PROŠNJE LJUBEZNI (IN ZAHVALA)

Prošnjo izrečeš vedno, ko je srce odtujeno, ker išče ljubezen, kadar ostaneš brez nje...

...Prošnja je pomoč takoj, ker ko prosimo, spreminjamo sebe kot ljubezen. (Oče, ki ljubi)

1. PROŠNJA ZA LJUBEZEN MED MOŠKIM IN ŽENSKO

2. PROŠNJA ZA LJUBEZEN

3. PROŠNJA ZA POMOČ DUŠNI PARTNERKI, KI JE RAJE MATI KOT ŽENSKA

4. PROŠNJA ZA KONEC ZVEZE Z DUŠNIM BRATOM

5. PROŠNJA ZA NELJUBEČE MOŠKE

6. PROŠNJA GANEŠU ZA PREOBRAZBO DUŠNEGA PARA

7. PROŠNJA ZA MOČ V LJUBEZNI

8. PROŠNJA ZA POMOČ V LJUBEZNI IN ŽIVLJENJU

9. PROŠNJA ZA LJUBEZEN V SEBI (1)

10. PROŠNJA ZA PRAVO DELO (1)

11. PROŠNJA ZA KONEC KARME DO ROMOV

12. PROŠNJA GANEŠU ZA POMOČ PRI ISKANJU PRAVE LJUBEZNI

13. PROŠNJA ZA LJUBEZEN V SEBI (2)

14. ZAHVALA ZA LJUBEZEN PRVI NAJPOMEMBNEJŠI OSEBI

15. PROŠNJA ZA LJUBEZEN DUŠE

16. PROŠNJA ZA PRAVO SAMOPOTRDITEV

17. PROŠNJA ZA PRAVO DELO (2)

1. PROŠNJA ZA LJUBEZEN MED MOŠKIM IN ŽENSKO

"Poljub na ustnice je pomoč osebnosti, da se lahko umakne. Poljubljaš njegovo telo, kot da je tvoje, in ponudiš svoje telo, kot da je njegovo." (Oče, ki ljubi)

Oče je dejal, da mi je J. sorodna duša sina, ki sem mu bila mama v prejšnjih življenjih, a me je zapustil - zakaj??

Oče, ki ljubi, vam sporoča: 

"On te je sprejel kot mater, ne kot ženo, ker si ga ljubila kot otroka, ne kot moškega. Z izrečeno prošnjo te bo prepoznal kot ljubezen–zavest v ženskem telesu. Ljubezen ne ponujaj otroku, ljubezen ponujaj moškemu.

Za moškega je ponujena ljubezen telo (poljub na telesu), in za žensko tudi. Poljub na ustnice je pomoč osebnosti, da se lahko umakne.

Poljubljaš njegovo telo, kot da je tvoje, in ponudiš svoje telo, kot da je njegovo. Ti ljubiš moškega v sinu in on ljubi žensko v mami – zavesti, ki se poznata, se predata moško-ženski ljubezni.

Ko je človek iz tebe rojen, ne želiš posedovati njegovo telo, ker je že tvoje telo. V naslednji inkarnaciji želiš, da bi to telo bilo znova tvoje, telo zavesti, ki se je že utelesilo skozi tebe -sorodna duša.

On vidi vajino povezanost v zavesti, ne pa moško-ženske sile, ker še ne pozna dušne ljubezni (ni še spoznal svoje dušne partnerke), ki je milina dveh, ne potrjevanje enega v obeh. On išče tebe, a še ne razume odnosa sorodnih duš, ki se razlikuje od karmičnega, kjer je več sile.

Poljubi njegovo sliko in prosi za ljubezen med moškim in žensko:                                                                            

Prosim,

da moje telo pokliče tvoje telo,

da moja ljubezen pokliče tvojo ljubezen,  

da bi se ljubila,

 kot da ženska prvič ljubi moškega

in moški prvič ljubi žensko

kot ljubezen in telo, 

hvala za Prošnjo.

 

Dušno partnerstvo: pri dušnem paru je želja posedovati telo, ki ima isto zavest in bo nekoč tudi isto telo kot naše.

Zmeda karmične zveze: v karmičnem partnerstvu spoznavamo preko telesa drugega spola svoje telo. Želimo uporabiti to telo, ne ga posedovati kot del celote, ampak uporabiti telo nasprotnega spola za ozaveščanje samega sebe. Posedovati pomeni postajati eno s tem telesom tudi v zavesti, posedovanje je občutek enosti v telesu in zavesti. Uporabljanje pa je spoznavanje ženske oz. moške sile v telesu brez občutka enosti in večnosti v zavesti - karmični partner nas zmede, ker mislimo, da tudi z njim lahko ozavestimo telo..." (več na https://www.heragea.com/442129517; 34. DUŠNO IN KARMIČNO PARTNERSTVO)

2. PROŠNJA ZA LJUBEZEN

Ljubezen je delo, ko partnerja nista dušno povezana in iščeta moč. (Oče, ki ljubi)

Po razvezi sem že dlje časa sama. S sosedo sva šli na pijačo. Je razlagala o svojem zadnjem fantu, ki je imel težave. Za sosednjo mizo je sedel človek, ki je vse slišal in rekel, naj prebere knjigo Načrt duše. Smo se pogovarjali, pa sem ga vprašala, kdo je, če je angel ali mojster, pa je rekel, da najbrž vem, kdo je. Pa ne vem. Na koncu je rekel, da nama bo poslal vabilo na delavnico in da lahko prideva, prilagam vabilo. V kakšnem dušnem odnosu sem s tem moškim, pa tudi s sosedo?

Oče, ki ljubi, vam sporoča:

"On je tvoja sorodna duša, bil je tvoj sin, ti mama v prejšnjih življenjih. Samo zaradi tega se lahko še srečaš z njim, v osebnosti se ujemata, v srcu in duši sta precej oddaljena. On je lahko samo tvoj otrok, ne moški.

Je iskalec ljubezni na napačen način, išče moč, ne ljubezen. On čisti ostanke osebnosti umrlih, ne duše – kako bi lahko pomagal dušam, ki so razvitejše od njega?! Pri intuitivnem vpogledu vidi karmo življenja, ne pa poslanstva v ljubezni. Vidi te lahko kot mater, ne kot žensko. Ne nosi pomembnih sporočil zate. Na srečanju boš spoznala, da ima veliko ljubezni do božanskega, ne pa do duše, ker ne ve, da duša ni lupina osebnosti, je nekaj, kar šele nastaja iz človeka. Pristopil vama je, ker je zaznal človeško trpljenje.

Ta ženska je tvoja dušna sestra. Ona je del, ki je bolj v življenju v sili, zato ti je tuja. Ti si del, ki predstavlja ljubezen. Samo zaradi nje pojdi na srečanje, ona potrebuje novo upanje, ti tega srečanja ne potrebuješ.

Za ljubezen izreci prošnjo:

Prosim za ljubezen,

ki ni samó delo,  

je tudi moje poslanstvo."

3. PROŠNJA ZA POMOČ DUŠNI PARTNERKI, KI JE RAJE MATI KOT ŽENSKA

Prej poči kamen, kot osebnost lahko sprejme sebe kot ljubezen, ne kot moč. (Oče, ki ljubi)

povedala sta mi, da sva z A. dušni par. Je morda ona preveč navezana na (polnoletnega) sina iz prve zveze (ki še živi pri njej)? To sprašujem, ker me ona ves čas zavrača kot partnerja (že  več let), čeprav sva prijatelja in ji pri vsem vedno pomagam in ji prisluhnem.

Oče, ki ljubi vam sporoča:

"Ona ne zna ljubiti kot ženska, ker je zatrla žensko v sebi, da je lahko mati. Poljubi njeno sliko in prosi njeno dušo, da postane ženska, ki je tudi mati!

Njena osebnost sebe prepozna le kot mater, ne kot ženo ali ljubico. Ženska, ki je samo mati in ni žena ali ljubica, išče moč v delu kot mati. Ona išče moč v delu, ne ljubezen v sebi. Zaradi ljubezni bi bila boljša kot mati. Otroka postavlja nad sebe in ne vidi, da ta otrok ne bo isto ravnal. Ona ljubi tvojo prisotnost ob sebi, ne more pa biti ljubica, ker je zatrla žensko v sebi. Ženska, ki je samo 1/4 ženska, bo postala bolna in nemočna.

Vprašaj jo, zakaj zanikuje sebe kot žensko in zakaj ne ljubi sebe kot žensko, ampak išče moč samo v delu. Ko bo živela kot ženska (žena-ljubica), bo postala še boljša delavka in boljša mati.

Ona ljubi tvojo pozornost, bolj kot pozornost drugih moških, ne poišče pa ljubezen v tebi in ljubezen v sebi, ker jo je strah ljubezni. Njena pot je ljubezen, ne življenje – kako ji bo žal, ko ne bo več imela tebe ob sebi! Njena duša joče, ker ona ostaja moč, ne nemoč, ki išče ljubezen. Vse, vse ljubezni tega sveta ji ne morejo povrniti tvoje ljubezni!

Čez tri leta bo nemočna v življenju in bo iskala tebe, ti boš oddaljen in ona bo ostala sama. Tudi danes je njena duša sama – danes je čas, da spremeni sebe, kot se spreminjata dan in noč.

Ljubezen, ki ni ljubezen, je pekel noči duše, zato naj vse sile, ki so ljubezen, pokličejo pomoč od Najvišjih:

Prosim Očeta

za ljubezen v duši,

da bo ljubezen

za vedno potrjena

in nikoli več izgubljena.

 

Jaz bom njena moč

in ona bo moja moč –

takrat bo ljubezen prava!

 

Vsakdo,

ki služi ljubezni duše,

je blagoslovljen,

in nikoli ne bo zapuščen

od Najvišjega med Najvišjimi.

 

Hvala sili ljubezni,

ko ni več zavesti ljubezni.

 

Izreci to prošnjo, ko boš najmočneje ljubil sebe, in pozabi, da si jo kdajkoli izrekel! Čez 21 dni boš spoznal, ali je ona tista, ki bo tvoja žena, ali pa jo boš pozabil za vedno…

Če se odločiš, da te prošnje ne izrečeš, se boš vedno spraševal, ali si naredil prav ali ne.

Vajina duša ljubi vaju kot mati ljubi svoja otroka. Nič ni bolj pretočno od človeškega telesa, in nič ni bolj nepretočno kot človeško telo. Prej poči kamen, kot osebnost lahko sprejme sebe kot ljubezen, ne kot moč.

Vse trpljenje na tem svetu je zato, ker osebnost išče moč in jo zamenja za ljubezen, ki je ljubezen do življenja sebe, ne življenja mene in tebe, ki daje svobodo, namesto življenja sebe, ki je privid moči in daje zapor.

Vse to je Oče napisal zate."

4. PROŠNJA ZA KONEC ZVEZE Z DUŠNIM BRATOM

"Dušni brat in sestra sta prijatelja za življenje, nista partnerja, ker skupaj najdeta moč, ne ljubezen." (Oče, ki ljubi)

Preselila sem se k novemu partnerju skupaj z otroki, a v zadnjem času se je zelo oddaljil od mene. Kaj gre narobe?

Oče, ki ljubi, sporoča, da sta v vaši nastajajoči duši dva dušna para, on je polovica drugega dušnega para, vaš dušni brat: 

»Tvoj dušni brat ni tvoj dušni partner za ljubezen, je tvoj prijatelj za življenje. On je prišel kot pomoč, ne kot rešitev tvojega iskanja ljubezni.

Poveži se z dušo, ker si ne želi vajinega združevanja v ljubezni. Poiščita vsak svojo ljubezen, ki je prava, in lepo se bosta razumela še dalje.

V poslanstvu duše sta ista v istem, eno v dvojem. To daje moč, ne ljubezen, ki je dvoje v enem,  različnost v istem.« 

Kako naj zaključiva zvezo?

»Izreci to prošnjo za pomoč ljubezni, ki se išče v duši kot življenje, ne kot ljubezen:

 

PROŠNJA ZA KONEC ZVEZE Z DUŠNIM BRATOM

 

Nič ni pomembnejše od ljubezni,

tudi moč ne.

 

Ljubim sebe in ljubim tebe,

kot otrok ljubi otroka,

ne kot ženska, ki ljubi moškega.

 

Hvala ti za dušno moč,

moč življenja,

ki jo dobim jaz od tebe

in ti od mene.

 

Hvala ljubezni v tebi

in hvala ljubezni v meni,

ki bo iskala tam,

kjer nisva še iskala.

 

In vse bo lepo

in še lepše, kot v sanjah

največje človeške sreče.'«

5. PROŠNJA ZA NELJUBEČE MOŠKE

Moški mora iz predmetnosti v odnosnost. Ljubezen ni nujno zlo, ampak razvoj. (Oče, ki ljubi)

Prijatelj I. me je prosil, da mu pomagam z nasveti glede njegovega življenja in ljubezni.  Kako mu naj razkrijem resnico o dušnih parih?

Oče, ki ljubi, vam sporoča:

"Njemu je vseeno, kako sta moški in ženska dušno povezana, njega samo zanima, kako bi žensko dobil. On mora iz predmetnosti v odnosnost. Kako? Naj prosi za ljubezen ženske, ki (…), in izreče prošnjo za moške, ki ne jemljejo ljubezni kot razvoj, ampak kot nujno zlo:

 

 Prosim za ljubezen ženske,

ki mi bo dala občutek,

da je bilo vredno

živeti na tem svetu.

 

Prosim za to ljubezen,

ki bo prišla,

če bom tudi sebe sprejel kot ljubezen,

ker tudi jaz sem ljubezen v svojem srcu,

ne samo v srcih drugih ljudi.

 

Hvala za to Prošnjo."

6. PROŠNJA GANEŠU ZA DUŠNO PARTNERSTVO

Trenutno sta oba še tako močna, da bi vajina moč prekinila vajino zvezo, in vajina duša bi jokala, če bi drug drugega kaznovala. Molita, molita in prosita Ganeša, da vaju preobrazi. (Oče Ljubezni)

Sem v zvezi s sorodno dušo, a z dušnim partnerjem sva zelo zaljubljena in veliko skupaj. Kdaj bova zaživela skupaj?

OČE, KI LJUBI, pravi, da je to odvisno samo od vajine ljubezni. V izhodiščni inkarnaciji ste bili 'mojstrica ljubezni' - imeli ste bogate moške, ki so vas vsi občudovali, za življenje niste skrbeli, vedno so za vas poskrbeli drugi. 

Še vedno ni pravi čas, da greste od sedanjega partnerja - sorodne duše mame iz prejšnjih življenj. V sebi se morate pripraviti na ljubezen, kjer samo dajete in nič ne zahtevate, ker vaš dušni partner lahko sebe spozna le v vaši ljubezni, ne v vaši moči.

Ker dušni partner daje, prosi, potrjuje in pričakuje, ne kaznuje - kazen je človeška, ne od duše. Ko se duša združuje, ne more biti eden močnejši od drugega. Lahko smo dušnemu partnerju samo človeški, lahko pa smo mu tudi dušni partner.

Ste lahko z njim samo kot človek - ali tudi kot duša?

Trenutno sta oba še tako močna, da bi vajina moč prekinila vajino zvezo, in vajina duša bi jokala, če bi drug drugega kaznovala. Molita, molita in prosita Ganeša, da vaju preobrazi.

Prošnja: 

 Ganeš, prosim, pridi

in me vodi v ljubezen,

ki je večja od človeške

in je osvoboditev moškega in ženske

iz človeškega trpljenja.

 

Moja duša išče njegovo* dušo.

 

Ganeš, pridi 

in naju poveži,

kot bi povezal otroka z otrokom,

ne očeta z materjo,  

ker samo otrok sprejme otroka,

mati vedno išče potrditev v očetu.

________________________________

*njeno dušo - če to Prošnjo izgovarja moški

7. PROŠNJA ZA MOČ V LJUBEZNI

Če smo v nemoči (depresiji), pomeni, da nimamo ljubezni, ne da nimamo moči, ker moč služi ljubezni. (Oče, ki ljubi)

Oče Ljubezni je skozi Deo kanal ljubezni sporočil, da je P. moj dušni partner in da živi v karmični zvezi. P. je depresiven, partnerka ga priklepa nase in sili k delu. Mene skoraj ne opazi, čeprav sem mu povedala, da sva dušni par. Kako iz začaranega kroga?

Oče, ki ljubi, vam sporoča: 

Prosi za moč v ljubezni:

V sebi iščem moč,

čeprav sem jaz ljubezen.

 

Prosim sebe,

da prosim za pomoč,

ki bo prišla takoj,

ko bo prošnja izrečena.

 

Prosim sebe

in prosim tebe, ki si del mene,

da me potrdiš kot ljubezen, ne kot moč, 

kjer moč vidi poraz,

ljubezen vidi svoj obraz.

Poljubiš svojo sliko in rečeš:

Jaz sem moč ljubezni. 

Kaj pa, če bo P. dvomil v smisel te prošnje?

"Išče naj zavest v sebi (ljubezen), ne silo v sebi (moč). Za to ni zdravila, ali energije, to moramo narediti sami, s prošnjo.

On čuti veliko pomanjkanje ljubezni v sebi, ker je potrjen samo kot delo, ne kot človek. Čimveč potrditev naj dobi, da je dober človek.

Če smo v nemoči (depresiji), pomeni, da nimamo ljubezni, ne da nimamo moči, ker moč služi ljubezni."  

8. PROŠNJA ZA POMOČ V LJUBEZNI IN ŽIVLJENJU

"Prosim za partnerja, ker sem sama nemočna in neizpolnjena kot ženska, on bo zame in jaz bom zanj pomoč v ljubezni, ki jo oba potrebujeva." (Oče, ki ljubi)

Snaha gre na operacijo, v zadnjem času je imela ljubimca, sama ne najdem stanovanja, niti nekoga normalnega zase, včasih se mi blede, v krogu se vse vrti, ampak se spravim v red - kaj se dogaja, kaj to mora biti tako, kaj delam narobe?

Oče, ki ljubi, vam sporoča: 

"Izreci prošnjo, ko si nemočna, ne ko bo tvoja osebnost že imela načrt, ampak ko ne vidiš nobene rešitve več:  

Prosim Mojstre Karme,

ki me učijo ljubezni in postavljajo ovire,

da spoznajo, kako sem nemočna,

in mojo željo po človeški sreči spremenijo v ljubezen,

ki prinaša najenostavnejše rešitve.

 

Naj pride stanovanje zame in mojega otroka

kot darilo vesolja,

ker ga iščem iz ljubezni, ne iz strahu,

Iščem ga iz ljubezni do življenja,

ki je lepo, kadar sem jaz ljubeča.

 

Prosim za partnerja,

ker sem sama nemočna in neizpolnjena kot ženska,

on bo zame in jaz bom zanj pomoč v ljubezni,

ki jo oba potrebujeva.

 

Hvala, Mojstri karme,

da sem lahko izrekla to Prošnjo,

ki ni pravična, če nisem ponižna v srcu,

obljubim, da kadar bom ranjena,

ne bom sebična, ampak še bolj ljubeča." 

9. PROŠNJA ZA LJUBEZEN V SEBI (1)

"Pokliči svojo dušo, samo tako boš lahko izstopila iz pasti iskanja ljubezni tam, kjer je ni." (Oče, ki ljubi)

Imam sestro, pred 10 leti je bila prvič hospitalizirana v psihiatrični bolnišnici, letos se je to ponovilo. Povedala mi je, da ima najbolj rada svojega moža in hčerko. Mož je v penziji in vsak dan spije šest piv, hčerka pa se je pridružila centru Hare Krišna in ima zelo malo stikov z zunanjim svetom, tudi domov skoraj nikoli ne pride. Mogoče kakšen stavek za lažje razumevanje situacije, zakaj se ji to dogaja in ali ji kako lahko pomagam - ali pa samo sprejmem?

OČE, KI LJUBI, pravi, da sestra išče ljubezen do same sebe tako, da dobi potrditev od njiju (moža in hčerke), in je seveda ne dobi. Če bi imela vsaj sebe rada, bi se lahko samopotrdila. 

Išče, da bi jo nekdo vsaj potrdil kot življenje, to pomeni, da bi jo opazil kot pomembno osebo v svojem življenju, da ona ni samo oseba, ki ima delo, da je tudi oseba, ki ima dušo. 

Padla je v past družine, ki je ne more potrditi, ker tudi mož in hči ne ljubita sebe. On s pitjem išče še otroški svet, kjer ni odgovornosti, ona pa v tej družbi išče disciplino do Boga in se uči ponižnosti do Boga, ki še ni ljubezen do samega sebe. Ko bo dovolj ponižna, se bo skupini uprla, ker ne bo potrjena kot ljubezen, razen če bo tam našla partnerja. 

Naj sestra pokliče svojo dušo, samo tako bo lahko izstopila iz pasti iskanja ljubezni tam, kjer je ni. Naj izreče Prošnjo:  

Prosim sebe,

da najdem pot k sebi,

kjer sem jaz ljubezen, ne samo življenje, 

tam bom srečna 

in tam bom razumela,

zakaj svet ni takšen,

kot jaz mislim, da bi moral biti,

vsi iščemo ljubezen tako,

da pozabimo, da jo tudi drugi iščejo pri nas.

 

Prosim sebe,

da najdem pot do ljubezni v sebi,

da ne bom ranjena, če drugi ne bodo ljubili te ljubezni v meni, 

saj tudi oni niso našli sebe kot ljubezen, 

hvala za Prošnjo.

 

Prošnjo naj izreče čim večkrat, zjutraj, zvečer, opoldan, vedno ko je v krizi.

10. PROŠNJA ZA PRAVO DELO (1)

Ali si želim delo samo kot nalogo?

A. je moja sodelavka in učiteljica v tujini, kjer trenutno opravljam prakso. Prosim Očeta za odgovor, v kakšni dušni povezavi sva.

OČE, KI LJUBI, vam sporoča:

"Ona ti prinaša novo priložnost v življenju - prvič sta se srečala (odnos 'po sili življenja'). Če bo izkazovala preveč moči, jo potrjuj kot otrok, ki potrdi svojega starša, če bo ljubeča, usliši njene prošnje - takó sodelovanje med vama ne bo boleče in ne bo nastajala nova karma.

Delo, ki ga opravljaš, te bo utrdilo v osebnosti, in iz tega trpljenja boš lažje našel svoje poslanstvo. Stojim ti ob strani in te prosim, da opravljaš mantre Obreda celote, ki ti bodo dale pogum za novo življenje.

Izreci Prošnjo:

Prosim Očeta, ki daje življenje

in prosim Očeta, ki daje ljubezen,*

da me vodita do poslanstva v človeštvu,

ki išče in ne najde ljubezni v delu.

 

Delo, ki ga iščem,

ni samo delo za preživetje,

je tudi moje poslanstvo, 

hvala za Prošnjo,

ki je izgovorjena iz ljubezni v meni."

___________________________________________

*Oče, ki daje življenje - Oče Zemlje (Sveti Oče, Jahve/Jehova, Alah, Šiva Ki Meditira...)

Oče, ki daje ljubezen - Oče Osončja (Oče, ki ljubi, Oče Ljubezni, Oče Prvi, Šiva Ki Ljubi...)

11. PROŠNJA ZA KONEC KARME DO ROMOV

Duša išče brezpogojno ljubezen ljudi, ki smo jih nekoč prizadeli. (Oče, ki ljubi)

Zakaj me tako močno privlačijo Romi?

Oče, ki ljubi:

"Ker iščejo le ljubezen, ki je brezpogojna, ne moč. Zanje je življenje darilo, ki se praznuje, iščejo delo kot moč obstoja." 

Sem bila v prejšnji inkarnaciji Rominja?

"Ne, nikoli nisi bila Rominja. Preganjala si Rome kot razbojnik iz njihovih bivališč v 15. stoletju na nemškem ozemlju, nisi jim pustila živeti tam. Zdaj tvoja duša išče Rome in njihovo brezpogojno ljubezen, ker si sama nisi odpustila moči, ki je bila žaljiva."

Ali se lahko rešim karme do Romov?

"Da, tako da moliš in jim pošiljaš ljubezen, ki ni le tvoja, ampak tudi Očetova – ker tvoja ljubezen je močna, Očetova pa odrešujoča.

Prošnja: 

V mislih poljubljam vse Rome

in jih prosim, da mi odpustijo,

 ker sem jih nekoč preganjala iz njihovih domov.

 

Ponavljaj to prošnjo v sebi vsak dan in vedno, ko ti bo hudo. Naredi mantro za Ganeša dvakrat dnevno: 

Om Gáneš Námah Om*

 Mantra in prošnja te bosta povezali z dušo in pomagali odpraviti karmo."

_______________________

*več na https://www.heragea.com/433069585MANTRANJE ZA NOVEGA GANEŠA

 

12. PROŠNJA GANEŠU ZA POMOČ PRI ISKANJU PRAVE LJUBEZNI

"Nič ne bo hudo, saj me gleda Ganeševo oko..." (Oče, ki ljubi)

Oče, ki ljubi, sporoča: 

"Če iščeš pravo ljubezen, si pomagaš s Prošnjo:

 

Ljubim ljubezen v sebi

in ljubim ljubezen v tebi.

 

Nič ne bo hudo,

saj me gleda Ganeševo oko.

 

Pridi, Ganeš, in me vodi,

kot mati vodi svojega otroka."

13. PROŠNJA ZA LJUBEZEN V SEBI (2)

Ali ljubimo zato, da živimo - ali živimo zato, da ljubimo?

Čutim, da življenje drsi mimo mene. Same obveznosti, ne razumem. Kaj delam narobe?

Oče, ki ljubi, vam sporoča:

"Vedno si imela vse v prejšnjih inkarnacijah, družino, otroke, partnerstvo, delo, posest, nikoli pa se nisi zares odprla ljubezni. Tvoja duša te prosi, da se ljubiš kot ljubezen, ne samo kot življenje. Išči več ljubezni kot mati, žena in ljubica, ne samo kot delavka.

Izreci Prošnjo, ko ostaneš brez ljubezni:

 

 Prosim sebe kot ljubezen,

da se ljubim kot ljubezen,

ne samo kot življenje, 

in pomoč bo prišla, veliko pomoči."

14. ZAHVALA ZA LJUBEZEN PRVI NAJPOMEMBNEJŠI OSEBI

"Lažje bomo poklonili ljubezen drugim, če bomo prebudili prvo ljubezen v sebi, ki smo jo spoznali. Ti si jo spoznala ob babici." (Oče, ki ljubi)

Če vas prav razumem, mi moje pomanjkanje ljubezni v sebi preprečuje, da se razidem s partnerjem, ki je moja sorodna duša, in začnem zvezo z dušnim partnerjem, s katerim sva  zaljubljena. Pravite, da je moje pomanjkanje ljubezni povezano z ljubeznijo, ki jo je imela moja mama, ko sem bila še čisto majhna. Ampak mame se ne spomnim dobro, ne čutim njene največje ljubezni, ko sem bila še majhna.

Vaše pomanjkanje ljubezni do sebe kot svetega bitja je močno povezano z ljubeznijo pomembne osebe za vas iz vašega otroštva. Če se ne morete spomniti, koga je imela vaša mama rada, ko se je prvič spomnite, pomislite, ali je prva ljubezen, ki ste jo začutili, morda prišla od dedka, babice, očeta? Kot otrok ste vendar morali občutiti ljubezen ob nekom…

Od dedka, dedka po očetu se spomnim, kako me je mel rad. Še prej pa se spomnim babice po mami, ko mi je stekleničko dajala, kako me je imela rada, pa ko sem se igrala pri njej...

Lažje boste poklonili ljubezen drugim, če boste prebudili prvo ljubezen v sebi, ki ste jo spoznali. Vi ste jo spoznali ob babici, zato izrecite ZAHVALO:

HVALA BABICA,

DA SEM SPOZNALA TO LJUBEZEN S TABO.

15. PROŠNJA ZA LJUBEZEN DUŠE

"Pokliči svojo dušo, ki je več kot ti, in jo prosi, da te ljubi bolj, kot ti ljubiš njo, in iskala boš ljubezen, ne glede na to, koliko dela ti bo kdo naložil." (Oče, ki ljubi)

Ali mi lahko pojasnita, zakaj me tako zelo boli želodec? Hvala za odgovor.

Oče, ki ljubi, odgovarja:

»Zato ker je popolnost v delu pri tebi pogoj za ljubezen - 'ne smem biti ljubljena, če nisem dobra v delu'.

Pokliči svojo dušo, ki je več kot ti, in jo prosi, da te ljubi bolj, kot ti ljubiš njo:

 

Prosim ljubezen v duši,

da me ljubi bolj, 

kot jaz lahko ljubim njo,

ker sem nemočna v moči

in nemočna v ljubezni,

pripravljena na ljubezen duše.

 

Hvala, da sem spoznala,

da nikoli nisem sama.'«

 

Kdaj pa bo konec mojih težav z želodcem?

»Ko boš iskala ljubezen, ne glede na to, koliko dela ti bo kdo naložil.«

16. PROŠNJA ZA PRAVO SAMOPOTRDITEV

Pritisk v tebi je zaradi iskanja sebe kot pomembne osebe - najdi delo, ki te osrečuje, saj boš tako ostala zvesta sebi. (Oče Ljubezni)

Ravnokar sem doma izgubila živce zaradi brezvezne stvari - tako se odražata moje nezadovoljstvo in izčrpanost zaradi službe in neizpolnjenih pričakovanj. To res ni OK, nekaj moram spremeniti, prosim Očeta za pomoč.

Oče Ljubezni vam sporoča, da se pomirite in sami izberete svojo pot, ki bo vaša, ne od Očeta, ki ima načrte z vami, ki se razlikujejo od vaših:

»Najdi delo, ki te osrečuje, saj boš tako ostala zvesta sebi. Poti so različne, vse so pravilne, ene so krajše, druge so daljše. Pritisk v tebi je zaradi iskanja sebe kot pomembne osebe.

Prošnja:

Prosim sebe, 

da se sama potrdim, 

kadar ne dobim potrditve od drugih, 

jaz sem ljubezen, ne moč.

Hvala za Prošnjo.« 

17. PROŠNJA ZA PRAVO DELO (2)

Ne išči službe, ampak novo delo, ki te potrdi kot osebnost - osebnost ne želi biti delavec, želi opraviti zanimivo delo. (Oče Ljubezni)

Več desetletij sem že v isti državni službi. Zdaj šef gre na svoje, vabi me, da bi delala zanj. Če ostanem skupaj s šefom oz. v sedanji službi, bom lahko tudi obdržala stanovanje. Ali naj sprejmem njegovo ponudbo? 

Oče Ljubezni vam sporoča:

»Če boš odšla z njim, boš morala biti ti tista, ki zahteva plačilo – on ima težave z nagrajevanjem (predhodno vse jasno določita). Dobila boš še eno ponudbo, od nekoga, ki te je že iskal, lahko bo delo v tujini ali s tujci. Druga varianta bo boljša zate. Stanovanja ne boš izgubila, najemnina se lahko spremeni v profitno. 

Ne išči nove službe, ker služba nas potrdi kot delavca – delavec opravi delo zaradi zahtev šefa, ne zaradi samega dela. Iščemo novo delo, ki nas potrdi kot osebnost - osebnost ne želi biti delavec, želi opraviti zanimivo delo.

Izreci prošnjo: 

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da me vodi k delu,

ki me izpolnjuje kot osebnost in nagrajuje,

kot mati ljubeče nagradi svojega otroka.

Hvala za Prošnjo.«