DUŠNE TEHNIKE

Oče, ki ljubi:

"Tehniko uporabimo, kadar imamo težave s samozavestjo...

...in ne najdemo sebe kot ljubezen." (Foto: Pinterest)

1. TEHNIKA PREBUJENJA

2. VÓDENI GIB

3. MOST DO DUŠNEGA PARTNERJA

4. SONČEVA MEDITACIJA 

5. TEHNIKA LETENJA DUŠE SKOZI KOZMOS

6. TEHNIKA VESELIH PRIČAKOVANJ

7. MEDITACIJA LJUBEZNI V SEBI (NESPEČNOST)

8. MEDITACIJA ZAVESTI LJUBEZNI

9. POMOČ PSU V NOVEM OKOLJU

10. PRIKLIC DUŠE

11. TEHNIKA IZGUBLJENE LJUBEZNI DO MOŠKEGA (1)

12. TEHNIKA IZGUBLJENE LJUBEZNI DO MOŠKEGA (2)

13. TEHNIKA 'LJUBIM SEBE V NEMOČI'

14. TEHNIKA PREBUJANJA LJUBEZNI V SEBI

15. TEHNIKA S PODOBAMI MOLITVE VSEH MOLITEV

1. TEHNIKA PREBUJENJA

"Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen." (OČE, KI LJUBI) Foto: Pinterest

Včeraj sem imela pregled pri onkologu (nadaljevanje s https://www.heragea.com/44318592357. ZAKAJ SEM HUDO ZBOLELA? (2)). Markerji mi naraščajo in vem, da se mi veliko procesov dogaja skozi jetra, ker čutim pikanje. Mantre delam redno. Strahu glede samih markerjev nimam. 

Predstavljeno mi je bilo, da bolezen je v telesu, vendar dokler ne bo večjih težav, ne bodo predlagali kemoterapije. Kemoterapija ni rešitev zame. Sama čutim, da bom del tega procesa do popolne ozdravitve pričela takrat, ko bom začela graditi most ljubezni z dušnim partnerjem, seveda preko pogovora. 

Kaj še lahko naredim, da bom popolnoma ozdravela? To je tudi poslanstvo moje duše in pomoč ljudem, ki so izgubili ljubezen do sebe. 

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Markerji naraščajo zato, ker je telo popustilo, ker je osebnost popustila. Pozdrav tej spremembi, zdaj bo srce prevzelo telo, in ljubezen bo pozdravila to bolezen.

DUŠNI NAGOVOR:

LJUBIM LJUBEZEN V SEBI

IN LJUBIM LJUBEZEN V TEBI,

KER SKUPAJ SVA DUŠA,

KI LJUBI SE MOČNEJE.

 

Da boš lažje našla to ljubezen, si naredi posebno dušno tehniko: 

TEHNIKA PREBUJENJA 

Uležeš se in se vprašaš: KDO SEM JAZ?

Odgovoriš: Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen.

Vprašaš: KJE SEM JAZ?

Odgovoriš: Jaz sem ženska v ženskem telesu. (Ker imaš ženski srčni spol 6 in si fizično ženska.)

Vprašaš: KAJ SEM JAZ?

Odgovoriš: Bitje Očeta, ki ljubi, in Matere, ki ljubi, ne samo Očeta, ki ljubi.

Vprašaš: ZAKAJ SEM JAZ?

Odgovoriš: Sem prava svetloba, ki sveti le takrat, ko ljubi. Najmočneje sveti, ko ljubim drugo telo svoje duše.

Zaključiš:

JAZ SEM LJUBEZEN OČETA IN MATERE,

KO SEBE LJUBIM, KOT MATI LJUBI SVOJEGA OTROKA,

IN KO LJUBIM DUŠO, KOT MATI IN OČE LJUBITA SVOJEGA OTROKA.

HVALA, KER SEM PREBUJENA V LJUBEZEN DUŠE.«

2. VÓDENI GIB

"Vodeni gib delaš tako, da ga sama ne vodiš, vodi ga sveta prisotnost, ki nekaj ve, česar ti ne veš." (OČE, KI LJUBI) Foto: Pinterest

Tokrat vama pišem, ker bi potrebovala mnenje glede metode nastavitve atlasa. Ne vem, če sta že slišala za ta poseg, je pa proces, kjer ti oseba, ki je usposobljena za to, s pomočjo nekih naprav povrne atlas-hrbtenico – in posledično tudi ostale dele telesa – v pravilno lego. Ker imam že od malega zamaknjeno čeljust in sem sedaj zasledila, da naj bi pomagalo tudi to, me zanima, če lahko preverita, h komu bi bilo bolje, da grem, oz. ali bi bilo smiselno in dobro zame, da grem na ta poseg.

In zanima me še to: nazadnje sta sestrični dala neko molitev za iskanje ljubezni ženske v sebi, ker je preveč v moči. Morala jo je izgovarjati 21 dni. Bi bilo to tudi zame, saj preveč iščem moč, glede na to, da kar ne moram povedati Ž.-ju, da je moj dušni partner? Včeraj se ni odzval na besede, da mi lahko dela malo družbe, je pa deloval, kot da ga je to zmotilo in da se je spet čisto zaprl pred mano. 

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Naj človek ne nastavlja, kar je že nastavljeno. Položaj atlasa pri tebi ni potrebno korigirati. To je človeška predpostavka, ki ni resnična, saj si vsakdo pomaga sam, ko se pretegne ali izvede VÓDENI GIB.

To je tehnika, ki človekovo telo osvobodi stresa bolj kot načrtovana vadba. Ker telo samo ve, kateri gib ga osvobodi čustvenih pritiskov, in telo zato postane prožnejše in aktivnejše.

Izrečemo: 

'JAZ SEM GIB,

KI ME OSVOBAJA LASTNE OSLABELOSTI TELESA,

KI JE ŽIVLJENJE, KI ŽIVI 

IN

KI JE DELO, KI JE OPRAVLJENO.'

 

Nimamo glasbe kot vodila, ker glas (zvok) nas vodi v njen ritem, ne naš ritem. Sami čutimo, kako močno in dolgo se gibljemo, pustimo, da se telo samo uravnovesi z ljubeznijo v sebi, ne z močjo v sebi. Gibi so lahko na videz gibi bolnika, ki prosi za pomoč, ali gibi najgibljivejšega baletnika, ki zmore svoje telo  usločiti kot nihče. Oči so zaprte ali odprte, gibi hitri ali počasni. Ves čas ponavljamo (v mislih): 

'JAZ SEM GIB, KI GA VODI LJUBEZEN.'  

To počnemo največ 20 min, sledi 10 min počitka v mirovanju. Če vadimo v skupini, smo osredotočeni samo nase, kljub vsemu pa ugotovimo, da smo močno povezani z drugimi. Če vadimo sami, se zahvaljujemo za vsak od ljubezni vodeni gib. 

Če boš 21 dni delala vajo za vodeni gib, bodo prišle spremembe na čeljust, ki se bo z vodenimi obraznimi gibi premaknila in skočila na svoje mesto. 

Če boš odšla do terapevta, se zavedaj, da je pomoč enkratna, ne stalna, ker če atlas ni nastavljen, so mišice slabe, da je pozicija slaba, vendar je to le v redkih primerih. 

Lahko delaš isto molitev kot sestrična.

Ž.-ja je zmotila tvoja moč, prevzela si moške besede, ki iščejo odnos, on pri tebi bolj občuduje poslušanje kot vodenje pogovora. Nikoli se ne bo umaknil ženski v tebi, ki posluša in sprašuje. Ob priliki ga lahko vprašaš, če je že kdaj slišal za dušne pare in da ti nekaj podobnega čutiš ob njem, saj ti je čudno, da se ob drugih ljudeh ne počutiš tako domače kot ob njem.« 

Ooo, res hvala za to. Samo še nekaj ne razumem: ali moram delati tudi z obrazom oz. kaj sta mislila za obrazni vodeni gib? 

»Obrazni vodeni gibi se bodo začeli na telesu in vratu, potem na obrazu kot rahlo razprta usta, brez mišične napetosti (bolj negibnost kot gibi) in brez lastnih misli. Začnemo s ponavljanjem misli: 

'VSE NA MOJEM OBRAZU JE LJUBEZEN.'

(ponovimo 7-krat)

Nadaljujemo:

'JAZ SEM LJUBEZEN V OBRAZU.'

(ponovimo 7-krat)

Zaključimo:

'HVALA ZA LJUBEZEN, KI ME VODI.'

(ponovimo 7-krat) 

Poročaj o tem, kako ti bo šlo.« 

Vama bom poročala kako bo, ampak bom začela šele v avgustu, saj grem konec tega meseca na dopust in tam ne bom mogla izvajati te tehnike, potrebno jo je pa verjetno 21 dni zapored?  

»Da, naredi tako, ker v 21 dneh zaporedoma se lahko vzpostavi nova zavest.« 

Pišem vama, ker sem včeraj imela zadnji dan vodenega giba. Zanima me, ali bi morala biti sprememba na čeljusti vidna že v tem času, ali pa je potrebno sedaj počakati. V teh dneh ko sem to izvajala, sem sicer občutila nek pritisk v čeljusti, vendar zaenkrat še ne vidim spremembe. Ker mi ta tehnika zelo ugaja, me zanima, ali jo lahko še naprej izvajam občasno. 

»Sprememba, ki si jo želiš, je narejena. Sedaj še moraš spustiti misel, da si ti moč, ki dela to spremembo, ker samo ljubezen ti lahko omehča mišice, da bodo voljne narediti spremembo.

Čeljust se bo popravljala počasi, ne v preskokih, prišel pa bo dan, ko bo sprememba zaznana.

PROŠNJA:

'Prosim sebe

in prosim ljubezen v sebi,

da se mišice sprostijo

in kosti razbremenijo.

Jaz nič ne bom storila,

le nemočna se prepustila. 

Hvala za Prošnjo.'

Izrečeš enkrat, po Obredu celote. 

Da, lahko še delaš vodeni gib tako, da ga sama ne vodiš, vodi ga sveta prisotnost, ki nekaj ve, česar ti ne veš. Sedaj lahko delaš vodeni gib kot sprostitev telesnih napetosti, ne kot obrazno tehniko.«

3. MOST DO DUŠNEGA PARTNERJA

Foto: Pinterest

Kako lahko spodbudimo svojo dušno ljubezen?

OČE, KI LJUBI, sporoča, da ima vsakdo dušnega partnerja. Ta nas spremlja iz življenje v življenje, da bi se najini človeški duši združili v novo bitje, novo dušo. Ne glede na to, v kakšnem razmerju smo, ima torej vsakdo svojega dušnega partnerja, do katerega lahko vizualizira most. 

»Vezi so se nekoč raztrgale. Vizualiziramo zračni most, ne stoječega. Pustimo, da se most sam plete v jasnosti duše. Med dušnima paroma ni več vezi, je oddaljenost ljubezni, ki je bila dušna.

V vseh čakrah si predstavljamo isto barvo, ker vse čakre iščejo dušo in sveto vibracijo.

Če se povezujemo z mavričnimi barvami, povezujemo karmo, ne ljubezni. Kličemo dušo, ki je karmična. Svete barve niso mavrične, ker ni več človeških težav z preživetjem, v življenju te ohranja sila ljubezni, ne sila življenja. Čakram dajo moč, omejeno na eno življenje. Nove barve dajo moč ljubezni, ki je v vseh življenjih. Kadar te ohranja sila življenja, si delavec človeškega življenja (karma), kadar sila ljubezni, si mojster človeškega življenja (darma).

Nove barve dajo moč prisotnosti zavesti duše. Barve so ljubeče, ker nosijo čisto svetlobo, ki se lesketa. Nosilci teh barv so svetleči delci, vse opisane barve se svetijo. Za določen dan v tednu uporabiš eno barvo v vseh čakrah: 

ponedeljek: SIVA (lesketajoča) – 'poskrbi za most resnice'

torek: BELA – 'nosi dušo v ljubezen'

sreda: ČRNA (kot zelo temna modrina) – 'Šivina ljubezen, ki ljubi Parvati'

četrtek: SREBRNA – 'moč karme, ki je prava'

petek: SIVO BELA – 'most do jasne zavesti v srcu'

sobota: MODRA – 'most do dušne moči obeh'

nedelja: ZLATA – 'most do praduše, ki nosi ključ dušne celote'

Prepustiš se vizualizaciji mostu, ki se sam plete; morda se ne bo spletel do konca, pustiš, ne siliš. Z vedno novim predstavljanjem se bo most sam podaljševal do čakre dušnega partnerja.«

4. SONČEVA MEDITACIJA

Foto: Pinterest

Kako lahko tudi prepoznamo ljubezen v sebi? S Sončevo meditacijo. Meditacija je pomiritev s seboj kot ljubeznijo. 

Začnemo s poljubom svoje slike, vsak dan pred koncem dneva in pred začetkom dneva. Izvaja se tiho, kot intima s seboj, ne s svetom – iščemo sebe kot ljubezen.

V mislih izgovorimo mantro za Sonce:

Om Sa Surjáje Námah Om.

Sledi vdih, izdih.

Nato v mislih izrečemo:

Jaz sem Sonce,

ki sveti kot ljubezen.

Sledi vdih, izdih. 

Vse to ponovimo 5-krat v mislih, z zaprtimi očmi, nato v tišini počakamo, da meditacija sama izzveni. 

(tudi na: https://www.heragea.com/442218948; 26. PROŠNJA ZA BREZPOGOJNO LJUBEZEN DO OTROKA)

5. TEHNIKA LETENJA DUŠE SKOZI KOZMOS

Foto: Pinterest

Ne iščimo popolnega partnerja, sporoča Oče, ki ljubi, spreminjajmo sebe, in ljubezen nas bo nagradila. Poskusi z naslednjo dušno tehniko: 

»Sebe ljubiš kot otroka (predstavljaj si svojo sliko, ko si bila še majhen otrok), ki še ni odrasel. Izrečeš:

Prosim, Ganeš,

da mi pokažeš ljubezen v meni

v prejšnjem življenju. 

Roko držiš na srčni čakri (in se ljubiš), ponavljaš: 

OM GÁNEŠ NÁMAH OM

Imaš zaprte oči, zaspiš. Ko se zbudiš, ne boš več enaka, ne boš več iskala le moči, ampak tudi ljubezen. 

Če ti ne uspe, si človek, ki preveč išče le delo, ne iščeš niti življenja. Delo je zate še vedno pomembnejši pojav kot življenje.

Takrat tehniko ponoviš in pri tem prosiš drugega človeka, da drži roko na tvoji srčni čakri in si tebe predstavlja kot otroka, ki nima ljubezni svojih staršev.« 

ALI:

Ali pomagaš do ljubezni, življenja, zdravja in obilja ljudem, ki iščejo moč in si želijo le potrditve?

»Ustavljaj jih v človeških željah in jim ponudi Tehniko letenja duše skozi kozmos. Osebo ljubiš kot očeta, ki še ni odrasel (ker je avtoriteta, ki je moč, ne ljubezen). Oseba izreče:

Prosim, Ganeš,

da mi pokažeŠ ljubezen v meni

v prejšnjem življenju.

Roko držiš na njeni srčni čakri (in jo ljubiš), ona ponavlja:

OM GÁNEŠ NÁMAH OM.

Ima zaprte oči, zaspi. Ko se zbudi, ne bo več enaka, ne bo več iskala le moči, ampak tudi ljubezen. 

Če ne uspe, je človek, ki išče le delo, ne išče niti življenja – velja za osebe, katerih duša je izvir svoje svetlobe, je še bleda, ker je človek še ne sprejme za svojo ljubezen.«

(glej tudi: https://www.heragea.com/443616920; 66. KAKO ODPRETI SRCE LJUBEZNI, IN NE BITI PRIZADET?)

6. TEHNIKA VESELIH PRIČAKOVANJ

Ali sploh lahko pomagava iskalcem ljubezni, ki ne morejo zapustiti svojih strahov in slabih pričakovanj in so neredko slabšega zdravja?

»Kadar imamo samo slaba pričakovanja (preveč skrbi), se dejansko počutimo nad življenjem – 'jaz sem pomembnejši od življenja'. Najprej osebi razložimo, da tehnika ni za iskanje zdravja, ampak ljubezni.«

Zakaj iskanje ljubezni in ne zdravja?

»Ker zdravje ni nad ljubeznijo, saj zdravje je telesno in dušno. Duša ve, kje nimamo ljubezni, in hoče ozaveščanje sebe v telesu.

Zdravje je v telesu zaradi naše ljubezni do ljudi, sveta, sebe in duše. Kadar imamo ljubezen do sebe, ne zlorabljamo telesa.

Položi roke na srčno čakro osebe, ki se samo pritožuje in ne vidi nič lepega. Prikliči prisotnost Ganeša in prosi, da te vodi skozi proces. V sebi trikrat ponoviš: 

OM GÁNEŠ NÁMAH OM. 

Vidiš, kako Ganeš nosi temne sence iz srčne čakre in prinaša ljubezen. Oseba bo presrečna, ker bodo skrbi odšle in misli postale jasne.«

Oče, ki ljubi: "DUŠA VE, KJE NIMAMO LJUBEZNI, IN HOČE OZAVEŠČANJE SEBE V TELESU. ZDRAVJE JE V TELESU ZARADI NAŠE LJUBEZNI DO LJUDI, SVETA, SEBE IN DUŠE." (Foto: Pinterest)

7. MEDITACIJA LJUBEZNI V SEBI (NESPEČNOST)

Foto: Pinterest

»21 dni pred spanjem izrečeš:

Sebe prosim,

da ne bom iskala potrditev sebe v prostoru,

ampak v odnosu z ljubečim bitjem,

ki potrdi mene,

in mene pomiri sebe.

Pred meditacijo daš roke na srčno čakro in izrečeš namen:

Moja ljubezen je v meni kot dejavna zavest,

nosi dejanja ljubezni,

ki nimajo strahu pred novim življenjem.«

(več na https://www.heragea.com/443972849; 74. NESPEČNOST  MEDITACIJA LJUBEZNI V SEBI)

8. MEDITACIJA ZAVESTI LJUBEZNI

Oče, ki ljubi: "MEDITACIJA ZAVESTI LJUBEZNI JE VEDNO ISKANJE SEBE KOT DUŠE VSEH LJUDI, NE ISKANJE SEBE KOT ČLOVEKA V ZAVESTI." (Foto: Pinterest)

 

Kako si lahko pomagamo, če nas začne mamiti karma življenju, ne karma ljubezni?

»Molitve, meditacije, mantre.«

Ali v tem vrstnem redu?

»Da. Tistim, ki niso obredniki, samo Ganeševa mantra.«

Obrednikom pa vse troje?

»Da in ne. Da, če sami doma ne delajo Obreda, ne, če sami delajo.«

Zakaj tudi meditacije?

»Ni meditacija za iskanje zavesti življenja. Meditacija zavesti ljubezni je vedno iskanje sebe kot duše vseh ljudi, ne iskanje sebe kot človeka, ki išče sebe kot človeka v zavesti, ne kot dušo. Iščemo ljubezen duše, ne ljubezen človeštva, namen je različen. Pomoč v duši je velika, če jo prosimo, da nas vodi skozi meditacijo: 

PROSIM, PRIDI IN ME LJUBI,

KOT JAZ LJUBIM TEBE.

Kličemo dušo kot celoto, ne samo naš del duše. Počakamo na pomiritev (pustimo gibanje telesa), potem ponavljamo:

VEDNO V ENEM.

Sproži se dihanje, končamo z globokim izdihom. Nazadnje ponavljamo: 

JAZ SEM LJUBEZEN,

KI SVETI KOT LJUBEZEN.

Po tej meditaciji je človek izčrpan, ker je slekel plašč nepotrebnih želja, in oblekel plašč ljubezni. To so bile želje za potrditev samega sebe kot moči. Dela se enkrat na teden, ni za vsak dan.«

(več na: https://www.heragea.com/444059305; 98. POMOČ OD BOGA)

9. POMOČ PSU V NOVEM OKOLJU

Oče, ki ljubi: "VSAK JI NAJ DAJE HRANO, NE SAMO ENA OSEBA. DOTIK OD VSAKEGA Z ROKO ZANJO POMENI, DA JE SPREJETA V NOVO KRDELO." (Foto: Pinterest)

Imam psičko, ki sem jo morala po selitvi pustiti pri mami in ostalih v hiši. Hudo mi je zanjo, ker se težko privaja na novo življenje. Kako ji lahko pomagam, da bo lažje sprejela novo okolje? 

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Poljubi njeno podobo v mislih in iz srčne čakre 7-krat zapoj 'Om', v mislih na psičko in sebe in vse ljudi, ki se bodo sedaj ukvarjali z njo. Na koncu se zahvali:

Hvala ljubezni do življenja.«

(več na: https://www.heragea.com/43860133029. KAKO NAJ POMAGAM PSIČKI V NOVEM OKOLJU?)

10. PRIKLIC DUŠE

Oče, ki ljubi: "DUŠA JE MOŠKI, KI TE LJUBI BOLJ KOT VSI MOŠKI NA SVETU (KER TELO IŠČE NASPROTNO ENERGIJO). LJUBI SE S TEM MOŠKIM, KI SI SAMA, ON JE TVOJ IDEALNI LJUBIMEC. ENERGIJA VAJINE DUŠE TI BO ODPRLA POT V PARTNERSTVO, ČEPRAV ON NE BO TVOJ PARTNER. SKOZI ISKANJE TE LJUBEZNI BO PRIŠLO TUDI PARTNERSTVO." (Foto: Pinterest)

 

Dušni partner me pokliče le enkrat na dva tedna čez vikend sredi noči, ko je pijan. Tudi sama sem začela več piti alkohol in se tudi pogosto samozadovoljevati, tako kot se on. Zakaj mora biti tako? (D.)

»Ne boš več pila, ko se boš ustalila v partnerstvu. Sedaj kompenziraš odsotnost dušnega partnerja, ki preveč pije.

Ti imaš dovolj ljubezni do ljudi, dovolj ljubezni v sebi, nimaš pa ljubezni v duši, in zato trpiš. Ljubi dušo, ki je veličastna in te čaka, čeprav nisi z dušnim partnerjem. Duša je moški, ki te ljubi bolj kot vsi moški na svetu (ker telo išče nasprotno energijo). Ljubi se s tem moškim, ki si sama, on je tvoj idealni ljubimec. Energija vajine duše ti bo odprla pot v partnerstvo, čeprav on ne bo tvoj partner. Skozi iskanje te ljubezni bo prišlo tudi partnerstvo.

Piješ, ker iščeš ljubezen. Bolje, da se ljubiš s sabo kot duša, ki ljubi tebe:

Priklic duše

Prikliči obliko duše, ki se želi izpolniti s tvojo ljubeznijo. Spolni odnos z dušo, ki nastaja, je milost hitre preobrazbe. Združevanje kot prodiranje ene zavesti v drugo zavest. Sila združevanja zavesti je klic sile oblike, ki čaka. Zato nagovarjaj svojo dušo:

DUŠA, KI ČAKAŠ,

PRIDI IN OBČUDUJ MOJE TELO

IN PREBUDI LJUBEZEN

V MOJEM TELESU,

PREDAJAM SE TVOJEMU VODSTVU

IN LJUBEZNI,

KI NI SAMO TELO,

JE TUDI LJUBEZEN

V MENI IN V TEBI.

Občutila boš združevanje z dušo kot ples dveh sil/energij – ena bo tvoja, druga bo dušna.«

11. TEHNIKA IZGUBLJENE LJUBEZNI DO MOŠKEGA (1)

Oče, ki ljubi: "SEBE SI PREDSTAVLJAŠ KOT MOŠKEGA IN POIŠČEŠ LJUBEZEN V PRETEKLOSTI (PREJŠNJA ŽIVLJENJA), KJER SI KOT MOŠKI BILA ZAVRNJENA." (Foto: Pinterest)

Obrednica I. zavestno ne želi več ljubezni z žensko, saj je spoznala, da je to ponavljanje prejšnjega življenja, ko je bila moški. Takrat jo je prizadela ženska, njena dušna partnerka, ker jo je zapustila, ko jo je I. najbolj ljubila. Zdaj, v tem življenju, je ta dušna partnerka moški (I. pa ženska), zato zdaj I. želi zavestno okrepiti svojo ljubezen do moških.

»Ležiš, roke položiš na srčno čakro, sebe si predstavljaš kot moškega in poiščeš ljubezen v preteklosti (prejšnja življenja), kjer si kot moški bila zavrnjena.

Izrečeš prošnjo:

Prosim za ljubezen v preteklosti,

kjer sem izgubila ljubezen do moških.

Prosim mene,

da sprejme ljubezen do moškega.

in 5-krat v mislih, zaprtih oči ponoviš mantro: 

OM GÁNEŠ NÁMAH OM. 

V polsnu ali snu počakaš, da se konča močnejše dihanje, kratek spanec ali podobno. Po tej tehniki se ne lotimo zahtevnejšega dela, ampak smo še dalje ljubeči do sebe.«

12. TEHNIKA IZGUBLJENE LJUBEZNI DO MOŠKEGA (2)

Oče, ki ljubi: "SEBE SI PREDSTAVLJAŠ KOT MOŠKEGA IN POIŠČEŠ LJUBEZEN SVOJEGA SRCA V PRETEKLOSTI (PREJŠNJA ŽIVLJENJA), KJER JE KOT MOŠKI NISI ISKALA." (Foto: etsy.com)

Kako pa 'Tehnika izgubljene ljubezni do moškega' pomaga ženski, razočarani nad svojim moškim partnerjem?

»Ležiš, roke položiš na srčno čakro, sebe si predstavljaš kot moškega in poiščeš ljubezen svojega srca v preteklosti (prejšnja življenja), kjer je kot moški nisi iskala.

Izrečeš prošnjo:

Prosim za ljubezen, ki sem jo izgubila,

 ko sem ljubila sebe kot moškega,

 ki poišče ljubezen ženske tudi,

 ko ne ljubi njenega srca.

  

Prosim sebe,

 da se ljubim kot žensko,

 ki poišče ljubezen moškega,

 samo ko ljubi tudi njegovo srce.

In 5-krat v mislih, zaprtih oči ponoviš mantro: 

OM GÁNEŠ NÁMAH OM.

V polsnu ali snu počakaš, da se konča močnejše dihanje, kratek spanec ali podobno. Po tej tehniki se ne lotimo zahtevnejšega dela, ampak smo še dalje ljubeči do sebe.« 

13. TEHNIKA 'LJUBIM SEBE V NEMOČI'

Alenka Rebula Tuta... (Foto: Lucia Klasinc)

Obrednica K. sprašuje, kaj je pravi poklic za njeno osebnost, da bo pravi tudi za njeno dušo.

»Vodenje projektov za dvig človeške zavesti, zavesti kot ljubezni, ne moči preživetja. V velikih podjetjih, ki so izgubljena zaradi nepovezanosti med ljudmi v podjetju in izven podjetja. Pokaži na nemoč v vsakem, čeprav je del sistema. Povej, kje smo ljudje iskalci ljubezni, ne moči. V sebi vedno iščemo ljubezen, izven sebe se to kaže, kot da iščemo moč. 

Delaj (dušno) tehniko LJUBIM SEBE V NEMOČI. Oseba pogleda bel list, na katerem je napisano njeno ime. Prebere svoje ime in nadaljuje:

..., ti si v meni

in jaz nimam dovolj ljubezni do tebe,

ker te silim v iskanje moči, ne ljubezni.

 

Ljubezen je pomirjena,

ne išče premoč kot dokaz ljubezni,

išče le pogled in besedo,

besedo, ki opisuje, ne besedo, ki namiguje,

beseda, ki namiguje, je nemoč osebe,

ki išče ljubezen, ker išče sebe pri drugem.

 

Ljubezen v nemoči je poljub,

ki išče povezanost v ljubezni,

ne povezanost v moči.

Tehniko ponavljamo kot vajo, če imamo težave z ljudmi.

Tako podjetje najde ljubezen v sebi in srečo v delovanju, ne nesrečo v iskanju sebe kot ljubezni. Delo ni več kazen, je praznovanje življenja.«

14. TEHNIKA PREBUJANJA LJUBEZNI V SEBI

Oče, ki ljubi: VPRAŠAŠ MAMO, KOGA JE IMELA RADA. POSLUŠAŠ, KAJ TI ODGOVORI, IN SPREJMEŠ TA ODGOVOR IN TO LJUBEZEN, KI JE TAKRAT BILA NJENA, ZA SVOJO. (Foto: Pinterest)

»Kadar nimamo več zaupanja v sebe:

Razpreš svoje dlani, zapreš oči in prikličeš podobo svoje mame, ko je bila še mlada in te je že imela. Ali pa neka oseba iz tvojega otroštva, še pomembnejša za tebe.

Ni pomembno, kako smo se z mamo razumeli, samo katero ljubezen je ona zagotovo takrat, ko smo bili otrok, imela v sebi.

Vprašaš jo, koga je imela rada. Poslušaš, kaj ti odgovori, in sprejmeš ta odgovor in to ljubezen, ki je takrat bila njena, za svojo.

Zaključiš:

HVALA MAMA,

DA SEM SPOZNALA TO LJUBEZEN S TABO.

To tehniko narediš po OBREDU CELOTE in vedno, ko čutiš, da nimaš dovolj ljubezni v sebi. Če ne delaš še celotnega Obreda, pred tehniko ponovi 12-krat na čakro mantro za Ganeša.

Če ugotavljamo, da tudi sami ne prenašamo dobro svojega partnerja, je prav lahko vzrok v pomanjkanju ljubezni v sebi. V tem primeru bo opravljanje te meditacije več kot dobrodošlo.«

15. TEHNIKA S PODOBAMI MOLITVE VSEH MOLITEV

Oče, ki ljubi: BOLEZEN JE NAŠ BOJ S PONIŽNOSTJO IN LJUBEZNIJO. ČE SMO PRIPRAVLJENI NA RAZVOJ BREZ TRPLJENJA, NAS POZDRAVI ŽE SPREMINJANJE NAŠE ZAVESTI. (Foto: Pinterest)

Ali je mogoče ozdraveti samo z zavestjo?

»Da in ne. Da, če smo pripravljeni na razvoj brez trpljenja. Ne, če je trpljenje edini način spreminjanja naše osebnosti, ki želi karmo, ne razvoj.

Bolezen je naš boj s ponižnostjo in ljubeznijo. Bolezen so naše podobe in misli o življenju in ljubezni. Misel je podoba, ki nastane kot sveta zakonitost. Podoba je misel, ki ima moč karme, ne ljubezni. Misel je še prilagodljiva, podoba je neprilagodljiva. Prepričanje je močno, podoba je močnejša, ker je sveto prepričanje.

Napačna prepričanja so povod za karmo, ki je ozaveščena. Prepričanja so neprilagojene misli, ki pa že imajo v sebi težnjo po spremembi. Sprememba pride kot izkušnja, ali pa pride od avtoritete, ki predstavlja moč, ne ljubezen.

Podobe, ki so sveta prepričanja, se lahko spremenijo samo kot ljubezen ali trpljenje. KRŠITVE podob, ki so svete zakonitosti: 

1)      'Jaz sem več kot mati.'

2)      'Jaz sem več kot oče.'

3)      'Jaz sem več kot drug človek.'

4)      'Jaz sem več kot otrok.'

5)      'Jaz sem več kot vsi ljudje na svetu.'

6)      'Jaz sem več kot življenje.'

7)      'Jaz sem več kot ljubezen.'

8)      'Jaz sem več kot Bog.'

Svete podobe v nas so temelj, ki postavi osebnost. Osebnost, moška ali ženska, je nadgradnja teh podob:

'Jaz sem vse to (duša), ker me ne boli.'«

Ali je dobro za dušo, da smo kot ona, ker nas ne boli nobena kršitev svetih podob?

»Ne. Umirjen in povezan s seboj prebereš vseh 8 trditev. Če pri kateri trditvi začutiš neprijetnost, imaš tam težave.«

Ali je mogoče, da nas ne zaboli nobena kršitev svete podobe?

»Če nas ne zaboli nobena kršitev svete podobe, se nismo povezali dovolj s seboj. Ker če nikjer ne začutimo nelagodja, bi že bili duša, več kot človek.«

1) 'Jaz sem več kot mati' (KRŠITEV SVETE PODOBE)

Zakaj me zaboli in razžalosti podoba, da sem več kot mati?

»Mati je več od tebe, ker je imela tebe, ko si ti komaj iskala sebe.«

Kako naj ob tem ustavim bolečino in jok?

»Moli k mami in ljubezni, da si manj od njiju in da si še vedno pripravljena na spremembe, ki so večje od človeških, ker te spremenijo v svetih podobah, ki so napačne.

Molitev za konec te kršitve svete podobe:  

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da ljubi ljubezen matere.«

2)'Jaz sem več kot oče' (KRŠITEV SVETE PODOBE)

Kaj pomeni, da me je zabolelo ob kršitvi 'Jaz sem več kot oče'? (Al.)

»Kaže na to, da še nisi sprejela nasprotnega spola. Ni on tebe iskal, ti si njega iskala in bila po njem dana. Izreci zahvalo:

HVALA, OČE, DA SEM SE RODILA.

Moški, ki nam da ljubezen, je lahko naš oče, brat, prijatelj, ljubimec, mož... In vedno da ljubezen kot moški, kar nikoli ni enako kot ženska. Moški da prisotnost, ženska odsotnost. Ljubi v moškem moško ljubezen, ker samo ta te bo potrdila.

Molitev za konec te kršitve svete podobe:  

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da ljubi ljubezen očeta.

Če sprejmeš ljubezen očeta, sprejmeš moškega v njem in moškega v sebi (prisotnost sile) enako ljubeče kot žensko v ženski (odsotnost sile).«

3) 'Jaz sem več kot drug človek' (KRŠITEV SVETE PODOBE)

»Ko smo imeli premalo samozavesti, smo poiskali moč v sebi namesto ljubezen, in ugotovili, da smo v nečem močnejši kot drugi. To je privid ob spoznanju lastnih moči, saj ne upošteva drugih moči človeka, ki ne išče moči tam, kjer jo mi iščemo. Kaže na bolečino naše odtujenosti od pravega smisla življenja. Nisem jaz hitrejši, boljši, močnejši, večji..., sem samo občutljivejši v tem, kjer še nimam dovolj ljubezni. Jaz in drugi smo v nečem boljši in v nečem slabši.

Najboljši ni v materiji, je samo v zavesti. To je kršitev svete podobe naše samozavesti. Samozavest je ljubezen v sebi, ki ni ogrožena zaradi ljubezni v drugih:

JAZ SEM LJUBEZEN

IN TI SI LJUBEZEN,

to je najvišja podoba samozavesti. 

'Jaz sem več, ker imam več ljubezni,' to je nepravilna trditev. Če imam več ljubezni, potem trpim, ker drugi te ljubezni ne more videti. V tem nisem več, ker ne vidim moči, ampak nemoč ljubezni. Zaradi tega sem še bolj ponižen do ljubezni, ki išče pot v materijo.

Ravno tako ne morem biti manj kot drugi človek, bi pomenilo, da sem neljubeč do sebe. Drugi človek je iskalec sebe kot ljubezni in jaz sem iskalec sebe kot ljubezni, nisem boljši, sem slabši, če ne vidim ljubezni v tebi, četudi od tebe še ni prepoznana. Ljubim sebe toliko, kolikor lahko ljubim drugega.«

Ob kršitvi 'jaz sem več kot drug človek' sem začutila, da sem ljubosumna na svojega partnerja. (D.)

»Če sem več kot drug človek, ne iščem ljubezni, potem iščem moč. D., iz svoje nemoči si poiskala moč, iz moči boš našla ljubezen, in s tem doživela lepoto ljubezni. To je naravni proces. V nemoči poiščemo ljubezen do sebe, dobimo moč, a moč ni več smiselna, ker drugi nas imajo radi zaradi naše ljubezni, ne naše moči. Moč je osamljena, ljubezen je privlačna.

Molitev za konec te kršitve svete podobe:   

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da ljubi ljubezen drugega človeka.«

4) 'Jaz sem več kot otrok' (KRŠITEV SVETE PODOBE)

»Otrok je duša, ki je poiskala pot v materijo. Otrok, ki še išče človeško obliko, je pomoč odraslemu, ki sebe išče kot ljubezen.

Otrok je duša, ki išče ljubezen v človeškem življenju tako, kot je odrasli človek duša, ki išče ljubezen v človeškem življenju. Otrok ni človek, ki nič ne ve, je duša, ki išče 108 življenj, ne samo eno življenje.

Molitev za konec te kršitve svete podobe:   

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da ljubi ljubezen otroka.«

5) 'Jaz sem več kot vsi ljudje na svetu' (KRŠITEV SVETE PODOBE)

»Vprašajmo se, zakaj sem več kot vsi ljudje na svetu. Ker imamo več moči, več posesti, več znanja? Ali ker imamo več ljubezni?

Ali najdeš koga, ki ima več tega od tebe? Da, zato ne moremo biti več kot vsi ljudje. In če bi imeli več ljubezni kot drugi ljudje, bi trpeli, da je nimajo toliko kot mi, in ne bi mogli reči: 'Jaz sem več kot vsi ljudje'

Molitev za konec te kršitve svete podobe:  

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da ljubi ljubezen vseh ljudi na svetu.«

6) 'Jaz sem več kot življenje' (KRŠITEV SVETE PODOBE)

»Jaz sem življenje, ki išče sebe v prostoru in času. Tudi ko mene ni, življenje išče sebe.

Molitev za konec te kršitve svete podobe:  

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da ljubi ljubezen v življenju.«

7) 'Jaz sem več kot ljubezen' (KRŠITEV SVETE PODOBE)

Zakaj me tako zelo boli podoba, da sem več kot ljubezen?

»Več od ljubezni pomeni, da imaš privilegij, da si ljubljen, medtem ko ti ne ljubiš.

Kršitev svete podobe je, ko iščem bolj sebe v ljubezni kot naju v ljubezni. Ljubezen nikoli nismo samo mi, ljubezen je ponižnost do tistega, ki išče z nami ljubezen.«

Molitev za konec te kršitve svete podobe:  

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da ljubi ljubezen v ljubezni.«

8) 'Jaz sem več kot Bog' (KRŠITEV SVETE PODOBE)

»Bog je ljubezen, ki ne more priti na ta svet, ker je nihče ne bi razumel. On ne išče svoje potrditve v sili, le v ljubezni. Če smo več kot Bog, smo več kot mati, oče, otrok, drug človek, vsi ljudje, življenje in ljubezen.«

Ali lahko postaneš tak kot Bog?

»Da, kadar čutiš vso trpljenje tega sveta in zaradi tega ne sovražiš, ampak še bolj ljubiš.«

Zakaj ne moremo biti več kot Bog?

»Ker smo še sila, ki išče ljubezen.«

Kaj pomeni biti več kot Bog? 

»Jaz ni več jaz, jaz je v vsem, tudi v Bogu, in smo začetek in konec, smo povsod in hkrati nikjer, in smo nič v praznini, ki čaka na ljubezen.«

Zakaj praznina čaka na ljubezen?

»Ker se nič želi združiti z neskončnostjo. 

Molitev za konec te kršitve svete podobe:

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da ljubi ljubezen Boga.

Nova prepričanja ti pokažejo pot iz moči v ljubezen:

- če smo več kot mati, oče, drugi človek, otrok, vsi ljudje na svetu, življenje, ljubezen in Bog, smo v zmoti moči, ki nas ustavlja na poti razvoja;

- če mislimo, da smo enako kot mati, oče, drugi človek, otrok, vsi ljudje na svetu, življenje, ljubezen in Bog, smo tudi v zmoti, ker ne vidimo različnih oblik in vsebin drugih bitij in pojavov;

- če smo manj kot mati, oče, drugi človek, otrok, vsi ljudje na svetu, življenje, ljubezen in Bog, smo našli sebe kot del celote, ne sebe kot moč, ki ne potrebuje celote.«

(glej tudi: BIBLIJA LJUBEZNI 3, 28. MOLITEV VSEH MOLITEV)