ODGOVORI OČETA 3

52. RAZVOJ NE SILI

53. ZAKAJ SE JE SIN TAKO SPREMENIL V ZADNJEM LETU?

54. ALI IMA MOJA BIVŠA LJUBIMCA?

55. 'KLJUB TEMU NE SMEŠ POZABITI NA NJO'

56. POVEDALA SEM MU, DA JE MOJ DUŠNI PARTNER

57. ZAKAJ SEM HUDO ZBOLELA? (2)

58. NI HUJŠEGA SPOPADA, KOT MED DUŠNIMA PARTNERJEMA, KI IŠČETA MOČ (3)

59. ZAKAJ SVA S SINOM NA BOJNI NOGI?

60. DRUŽINSKO PODJETJE?

61. ZAKAJ ME NE POKLIČE?

62. BREZPOGOJNA LJUBEZEN DO OTROKA (2)

63. ZAKAJ IMAM TEŽKO ŽIVLJENJE?

64. MOJE SKRBI: MOŽEVA NEGATIVNOST, KOPIČENJE STVARI, NAVELIČANOST, ŠE EN OTROK?

65. SVEČENIK NA BOČU

66. MOJ BIVŠI – DA/NE?

67. MOŽEVA NEGATIVNOST

68. SORODNA DUŠA ALI DUŠNI PARTNER?

69. HRUP SOSEDOV

70. ALI ME JE MOŽ PREVARAL?

71. ZAKAJ NI USPELA LJUBEZEN MAMI IN OČETU?

72. TEŽAVE Z ŽELODČNO KISLINO

52. RAZVOJ NE SILI

Oče, ki ljubi: "OSEBNOST HOČE MOČ, NE RAZVOJ." (Foto: Pinterest)

Zakaj mi je ta svet prepočasen?

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Eden je moč, ni ljubezen, vsi so ljubezen. Išči sožitje, ne svojo zavest. Počasnost je hitrost, ki ostane, ne podleže novi spremembi.«

Zakaj je sploh treba, da kaj ostane - ali se ne rabi vse spremeniti?

»Vse spremembe niso potrebne, ker niso svete, so osebnostne. Osebnost hoče moč, ne razvoj. Razvoj ne sili, le udejanja, je v pasivi, neviden, ni v aktivi.«

53. ZAKAJ SE JE SIN TAKO SPREMENIL V ZADNJEM LETU?

Oče, ki ljubi: "NE NAJDE SMISLA V TEM, KAR JE, VE, DA MORA POSTATI NEKDO DRUG, NE VE PA ŠE, KDO. NJEGOVA DUŠA GA PROSI, NAJ POSTANE POMEMBNA OSEBA, KI JE LJUBEČA, NE POMEMBNA OSEBNOST, KI IŠČE MOČ." (Foto: Pinterest)

Zanima me še, če mi lahko povesta še kaj o mlajšem sinu? Je tudi tu karmični odnos? Zakaj se je tako zelo spremenil v zadnjem letu? 

Ja, tudi z mlajšim sinom ste karmično povezani, odgovarja OČE, KI LJUBI. Njemu ste bili učiteljica (v enem prejšnjih življenj), ki ni bila preveč ljubeča do njega. V tem življenju vas je poiskal kot mamo, ker je želel, da ga ljubite kot mati, če ga kot učiteljica niste.

On v tem življenju mora izvedeti od vas, da ga imate radi, kljub temu da ste sami bolni. Kadar smo bolni, drugi še bolj želijo izvedeti, ali jih sploh imamo radi, ker nam ne upajo pokazati ljubezni, dokler ne vedo, ali jih mi imamo radi.

On spoznava, da svet ne deluje tako, kot je sam mislil. Ne najde smisla v tem, kar je, ve, da mora postati nekdo drug, ne ve pa še, kdo. Njegova duša ga prosi, naj postane pomembna oseba, ki je ljubeča, ne pomembna osebnost, ki išče moč. Zanj vam ni treba zelo skrbeti, našel bo to, kar išče. 

Vse se postavlja na svoje mesto. Iskreno se vama zahvaljujem za odgovor. Pomiril me je in razjasnil njegovo obnašanje. 

54. ALI IMA MOJA BIVŠA LJUBIMCA?

Oče, ki ljubi: "ONA TRPI SAMO, ČE NIMA MOČI NAD MOŠKIM." (Foto: Pinterest)

Ali smem vprašati za mojo bivšo ženo, če ima kakega ljubimca? 

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Ona nima ljubimca in ne trpi, ker nima ljubezni, ona trpi samo, če nima moči nad moškim.«

55. 'KLJUB TEMU NE SMEŠ POZABITI NA NJO'

Oče, ki ljubi: "KLJUB TEMU NE SMEŠ POZABITI NA NJO..." (Foto: Pinterest)

Moja dušna partnerka sploh ne želi slišati zame. Ali je poročena oz. se bo poročila s svojim trenutnim partnerjem (sta samo karmično povezana, sta rekla)? 

OČE, KI LJUBI, odgovarja, da se ne bo poročila z nikomer, tudi s sedanjim partnerjem ne bo živela do konca življenja. Kaže, da tudi s tabo ne bo živela, kljub temu ne smeš pozabiti na njo (čeprav je nujno, da zdaj iščeš ljubezen s sorodno dušo).

Ko ti bo hudo, izreci:

Ljubim te,

ko si žalostna,

ko si jezna,

ko si ljubeča,

vedno te ljubim,

tudi takrat, ko ti ne ljubiš mene.

Jaz bom ljubezen zate,

tudi ko ti ne boš ljubezen zame.


Ta odgovor je (zelo) boleč... To, da se sploh ne bo poročila, sem čutil, in mislim, da je tako najbolje zanjo. Za njenega sedanjega partnerja mi je tudi iskreno žal, ker je 'zelo jaz'. Ja, ona je (po mojem mnenju) dokaj samosvoj tip in se ne bo predala do konca nikomur, čeprav čutim, da je dobrosrčna duša, ampak z zaprtim srcem. Šele ko/če se bo njeno srce nekoč zlomilo, bomo lahko spoznali njeno resnično dobroto in ljubezen (a ta če/ko je večji od Everesta).

56. POVEDALA SEM MU, DA JE MOJ DUŠNI PARTNER

Oče, ki ljubi: "TI VEŠ, DA SI NAREDILA NAJVEČ, KAR ČLOVEK LAHKO NAREDI V 108 ŽIVLJENJIH – NAŠLA SVOJEGA DUŠNEGA PARTNERJA IN GA POTRDILA V LJUBEZNI. TUDI ON BO SPOZNAL, DA NEKAJ V NJEGOVEM ŽIVLJENJU NI V REDU." (Foto: Pinterest)

Trenutno sem v malo neprijetni situaciji. Včeraj sem končno povedala T.-ju, da je moj dušni partner. Sicer upam, da je bilo v redu, saj sva bila oba malo pod vplivom alkohola. Sva bila pa potem tudi intimna, in ker nisva imela zaščite, sedaj res ne vem, ali bi morala vzeti hormonsko tableto proti zanositvi. Vendar ne vem, kakšen vpliv bi imela name že z dušnega vidika. Zanima me, ali jo dejansko rabim vzeti ali ne bo nič.

Me pa tudi zanima, ali je bila uspešno predana informacija glede najine duše in pa, ali naju bo to povezalo.  

OČE, KI LJUBI odgovarja, da bi bilo dobro, če mu še enkrat poveš, ko bosta ne-opita, ali ga vprašaš, če se spomni, kaj si mu povedala. Sporočeno je, da ni nevarnosti za zanositev, vendar vzemi tableto, če boš zato manj zaskrbljena. On je sedaj pomirjen kot moški, ker je občutil ljubezen, kot je do sedaj še ni.  

Velja, hvala vama. Je pa tudi mene vse to presenetilo, predvsem pa njegov odziv. Danes sem prvič govorila s T.-jem po tisti noči in sem mu še enkrat povedala, da je moj dušni partner, vendar me je žal zavrnil, saj naj bi si bila z njegovo punco bolj podobna. Potem sem ga pa prosila, da bi se bolje spoznala, na kar je pristal, ampak ker ne hodi nikamor, ne vem, kako, in pa, če bo do tega res prišlo.  

Hkrati me je to zelo prizadelo, ampak nekako mi ne gre več toliko na jok, a zdaj ne vem, ali zato, ker sem pomirjena ali pa sem se spet zaprla v srcu.  

»On ima sedaj težavo - če je z njo tako popolno, zakaj je bil s tabo? S tem je hotel povedati: z njo imam že urejeno življenje, ne pa ljubezni.

Ti veš, da si naredila največ, kar človek lahko naredi v 108 življenjih - našla svojega dušnega partnerja in ga potrdila v ljubezni. Tudi on bo spoznal, da nekaj v njegovem življenju ni v redu. Ti se trudiš za nekaj, česar ljudje še ne razumejo – povezati se z moškim, ki je tvoja duša. Postavi se na noge, ker si pomembna oseba - od tega trenutka dalje lahko prosiš za vse svoje želje, in blagoslovi bodo prišli.

Prošnja:

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da me poveže z moškim,

ki je moja duša.

Hvala za Prošnjo. 

Poljubi njegovo sliko in enkrat izreci Prošnjo, ko boš najbolj žalostna in osamljena v srcu.«

57. ZAKAJ SEM HUDO ZBOLELA? (2)

Oče, ki ljubi: "LJUBEZEN IŠČEŠ, KO SE VPRAŠAŠ, ALI TA OSEBA LJUBI SEBE IN MENE, ALI SAMO LJUBI DELO, V KATEREM IŠČE POMEMBNOST SEBE ALI MENE. DELO ZA MOČ, NE ZA LJUBEZEN, JE ŽALOSTNO IN NEPOMEMBNO ZA TA SVET." (Foto: Pinterest)

Hvala za odgovor, še posebno za Nagovor in Prošnjo, že delam... (več na https://www.heragea.com/442429268; 48. ZAKAJ SEM HUDO ZBOLELA? (1)) Zanima pa me še, zakaj sem sanjala, da mi je dušni partner šepetal na uho o neki zlorabi in da bom to premagala le z jokom. Mantram redno, a vedno bolj me boli telo.  

OČE, KI LJUBI, odgovarja: 

»Telo boli, ker imaš za kriterij delo, misliš, da je vedno slabše, v resnici je bolj ljubeče. Sila v telesu še ne zna slediti novi zavesti, išče staro zavest. Stara sila se umika, ne kliči je več nazaj. Počakaj dan-dva, da pride nova sila. Ko se ne moreš premikati, se ne premikaj, ampak moli: 

Jaz sem ljubezen,

ki išče ljubezen,

ljubezen, ki išče moč ljubezni,

ne moč dela:

 

moč ljubezni

ne uredi življenja kot gospodar,

ampak kot svetnik,

 

moje delo je sveto delo,

ni priklic karme,

je priklic darme.

 

Hvala za Molitev. 

Moli, mantraj in počakaj na poslanstvo duše, ki je novo delo, most do ljubezni, ki še ni udejanjena, je pomoč ljudem, ki so ostali brez ljubezni do sebe.«

Kdo so ti ljudje?

»Tisti, ki ne molijo za ljubezen, samo delajo za življenje.«

Zakaj se je stanje poslabšalo?

»Ker doma iščeš delo, ne ljubezni. Tudi doma išči ljubezen v otrocih in možu in vseh drugih ljudeh.«

Kako naj iščem to ljubezen?

»Vprašaš se, ali ta oseba ljubi sebe in mene, ali samo ljubi delo, v katerem išče pomembnost sebe ali mene. Delo za moč, ne za ljubezen, je žalostno in nepomembno za ta svet.«

Kaj pa pomenijo te sanje?

»Sanje so prišle kot pomoč tebi, ki misliš, da se utapljaš v dušni ljubezni.«

Ali me je resnično nekoč zlorabil?

»Da, kot ljubezen. Ti si bila majhna deklica, ki si se zaljubila v njega kot učitelja (v enem prejšnjih življenj). On te je zasmehoval pred vsemi, kako si se napačno zaljubila. Namesto da bi te sprejel kot pravo ljubezen, te je sprejel kot lastno moč: 'Ljubi me, ker sem pomemben,' namesto: 'Ljubi me, ker sem ljubezen, ki jo iščeš.'

Jok ne bo pomagal, pomagala bo ljubezen. Nikoli več ti naj ne reče: 'Saj boš prejokala,' ampak: 'Skupaj bova poiskala ljubezen, ki je ljubezen duše.'

Rečeš mu:

'Ti že veš, kaj je to človeška ljubezen, skupaj poiščiva, kaj je to ljubezen duše, ki je sveta ljubezen. Ne išči v meni otroka, ki se ne znajde, ampak dušo, ki išče sveto ljubezen.'«

58. NI HUJŠEGA SPOPADA, KOT MED DUŠNIMA PARTNERJEMA, KI IŠČETA MOČ (3)

Še enkrat hvala za zadnji zapis (https://www.heragea.com/441920654; 54. NI HUJŠEGA SPOPADA, KOT MED DUŠNIMA PARTNERJEMA, KI IŠČETA MOČ (2)). Zdaj že nekaj dni razmišljam o njem. Rada bi se opravičila; ker se oglasim vedno, ko sem vznemirjena, ko je hudo, ko potrebujem in iščem ventil, ker je pre-hudo. Tako naletita na moje nekoordinirane besede in nepredelana čustva …. in jih vedno, vsakič, z ljubeznijo objameta, omilita, pobožata, očistita in mi vrneta kak pameten, smiseln nasvet. 

Glede zadnjega pisma, torej, malo bolj trezno in ranljivo, nemočno. Poroke se bojim. Bojim se, da bo tako, kot je bilo pri nas doma, ko je bil sam kreg in groza. V takem domu, hiši, je nato tako tesno, tako sam si in nimaš kam iti. Takrat lahko zares samo še zlezeš vase in umreš. 

Bojim se, da me moj dušni partner ne vidi in ne mara take, kot sem. To je, tudi nežne, to je tudi ranljive, to je tudi take, ki kdaj kaj, ali pa pogosto, česa ne zna. Ženske, ne možače, ki udarja in zahteva in dominira in naroča in ….. To je tudi otroka v meni, ki ni v vsem samo močan in postavljen in cel in zdrav (v smislu “angine”, ne v smislu težkih stvari). In tudi potrebuje ljubezen, kot vsak otrok v vsakem od nas. 

Bojim se, da on vidi samo mojo zunanjost, čeprav seveda nimam nič proti, če mu je všeč moj videz. A toliko ljudi je videlo le to in so me goltali z očmi in bili tudi nedostojni, mene pa niso videli. Na ulici to še lahko prenesem, čeprav me moti, v zakonu ne bi mogla. Pred tujci se lahko branim, možu bi se rada odprla in se počutila varno, ne se branila pred njim. 

Drugih stvari se ne bojim. Ne bojim se revščine, bolezni, dolgega časa, da se nebi imela kaj za pogovarjat, da bi zmanjkalo ljubezni, ne bojim se sexa, itak. Ne bojim se nezvestobe. ….. Da ne bi imel rad otrok, vseh otrok …. ničesar tega se ne bojim. 

Če imata kakšne misli, kadarkoli, jih bom z veseljem prebrala. Če ne, hvala za vajino uho. In da sta vedno tukaj zame. 
  

Če še nisi naredila spodnje vaje, jo preberi in odgovori. Morda ti bo pomagala pri samospoznanju.  

"Podoba je misel, ki nastane kot sveta zakonitost. Podoba je misel, ki ima moč karme, ne ljubezni. Misel je še prilagodljiva, podoba je neprilagodljiva. Prepričanje je močno, podoba je močnejša, ker je sveto prepričanje. 

Napačna prepričanja so povod za karmo, ki je ozaveščena. Prepričanja so neprilagojene misli, ki pa že imajo v sebi težnjo po spremembi. Sprememba pride ali kot izkušnja ali od avtoritete, ki predstavlja moč, ne ljubezni. 

Podobe, ki so sveta prepričanja, se lahko spremenijo samo kot ljubezen ali trpljenje. Kako kršimo podobe kot svete zakonitosti: 

Jaz sem več kot mati.

 Jaz sem več kot oče. 

Jaz sem več kot drugi človek. 

Jaz sem več kot otrok. 

Jaz sem več kot vsi ljudje na svetu. 

Jaz sem več kot življenje. 

Jaz sem več kot ljubezen. 

Jaz sem več kot Bog.

Svete podobe v nas so temelj, ki postavi osebnost. Osebnost, moška ali ženska, je nadgradnja teh podob."   

Oče sporoča, da umirjeni in povezani s seboj preberemo vseh 8 trditev. Če pri kateri trditvi začutiš kakšno neprijetnost, zapiši in pošlji, da vprašam, zakaj imaš težave. Če nas ne zaboli nobena trditev, se nismo povezali dovolj s seboj (v srcu), ker če nikjer ne bi začutili nelagodja, bi že bili duša (združena moška in ženska človeška duša: 'Jaz sem vse to, ker me ne boli'). Poskusi in poročaj o svojem doživljanju.  

Iskrena hvala. Takoj sem našla dve nelagodji, eno večje in eno manjše:  

Jaz sem več kot drugi človek (večje nelagodje). 

Jaz sem več kot ljubezen (manjše nelagodje, nekako kot da ne potrebujem ljubezni, zmorem brez ljubezni).   

OČE, KI LJUBI, odgovarja:  

"JAZ SEM VEČ KOT DRUGI ČLOVEK (kršitev svete podobe) 

Ko smo imeli premalo samozavesti, smo poiskali moč v sebi namesto ljubezni, in ugotovili, da smo v nečem močnejši kot drugi. To je privid ob spoznanju lastnih moči, ker ne upošteva drugih moči človeka, ki ne išče moči tam, kjer jo mi iščemo.  

Molitev za konec kršitve svete podobe:   

PROSIM SEBE IN PROSIM LJUBEZEN V SEBI, 

DA LJUBI LJUBEZEN DRUGEGA ČLOVEKA.  

JAZ SEM VEČ KOT LJUBEZEN (kršitev svete podobe) 

Kršitev svete podobe je, ko iščem bolj sebe v ljubezni kot naju v ljubezni. Ljubezen nikoli nismo samo mi, ljubezen je ponižnost do tistega, ki išče z nami ljubezen.  

Molitev za konec kršitve svete podobe:  

PROSIM SEBE IN PROSIM LJUBEZEN V SEBI, 

DA LJUBI LJUBEZEN V LJUBEZNI." 

(več na: https://www.heragea.com/441088849; 28. MOLITEV VSEH MOLITEV)

Oče, ki ljubi: "PODOBE, KI SO SVETA PREPRIČANJA, SE LAHKO SPREMENIJO SAMO KOT LJUBEZEN ALI TRPLJENJE." (Foto: Pinterest)

59. ZAKAJ SVA S SINOM NA BOJNI NOGI?

Foto: Pinterest

Po razvezi in odhodu žene sva s sinom, ki je ostal pri meni, vedno na bojni nogi. Zakaj skozi verbalni konflikt vedno hoče imeti in dokazati svoj prav?

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

"On misli, da mora nadomeščati svojo mamo-gospodarico. Povej mu, da tukaj si ti gospodar in on bo tudi lahko še gospodar v svoji hiši. Ker si že ti gospodar, njemu res ni treba biti, ker samo en gospodar je dovolj, dva sta že vojna."

60. DRUŽINSKO PODJETJE?

Oče, ki ljubi: "KOT DRUŽINA NIMATE KARME PRIDOBIVANJA DENARJA, AMPAK SPREMINJANJE SEBE V TEM, V ČEMER ŠE NISTE NAŠLI LJUBEZNI." (Foto: Pinterest)

Naša družina ima 6 članov, a le en povprečni redni dohodek. Rad bi popravil našo situacijo v smeri družinskega podjetja. Prosim za nasvet (z ženo sva karmično povezana, sta povedala). 

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Kot družina nimate karme pridobivanja denarja, ampak spreminjanje sebe v tem, v čemer še niste našli ljubezni.

Ti preživetja ne vidiš  kot blagoslov, le kot delo. Iščeš ljubezen kot silo, potem ljubezen kot delo. Ne iščeš ljubezni kot življenje, ali ljubezni kot ljubezen (ljubezen kot življenje – rojevanje otrok; ljubezen  kot ljubezen – darma ljubezni po novi poti).

Tvoja žena lahko samo pomaga drugemu, ne išče dobička od drugega. Ona je negovalka, ki lahko sprejme zaslužek od močnejšega, ne od šibkejšega. Ne zna prodati sadov, zna le sejati dobro, dobro kot pomoč drugemu v življenju, ne kot pomoč lastnemu življenju.«

Zakaj nekaterim družinam gre zelo dobro z denarjem? Ali njihovi člani ne rabijo izboljševati svoje ljubezni?

»Ja, spreminjajo jo nenadoma na hiter in še bolj boleč način.« 

61. ZAKAJ ME NE POKLIČE?

Oče, ki ljubi: OČE (IZ PREJŠNJEGA ŽIVLJENJA) BO TAKOJ POMAGAL HČERI, ČE BO VIDEL, DA JE NEMOČNA, ON PA TEGA NE VIDI, ON VIDI V TEBI NEKOGA, KI NE POTREBUJE PARTNERJA. (Foto: Pinterest)

Že pred časom sem spoznala moškega, ki me je praktično takoj pritegnil. Malo sva se družila, precej plesala, nato pa sem jaz prekinila stike. Sedaj sva se po nekaj mesecih zopet srečala (na plesnem dogodku), in spet je pri meni preskočila neka iskrica.

Lepo bi prosila, če mi lahko sporočita, ali sta morda najini duši kakorkoli povezani, ali pa gre le za nekoga, ki sem ga pač srečala v svojem življenju. Ime mu je V., star je malo čez 50 let, plesalec, sicer pa ločen, oče dveh otrok. Za otroka lepo skrbi, tudi z bivšo ženo imata soliden odnos, živi v lastni hiši, in menim, da je čustveno na malce višjem nivoju kot ostali trenutni prijatelji. 

OČE, KI LJUBI,  odgovarja:

»Ravno zato, ker vidiš več ljubezni v njem kot v ostalih, bi ga lahko ljubila. Sta sorodni duši, on je bil tvoj oče, ti njemu hči (v enem prejšnjih življenj). Je sorodna duša, s katero bi lahko imela partnerstvo.

PROŠNJA ZA LJUBEZEN S SORODNO DUŠO OČETA

 Prosim sebe in

prosim ljubezen v sebi.

da me poveže z moškim,

ki me išče,

kot oče išče hčerko.

Hvala za Prošnjo. 

Prošnjo izrečeš 7 dni zaporedoma, z mislijo na njega.«

Sporočam, da sem upoštevala nasvet, vendar zaenkrat z njegove strani ni bilo pobude (klica ali česa podobnega). Sama pa pobude ne želim dati. Bom še malo počakala. 

»Če se zapiraš vase, on ne more prepoznati tvoje ljubezni. On je bil že zavrnjen in razočaran, zakaj bi zdaj on poklical?

Prosiš ljubezen v sebi, da se povežeš z moškim, ne prosi moči v sebi, ki ti govori, da si ti pomembnejša kot on. Ljubezen poišče ljubezen ljubeče in ponižno, ne pa zahtevno in oblastno. Oče bo takoj pomagal hčeri, če bo videl, da je nemočna, on pa tega ne vidi, on vidi v tebi nekoga, ki ne potrebuje partnerja.«

62. BREZPOGOJNA LJUBEZEN DO OTROKA (2)

Oče, ki ljubi: »PROSI SINA, DA SE ZAPOSLI ZA POLOVIČEN ČAS IN MU POVEJ: 'PA NE ZATO, KER TI JAZ NE BI ŽELELA POMAGATI, AMPAK ZATO, KER SAM IZGUBLJAŠ ČAS ZA DOHODEK, KI BI ŽE LAHKO BIL TVOJ.'« (Foto: Pinterest)

(nadaljevanje s: https://www.heragea.com/442218948; 26. PROŠNJA ZA BREZPOGOJNO LJUBEZEN DO OTROKA)

Pred 10 meseci se je sin vrnil iz tujine, odstopila sem mu svojo sobo, sedaj spim v kuhinjsko-dnevnem prostoru, na kavču. To še ne bi bil tak problem, če bi imela s sinom odkrit odnos in bi vedela, kako stvari stojijo v prihodnje. Mlajša otroka sta mnenja, da bi ga morala izseliti, jaz se temu upiram. Res je, da ima možnost delati (pri mojem bratu) in lepo zaslužiti in se osamosvojiti, vendar tega zavestno ne želi, ker vso energijo usmerja v neko zadevo z uvozom. Napetost doma je zelo velika, in res ne vem, kaj naj naredim. Pred časom sta mi svetovala, naj počakam, saj bo našel svoje delo in odšel in naj ga ne izselim sama. Res si srčno želim, da mu uspe in da najde svojo pot, vendar se bojim, koliko časa bo še trajala taka situacija doma. Sama sem kronično neprespana in na koncu z živci. Bojim se, da ne bi v afektu naredila kakšne neumnosti in ga postavila pred vrata. Trenutno lahko vsaj zamenjava sobi... da grem jaz nazaj v svojo spalnico, on pa v dnevno. Vendar se ga bojim, da ne bo postal nasilen.

Lepo prosim za nasvet oz. odgovor, ali se bo v kratkem osamosvojil, brez da pride do kakšnih nasilnih situacij doma. 

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Prosi sina, da se zaposli vsaj za polovičen delovni čas, dokler mu ta novi posel ne steče. In da bi tudi njemu bilo lažje, če bi si našel sobo s kakšnimi isto mislečimi ljudmi. Preselitev njega v kuhinjo lahko poslabša odnose, saj bo on še bolj napet, ker si ne želi druženja z domačimi. Povej mu:

'Nihče ni tako bogat, da ne bi ničesar delal, če mu njegovo delo še ne prinaša denarja. Pa ne zato, ker ti jaz ne bi želela pomagati, ampak zato, ker sam izgubljaš čas za dohodek, ki bi že lahko bil tvoj.'« 

63. ZAKAJ IMAM TEŽKO ŽIVLJENJE?

Oče, ki ljubi: "POSTAVLJENA SI BILA V NEMOČ ŽIVLJENJA, DA BI PREJ NAŠLA LJUBEZEN DO SEBE. POMEMBNA OSEBA JE TISTA, KI NAJDE SEBE KOT LJUBEZEN, NE TISTA, KI IMA MOČ NAD DRUGO OSEBO KOT PREMOŽNEJŠA, BOLJ ZDRAVA, BOLJE OBLEČENA, NE ZLORABLJENA IN BOLJ OBČUDOVANA." (Foto: Pinterest)

Zakaj mi je oče umrl, ko sem bila stara komaj leto in pol?

OČE, KI LJUBI, odgovarja: 

»Tvoj oče ni tvoj rešitelj, četudi ne bi bil umrl. Več bi delal, kot bil doma, mama bi bila manj napeta, bolj popustljiva. Oče bi te občudoval kot svojega otroka in mama bi manj delala, vendar ti zaradi tega ne bi bila bolj samozavestna, le bolje preskrbljena.« 

Zakaj je oče umrl, ko ga je številna družina najbolj potrebovala?

»Ker so se v tej družini rodili otroci, ki v prejšnjih življenjih niso bili ponižni do svojega očeta. Tako so spoznali, da oče je oče, četudi ni popoln. Nikoli več ne ostanemo brez mame ali očeta, če sprejmemo starše takšne, kot so. Takšni, kot so, so najboljši za nas, ker v njihovem pomanjkanju ljubezni postanemo sami v tistem bolj ljubeči.

Ali pa lahko ostanemo v istem pomanjkanju ljubezni, če nas to pomanjkanje ne boli, ker iščemo sebe le kot življenje, ne kot ljubezen. Ker nam je najpomembnejše le to, da lahko nekje, z nekom živimo, saj smo hvaležni že samo za preživetje, saj ljubezni tako nismo vredni, če pa je že življenje darilo. Ne iščemo ljubezni, samo življenje.« 

Mlajša hči ima epilepsijo, ali obstaja pomoč?

»Naj izreče Prošnjo:

PROŠNJA ZA LJUBEZEN

KOT ZDRAVILO

 

Prosim sebe

in prosim ljubezen v sebi,

da pride ljubezen,

ki jo jaz potrebujem kot zdravilo.

 

To je ljubezen do sebe,

jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen,

jaz nisem moč, ki išče moč.

 

Hvala za Prošnjo.«

 

Zakaj moj mož ponižuje to hčer?

»Z očetom je karmično povezana. Bil je njen brat, ki ga je ona zaničevala, ker je imel epilepsijo. Ko oče vidi njo, se spomni te svoje bolezni kot nečesa zelo neprijetnega, povzroča mu občutke nelagodja, vendar on ne ve, zakaj. To je spomin na bolezen, ko je bil njen brat in ni imel moči, da bi se boril proti njej, ki je imela moč nad njimi.

Hči izreče zahvalo:

 

ZAHVALA OČETU

 

Oče, hvala,

da sem se rodila pri tebi,

da se bom lahko posvetila v ljubezen,

ki je od tebe nisem dobila,

saj sem te jaz že pred tem mučila,

namesto ljubila.

 

Hvala za Zahvalo očetu.

 

Z izrečeno zahvalo bo umirila sebe in očeta, odnosi se bodo počasi pomirili in imeli možnost, da se spremenijo v posvečeno ljubezen pri obeh.

Posvečena ljubezen je ljubezen neizpolnjene naloge do ljubezni do ljubeče ponižnosti. Ljubeča ponižnost je ponižnost do neponižnega. Če jo bo še kdaj poniževal, mu lahko reče:

 

'Oprosti, oče,

ker me vidiš kot bolezen,

ne kot ljubezen.'«

 

V mladosti sem se zelo sramovala svoje družine, ker smo bili revni in brez očeta....

»Poljubi sliko svoje družine in izreci odo:

 

ODA DRUŽINI

 

Jaz nisem moč, ki išče moč,

jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen,

moja družina je ljubezen, ki išče ljubezen.

 

Ljubim ljubezen svoje družine,

ki išče ljubezen otroka, matere in očeta,

bolj kot sem jaz iskala ljubezen do sebe.

 

Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen,

moja družina je ljubezen, ki išče ljubezen.

 

Hvala za družino.«

 

Zakaj me je 11-ih letih večkrat posilil starejši svak?

»On je videl, da nimaš dovolj ljubezni, ljubezni do sebe, in je vedel, da bo tako. On je mislil, da ti dela korist, ker boš od nekoga občudovana in da boš pristala na to dejanje, ker si bila preveč skrita in neopazna. Njega privlačijo ženske, ki premalo ljubijo sebe, ne vidi, da jih s tem še bolj prizadene. Stanje brez ljubezni ga sili v moč življenja, da napolni praznino brez ljubezni s silo življenja.

Z njim si karmično povezana, bil je že tvoj ljubimec, ki si ga hitro zapustila, ker te je tudi takrat posilil (v enem prejšnjih življenj).«

Kdaj se bo ta karma nehala?

»Ko boš vedela, da si tega ne zaslužiš.«

Zakaj ne vem, da si tega ne zaslužim?

»Ker misliš, da je on pomembnejši v življenju kot ti. Zdaj ko si tudi ti pomembnejša, mu tega ne bi več dovolila.«

Zakaj mu pri svojih 11 letih tega ne bi smela dovoliti?

»Posiljevalec izbere žrtev, ki je že prej žrtev, ker ta žrtev ne vidi sebe kot pomembne osebe, le kot nekoga, ki izgublja svoje življenje in drugemu omogoči, da uveljavlja moč svojega življenja. Pomaga DUŠNI NAGOVOR:

 

JAZ SEM LJUBEZEN,

KI IŠČE LJUBEZEN.

 

Ustavil bo posiljevalca, ki išče moč svojega življenja in ljubezni ne vidi.«

Zakaj čutim bolečine v hrbtenici?

»Ker iščeš popolnost pri delu. 10 % pri delu napravi manj, in bolečina bo nehala. V ta namen bo pomagal DUŠNI NAGOVOR:  

 

JAZ SEM DELO, KI JE OPRAVLJENO,

JAZ SEM ŽIVLJENJE, KI ŽIVI,

JAZ SEM LJUBEZEN, KI LJUBI.« 

 

Zakaj je moje življenje tako težko?

»Tvoja pot je iskanje ljubezni tam, kjer drugi ljudje ne vidijo ljubezni, vidijo le strah in ponižanje samega sebe kot živečega bitja. Vse, kar nas dela nepomembne kot življenje, je pomanjkanje ljubezni do sebe.

 

ODA NEMOČI ŽIVLJENJA

 

Jaz sem revna,

in imam veliko ljubezni do sebe.

 

Jaz sem zasmehovana,

in imam veliko ljubezni do sebe.

 

Jaz sem posiljena,

in imam veliko ljubezni do sebe.

 

Jaz sem odvisna od...,

in imam veliko ljubezni do sebe.

 

Jaz sem bolna,

in imam veliko ljubezni do sebe.

 

Jaz sem v prividu moči,

in imam veliko ljubezni do sebe.

 

Hvala,

da je ljubezen prišla

v moje življenje.

Postavljena si bila v nemoč življenja, da bi prej našla ljubezen do sebe. Pomembna oseba je tista, ki najde sebe kot ljubezen, ne tista, ki ima moč nad drugo osebo kot premožnejša, bolj zdrava, bolje oblečena, ne zlorabljena in bolj občudovana.«

Kakšno je moje življenjsko poslanstvo?

»Postala boš pomembna oseba, ki bo spreminjala človeška življenja, tako da boš pomagala ljudem v težkih situacijah najti ljubezen do sebe s TEHNIKO PREBUJENJA: 

Oseba leži, ker je tako nemočna, in vpraša: KDO SEM JAZ?

Ti odgovoriš: 'Ti si ljubezen, ki išče ljubezen.'

Oseba: KJE SEM JAZ?

Odgovoriš: 'Ti si ženska v ženskem telesu.... (ali 'moški v moškem telesu' ali 'ženska v moškem telesu' ali 'moški v moškem telesu' – odvisno od kombinacije srčnega in fizičnega spola pri osebi, ki jo za to osebo sporoči Oče, ki ljubi)

Oseba: KAJ SEM JAZ?

Odgovoriš: 'Bitje Očeta, ki ljubi, in Matere, ki ljubi, ne samo Očeta, ki ljubi.'

Oseba: ZAKAJ SEM JAZ?

Odgovoriš: 'Si prava svetloba, ki sveti le takrat, ko ljubi. Najmočneje sveti, ko ljubi drugo telo svoje duše.'

Zaključiš: 'Ti si ljubezen Očeta in Matere, ko sebe ljubiš, kot Mati ljubi svojega Otroka, in ko ljubiš dušo, kot Mati in Oče ljubita svojega Otroka.

Oseba: 'HVALA, KER SEM PREBUJENA V LJUBEZEN DUŠE.'

(tudi na: https://www.heragea.com/4433675521. TEHNIKA PREBUJENJA)

64. MOJE SKRBI: MOŽEVA NEGATIVNOST, KOPIČENJE STVARI, NAVELIČANOST, ŠE EN OTROK?

Oče, ki ljubi: "TVOJA SREČA SE JE ZAPRLA, KER TE JE STRAH TRPLJENJA, S TEM PA IZGUBLJAŠ TUDI LJUBEZEN." (Foto: Pinterest)

Moj mož je sicer zelo dober in skrben očka (imava dva otroka starosti do 10 let) ter mojster za vsa opravila, kar pa zadeva odnos mož–žena, imava težave. On je na splošno zelo negativno nastrojen, glede stvari, ki se mu dogajajo. Tako da mi vzame ogromno energije, ko poslušam njegovo nerganje, pritoževanje, iskanje krivde za razne stvari vedno pri drugih, zvečer se v posteljo vedno uleže z negativnimi besedami (glasno sam pri sebi 'jamra' čez svojo 'usodo'). Skušam mu dopovedati, da si s tem nič ne pomaga, ampak me ne upošteva.

Tudi do mene je pogosto besedno zelo nesramen, tudi pred otroki. Temu se sicer glasno upiram, ampak ne dosežem nič (vedno se konča tako, da se jaz zderem nanj, potem ko npr. cel dan prenašam tihe žalitve, ki jih slišim le jaz. Vedno mi zvečer prekipi, ko cel dan mirno govorim, naj neha ali se mu umikam.

Vem, da ga ne morem spremeniti, svojo usodo preklinja že od mladosti, vendar bi on še bolj rabil pogovor z vama. Ker tudi če bom jaz pri sebi uspela kaj spremeniti, ne vem, kako dolgo bom še zdržala v takšnem odnosu, kljub temu da sem zelo potrpežljiva in zadovoljna že z majhnimi koraki napredka v odnosu.

Drugi glavni problem je moje 'hrčkanje' vsega. Nabralo se mi je povsod ogromno vsega, jaz pa zadnja leta nimam nobene prave energije, da bi se lotila pospravljanja. In me totalno mori nasičenosti in navlaka prostorov, potem pa še ta moževa negativa in ko mi vpričo otrok kontrira, namesto da bi držala skupaj.

Že tri leta delava na tem, da bi dobila tretjega otroka, imela sem tudi dva spontana splava in umetno prekinitev nosečnosti v 21. tednu zaradi slabega rezultata genetskih preiskav. Zaradi najinih težav si mislim, da bi bilo bolje, da nimava tretjega otroka. Ne vem, kaj naj storim, nekako ne najdem prave volje za premik, če jo pa že najdem, mi zmanjka časa zaradi službe in drugih obveznosti. Včasih sem največ naredila zjutraj, ko sem bila sama doma in sem imela popoldan službo, sedaj pa dopoldneve običajno preživim neaktivno in mi najbolj ugaja, ko imam čisti mir.

OČE, KI LJUBI, odgovarja, da sta oba z možem duši ljubezni, a se v dosedanjih življenjih še nista srečala, zato se komaj spoznavata, vajin odnos je 'po sili življenja' ('iz navade življenja'). On vas ljubi kot ženo, ne more pa razumeti vašega sveta (velja tudi obratno).

Vi iščete resnico kot karmo – pravilno delovanje, da vsakdo opravi svojo nalogo (žensko srce spola 8). Mož išče resnico kot odnos, resnica pride od človeka, s katerim se pogovarja (moško srce spola 7). Zato vam ponuja svoje zgodbe, ker potrebuje odnos, vi pa vidite le njegovo nepravilno delovanje. Potrdite njegovo še tako črnogledo zgodbo, ker on želi samo, da ste z njim v njegovem svetu. Tako bo spoznal, da razumete njegov svet, in bo sprejel vašo zgodbo, v kateri vi iščete pravilno delovanje. Prvo vzpostavite odnos/bližino, potem ponudite svoj svet.

Zakaj zgodbe, s katero se ne strinjamo, ne moremo sprejeti?

Ker želimo, da ima partner enake izkušnje kot mi. Če želimo, da bi imel enake izkušnje kot mi, moramo sprejeti njegove, ki so njemu svete, in šele potem predstaviti svoje, ki so nam svete. Vajina svetova se lahko samo dopolnjujeta, ne moreta pa se združiti, ker nista dušni par. Ker se v dosedanjih življenjih še nista srečala, skupaj iščeta nove priložnosti v ljubezni do življenja, ne v ljubezni do ljubezni (do duše) kot dušni par (ali delno kot tudi sorodni duši).   

Negativnost moža

Oče, ki ljubi, odgovarja, da se bo vse bo uredilo, ko se bodo ljudje med seboj ljubili. Vsakdo bo ljubljen, ki bo druge ljubil, poišče naj takšne zgodbe, ki ga bodo razvedrile, ne takšnih, ki so odraz pomanjkanja ljubezni.

Na moža glejte kot na otroka, ki nima dovolj ljubezni v sebi, da bi lahko dojel, kako svet deluje. Ko bomo sami bolj ljubeči, bo tudi svet lepši. Vprašajte ga, če bi bil angel, ali bi bil raje angel sreče ali angel nesreče. Angel sreče išče dobra znamenja v nesrečnem svetu, angel nesreče išče slaba znamenja v srečnem svetu. Angel sreče gradi svet, angel nesreče razdira svet.

Angel sreče išče ljubeči svet (ljubezen), angel nesreče išče neljubeči svet (moč). Prvi reče: 'Jaz sem ljubezen, ki bo spremenila svet,' drugi reče: 'Jaz sem moč, ki bo spremenila svet.' Angel sreče prinaša srečo kot ljubezen, ker išče ljubezen v človeku, angel nesreče prinaša srečo kot trpljenje (nesrečo), ker išče moč nad človekom. Želi biti močnejši od življenja in ljubezni tako, da išče napake, ki niso napake, so iskanje ljubezni. Medtem ko angel sreče prinaša srečo, ker prosi ljubezen v človeku, da najde ljubezen, ki jo išče.

Angel nesreče pride le, ko sami ne najdemo ljubezni v sebi.

Dušni nagovor:

JAZ SEM LJUBEZEN, KI IŠČE LJUBEZEN,

JAZ NISEM MOČ, KI IŠČE MOČ:

 

HVALA,

DA ME SPREMLJA ANGEL SREČE.


Kopičenje stvari

Če boste poiskali več ljubezni v sebi, ne samo zunaj sebe, ne boste več potrebovali toliko nepotrebnih stvari. 

Naveličanost

Zakaj nimate več energije in opravljate le najnujnejša dela? Zato ker ste žalostni in ostajate brez upanja, da je v življenju več ljubezni, kot je trenutno vidite. Vaša sreča se je zaprla, ker vas je strah trpljenja, s tem pa izgubljate tudi ljubezen. Ponavljajte dušni nagovor: 

LJUBIM SEBE IN

LJUBIM LJUBEZEN V SEBI.

Prepoznali boste, da niste samo živeče bitje, ampak tudi ljubeče bitje, ki ima dušo, ki vas ljubi bolj, kot mati ljubi svojega otroka. 

MOLITEV V PROŠNJI ZA LJUBEZEN

V PARTNERSTVU

 

Kolikor ljubim sebe,

toliko lahko ljubim ljubezen v tebi,

kolikor ti ljubiš sebe,

toliko lahko ljubiš ljubezen v meni:

 

prosim sebe in

prosim ljubezen v sebi,

ko ti ne boš ljubil mene,

prosim,

da se bom lahko ljubila sama,

 

prosim tebe in

prosim ljubezen v tebi,

da kadar ne bom ljubila tebe,

boš ti ljubil sebe.

 

Hvala za Molitev v Prošnji.

Tretji otrok?

Glede otrok je sporočeno, je en otrok vaš odmor, dva že dodatno delo, trije pa dodaten stres. Enega otroka imamo, ko opravljamo poslanstvo, dva, če nimamo posebnega poslanstva, tri, če sami sebe kaznujemo, ker želimo biti nemočni v življenju – tako spustimo vsa pričakovanja o popolnosti in sprejmemo življenje v nemoči.

S tretjim otrokom bi sebe in partnerja potisnili v še večjo nemoč in upali, da se bo bolj odprl ljubezni. Ker partner še išče ljubezen v sebi, bi bil dodaten otrok zanj še večja nemoč v življenju, in takšnega nemočnega se on ne mara. Konfliktov bi bilo še več, dokler ne bi dojel, da mora spreminjati samega sebe, ne sveta zunaj sebe. Tudi on bo postal bolj ljubeč do samega sebe, ko bo sam spoznal, da je svet nastal zaradi ljubezni, ne moči. Zato se bo v naslednjih življenjih še rodil kot ženska, ker ženski spol predstavlja nemoč, moški spol moč.

Ko kličemo dušo otroka kot pomoč sebi, ne njegovi duši, ki se želi inkarnirati, prikličemo duše, ki želijo našo ljubezen, medtem ko od njih ne bo pričakovano, da jo dajejo. To so otroci, od katerih ne pričakujemo uspeha v življenju, saj so zaradi kakšnih zdravstvenih motenj nemočni.

Ko kličemo duše otroka, prosimo za dušo, ki je že bila naš otrok ali starš in zaradi življenjskih ovir nismo ljubezni do nje še dovolj potrdili in dokončali.

65. SVEČENIK NA BOČU

Oče, ki ljubi: "OČE, KI LJUBI, TE LJUBI, KOT SE TI SAMA NIKOLI NE BOŠ MOGLA LJUBITI." (Foto: https://kraji.eu/slovenija/poljcane/slo)

 

Od včeraj ponoči imam stalno zmerno bolečino v spodnjem delu trebuha, topo. Je to spet zato, ker se ne sprejemam kot ženska? Poskušam z dušnimi nagovori, pa kar ne gre oziroma sama ne vidim izboljšanja.

Včeraj sem poskusila tudi z meditacijo, pri čemer so roke same iskale različne svete položaje tako kot med obiskom točk ljubezni na Boču, in oblile so me solze. Po koncu meditacije, ko sem ležala na tleh, so roke poiskale srčno čakro, in potem spolno. Bolečina je izginila, a se je po meditaciji vrnila. Ne razumem, kaj je to, poskušam slediti telesu, ki mi očitno želi nekaj sporočiti. Poleg tega sem spet precej nemirna, ne vem, zakaj.

Bi lahko mogoče Oče pojasnil tudi glede spomina, ki se je zbudil ob obisku točk ljubezni na Boču? Na poti od ostankov partizanske bolnišnice do Točko ljubezni dvanajstih Očetov sem začutila veliko težo v nogah in na prsnem košu. Darinka, ki pozna točke ljubezni na Boču, mi je rekla, da je to spomin, ki ga moram preobraziti, pa me zanima, kaj je to bilo. 

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Zaradi bolečine v spodnjem delu trebuha prosi sebe za ljubezen do sebe, ko boš mislila, da je tvoja ljubezen zaman in tvoje življenje zaman. Srčna čakra je ljubezen, spolna čakra je življenje.

Dušni nagovor:

JAZ LJUBIM ŽENSKO V SEBI,

JAZ LJUBIM ŽIVLJENJE V SEBI,

JAZ LJUBIM LJUBEZEN V SEBI.

JAZ SEM. 

Nemirnost, ki jo čutiš, je zaradi tega, ker bi bila raje svečenik pri Očetu (kar si bila nekoč) kot uslužbenka (kar si zdaj).

Dušni nagovor:

JAZ SEM SVEČENICA, KI SLUŽI OČETU,

JAZ SEM ČLOVEK, KI SLUŽI ČLOVEŠTVU.

HVALA, KER SEM LAHKO OBOJE. 

SPOMIN NA BOČU:

Na tem mestu si bila ubita, ko si bila svečenik, ker si imela premočna videnja, ki so se jih ljudje, ki so hoteli drugim ljudem vladati iz strahu, bali. Ljudje zaradi teh videnj ne bi več videli moči v svojih vladarjih. Čeprav si bila ljubezen, si bila ubita, kar je težko oprostiti nekomu, ki nima ljubezni do ljubezni. Zato je ta bolečina še vedno prisotna. Vse, kar se je takrat zgodilo, je bila pomoč človeštvu, ki še ni razumelo tvoje ljubezni. Oče, ki ljubi, te ljubi, kot se ti sama nikoli ne boš mogla ljubiti. 

Prošnja:

Prosim sebe in

prosim ljubezen v sebi,

da ne postanem moč,

ko so vsi okoli mene moč:

 

če bo moč ljubezen ubila,

bo nastala milina,

 

če bo ljubezen moč ubila,

bo nastala praznina,

ker se bo ljubezen v moč spremenila.

 

Hvala za Prošnjo.«

Hvala, hvala in še enkrat hvala. Pozabila sem še vprašati glede ramena, ki me zadnji mesec neprestano boli, če bi lahko skanalizirala? Bi šla že k zdravniku, pa dvomim, da bi kaj ugotovili. Sem pa tudi že zelo radovedna, če smo se mi trije v kakšnem od prejšnjih življenj srečali. Tudi za Darinko me zanima, če sva kaj povezani.   

Ali sva ti že kdaj poslala ODO ZDRAVJA (https://www.heragea.com/441298606; 24. ODA ZDRAVJA)? Oda zdravja je pomoč ljubezni, ki zdravi. Izrečemo enkrat na dan, ko smo v stiski zaradi zdravja. Zdravila boš ljubezen v obeh, ne samo v sebi, in tako postavila zdravje obema. On zaradi tega ne bo uročen, le lahkotnejši v telesu in bolj ljubeč:   

 ODA ZDRAVJA 

 

 LJUBIM LJUBEZEN V SEBI

 (v srčni čakri vidimo utrip svojega srca na dlaneh) 

IN LJUBIM LJUBEZEN V TEBI,

( v srčni čakri vidimo utrip srca dušnega partnerja na svojih dlaneh)

KI SI LJUBEZEN DUŠE.

(v srčni čakri vidimo utrip novega srca na svojih dlaneh, ki je nastalo iz obeh src) 

Bolečine ramena so zaradi prenapetosti v gibih. Pri fizičnem delu uporabljaj sproščen gib, in delo bo enako opravljeno z manj napora.   

Dušni nagovor: 

JAZ SEM DELO,

KI JE OPRAVLJENO 

ZARADI LJUBEZNI DO SEBE,

 NE ZARADI DELA -

 

 DELO NE IŠČE LJUBEZNI,

 JAZ IŠČEM LJUBEZEN.

Z Darinko sta karmično povezani, obe sta bili svečenika na Boču, oba zelo vplivna in se žal nista znala povezati. Če bi se takrat povezali v delu, ti ne bi bila ubita. Nikoli se nista toliko povezali, da bi videli, kako se vajino delo dopolnjuje. Skupaj bi spremenili zavest tedanjega človeka dosti močneje kot tako, da sta delali vsaka zase. Vsak človek je svetloba, ki jo svet potrebuje. Skupaj sta še večja svetloba, ki jo svet potrebuje. Tudi sedaj je Darinka za sveto življenje, ti za sveto ljubezen. Obe sta v istem svetišču različni svetlobi, samo tako lahko ostaneta večni v skupni svetlobi, ki je pomoč Očetu, ki ljubi, in Materi, ki ljubi.  

S Keman si karmično povezana - bili sta sodelavca v pristanišču, pomagala si ohranjati mir med delavci. Z Markom si karmično povezana, bil je tvoj očim, ti njemu pastorek. 

66. MOJ BIVŠI – DA/NE?

Foto: Pinterest

Zanima me samo: moj bivši - da/ne? In zakaj me še kar kliče in želi 'nazaj'?! In kako si bom sama pri sebi najbolje pomagala? 

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Če mislita, da bosta zmogla biti bolj v srcu in manj v osebnosti, bosta še lahko skupaj. On ima večje težave kot ti, ker ne zna stopiti na samostojno pot, biti sam gospodar v svojem domu. Lahko ga sprejmeš kot otroka in učiš samostojnosti in odločnosti tako, da mu poveš, da je on tisti, ki se mora odločati o vajinih skupnih poteh.«

67. MOŽEVA NEGATIVNOST

Oče, ki ljubi: TUDI TAKRAT, KO DELAMO NAPAKE, IŠČEMO LJUBEZEN, IŠČEMO TAM, KJER LJUBEZNI NI. (Foto: Pinterest)

Včeraj se je mož spet ves dan žaljivo obnašal do mene, in to že od jutra, brez povoda. Kot da bi si s takim načinom nabiral energijo. Kot da je pritisnil na gumb in postal drug človek, ki me mora špikati na vsakem koraku, kot da ga nekaj obsedlo.

Ne vem, kako naj se ob takih dnevih branim, da ne bom slabe volje, on pa takrat kar ne neha. Včeraj sva šla z otroki na neko razstavo in je stalno govoril, če res moramo. Doma ni hotel ostati, tam pa se je stalno pritoževal, tako da mi je pokvaril celo nedeljo. Namesto da bi se imeli super, ker smo bili skupaj, vse zaradi njegovih špikanj in žalitev. Ko pa je normalen, se lahko imamo super. Ne vem, kako naj se zaščitimo oz. kako naj ga ustavim, ko 'ni normalen'. 

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Vprašaj ga, kaj je njemu bolje – biti žalosten in jezen ali biti vesel? Če v svetu iščemo samo slabo, potem od življenja zahtevamo, da mora biti takšno, kot mi mislimo, da mora biti. Svet ni takšen, kot mi mislimo, da bi moral biti, svet je prostor, kjer vsi ljudje iščemo ljubezen. Tudi takrat, ko delamo napake, jo iščemo, iščemo tam, kjer ljubezni ni.  

Reci mu: 'Slišim, kaj govoriš, jaz pa vidim v tem tudi nekaj dobrega.' In tudi: 'Skrbi me zate, ker vidiš svet tako slab zate. Svet je slab zato, ker mi nekaj pričakujemo, kar se nikoli ne bo spremenilo, in potem umremo žalostni.'

Pomagal mu bo Dušni nagovor:

JAZ BOM LJUBEČ DO SEBE,

TUDI ČE SVET NI LJUBEČ DO MENE.

 

Vse sporočeno v prejšnjih dopisih (64. MOJE SKRBI: MOŽEVA NEGATIVNOST, KOPIČENJE STVARI, NAVELIČANOST, ŠE EN OTROK?) ti ne bo v pomoč, če sporočil ne boš prebrala s srcem, ampak z umom. V pomoč ti bo Prošnja: 

Prosim sebe

in prosim ljubezen v sebi,

da slišim, vidim, čutim to,

kar prinaša napisano sporočilo,

sporočilo Očeta, ki ljubi.«

 

Pred moževo negativnostjo se zaščitiš tako, da se zavedaš, da nisi ti ta, ki bi morala spremeniti svet, tako da bi on bil zadovoljen z njim. To je nemogoče, on mora začeti spreminjati sebe in spoznati, da preveč išče moč, namesto ljubezni. Vse, kar se nam dogaja, se dogaja zato, da se razvijamo, ne zato, da vladamo in zahtevamo. On ne bo mogel živeti drugače, če mu ti ne boš pomagala, ker on je mlajša duša od tebe (za sabo ima manj inkarnacij in izkušenj). Spoznanja ljubezni, ki jih ti že obvladaš, jih on ne. On bolj trpi kot ti, ker ne vidi rešitev tam, kjer jih ti vidiš.

Reci mu: 'Imej se rad tako, kot te imamo mi radi. Ne bodi jezen ali žalosten, življenje ni popolno, je pa sveto.' Večkrat ponavljaj.«

68. SORODNA DUŠA ALI DUŠNI PARTNER?

Oče, ki ljubi: "ČE BOŠ LAHKO LJUBILA NJEGA V SEBI (DUŠNEGA PARTNERJA), BOŠ LJUBILA OBA." (Foto: Pinterest)

4. 7. 2019

Ponovno pišem, ker se mi je nabralo nekaj vprašanj. Ko sem bila nazadnje pri vama (mislim, da januarja) sva si bila z dušnim partnerjem T.-jem precej blizu. Vseeno sva imela ponovno ogromno težav oziroma zadržkov/pomislekov, zdi se mi, da še posebej iz njegove strani. Pred kratkim sva skupno zgodbo dokončno zaključila. Mi lahko morda poveste, zakaj se med nama nikakor ne izide? Verjetno tudi za prihodnost ni mišljeno, da sva skupaj. 

Zanima me še glede treh oseb, ki so se pojavile v mojem življenju. Smo kako povezani, sem jih že srečala v katerem od prejšnjih življenj? Na kratko bom poskušala strniti kaj o njih, upam, da bo dovolj.

D.: spoznala sem ga prek prijatelja (ki je mimogrede moja sorodna duša), skupaj z družbo smo bili v tujini in v kratkem gremo še na eno krajše potovanje.

H.: je Francoz, spoznala sem ga spomladi. Se mi zdi, da sva se takoj zbližala, še vedno sva malo v kontaktu, čeprav sem držala distanco zaradi T.-ja.

Še za eno osebo me zanima in upam, da mi lahko kaj poveste čeprav ne morem napisati veliko podatkov. Niti ne vem imena, verjetno je mojih let ali kakšno leto starejši. Dela v isti stavbi kot jaz (ampak drugo podjetje), in takoj sva se ujela, čeprav se nisva velikokrat videla. Občutek imam, da sem vedno, ko sva se oddaljila s T.-jem, potem njega večkrat srečevala. Lahko pa se mi samo dozdeva.  

Kaj lahko naredim za naprej? Čutim, da mi je trenutno boljše, ko nimam nič z dušnim partnerjem. Ne morem reči, da ga nikoli ne pogrešam, ampak sem bolj pomirjena in bolje se počutim, če sem stran od njega. Verjetno kar se tiče ljubezenskih odnosov, bi bilo bolje, da počakam na kakšno kompatibilno sorodno dušo?  

Enkrat sem vam pisala glede sprememb (virusa) na materničnem vratu. To me še vedno malo skrbi – je še vedno prisotno, ali se je že samo uredilo? 

6. 7. 2019

OČE, KI LJUBI, odgovarja: 

»Vse, kar sta se naučila drug z drugim, je nepotrpežljivost. On bo našel drugo, in ti boš našla drugega – ta nepotrpežljivost vaju bo še dalje ogrožala. Noben partner ni z nami zaradi uspešnega življenja, ampak zaradi ljubezni. On je neučakan v svojih željah, in ti v svojih. Imejta ljubečo sliko drug o drugem, ker je pohvalno, da sta sploh bila skupaj. Vajina ljubezen ne more umreti, ker nekoč bosta eno bitje. Sila življenja, ki je močnejša od ljubezni, vama onemogoča, da sta skupaj. Razmišljata – 'meni je moje življenje pomembnejše kot tvoja ljubezen', ker vidva sta par življenja v vaši novi duši (ki se rojeva). 

Brez dušnega partnerja si mirnejša zato, ker on ti kaže, kako je, če ti življenje pomeni več kot ljubezen. Najbolj to občutiš ob njem. Razmišljaš – 'moja osebnost naj bo potrjena, ki je zame pomembnejša kot skupna duša/ljubezen'. Da, zate je bolje, da poiščeš ljubezen pri očetu ali sinu iz prejšnjih življenj (sorodni duši), tako se bo tvoje srce pomirilo.

D. je tvoj brat iz prejšnjih življenj, ki te je občudoval kot mlajšo sestro. Lahko imata partnerstvo, vendar bi bilo bolje, da poiščeš sorodno dušo.

S H.-jem se v prejšnjih življenjih nista srečala. Bližina je nastala zaradi vajinih podobnih osebnosti. Partnerstvo ne bi šlo, bolj prijateljstvo.

S tretjo osebo si karmično povezana, bil je tvoj očim, ki te je občudoval kot dekle, ne kot otroka. Tega mu nisi zamerila, tebi je tudi tako ustrezalo. V partnerstvu bi drug v drugem predvsem iskala napake, ne ljubezni.

Virus na materničnem vratu ti sporoča: 'Poišči sebe kot žensko–žensko, ne žensko–bojevnico.' Nagovor:

JAZ SEM ŽENSKA–ŽENSKA,

JAZ NISEM ŽENSKA–BOJEVNICA,

 

JAZ SEM LJUBEZEN V ŽENSKEM TELESU,

JAZ NISEM MOČ V ŽENSKEM TELESU.

Virus je parazit, ki išče moč v tvojem telesu, ki jo uporabi zase, ljubezni ne vidi, saj je ne išče.« Sporočeno je, da si trenutno brez virusa. Saj veš, spremenimo se v srcu in se tudi izvidi spremenijo. Čim večkrat izrekaj zgornji nagovor. Upava, da redno opravljaš zdravniške preiskave, ker delovanje iz zavesti pomaga le, če smo v srcu ponižni, tega pa vedno ne zmoremo. 

11. 7. 2019

Najlepša hvala za izčrpen odgovor. Lahko vprašam samo še za dve osebi? Oba sta bila moja sošolca v srednji soli in z obema sem bila precej povezana, se tudi kasneje. Enemu je ime T.s, drugemu pa M. 

12. 7. 2019

»S T.-jem si karmično povezana, bil je tvoj brat, z M.-jem si sorodna duša, bil je tvoj oče, ti hči. Z njim bi lahko bilo partnerstvo, on bi bolj popuščal tebi kot ti njemu.« 

4. 8. 2019

Vprašala bi se za eno sorodno dušo – M. (sošolec s faksa), mislim, da je bil oče, jaz pa sin. Kakšno bi bilo partnerstvo, bi načeloma naj slo? Naj bi se ujemala?  

5. 8. 2019

»V življenju bi se izpodrivala, kdo bo gospodar v življenju. V ljubezni bi se iskala kot starš in otrok, ker pa sta imela isti (fizični) spol, bi vaju bolj zanimali lastni občutki, ne, kako se drugi počuti ob meni. V takšnem partnerstvu je več napetosti kot miru, kar ti bi lahko tudi ustrezalo, če bi uživala v tem, da iščeš moč nad partnerjem. Sami se moramo odločiti, ali nam bo ljubše partnerstvo, v katerem iščemo moč, ali partnerstvo, v katerem iščemo ljubezen. Ljubezen vedno popušča in je ponižna, moč išče nadvlado v vsem – mislih, prepričanjih in načinu, kdaj in kako se ljubiti. Lahko greš v takšno partnerstvo, če boš lahko sledila napisanim besedam, in tako našla še več ljubezni sebi, saj ti si ljubezen, ki je večja, kot si jo do sedaj spoznala.«

3. 9. 2019

Najlepša hvala za izčrpen odgovor. Pišem, ker sem trenutno v malo zmedenem obdobju, pa bi potrebovala nekaj pomoči. Glede M.-ja (sorodna duša) sem dobila občutek, da ni ravno idealna pot, da pa bi lahko šlo. Zdaj sva malo več v stikih, me vleče k njemu in imam dober občutek. Zaenkrat. Mi je pa težko, ker vidim, da je T.-ju (dušni partner) težko, ker sedaj bi pa želel biti z mano, čeprav mislim, da oba veva, da ne bi šlo. Ne vem, ali sem se od njega oddaljila zaradi tega spoznanja ali zaradi strahu, ker me je že toliko stvari pri naju prizadelo. Če povzamem, trenutno bi si želela urejeno življenje in življenjskega partnerja, če mi je sploh namenjeno to? Trenutno imam občutek, da bi to z M.-jem lahko imela. 

Samo še vprašala bi glede sanj, ki se mi pogosto pojavljajo zadnja dva tedna. Drugače skoraj nikoli ne sanjam oziroma se ne spomnim, sploh se mi pa sanje nikoli niso ponavljale. Sanjam, da doma, ko grem po stopnicah, zgubim ravnotežje in padem z glavo naprej. Ima to lahko kakšen pomen?

8. 9. 2019

»Oba sta povezana s teboj, vendar nobeden ni dovolj ljubeč zate, to pomeni, toliko ljubeč, da bi tebi  popuščal. V glavnem imaš težave, če partner ni ponižen do tebe takrat, ko ti to zahtevaš.

Navadno nas življenje s sorodno dušo pripravi na življenje z dušnim partnerjem. Ne išči popolnosti v partnerstvu, ker ga ne boš našla, vedno boš našla drugačen svet od svojega. Vse, kar je treba narediti, je most med obema svetovoma. Samo ljubezen lahko poveže tudi življenje. Čeprav imata s partnerjem različne predstave o življenju, oba iščeta ljubezen, Dovolita si različen odnos do sveta, saj sta našla skupno ljubezen, ki je pomembnejša kot način življenja. Če boš dovolj ljubeča do same sebe, ne boš zahtevala od partnerja, da on tebi na ljubo spremeni svoj odnos do sveta. To ni dokaz ljubezni do tebe, to je dokaz premalo njegove ljubezni do samega sebe. Prav je, da vsak ostane na svoji strani in ne prepričuje drugega. Počakajta raje kakšen dan, in potem bosta že lažje uskladila svoja mnenja. Spoznala bosta, da nikoli nima samo eden prav in da skupaj sta najbližje resnici. Sestavita obe prepričanji, in videla bosta, da sta samo tako najbližje resnici. 

Sanje

Padec po stopnicah pomeni, da nekaj pričakuješ od življenja, kar sedaj ni možno. Padec je soočenje z nekim prividom, ki ga imamo. Če hodiš po stopnicah navzgor, ne boš mogla doseči cilja, ki je privid, ni realen. Če hodiš navzdol, boš doživela neko ponižanje, ker si imela privid, da se nekaj tebi ne more zgoditi.« 

25. 9. 2019

Najlepša hvala za izčrpen odgovor. Enkrat sem vam že pisala zaradi ginekoloških težav (virusa) in takrat naj ne bi bil več prisoten. Še vedno tako kaže? Ponoven pregled imam novembra in me je precej strah izvida. Ena misel, ki sta mi jo takrat napisala, me bega, ker je ne razumem – da se izvid lahko spremeni, če se spremenimo v srcu. Kaj je to mišljeno? Moj odnos do česa?

Poleg tega pa imam ponovno vprašanje glede dušnega partnerja. V zadnjem letu kljub pogostemu druženju nekako nisva prišla skupaj in sva ponovno prekinila. Sedaj pa sva zopet v podobni situaciji in razmišljava o skupni poti, čeprav veva, da bi naju čakalo ogromno dela in sprememb, če bi želela skupaj dobro shajati en z drugim in biti srečna skupaj. Ampak ali bi sploh lahko prišla skupaj, ali pa bi naju ponovno 'zabremzalo'? Ali je sploh dobro, da bi bila v partnerskem odnosu?   

1. 10. 2019

»Oba bi se učila ponižnosti drug do drugega, in to bi bilo dobro. Vendar, kako biti ponižen do nekoga, ki ni ponižen do tebe? On želi, da ti sprejmeš njegove potrebe po uveljavljanju njegovih želja, in ti želiš, da on sprejme tvoje potrebe po uveljavljanju tvojih želja. Oba želita, da bi bila pomembnejša od drugega. Če partner našim željam ne ugodi, to pomeni, da ima sebe za pomembnejšega kot nas. To nas boli, ker mislimo, da ima sebe raje kot nas, da ima sebe raje kot najino skupno dušo. In hkrati on misli, kako mi nimamo radi njega, ker tudi mi ne upoštevamo njegovih želja. Oba izgorevata v isti bolečini in gresta narazen v prepričanju, da partner premalo ljubi. Nikoli končana bitka moči: kdo bo močnejši/pomembnejši? V tem sta enaka, in vsak od vaju lahko vidi samega sebe v drugem. Vajina duša enako ljubi oba in trpi, ker ne ljubita sebe v drugem. 

Pomagala vama bo Prošnja: 

Prosim sebe in

prosim ljubezen v sebi,

da mi pokaže mene v tebi,

ko iščem moč tam,

kjer bi morala iskati ljubezen.

 

Hvala za Prošnjo.

Izrečeš vedno, ko pride do napete situacije, kdo bo pomembnejši v svoji potrebi. Ker vsak misli isto – če ne boš popustil, me ne ljubiš! Če boš izrekla prošnjo in boš popustila njegovi moči, ne boš poraženka moči, ampak zmagovalka ljubezni. On bo zaznal tvojo ponižnost, in poskrbel tudi za tvoje potrebe. Vse, kar je dobro za vaju, je skupek tvojih in njegovih potreb – včasih imaš ti bolj prav, včasih ima on bolj prav. Kako lahko preverita, kdo ima bolj prav? Tako, da izrečeta Prošnjo: 

Prosiva ljubezen v sebi, 

da naju vodi

v ljubeče življenje. 

 

Hvala za Prošnjo. 

Udejanjena bo tista želja, ki bo za oba najboljša. Tako se bo udejanjila ljubezen, ne zmaga/moč drugega nad drugim. Samo tako lahko živita skupaj, če popuščata drug drugemu, ker ne vesta, kaj je najbolje za vaju in kdo ima prav. Izrecita Prošnjo in počakajta, mogoče bo prišla boljša, nova rešitev, ki ju nobeden od vaju ne pozna. 

V srcu se spremenimo, ko zanikamo ljubezen, ki jo potrebujemo. Če potrebuješ ljubezen, prosi za njo. Dušni partner te potrebuje, in prav je tako. Ljubi sebe v njem, če ne moreš njega v sebi. Ko ne ljubimo njega, ne ljubimo sebe v njem. Ko ne ljubimo sebe, ne ljubimo njega v sebi. Če boš lahko ljubila njega v sebi, boš ljubila oba. 

Ginekološke težave

Ljubezen te bo rešila. Vedno ko te bo strah, ponavljaj Nagovor:

LJUBEZEN ME BO REŠILA.«

69. HRUP SOSEDOV

Oče, ki ljubi: "NI KARME, V PRETEKLIH ŽIVLJENJIH SE ŠE NISTE SREČALI. GRE ZA TVOJE SPREJEMANJE SEBE MED DRUGIMI LJUDMI." (Foto: Pinterest)

Spet bi potrebovala vajino pomoč in kakšno Očetovo besedo. Že zadnjič sem vama pisala o težavah z lastnico stanovanja, kjer smo najemniki. Lani pred novim letom se je v stanovanje nad nami vselila ena številna makedonska družina. Njihova kultura je drugačna, zelo so glasni, zlasti mati, ki ima zelo težek korak. Zelo težko sprejemam ta hrup, ker so stalno samo doma. 

Sprašujem se, zakaj se mi to dogaja. Ali imam s sosedo karmični odnos? Ali je mogoče prišel čas, da gremo iz tega stanovanja? V načrtu imam, da gremo čez dve leti, ali bi morali prej?

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

Prosi s Prošnjo:

Prosim sebe in

prosim ljubezen v sebi,

da mi pokaže,

kako družina nad mano

išče ljubezen in kako trpi.

 

Jaz bom sebe prosila,

da bom življenje

v njih in v sebi ljubila.

 

Hvala za Prošnjo.

 Prošnjo ponoviš tri dni zapored, zjutraj ali zvečer.

Ni karme, v preteklih življenjih se še niste srečali. Gre za tvoje sprejemanje sebe med drugimi ljudmi. Ponavljaj DUŠNI NAGOVORvedno ko boš v stiski:  

PROSIM SEBE

IN PROSIM LJUBEZEN V SEBI,

DA LJUBIM ŽIVLJENJE

V DRUGIH LJUDEH IN V SEBI. 

V tem stanovanju boš še ostala in tudi hrupa družine ne boš več slišala.« 

70. ALI ME JE MOŽ PREVARAL?

Oče, ki ljubi: "NIMAŠ DOVOLJ LJUBEZNI DO SEBE, SAJ MISLIŠ, DA TI NISI LJUBEZEN, ČE MOŽ NE LJUBI SAMO TEBE." (Foto: Pinterest)

Moj mož je na poslovnem potovanju in mi je poslal fotografijo sebe v družbi neke ženske. Zanima me, ali je imel spolni odnos z njo (z možem sva samo karmično povezana, je bilo sporočeno). 

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Ne, onadva ne vidita drug v drugem iskalcev ljubezni, ampak resnice življenja Dva trpita in ljubezni ne vidita kot rešitve zato, ker je ljubezen do življenja za njiju pomembnejša od ljubezni do ljubezni.«

Ali sta si zaželela moško-ženske bližine?

»Ne, ker on išče sebe kot življenje, kot ljubezen do življenja, ona išče sebe kot moč, ki zmaguje v življenju. Nista imela moško–ženskega odnosa, ampak odnos človek–človek.«

Zakaj se bojiš, da te mož vara?

»Ker nimaš dovolj ljubezni do sebe, saj misliš, da ti nisi ljubezen, če mož ne ljubi samo tebe. Nagovor:

JAZ SEM LJUBEZEN,

TUDI ČE NISEM OBČUDOVANA.«

Ali tvoj mož ljubi samo tebe?

»Da. Ko se vrne, mu povej, da ga ljubiš. Ker ga ljubiš kot žena, ljubiš svojega moža, ne kot duša ljubi dušo (imata samo karmični odnos).«

71. ZAKAJ NI USPELA LJUBEZEN MAMI IN OČETU?

Oče, ki ljubi: "SPRVA JE BILA NJUNA LJUBEZEN ISKRIVA IN SREČNA, VENDAR V ŽIVLJENJU NEZDRUŽLJIVA, KER STA OBA ISKALA MOČ V ODNOSU, KI NI BIL VEČ ODSEV MOŠKI–ŽENSKA, AMPAK VOJAK PROTI VOJAKU." (Foto: Pinterest)

Očeta nikli nisem sreča, razen ko sva ga z mamo obiskala v ljubljanskem študentskem naselju, ko sem bil star 2–3 leta. Mama nikoli več ni bila v (odkriti) zvezi z moškim, in ker mi o očetu ničesar ni razkrila, me zanima, zakaj jima ni uspela ljubezen. Babica je dejala, da ga je dedek že pred tistim obiskom nagnal od hiše, a ni želela povedala, zakaj. Danes so že vsi pokojni – oče tudi? Kako sta bila mama in oče dušno povezana?

»Onadva sta dušni brat in sestra (nista za skupno zvezo), on je še živ. Takrat je imel doma dekle,  kasneje pa se je poročil z žensko iz politike, sta karmično povezana. Najhuje mu je bilo, da si doma ni mogel olajšati srca, zaupal pa je, da bo ona za njunega otroka dobro poskrbela. On ima otroke.

Ima pa hudo zamero, bil je ponižan. Duša mu ni pustila, da bi iskal kontakt z njo, ker je vedel, da ne bi mogla zaživeti skupaj. Nikoli ni obžaloval, da jo je ljubil, in to je tudi vse.

Ljubezen je bila vroča le v Ljubljani, doma je bila ona le senca tega, kar je bila v Ljubljani, ker jo je ljubezen potrla, saj med njima ni bilo več medsebojnega spoštovanja, ampak le prepiranje. Nastala je velika bolečina, ko sta spoznala, da nista drug za drugega. On je odšel strtega srca, ona je živela samo kot 'kako preživeti dan', ne 'kako ljubiti življenje'. Ni se jokala, ni se pa tudi smejala, ker ji nihče ni mogel vrniti upanja v novo srečo z moškim, saj v to ni več verjela. 

Ti moraš poljubiti njeno sliko in jo prositi, da v naslednjem življenju išče ljubezen ne glede na življenjske dogodke. Ker ljubezen ni kazen, je odpiranje srca, da ne ljubimo sebe le toliko, kolikor drugi ljubijo nas, ampak da ljubimo sebe, četudi drugi ne ljubijo nas. 

Sprva je bila njuna ljubezen iskriva in srečna, vendar v življenju nezdružljiva, ker sta oba iskala moč v odnosu, ki ni bil več odsev moški–ženska, ampak vojak proti vojaku. Ampak vse je v redu, zelo v redu, ker sta hitro spoznala, da bi njuno skupno življenje bilo poraz. Naj se ta zgodba zaključi kot iskanje ljubezni, ki ni iskanje pravilnega življenja (dušni brat in sestra). 

Ona je prišla do spoznanja, da je moški lahko ljubeč le kot ljubimec, ne pa kot mož. In da mož nima ženske zaradi ljubezni, ampak zaradi dela, ki ga mora opraviti kot gospodinja. In nikoli ni hotela postati gospodinja, saj je to manjvredno delo.

Ni bila ona nikoli žalostna zaradi te ljubezni z dušnim bratom, saj je vedela, da se to ne more več ponoviti. In tako je vedela, kako je lahko ljubezen med moškim in žensko lepa, dokler se ne vklopi življenje.

Ona si je sina želela kot mati, in nikoli ji ni bilo žal za to, da ga je rodila. Imela je občutek, da je bil edina oseba, ki je njo potreboval, zato se je počutila bolj pomembno. Ob tem da ni znala biti ljubeča kot mati, ampak zahtevna kot oče – to pa je znal tvoj oče, da je bil ljubeč tudi, če v življenju ni bilo vse pravilno.

Veliko se še bosta ljubila, ko bosta v eni osebi, in njuna ljubezen je pomagala, da se bo ta združitev parov zgodila prej (dva para postaneta en par v novi duši, ki se rojeva).«

Ali se je srečala z dušnim partnerjem?

»Da. On je bil (...), profesor na fakulteti, kjer je delala.«

V kakšni dušni zvezi je bila s svojim (priženjenim) stricem, s katerim sta bila naskrivaj par, a je kmalu umrl?

»Sorodni duši. V enem prejšnjih življenj je bil njen oče, ona njemu hči.«

72. TEŽAVE Z ŽELODČNO KISLINO

Oče, ki ljubi: "DA BOŠ LAHKO POSTALA TAKŠNA KOT ZEMLJA, KI JO OBDELUJEŠ, SAMO SEBE DAJAJ, NE DAJAJ DELA." (Foto: Pinterest)

F. je mama in babica, ki skrbi za veliko hišo in veliko dela na zemlji. Sprašuje, zakaj ima težave z želodčno kislino.  

»Pozabila si na sebe kot ljubeče bitje, ti si samo še živeče bitje. Pri sebi ponavljaj nagovor: 

LJUBIM SEBE VEDNO,

KER SEM LJUBEZEN,

TUDI ČE NE DELAM ZA DRUGE. 

Ker želodec predvsem trpi zaradi preveč fizičnega dela. Mame ne občudujemo zato, ker preveč dela, ampak zato, ker ljubi sebe in otroka kot bitje, ki išče ljubezen. Pri sebi ponavljaj nagovor: 

LJUBIM LJUBEZEN V SEBI MOČNEJE,

KOT LJUBIM DELO,

KI JE SLUŽENJE ŽIVLJENJU, NE LJUBEZNI.

Ker življenje vedno najde pot, ljubezen pa ostane pred zaprtimi vrati.

Želodec trpi, ker si ljubeča mati, ki pripoveduje zgodbe, ne obdeluješ zemlje. Da boš lahko postala takšna kot zemlja, ki jo obdeluješ, sámo sebe dajaj, ne dajaj dela. Tvoj predsodek – da zemlja ne bo obdelana. To ni res. Zemlja je srečna, ko je prazna, da se ponoči predaja mesečini Lune, podnevi siju Sonca, in da jo oplaja narava, ne človeška roka.

'Mene' (duša v spolu srca) živi samo iz zemlje, ki jo obdeluje Parvati (zavest narave). Išči novo hrano, ki ni od človeka, je od Parvati. To je hrana na drevesih, v grmovju, na visokem. Hrana za človeka je med zemljo in nebom. Pod zemljo je za živali, na zemlji za bitja na štirih nogah, za ptiče vrh drevja, za ljudi pa na drevju – spodnje veje. 

Sebe ljubi, kot mati ljubi svojega otroka. Jej več nadzemnih rastlin, ne teh, ki rastejo pod zemljo. In popij veliko čiste deževnice, ki jo prekuhaj, če si želiš povrniti zdravje. Ujemi dež v posodo in vodo prekuhaj. Prekuhaj zato, da voda ne bi bila preveč živa zaradi mnogih mikroorganizmov, ki niso škodljivi, postanejo pa škodljivi, če je voda dlje časa stoječa. Tako dobiš naravno vodo, ki ni klorirana, ker klor uničuje tvojo želodčno sluznico, da ne more delovati.«

F. sprašuje, ali ji to sporoča Bog.

»Tvoja dušna zavest, ki je še ne moreš slišati. Zate je ljubezen delo, ne prisotnost svete zavesti.«