ODGOVORI OČETA 3

52. RAZVOJ NE SILI

53. ZAKAJ SE JE SIN TAKO SPREMENIL V ZADNJEM LETU?

54. ALI IMA MOJA BIVŠA LJUBIMCA?

55. 'KLJUB TEMU NE SMEŠ POZABITI NA NJO'

56. POVEDALA SEM MU, DA JE MOJ DUŠNI PARTNER

57. ZAKAJ SEM HUDO ZBOLELA? (2)

58. NI HUJŠEGA SPOPADA, KOT MED DUŠNIMA PARTNERJEMA, KI IŠČETA MOČ (3)

59. ZAKAJ SVA S SINOM NA BOJNI NOGI?

60. DRUŽINSKO PODJETJE?

61. ZAKAJ ME NE POKLIČE?

62. BREZPOGOJNA LJUBEZEN DO OTROKA (2)

63. ZAKAJ IMAM TEŽKO ŽIVLJENJE?

52. RAZVOJ NE SILI

"Osebnost hoče moč, ne razvoja." (OČE, KI LJUBI)

Zakaj mi je ta svet prepočasen?

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Eden je moč, ni ljubezen, vsi so ljubezen. Išči sožitje, ne svoje zavesti. Počasnost je hitrost, ki ostane, ne podleže novi spremembi.«

Zakaj je sploh treba, da kaj ostane - ali se ne rabi vse spremeniti?

»Vse spremembe niso potrebne, ker niso svete, so osebnostne. Osebnost hoče moč, ne razvoja. Razvoj ne sili, le udejanja, je v pasivi, neviden, ni v aktivi.«

53. ZAKAJ SE JE SIN TAKO SPREMENIL V ZADNJEM LETU?

"Ne najde smisla v tem, kar je, ve, da mora postati nekdo drug, ne ve pa še, kdo. Njegova duša ga prosi, naj postane pomembna oseba, ki je ljubeča, ne pomembna osebnost, ki išče moč." (OČE, KI LJUBI)

Zanima me še, če mi lahko povesta še kaj o mlajšem sinu? Je tudi tu karmični odnos? Zakaj se je tako zelo spremenil v zadnjem letu? 

Ja, tudi z mlajšim sinom ste karmično povezani, odgovarja OČE, KI LJUBI. Njemu ste bili učiteljica (v enem prejšnjih življenj), ki ni bila preveč ljubeča do njega. V tem življenju vas je poiskal kot mamo, ker je želel, da ga ljubite kot mati, če ga kot učiteljica niste.

On v tem življenju mora izvedeti od vas, da ga imate radi, kljub temu da ste sami bolni. Kadar smo bolni, drugi še bolj želijo izvedeti, ali jih sploh imamo radi, ker nam ne upajo pokazati ljubezni, dokler ne vedo, ali jih mi imamo radi.

On spoznava, da svet ne deluje tako, kot je sam mislil. Ne najde smisla v tem, kar je, ve, da mora postati nekdo drug, ne ve pa še, kdo. Njegova duša ga prosi, naj postane pomembna oseba, ki je ljubeča, ne pomembna osebnost, ki išče moč. Zanj vam ni treba zelo skrbeti, našel bo to, kar išče. 

Vse se postavlja na svoje mesto. Iskreno se vama zahvaljujem za odgovor. Pomiril me je in razjasnil njegovo obnašanje. 

54. ALI IMA MOJA BIVŠA LJUBIMCA?

"Ona trpi samo, če nima moči nad moškim." (OČE, KI LJUBI)

Ali smem vprašati za mojo bivšo ženo, če ima kakega ljubimca? 

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Ona nima ljubimca in ne trpi, ker nima ljubezni, ona trpi samo, če nima moči nad moškim.«

55. 'KLJUB TEMU NE SMEŠ POZABITI NA NJO'

"Kljub temu ne smeš pozabiti na njo..." (OČE, KI LJUBI)

Moja dušna partnerka sploh ne želi slišati zame. Ali je poročena oz. se bo poročila s svojim trenutnim partnerjem (sta samo karmično povezana, sta rekla)? 

OČE, KI LJUBI, odgovarja, da se ne bo poročila z nikomer, tudi s sedanjim partnerjem ne bo živela do konca življenja. Kaže, da tudi s tabo ne bo živela, kljub temu ne smeš pozabiti na njo (čeprav je nujno, da zdaj iščeš ljubezen s sorodno dušo).

Ko ti bo hudo, izreci:

Ljubim te,

ko si žalostna,

ko si jezna,

ko si ljubeča,

vedno te ljubim,

tudi takrat, ko ti ne ljubiš mene.

Jaz bom ljubezen zate,

tudi ko ti ne boš ljubezen zame.


Ta odgovor je (zelo) boleč... To, da se sploh ne bo poročila, sem čutil, in mislim, da je tako najbolje zanjo. Za njenega sedanjega partnerja mi je tudi iskreno žal, ker je 'zelo jaz'. Ja, ona je (po mojem mnenju) dokaj samosvoj tip in se ne bo predala do konca nikomur, čeprav čutim, da je dobrosrčna duša, ampak z zaprtim srcem. Šele ko/če se bo njeno srce nekoč zlomilo, bomo lahko spoznali njeno resnično dobroto in ljubezen (a ta če/ko je večji od Everesta).

56. POVEDALA SEM MU, DA JE MOJ DUŠNI PARTNER

"Ti veš, da si naredila največ, kar človek lahko naredi v 108 življenjih - našla svojega dušnega partnerja in ga potrdila v ljubezni. Tudi on bo spoznal, da nekaj v njegovem življenju ni v redu." (OČE, KI LJUBI)

Trenutno sem v malo neprijetni situaciji. Včeraj sem končno povedala T.-ju, da je moj dušni partner. Sicer upam, da je bilo v redu, saj sva bila oba malo pod vplivom alkohola. Sva bila pa potem tudi intimna, in ker nisva imela zaščite, sedaj res ne vem, ali bi morala vzeti hormonsko tableto proti zanositvi. Vendar ne vem, kakšen vpliv bi imela name že z dušnega vidika. Zanima me, ali jo dejansko rabim vzeti ali ne bo nič.

Me pa tudi zanima, ali je bila uspešno predana informacija glede najine duše in pa, ali naju bo to povezalo.  

OČE, KI LJUBI odgovarja, da bi bilo dobro, če mu še enkrat poveš, ko bosta ne-opita, ali ga vprašaš, če se spomni, kaj si mu povedala. Sporočeno je, da ni nevarnosti za zanositev, vendar vzemi tableto, če boš zato manj zaskrbljena. On je sedaj pomirjen kot moški, ker je občutil ljubezen, kot je do sedaj še ni.  

Velja, hvala vama. Je pa tudi mene vse to presenetilo, predvsem pa njegov odziv. Danes sem prvič govorila s T.-jem po tisti noči in sem mu še enkrat povedala, da je moj dušni partner, vendar me je žal zavrnil, saj naj bi si bila z njegovo punco bolj podobna. Potem sem ga pa prosila, da bi se bolje spoznala, na kar je pristal, ampak ker ne hodi nikamor, ne vem, kako, in pa, če bo do tega res prišlo.  

Hkrati me je to zelo prizadelo, ampak nekako mi ne gre več toliko na jok, a zdaj ne vem, ali zato, ker sem pomirjena ali pa sem se spet zaprla v srcu.  

»On ima sedaj težavo - če je z njo tako popolno, zakaj je bil s tabo? S tem je hotel povedati: z njo imam že urejeno življenje, ne pa ljubezni.

Ti veš, da si naredila največ, kar človek lahko naredi v 108 življenjih - našla svojega dušnega partnerja in ga potrdila v ljubezni. Tudi on bo spoznal, da nekaj v njegovem življenju ni v redu. Ti se trudiš za nekaj, česar ljudje še ne razumejo – povezati se z moškim, ki je tvoja duša. Postavi se na noge, ker si pomembna oseba - od tega trenutka dalje lahko prosiš za vse svoje želje, in blagoslovi bodo prišli.

Prošnja:

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da me poveže z moškim,

ki je moja duša.

Hvala za Prošnjo. 

Poljubi njegovo sliko in enkrat izreci Prošnjo, ko boš najbolj žalostna in osamljena v srcu.«

57. ZAKAJ SEM HUDO ZBOLELA? (2)

"Ljubezen iščeš, ko se vprašaš, ali ta oseba ljubi sebe in mene, ali samo ljubi delo, v katerem išče pomembnost sebe ali mene. Delo za moč, ne za ljubezen, je žalostno in nepomembno za ta svet." (OČE, KI LJUBI)

Hvala za odgovor, še posebno za Nagovor in Prošnjo, že delam... (več na https://www.heragea.com/442429268; 48. ZAKAJ SEM HUDO ZBOLELA? (1)) Zanima pa me še, zakaj sem sanjala, da mi je dušni partner šepetal na uho o neki zlorabi in da bom to premagala le z jokom. Mantram redno, a vedno bolj me boli telo. 

 

OČE, KI LJUBI, odgovarja: 

»Telo boli, ker imaš za kriterij delo, misliš, da je vedno slabše, v resnici je bolj ljubeče. Sila v telesu še ne zna slediti novi zavesti, išče staro zavest. Stara sila se umika, ne kliči je več nazaj. Počakaj dan-dva, da pride nova sila. Ko se ne moreš premikati, se ne premikaj, ampak moli:

 

Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen,

ljubezen, ki išče moč ljubezni,

ne moč dela.

Moč ljubezni ne uredi življenja kot gospodar,

ampak kot svetnik,

moje delo je sveto delo,

ni priklic karme,

je priklic darme.

Hvala za Molitev.

 

Moli, mantraj in počakaj na poslanstvo duše, ki je novo delo, most do ljubezni, ki še ni udejanjena, je pomoč ljudem, ki so ostali brez ljubezni do sebe.«

Kdo so ti ljudje?

»Tisti, ki ne molijo za ljubezen, samo delajo za življenje.«

Zakaj se je stanje poslabšalo?

»Ker doma iščeš delo, ne ljubezni. Tudi doma išči ljubezen v otrocih in možu in vseh drugih ljudeh.«

Kako naj iščeš to ljubezen?

»Vprašaš se, ali ta oseba ljubi sebe in mene, ali samo ljubi delo, v katerem išče pomembnost sebe ali mene. Delo za moč, ne za ljubezen, je žalostno in nepomembno za ta svet.«

 

»Sanje so prišle kot pomoč tebi, ki misliš, da se utapljaš v dušni ljubezni.«

Ali te je resnično nekoč zlorabil?

»Da, kot ljubezen. Ti si bila majhna deklica, ki si se zaljubila v njega kot učitelja (v enem prejšnjih življenj). On te je zasmehoval pred vsemi, kako si se napačno zaljubila. Namesto da bi te sprejel kot pravo ljubezen, te je sprejel kot lastno moč: 'Ljubi me, ker sem pomemben,' namesto: 'Ljubi me, ker sem ljubezen, ki jo iščeš.'

Jok ne bo pomagal, pomagala bo ljubezen. Nikoli več ti naj ne reče: 'Saj boš prejokala,' ampak: 'Skupaj bova poiskala ljubezen, ki je ljubezen duše.'

Rečeš mu: 'Ti že veš, kaj je to človeška ljubezen, skupaj poiščiva, kaj je to ljubezen duše, ki je sveta ljubezen. Ne išči v meni otroka, ki se ne znajde, ampak dušo, ki išče sveto ljubezen.'«

58. NI HUJŠEGA SPOPADA, KOT MED DUŠNIMA PARTNERJEMA, KI IŠČETA MOČ (3)

Še enkrat hvala za zadnji zapis (https://www.heragea.com/441920654; 54. NI HUJŠEGA SPOPADA, KOT MED DUŠNIMA PARTNERJEMA, KI IŠČETA MOČ (2)). Zdaj že nekaj dni razmišljam o njem. Rada bi se opravičila; ker se oglasim vedno, ko sem vznemirjena, ko je hudo, ko potrebujem in iščem ventil, ker je pre-hudo. Tako naletita na moje nekoordinirane besede in nepredelana čustva …. in jih vedno, vsakič, z ljubeznijo objameta, omilita, pobožata, očistita in mi vrneta kak pameten, smiseln nasvet. 


Glede zadnjega pisma, torej, malo bolj trezno in ranljivo, nemočno. Poroke se bojim. Bojim se, da bo tako, kot je bilo pri nas doma, ko je bil sam kreg in groza. V takem domu, hiši, je nato tako tesno, tako sam si in nimaš kam iti. Takrat lahko zares samo še zlezeš vase in umreš. 

Bojim se, da me moj dušni partner ne vidi in ne mara take, kot sem. To je, tudi nežne, to je tudi ranljive, to je tudi take, ki kdaj kaj, ali pa pogosto, česa ne zna. Ženske, ne možače, ki udarja in zahteva in dominira in naroča in ….. To je tudi otroka v meni, ki ni v vsem samo močan in postavljen in cel in zdrav (v smislu “angine”, ne v smislu težkih stvari). In tudi potrebuje ljubezen, kot vsak otrok v vsakem od nas. 

Bojim se, da on vidi samo mojo zunanjost, čeprav seveda nimam nič proti, če mu je všeč moj videz. A toliko ljudi je videlo le to in so me goltali z očmi in bili tudi nedostojni, mene pa niso videli. Na ulici to še lahko prenesem, čeprav me moti, v zakonu ne bi mogla. Pred tujci se lahko branim, možu bi se rada odprla in se počutila varno, ne se branila pred njim. 

Drugih stvari se ne bojim. Ne bojim se revščine, bolezni, dolgega časa, da se nebi imela kaj za pogovarjat, da bi zmanjkalo ljubezni, ne bojim se sexa, itak. Ne bojim se nezvestobe. ….. Da ne bi imel rad otrok, vseh otrok …. ničesar tega se ne bojim. 

Če imata kakšne misli, kadarkoli, jih bom z veseljem prebrala. Če ne, hvala za vajino uho. In da sta vedno tukaj zame. 
 

 

Če še nisi naredila spodnje vaje, jo preberi in odgovori. Morda ti bo pomagala pri samospoznanju.  

"Podoba je misel, ki nastane kot sveta zakonitost. Podoba je misel, ki ima moč karme, ne ljubezni. Misel je še prilagodljiva, podoba je neprilagodljiva. Prepričanje je močno, podoba je močnejša, ker je sveto prepričanje. 

Napačna prepričanja so povod za karmo, ki je ozaveščena. Prepričanja so neprilagojene misli, ki pa že imajo v sebi težnjo po spremembi. Sprememba pride ali kot izkušnja ali od avtoritete, ki predstavlja moč, ne ljubezni. 

Podobe, ki so sveta prepričanja, se lahko spremenijo samo kot ljubezen ali trpljenje. Kako kršimo podobe kot svete zakonitosti: 

'Jaz sem več kot mati.

 Jaz sem več kot oče. 

Jaz sem več kot drugi človek. 

Jaz sem več kot otrok. 

Jaz sem več kot vsi ljudje na svetu. 

Jaz sem več kot življenje. 

Jaz sem več kot ljubezen. 

Jaz sem več kot Bog.'  

Svete podobe v nas so temelj, ki postavi osebnost. Osebnost, moška ali ženska, je nadgradnja teh podob."   

Oče sporoča, da umirjeni in povezani s seboj preberemo vseh 8 trditev. Če pri kateri trditvi začutiš kakšno neprijetnost, zapiši in pošlji, da vprašam, zakaj imaš težave. Če nas ne zaboli nobena trditev, se nismo povezali dovolj s seboj (v srcu), ker če nikjer ne bi začutili nelagodja, bi že bili duša (združena moška in ženska človeška duša: 'Jaz sem vse to, ker me ne boli'). Poskusi in poročaj o svojem doživljanju. 

 

Iskrena hvala. Takoj sem našla dve nelagodji, eno večje in eno manjše:  

Jaz sem več kot mati. 

Jaz sem več kot oče. 

Jaz sem več kot drugi človek (večje nelagodje). 

Jaz sem več kot otrok. 

Jaz sem več kot vsi ljudje na svetu. 

Jaz sem več kot življenje. 

Jaz sem več kot ljubezen (manjše nelagodje, nekako kot da ne potrebujem ljubezni, zmorem brez ljubezni).  

Jaz sem več kot Bog. 

 

OČE, KI LJUBI, odgovarja:  

"JAZ SEM VEČ KOT DRUGI ČLOVEK (kršitev svete podobe) 

Ko smo imeli premalo samozavesti, smo poiskali moč v sebi namesto ljubezni, in ugotovili, da smo v nečem močnejši kot drugi. To je privid ob spoznanju lastnih moči, ker ne upošteva drugih moči človeka, ki ne išče moči tam, kjer jo mi iščemo.  

Molitev za konec kršitve svete podobe:   

PROSIM SEBE IN PROSIM LJUBEZEN V SEBI, 

DA LJUBI LJUBEZEN DRUGEGA ČLOVEKA. 

 

JAZ SEM VEČ KOT LJUBEZEN (kršitev svete podobe) 

Kršitev svete podobe je, ko iščem bolj sebe v ljubezni kot naju v ljubezni. Ljubezen nikoli nismo samo mi, ljubezen je ponižnost do tistega, ki išče z nami ljubezen.  

Molitev za konec kršitve svete podobe:  

PROSIM SEBE IN PROSIM LJUBEZEN V SEBI, 

DA LJUBI LJUBEZEN V LJUBEZNI." 

Več o tem na: https://www.heragea.com/441088849; 28. MOLITEV VSEH MOLITEV.

"Podobe, ki so sveta prepričanja, se lahko spremenijo samo kot ljubezen ali trpljenje." (OČE, KI LJUBI)

59. ZAKAJ SVA S SINOM NA BOJNI NOGI?

Po razvezi in odhodu žene sva s sinom, ki je ostal pri meni, vedno na bojni nogi. Zakaj skozi verbalni konflikt vedno hoče imeti in dokazati svoj prav?

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

"On misli, da mora nadomeščati svojo mamo-gospodarico. Povej mu, da tukaj si ti gospodar in on bo tudi lahko še gospodar v svoji hiši. Ker si že ti gospodar, njemu res ni treba biti, ker samo en gospodar je dovolj, dva sta že vojna."

60. DRUŽINSKO PODJETJE?

"Kot družina nimate karme pridobivanja denarja, ampak spreminjanje sebe v tem, v čemer še niste našli ljubezni." (OČE, KI LJUBI)

Naša družina ima 6 članov, a le en povprečni redni dohodek. Rad bi popravil našo situacijo v smeri družinskega podjetja. Prosim za nasvet (z ženo sva karmično povezana, sta povedala). 

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Kot družina nimate karme pridobivanja denarja, ampak spreminjanje sebe v tem, v čemer še niste našli ljubezni.

Ti preživetja ne vidiš  kot blagoslov, le kot delo. Iščeš ljubezen kot silo, potem ljubezen kot delo. Ne iščeš ljubezni kot življenje, ali ljubezni kot ljubezen (ljubezen kot življenje – rojevanje otrok; ljubezen  kot ljubezen – darma ljubezni po novi poti).

Tvoja žena lahko samo pomaga drugemu, ne išče dobička od drugega. Ona je negovalka, ki lahko sprejme zaslužek od močnejšega, ne od šibkejšega. Ne zna prodati sadov, zna le sejati dobro, dobro kot pomoč drugemu v življenju, ne kot pomoč lastnemu življenju.«

Zakaj nekaterim družinam gre zelo dobro z denarjem? Ali njihovi člani ne rabijo izboljševati svoje ljubezni?

»Ja, spreminjajo jo nenadoma na hiter in še bolj boleč način.« 

61. ZAKAJ ME NE POKLIČE?

Oče (iz prejšnjega življenja) bo takoj pomagal hčeri, če bo videl, da je nemočna, on pa tega ne vidi, on vidi v tebi nekoga, ki ne potrebuje partnerja. (OČE, KI LJUBI)

Že pred časom sem spoznala moškega, ki me je praktično takoj pritegnil. Malo sva se družila, precej plesala, nato pa sem jaz prekinila stike. Sedaj sva se po nekaj mesecih zopet srečala (na plesnem dogodku), in spet je pri meni preskočila neka iskrica.

Lepo bi prosila, če mi lahko sporočita, ali sta morda najini duši kakorkoli povezani, ali pa gre le za nekoga, ki sem ga pač srečala v svojem življenju. Ime mu je V., star je malo čez 50 let, plesalec, sicer pa ločen, oče dveh otrok. Za otroka lepo skrbi, tudi z bivšo ženo imata soliden odnos, živi v lastni hiši, in menim, da je čustveno na malce višjem nivoju kot ostali trenutni prijatelji. 

OČE, KI LJUBI,  odgovarja:

Ravno zato, ker vidiš več ljubezni v njem kot v ostalih, bi ga lahko ljubila. Sta sorodni duši, on je bil tvoj oče, ti njemu hči (v enem prejšnjih življenj). Je sorodna duša, s katero bi lahko imela partnerstvo.

PROŠNJA ZA LJUBEZEN

S SORODNO DUŠO OČETA

 

Prosim sebe in

prosim ljubezen v sebi.

da me poveže z moškim,

ki me išče,

kot oče išče hčerko.

Hvala za Prošnjo. 

Prošnjo izrečeš 7 dni zaporedoma, z mislijo na njega. 

Sporočam, da sem upoštevala nasvet, vendar zaenkrat z njegove strani ni bilo pobude (klica ali česa podobnega). Sama pa pobude ne želim dati. Bom še malo počakala. 

»Če se zapiraš vase, on ne more prepoznati tvoje ljubezni. On je bil že zavrnjen in razočaran, zakaj bi zdaj on poklical?

Prosiš ljubezen v sebi, da se povežeš z moškim, ne prosi moči v sebi, ki ti govori, da si ti pomembnejša kot on. Ljubezen poišče ljubezen ljubeče in ponižno, ne pa zahtevno in oblastno. Oče bo takoj pomagal hčeri, če bo videl, da je nemočna, on pa tega ne vidi, on vidi v tebi nekoga, ki ne potrebuje partnerja.«

62. BREZPOGOJNA LJUBEZEN DO OTROKA (2)

"Pa ne zato, ker ti jaz ne bi želela pomagati, ampak zato, ker sam izgubljaš..." (OČE, KI LJUBI)

(nadaljevanje s: https://www.heragea.com/442218948; 26. PROŠNJA ZA BREZPOGOJNO LJUBEZEN DO OTROKA)

Pred 10 meseci se je sin vrnil iz tujine, odstopila sem mu svojo sobo, sedaj spim v kuhinjsko-dnevnem prostoru, na kavču. To še ne bi bil tak problem, če bi imela s sinom odkrit odnos in bi vedela, kako stvari stojijo v prihodnje. Mlajša otroka sta mnenja, da bi ga morala izseliti, jaz se temu upiram. Res je, da ima možnost delati (pri mojem bratu) in lepo zaslužiti in se osamosvojiti, vendar tega zavestno ne želi, ker vso energijo usmerja v neko zadevo z uvozom. Napetost doma je zelo velika, in res ne vem, kaj naj naredim. Pred časom sta mi svetovala, naj počakam, saj bo našel svoje delo in odšel in naj ga ne izselim sama. Res si srčno želim, da mu uspe in da najde svojo pot, vendar se bojim, koliko časa bo še trajala taka situacija doma. Sama sem kronično neprespana in na koncu z živci. Bojim se, da ne bi v afektu naredila kakšne neumnosti in ga postavila pred vrata. Trenutno lahko vsaj zamenjava sobi... da grem jaz nazaj v svojo spalnico, on pa v dnevno. Vendar se ga bojim, da ne bo postal nasilen.

Lepo prosim za nasvet oz. odgovor, ali se bo v kratkem osamosvojil, brez da pride do kakšnih nasilnih situacij doma. 

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Prosi sina, da se zaposli vsaj za polovičen delovni čas, dokler mu ta novi posel ne steče. In da bi tudi njemu bilo lažje, če bi si našel sobo s kakšnimi isto mislečimi ljudmi. Preselitev njega v kuhinjo lahko poslabša odnose, saj bo on še bolj napet, ker si ne želi druženja z domačimi. Povej mu:

'Nihče ni tako bogat, da ne bi ničesar delal, če mu njegovo delo še ne prinaša denarja. Pa ne zato, ker ti jaz ne bi želela pomagati, ampak zato, ker sam izgubljaš čas za dohodek, ki bi že lahko bil tvoj.'« 

63. ZAKAJ IMAM TEŽKO ŽIVLJENJE?

"Postavljena si bila v nemoč življenja, da bi prej našla ljubezen do sebe. Pomembna oseba je tista, ki najde sebe kot ljubezen, ne tista, ki ima moč nad drugo osebo kot premožnejša, bolj zdrava, bolje oblečena, ne zlorabljena in bolj občudovana." (OČE, KI LJUBI)

Zakaj mi je oče umrl, ko sem bila stara komaj leto in pol?

OČE, KI LJUBI, odgovarja: 

»Tvoj oče ni tvoj rešitelj, četudi ne bi bil umrl. Več bi delal, kot bil doma, mama bi bila manj napeta, bolj popustljiva. Oče bi te občudoval kot svojega otroka in mama bi manj delala, vendar ti zaradi tega ne bi bila bolj samozavestna, le bolje preskrbljena.« 

Zakaj je oče umrl, ko ga je številna družina najbolj potrebovala?

»Ker so se v tej družini rodili otroci, ki v prejšnjih življenjih niso bili ponižni do svojega očeta. Tako so spoznali, da oče je oče, četudi ni popoln. Nikoli več ne ostanemo brez mame ali očeta, če sprejmemo starše takšne, kot so. Takšni, kot so, so najboljši za nas, ker v njihovem pomanjkanju ljubezni postanemo sami v tistem bolj ljubeči.

Ali pa lahko ostanemo v istem pomanjkanju ljubezni, če nas to pomanjkanje ne boli, ker iščemo sebe le kot življenje, ne kot ljubezen. Ker nam je najpomembnejše le to, da lahko nekje, z nekom živimo, saj smo hvaležni že samo za preživetje, saj ljubezni tako nismo vredni, če pa je že življenje darilo. Ne iščemo ljubezni, samo življenje.« 

Mlajša hči ima epilepsijo, ali obstaja pomoč?

»Naj izreče Prošnjo:

PROŠNJA ZA LJUBEZEN

KOT ZDRAVILO

 

Prosim sebe

in prosim ljubezen v sebi,

da pride ljubezen,

ki jo jaz potrebujem kot zdravilo.

 

To je ljubezen do sebe,

jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen,

jaz nisem moč, ki išče moč.

 

Hvala za Prošnjo.«

 

Zakaj moj mož ponižuje to hčer?

»Z očetom je karmično povezana. Bil je njen brat, ki ga je ona zaničevala, ker je imel epilepsijo. Ko oče vidi njo, se spomni te svoje bolezni kot nečesa zelo neprijetnega, povzroča mu občutke nelagodja, vendar on ne ve, zakaj. To je spomin na bolezen, ko je bil njen brat in ni imel moči, da bi se boril proti njej, ki je imela moč nad njimi.

Hči izreče zahvalo:

 

ZAHVALA OČETU

 

Oče, hvala,

da sem se rodila pri tebi,

da se bom lahko posvetila v ljubezen,

ki je od tebe nisem dobila,

saj sem te jaz že pred tem mučila,

namesto ljubila.

 

Hvala za Zahvalo očetu.

 

Z izrečeno zahvalo bo umirila sebe in očeta, odnosi se bodo počasi pomirili in imeli možnost, da se spremenijo v posvečeno ljubezen pri obeh.

Posvečena ljubezen je ljubezen neizpolnjene naloge do ljubezni do ljubeče ponižnosti. Ljubeča ponižnost je ponižnost do neponižnega. Če jo bo še kdaj poniževal, mu lahko reče:

 

'Oprosti, oče,

ker me vidiš kot bolezen,

ne kot ljubezen.'«

 

V mladosti sem se zelo sramovala svoje družine, ker smo bili revni in brez očeta....

»Poljubi sliko svoje družine in izreci odo:

 

ODA DRUŽINI

 

Jaz nisem moč, ki išče moč,

jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen,

moja družina je ljubezen, ki išče ljubezen.

 

Ljubim ljubezen svoje družine,

ki išče ljubezen otroka, matere in očeta,

bolj kot sem jaz iskala ljubezen do sebe.

 

Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen,

moja družina je ljubezen, ki išče ljubezen.

 

Hvala za družino.«

 

Zakaj me je 11-ih letih večkrat posilil starejši svak?

»On je videl, da nimaš dovolj ljubezni, ljubezni do sebe, in je vedel, da bo tako. On je mislil, da ti dela korist, ker boš od nekoga občudovana in da boš pristala na to dejanje, ker si bila preveč skrita in neopazna. Njega privlačijo ženske, ki premalo ljubijo sebe, ne vidi, da jih s tem še bolj prizadene. Stanje brez ljubezni ga sili v moč življenja, da napolni praznino brez ljubezni s silo življenja.

Z njim si karmično povezana, bil je že tvoj ljubimec, ki si ga hitro zapustila, ker te je tudi takrat posilil (v enem prejšnjih življenj).«

Kdaj se bo ta karma nehala?

»Ko boš vedela, da si tega ne zaslužiš.«

Zakaj ne vem, da si tega ne zaslužim?

»Ker misliš, da je on pomembnejši v življenju kot ti. Zdaj ko si tudi ti pomembnejša, mu tega ne bi več dovolila.«

Zakaj mu pri svojih 11 letih tega ne bi smela dovoliti?

»Posiljevalec izbere žrtev, ki je že prej žrtev, ker ta žrtev ne vidi sebe kot pomembne osebe, le kot nekoga, ki izgublja svoje življenje in drugemu omogoči, da uveljavlja moč svojega življenja. Pomaga DUŠNI NAGOVOR:

 

JAZ SEM LJUBEZEN,

KI IŠČE LJUBEZEN.

 

Ustavil bo posiljevalca, ki išče moč svojega življenja in ljubezni ne vidi.«

Zakaj čutim bolečine v hrbtenici?

»Ker iščeš popolnost pri delu. 10 % pri delu napravi manj, in bolečina bo nehala. V ta namen bo pomagal DUŠNI NAGOVOR:  

 

JAZ SEM DELO, KI JE OPRAVLJENO,

JAZ SEM ŽIVLJENJE, KI ŽIVI,

JAZ SEM LJUBEZEN, KI LJUBI.« 

 

Zakaj je moje življenje tako težko?

»Tvoja pot je iskanje ljubezni tam, kjer drugi ljudje ne vidijo ljubezni, vidijo le strah in ponižanje samega sebe kot živečega bitja. Vse, kar nas dela nepomembne kot življenje, je pomanjkanje ljubezni do sebe.

 

ODA NEMOČI ŽIVLJENJA

 

Jaz sem revna

in imam veliko ljubezni do sebe.

 

Jaz sem zasmehovana

in imam veliko ljubezni do sebe.

 

Jaz sem posiljena

in imam veliko ljubezni do sebe.

 

Jaz sem odvisna od...

in imam veliko ljubezni do sebe.

 

Jaz sem bolna

in imam veliko ljubezni do sebe.

 

Hvala,

da je ljubezen prišla

v moje življenje.

 

Postavljena si bila v nemoč življenja, da bi prej našla ljubezen do sebe. Pomembna oseba je tista, ki najde sebe kot ljubezen, ne tista, ki ima moč nad drugo osebo kot premožnejša, bolj zdrava, bolje oblečena, ne zlorabljena in bolj občudovana.«

Kakšno je moje življenjsko poslanstvo?

»Postala boš pomembna oseba, ki bo spreminjala človeška življenja, tako da boš pomagala ljudem v težkih situacijah najti ljubezen do sebe s TEHNIKO PREBUJENJA: 

Oseba leži, ker je tako nemočna, in vpraša: KDO SEM JAZ?

Ti odgovoriš: 'Ti si ljubezen, ki išče ljubezen.'

Oseba: KJE SEM JAZ?

Odgovoriš: 'Ti si ženska v ženskem telesu.... (ali 'moški v moškem telesu' ali 'ženska v moškem telesu' ali 'moški v moškem telesu' – odvisno od kombinacije srčnega in fizičnega spola pri osebi, ki jo za to osebo sporoči Oče, ki ljubi)

Oseba: KAJ SEM JAZ?

Odgovoriš: 'Bitje Očeta, ki ljubi, in Matere, ki ljubi, ne samo Očeta, ki ljubi.'

Oseba: ZAKAJ SEM JAZ?

Odgovoriš: 'Si prava svetloba, ki sveti le takrat, ko ljubi. Najmočneje sveti, ko ljubi drugo telo svoje duše.'

Zaključiš: 'Ti si ljubezen Očeta in Matere, ko sebe ljubiš, kot Mati ljubi svojega Otroka, in ko ljubiš dušo, kot Mati in Oče ljubita svojega Otroka.

Oseba: 'HVALA, KER SEM PREBUJENA V LJUBEZEN DUŠE.'

(tudi na: https://www.heragea.com/4433675521. TEHNIKA PREBUJENJA)