.

 

In vse bo lepo in še lepše, 

kot v sanjah največje človeške sreče.«

5. PROŠNJA MOŠKEGA ZA PRAVO LJUBEZEN

Oče, ki ljubi: MOŠKI MORA IZ PREDMETNOSTI V ODNOSNOST. LJUBEZEN NI NUJNO ZLO, AMPAK RAZVOJ. (Foto: Pinterest)

Kako naj pomagam prijatelju v ljubezenskih težavah in mu predstavim dušno ljubezen? (J.)

»Prijatelju je vseeno, kako sta moški in ženska dušno povezana, njega samo zanima, kako bi žensko dobil. On mora iz predmetnosti v odnosnost.« 

Kako naj se bolj posveti odnosom

»Išče naj bolj odnos kot srečo, ne delo kot srečo. Naj prosi za ljubezen ženske, ki je bila njegova hči (v prejšnjih življenjih), in izreče prošnjo za moške, ki ne jemljejo ljubezen kot razvoj, ampak kot nujno zlo:

 Prosim za ljubezen ženske,

ki mi bo dala občutek,

da je bilo vredno živeti na tem svetu.

 

Prosim za to ljubezen,

ki bo prišla,

če bom tudi sebe sprejel kot ljubezen,

ker tudi jaz sem ljubezen v svojem srcu,

ne samo v srcih drugih ljudi.

 

Hvala za to prošnjo.

Žensko naj išče kot nekoga, ki ga bo on ščitil, ne kot nekoga, ki prinaša zabavo. Njegova pot bo jasna kot nebo, če le ne bo postal oblasten v uspehu.« 

6. PROŠNJA GANEŠU ZA DUŠNO PARTNERSTVO

Oče, ki ljubi: TRENUTNO STA OBA ŠE TAKO MOČNA, DA BI VAJINA MOČ PREKINILA VAJINO ZVEZO, IN VAJINA DUŠA BI JOKALA, ČE BI DRUG DRUGEGA KAZNOVALA. MOLITA, MOLITA IN PROSITA GANEŠA, DA VAJU PREOBRAZI. (Foto: Pinterest)

Sem v zvezi s sorodno dušo, a z dušnim partnerjem sva zelo zaljubljena in veliko skupaj. Kdaj bova zaživela skupaj?

OČE, KI LJUBI, pravi, da je to odvisno samo od vajine ljubezni. V izhodiščni inkarnaciji ste bili 'mojstrica ljubezni' - imeli ste bogate moške, ki so vas vsi občudovali, za življenje niste skrbeli, vedno so za vas poskrbeli drugi. 

Še vedno ni pravi čas, da greste od sedanjega partnerja - sorodne duše mame iz prejšnjih življenj. V sebi se morate pripraviti na ljubezen, kjer samo dajete in nič ne zahtevate, ker vaš dušni partner lahko sebe spozna le v vaši ljubezni, ne v vaši moči.

Ker dušni partner daje, prosi, potrjuje in pričakuje, ne kaznuje - kazen je človeška, ne od duše. Ko se duša združuje, ne more biti eden močnejši od drugega. Lahko smo dušnemu partnerju samo človeški, lahko pa smo mu tudi dušni partner.

Ste lahko z njim samo kot človek - ali tudi kot duša?

Trenutno sta oba še tako močna, da bi vajina moč prekinila vajino zvezo, in vajina duša bi jokala, če bi drug drugega kaznovala. Molita, molita in prosita Ganeša, da vaju preobrazi.

Prošnja: 

 Ganeš, prosim, pridi

in me vodi v ljubezen,

ki je večja od človeške

in je osvoboditev moškega in ženske

iz človeškega trpljenja.

 

Moja duša išče njegovo* dušo.

 

Ganeš, pridi 

in naju poveži,

kot bi povezal otroka z otrokom,

ne očeta z materjo,  

ker samo otrok sprejme otroka,

mati vedno išče potrditev v očetu.

________________________________

*njeno dušo - če to Prošnjo izgovarja moški

7. PROŠNJA ZA MOČ V LJUBEZNI

Oče, ki ljubi: ČE SMO V NEMOČI (DEPRESIJI), POMENI, DA NIMAMO LJUBEZNI, NE DA NIMAMO MOČI. KER MOČ SLUŽI LJUBEZNI. (Foto: Pinterest)

Oče je skozi Deo kanal ljubezni sporočil, da je P. moj dušni partner in da živi v karmični zvezi. P. je depresiven, partnerka ga priklepa nase in sili k delu, mene pa skoraj ne opazi, čeprav sem mu povedala, da sva dušni par. Kako iz začaranega kroga?

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

"Prosi za moč v ljubezni:

V sebi iščem moč,

čeprav sem jaz ljubezen.

 

Prosim sebe,

da prosim za pomoč,

ki bo prišla takoj,

ko bo prošnja izrečena.

 

Prosim sebe in

prosim tebe, ki si del mene,

da me potrdiš 

kot ljubezen, ne kot moč: 

 

kjer moč vidi poraz,

ljubezen vidi svoj obraz.

Poljubiš svojo sliko in rečeš:

Jaz sem moč 

ljubezni." 

Kaj pa, če bo P. dvomil v smisel te prošnje?

"Išče naj zavest v sebi (ljubezen), ne silo v sebi (moč). Za to ni zdravila, ali energije, to moramo narediti sami, s prošnjo.

On čuti veliko pomanjkanje ljubezni v sebi, ker je potrjen samo kot delo, ne kot človek. Čimveč potrditev naj dobi, da je dober človek.

Če smo v nemoči (depresiji), pomeni, da nimamo ljubezni, ne da nimamo moči. Ker moč služi ljubezni."  

8. PROŠNJA MOJSTROM KARME (ZA STANOVANJE IN PARTNERJA)

Rada bi pomagala snahi, ki gre na operacijo, v zadnjem času je imela ljubimca. In ne najdem stanovanja, niti nekoga normalnega zase. Včasih se mi blede, v krogu se vse vrti, ampak se spravim v red. Kaj to mora biti tako, kaj delam narobe? Rekla sta, da sem zelo mlada duša ('črna duša življenja')... (G.)

»Izreci prošnjo, ko si nemočna. Ne, ko bo tvoja osebnost že imela načrt, ampak ko ne vidiš nobene rešitve več:

 

Prosim Mojstre Karme,

ki me učijo ljubezni in postavljajo ovire,

da spoznajo, kako sem nemočna,

in mojo željo po človeški sreči spremenijo v ljubezen,

ki prinaša najenostavnejše rešitve.

 

Naj pride stanovanje zame in mojega otroka

kot darilo vesolja,

ker ga iščem iz ljubezni, ne iz strahu,

iščem ga iz ljubezni do življenja,

ki je lepo, kadar sem jaz ljubeča.

 

Prosim za partnerja,

ker sem sama nemočna in

neizpolnjena kot ženska,

on bo zame in jaz bom zanj pomoč v ljubezni, 

ki jo oba potrebujeva.

 

Hvala, Mojstri karme,

da sem lahko izrekla to prošnjo,

ki ni pravična, če nisem ponižna v srcu –

obljubim, da kadar bom ranjena,

ne bom sebična, 

ampak še bolj ljubeča.«

(več na: https://www.heragea.com/443972849; 75. VČASIH SE MI ŽE BLEDE)

Oče, ki ljubi: NAJ SE MOJA ŽELJA PO ČLOVEŠKI SREČI SPREMENI V LJUBEZEN, KI PRINAŠA NAJENOSTAVNEJŠE REŠITVE. (Foto: http://fitnessmagazinetatiana.topvidweb.ru/3023742-42-ideas-fitness-photography-couples-holding-hands.html)

9. PROŠNJA ZA LJUBEZEN V SEBI (1)

Oče, ki ljubi: "POKLIČI SVOJO DUŠO, SAMO TAKO BOŠ LAHKO IZSTOPILA IZ PASTI ISKANJA LJUBEZNI TAM, KJER JE NI." (Foto: Pinterest)

Imam sestro, pred 10 leti je bila prvič hospitalizirana v psihiatrični bolnišnici, letos se je to ponovilo. Povedala mi je, da ima najbolj rada svojega moža in hčerko. Mož je v penziji in vsak dan spije šest piv, hčerka pa se je pridružila centru Hare Krišna in ima zelo malo stikov z zunanjim svetom, tudi domov skoraj nikoli ne pride. Mogoče kakšen stavek za lažje razumevanje situacije, zakaj se ji to dogaja in ali ji kako lahko pomagam - ali pa samo sprejmem?

OČE, KI LJUBI, pravi, da sestra išče ljubezen do same sebe tako, da dobi potrditev od njiju (moža in hčerke), in je seveda ne dobi. Če bi imela vsaj sebe rada, bi se lahko samopotrdila. 

Išče, da bi jo nekdo vsaj potrdil kot življenje, to pomeni, da bi jo opazil kot pomembno osebo v svojem življenju, da ona ni samo oseba, ki ima delo, da je tudi oseba, ki ima dušo. 

Padla je v past družine, ki je ne more potrditi, ker tudi mož in hči ne ljubita sebe. On s pitjem išče še otroški svet, kjer ni odgovornosti, ona pa v tej družbi išče disciplino do Boga in se uči ponižnosti do Boga, ki še ni ljubezen do samega sebe. Ko bo dovolj ponižna, se bo skupini uprla, ker ne bo potrjena kot ljubezen, razen če bo tam našla partnerja. 

Naj sestra pokliče svojo dušo, samo tako bo lahko izstopila iz pasti iskanja ljubezni tam, kjer je ni. Naj izreče Prošnjo:  

Prosim sebe,

da najdem pot k sebi,

kjer sem jaz ljubezen,

ne samo življenje, 

 

tam bom srečna in

tam bom razumela,

zakaj svet ni takšen,

kot jaz mislim, da bi moral biti -

vsi iščemo ljubezen tako,

da pozabimo,

da jo tudi drugi iščejo pri nas.

 

Prosim sebe,

da najdem pot do ljubezni v sebi,

da ne bom ranjena, 

če drugi ne bodo ljubili te ljubezni v meni, 

saj tudi oni niso našli sebe

kot ljubezen. 

 

Hvala za Prošnjo. 

Prošnjo naj izreče čim večkrat, zjutraj, zvečer, opoldan, vedno ko je v krizi.

10. PROŠNJA ZA PRAVO DELO (1)

ALI SI ŽELIM DELO SAMO KOT NALOGO? (Foto: Pinterest)

A. je moja sodelavka in učiteljica v tujini, kjer trenutno opravljam prakso. Prosim Očeta za odgovor, v kakšni dušni povezavi sva.

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

"Ona ti prinaša novo priložnost v življenju - prvič sta se srečala (odnos 'po sili življenja'). Če bo izkazovala preveč moči, jo potrjuj kot otrok, ki potrdi svojega starša, če bo ljubeča, usliši njene prošnje - takó sodelovanje med vama ne bo boleče in ne bo nastajala nova karma.

Delo, ki ga opravljaš, te bo utrdilo v osebnosti, in iz tega trpljenja boš lažje našel svoje poslanstvo. Stojim ti ob strani in te prosim, da opravljaš mantre Obreda celote, ki ti bodo dale pogum za novo življenje.

Izreci Prošnjo:

Prosim Očeta, ki daje življenje,

in prosim Očeta, ki daje ljubezen,*

da me vodita do poslanstva v človeštvu,

ki išče in ne najde ljubezni v delu.

 

Delo, ki ga iščem,

ni samo delo za preživetje,

je tudi moje poslanstvo.

 

Hvala za Prošnjo,

ki je izgovorjena iz ljubezni v meni."

___________________________________________

*Oče, ki daje življenje - Oče Zemlje, Sveti Oče, Jahve/Jehova, Alah, Šiva, ki meditira...

Oče, ki daje ljubezen - Oče Osončja, Oče, ki ljubi, Oče Ljubezni, Oče Prvi, Šiva, ki ljubi...

11. PROŠNJA ZA KONEC KARME DO ROMOV

Oče, ki ljubi: DUŠA IŠČE BREZPOGOJNO LJUBEZEN LJUDI, KI SMO JIH NEKOČ PRIZADELI. (Foto: Pinterest)

Zakaj me tako močno privlačijo Romi?

OČE, KI LJUBI, odgovarja: "Ker iščejo le ljubezen, ki je brezpogojna, ne moč. Zanje je življenje darilo, ki se praznuje, iščejo delo kot moč obstoja." 

Sem bila v prejšnji inkarnaciji Rominja?

"Ne, nikoli nisi bila Rominja. Preganjala si Rome kot razbojnik iz njihovih bivališč v 15. stoletju na nemškem ozemlju, nisi jim pustila živeti tam. Zdaj tvoja duša išče Rome in njihovo brezpogojno ljubezen, ker si sama nisi odpustila moči, ki je bila žaljiva."

Ali se lahko rešim karme do Romov?

"Da, tako da moliš in jim pošiljaš ljubezen, ki ni le tvoja, ampak tudi Očetova – ker tvoja ljubezen je močna, Očetova pa odrešujoča.

Prošnja: 

V mislih poljubljam vse Rome

in jih prosim, 

da mi odpustijo,

 ker sem jih nekoč preganjala 

iz njihovih domov.

Ponavljaj to prošnjo v sebi vsak dan in vedno, ko ti bo hudo. Naredi mantro za Ganeša dvakrat dnevno: 

Om Gáneš Námah Om*

Mantra in prošnja te bosta povezali z dušo in pomagali odpraviti karmo (na https://www.heragea.com/433069585MANTRANJE ZA NOVEGA GANEŠA)."

12. PROŠNJA GANEŠU ZA POMOČ PRI ISKANJU PRAVE LJUBEZNI

Oče, ki ljubi: "NIČ NE BO HUDO, SAJ ME GLEDA GANEŠEVO OKO." (Foto: Pinterest)

OČE, KI LJUBI, sporoča: 

"Če iščeš pravo ljubezen, si pomagaš s Prošnjo:

 

Ljubim ljubezen v sebi in

ljubim ljubezen v tebi:

 

Nič ne bo hudo,

saj me gleda Ganeševo oko, 

Pridi, Ganeš, 

in me vodi,

kot mati vodi 

svojega otroka."

13. PROŠNJA ZA LJUBEZEN V SEBI (2)

ALI LJUBIMO ZATO, DA ŽIVIMO – ALI ŽIVIMO ZATO, DA LJUBIMO? (Foto: Pinterest)

Življenje drsi mimo mene, same obveznosti... Kaj počnem narobe, ne razumem?!

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

"Vedno si imela vse v prejšnjih inkarnacijah, družino, otroke, partnerstvo, delo, posest, nikoli pa se nisi zares odprla ljubezni. Tvoja duša te prosi, da se ljubiš kot ljubezen, ne samo kot življenje. Išči več ljubezni kot mati, žena in ljubica, ne samo kot delavka.

Izreci Prošnjo, ko ostaneš brez ljubezni:

 

 Prosim sebe kot ljubezen,

da se ljubim kot ljubezen,

ne samo kot življenje, 

in pomoč bo prišla, veliko pomoči."

14. ZAHVALA ZA LJUBEZEN PRVI NAJPOMEMBNEJŠI OSEBI

Oče, ki ljubi: "LAŽJE BOMO POKLONILI LJUBEZEN DRUGIM, ČE BOMO PREBUDILI PRVO LJUBEZEN V SEBI, KI SMO JO SPOZNALI. TI SI JO SPOZNALA OB BABICI." (Foto: Pinterest)

Če vas prav razumem, mi moje pomanjkanje ljubezni v sebi preprečuje, da se razidem s partnerjem, ki je moja sorodna duša, in začnem zvezo z dušnim partnerjem, s katerim sva  zaljubljena. Pravite, da je moje pomanjkanje ljubezni povezano z ljubeznijo, ki jo je imela moja mama, ko sem bila še čisto majhna. Ampak mame se ne spomnim dobro, ne čutim njene največje ljubezni, ko sem bila še majhna.

Vaše pomanjkanje ljubezni do sebe kot svetega bitja je močno povezano z ljubeznijo pomembne osebe za vas iz vašega otroštva. Če se ne morete spomniti, koga je imela vaša mama rada, ko se je prvič spomnite, pomislite, ali je prva ljubezen, ki ste jo začutili, morda prišla od dedka, babice, očeta? Kot otrok ste vendar morali občutiti ljubezen ob nekom…

Od dedka, dedka po očetu se spomnim, kako me je mel rad. Še prej pa se spomnim babice po mami, ko mi je stekleničko dajala, kako me je imela rada, pa ko sem se igrala pri njej...

Lažje boste poklonili ljubezen drugim, če boste prebudili prvo ljubezen v sebi, ki ste jo spoznali. Vi ste jo spoznali ob babici, zato izrecite ZAHVALO:

HVALA BABICA,

DA SEM SPOZNALA TO LJUBEZEN S TABO.

15. PROŠNJA LJUBEZNI V DUŠI

Oče, ki ljubi: TI NIMAŠ TEŽAV Z DELOM, AMPAK Z LJUBEZNIJO. POKLIČI SVOJO DUŠO, KI JE VEČ KOT TI, IN JO PROSI, DA TE LJUBI BOLJ, KOT TI LJUBIŠ NJO, IN ISKALA BOŠ LJUBEZEN, NE GLEDE NA TO, KOLIKO DELA TI BO KDO NALOŽIL. (Foto: Pinterest)

Obrednica L. sprašuje, ali jo boli želodec zaradi skrbi pri delu v službi (priprava vrednotenja napredovanja (...) delavcev).

»Ti nimaš težav z delom, ampak z ljubeznijo. Z delom hočeš podpirati ljubezen, namesto bi bilo obratno. Ti se naj najprej ljubi s fantom, in potem odloči, kako boš kaj počela.

Ko nam delo postane najpomembnejše, je ljubezen že umrla. Takrat postanemo dovzetnejši za težave, namesto za rešitve. Rešitve se nam izmikajo, ker nismo več v stanju ljubezni, ampak moči, kako postati gospodar življenja, namesto uživalec življenja. Nekaj delamo, ker plešemo z življenjem, ne, ker kontroliramo življenje.

Kriterij nagrajevanja – je kriterij preprostosti, ne izjemnosti. Izjemen je tisti, ki je najpreprostejši. Najpreprosteje je opraviti potrebno delo in ugotoviti, kaj je nepotrebno. Čas je nagrada pri enoličnem delu, število novih projektov pri ustvarjalnem delu.«

Zakaj jo boli želodec?

»Ker je popolnost v delu pri tebi pogoj za ljubezen: 'Ne smem biti ljubljena, če nisem dobra v delu.' Pokliči svojo dušo, ki je več kot ti, in jo prosi, da te ljubi bolj, kot ti ljubiš njo:

 

Prosim ljubezen v duši,

da me ljubi bolj,

kot jaz lahko ljubim njo,

ker sem nemočna v moči

in nemočna v ljubezni,

pripravljena na ljubezen duše.

Hvala, da sem spoznala,

da nikoli nisem sama.«

 

Kdaj bodo prenehale težave z želodcem?

»Ko boš iskala ljubezen, ne glede na to, koliko dela ti bo kdo naložil.«

16. PROŠNJA ZA PRAVO SAMOPOTRDITEV

Oče, ki ljubi: PRITISK V TEBI JE ZARADI ISKANJA SEBE KOT POMEMBNE OSEBE – NAJDI DELO, KI TE OSREČUJE, SAJ BOŠ TAKO OSTALA ZVESTA SEBI. (Foto: Pinterest)

Delo mi res ogromno pomeni, zato nočem svoje energije trošiti nekje, kjer je sploh ne znam dobro usmeriti oz. ni prepoznana kot smiselna. Moje trenutno delovno mesto je usmerjeno (zgolj) na pripravo dokumentacije, kar mi vzame veliko energije in časa. To pomeni, da NE MOREM vnašati sprememb. PREPOČASI GRE. Kljub temu razmišljam o odnosih in postopkih, možnih spremembah, ampak opažam, da potem to moje osnovno delo, za katerega so me namenili, trpi. To mi ni všeč, ne bi rada, da zaradi tega prihaja še do večje zmede. Kaj moram delati, da bom začutila, da gredo stvari v pravo smer?

Pa še to. Ravnokar sem doma izgubila živce zaradi brezvezne stvari. Moje nezadovoljstvo in izčrpanost zaradi dela se odražata tudi doma. To res ni v redu. (obrednica L.) 

»Pomiri se in sama izberi svojo pot, ki bo tvoja, ne od Očeta. On ima načrte s teboj, ki pa se razlikujejo od tvojih.

Najdi delo, ki tebe osrečuje, saj boš tako ostala zvesta sebi. Poti so različne, vse so pravilne, ene so krajše, druge so daljše.

Pritisk v tebi je zaradi iskanja sebe kot pomembne osebe.

Prošnja:

Prosim sebe, da se sama potrdim, 

kadar ne dobim potrditve od drugih. 

Jaz sem ljubezen, ne moč. 

Hvala za prošnjo.«

17. PROŠNJA ZA NOVO DELO

Oče, ki ljubi: "NE IŠČI NOVE SLUŽBE, AMPAK NOVO DELO, KI TE POTRDI KOT OSEBNOST – OSEBNOST NE ŽELI BITI DELAVEC, ŽELI OPRAVITI ZANIMIVO DELO." (Foto: Pinterest)

Več desetletij sem že v isti državni službi, zdaj pa šef gre na svoje in me vabi, da bi delala zanj. Če ostanem pri njem (ali pa v sedanji službi), bom lahko tudi obdržala stanovanje. Ali naj sprejmem njegovo ponudbo? 

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Če boš odšla z njim, boš morala biti ti tista, ki zahteva plačilo – on ima težave z nagrajevanjem (predhodno vse jasno določita). Dobila boš še eno ponudbo, od nekoga, ki te je že iskal, lahko bo delo v tujini ali s tujci. Druga varianta bo boljša zate.

Stanovanja ne boš izgubila, najemnina se lahko spremeni v profitno. 

Ne išči nove službe, ker služba nas potrdi kot delavca – delavec opravi delo zaradi zahtev šefa, ne zaradi samega dela. Iščemo novo delo, ki nas potrdi kot osebnost – osebnost ne želi biti delavec, želi opraviti zanimivo delo.

Prošnja: 

Prosim sebe

in prosim ljubezen v sebi,

da me vodi k delu,

ki me izpolnjuje kot osebnost 

in nagrajuje,

kot mati ljubeče nagradi svojega otroka. 

Hvala za prošnjo.«

Razmišljam o tem, da me podjetje pošlje na zavod za zaposlovanje in izplača odpravnino, potem bi si odprla kaj svojega. V vajinem odgovoru pa obstaja še ena varianta, za katero nisem vedela, tako da bomo videli, kaj se bo pokazalo.

»Ker imaš še eno izbiro, ne rabiš biti v stari službi ali s starim šefom v novi. Deo kanal je pomoč ljudem, ne čitalec karme, ker poti je več, in pomaga, da greš po krajši poti. Krajša je tista pot, ki nas približa ljubezni v sebi, in je z vidika človeške sreče včasih vprašljiva.

Tvoja pot je, da zapustiš ta poklic in iščeš delo kot pomoč ljudem v stiski, in v zvezi s tem bo prišla še ponudba.«