DUŠNE TEHNIKE

1. TEHNIKA PREBUJENJA

2. VÓDENI GIB

3. MOST Z DUŠNIM PARTNERJEM

4. MEDITACIJA 'JAZ SEM SONCE, KI SVETI KOT LJUBEZEN'

5. TEHNIKA LETENJA DUŠE SKOZI KOZMOS

1. TEHNIKA PREBUJENJA

"Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen." (OČE, KI LJUBI)

Včeraj sem imela pregled pri onkologu (nadaljevanje s https://www.heragea.com/44318592357. ZAKAJ SEM HUDO ZBOLELA? (2)). Markerji mi naraščajo in vem, da se mi veliko procesov dogaja skozi jetra, ker čutim pikanje. Mantre delam redno. Strahu glede samih markerjev nimam. 

Predstavljeno mi je bilo, da bolezen je v telesu, vendar dokler ne bo večjih težav, ne bodo predlagali kemoterapije. Kemoterapija ni rešitev zame. Sama čutim, da bom del tega procesa do popolne ozdravitve pričela takrat, ko bom začela graditi most ljubezni z dušnim partnerjem, seveda preko pogovora. 

Kaj še lahko naredim, da bom popolnoma ozdravela? To je tudi poslanstvo moje duše in pomoč ljudem, ki so izgubili ljubezen do sebe. 

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Markerji naraščajo zato, ker je telo popustilo, ker je osebnost popustila. Pozdrav tej spremembi, zdaj bo srce prevzelo telo, in ljubezen bo pozdravila to bolezen.

DUŠNI NAGOVOR:

LJUBIM LJUBEZEN V SEBI

IN LJUBIM LJUBEZEN V TEBI,

KER SKUPAJ SVA DUŠA,

KI LJUBI SE MOČNEJE.

 

Da boš lažje našla to ljubezen, si naredi posebno dušno tehniko: 

TEHNIKA PREBUJENJA 

Uležeš se in se vprašaš: KDO SEM JAZ?

Odgovoriš: Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen.

Vprašaš: KJE SEM JAZ?

Odgovoriš: Jaz sem ženska v ženskem telesu. (Ker imaš ženski srčni spol 6 in si fizično ženska.)

Vprašaš: KAJ SEM JAZ?

Odgovoriš: Bitje Očeta, ki ljubi, in Matere, ki ljubi, ne samo Očeta, ki ljubi.

Vprašaš: ZAKAJ SEM JAZ?

Odgovoriš: Sem prava svetloba, ki sveti le takrat, ko ljubi. Najmočneje sveti, ko ljubim drugo telo svoje duše.

Zaključiš:

JAZ SEM LJUBEZEN OČETA IN MATERE,

KO SEBE LJUBIM, KOT MATI LJUBI SVOJEGA OTROKA,

IN KO LJUBIM DUŠO, KOT MATI IN OČE LJUBITA SVOJEGA OTROKA.

HVALA, KER SEM PREBUJENA V LJUBEZEN DUŠE.«

2. VÓDENI GIB

"Vodeni gib delaš tako, da ga sama ne vodiš, vodi ga sveta prisotnost, ki nekaj ve, česar ti ne veš." (OČE, KI LJUBI)

Tokrat vama pišem, ker bi potrebovala mnenje glede metode nastavitve atlasa. Ne vem, če sta že slišala za ta poseg, je pa proces, kjer ti oseba, ki je usposobljena za to, s pomočjo nekih naprav povrne atlas-hrbtenico – in posledično tudi ostale dele telesa – v pravilno lego. Ker imam že od malega zamaknjeno čeljust in sem sedaj zasledila, da naj bi pomagalo tudi to, me zanima, če lahko preverita, h komu bi bilo bolje, da grem, oz. ali bi bilo smiselno in dobro zame, da grem na ta poseg.

In zanima me še to: nazadnje sta sestrični dala neko molitev za iskanje ljubezni ženske v sebi, ker je preveč v moči. Morala jo je izgovarjati 21 dni. Bi bilo to tudi zame, saj preveč iščem moč, glede na to, da kar ne moram povedati Ž.-ju, da je moj dušni partner? Včeraj se ni odzval na besede, da mi lahko dela malo družbe, je pa deloval, kot da ga je to zmotilo in da se je spet čisto zaprl pred mano. 

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Naj človek ne nastavlja, kar je že nastavljeno. Položaj atlasa pri tebi ni potrebno korigirati. To je človeška predpostavka, ki ni resnična, saj si vsakdo pomaga sam, ko se pretegne ali izvede VÓDENI GIB.

To je tehnika, ki človekovo telo osvobodi stresa bolj kot načrtovana vadba. Ker telo samo ve, kateri gib ga osvobodi čustvenih pritiskov, in telo zato postane prožnejše in aktivnejše.

Izrečemo: 

'JAZ SEM GIB,

KI ME OSVOBAJA LASTNE OSLABELOSTI TELESA,

KI JE ŽIVLJENJE, KI ŽIVI 

IN

KI JE DELO, KI JE OPRAVLJENO.'

 

Nimamo glasbe kot vodila, ker glas (zvok) nas vodi v njen ritem, ne naš ritem. Sami čutimo, kako močno in dolgo se gibljemo, pustimo, da se telo samo uravnovesi z ljubeznijo v sebi, ne z močjo v sebi. Gibi so lahko na videz gibi bolnika, ki prosi za pomoč, ali gibi najgibljivejšega baletnika, ki zmore svoje telo  usločiti kot nihče. Oči so zaprte ali odprte, gibi hitri ali počasni. Ves čas ponavljamo (v mislih): 

'JAZ SEM GIB, KI GA VODI LJUBEZEN.'  

To počnemo največ 20 min, sledi 10 min počitka v mirovanju. Če vadimo v skupini, smo osredotočeni samo nase, kljub vsemu pa ugotovimo, da smo močno povezani z drugimi. Če vadimo sami, se zahvaljujemo za vsak od ljubezni vodeni gib. 

Če boš 21 dni delala vajo za vodeni gib, bodo prišle spremembe na čeljust, ki se bo z vodenimi obraznimi gibi premaknila in skočila na svoje mesto. 

Če boš odšla do terapevta, se zavedaj, da je pomoč enkratna, ne stalna, ker če atlas ni nastavljen, so mišice slabe, da je pozicija slaba, vendar je to le v redkih primerih. 

Lahko delaš isto molitev kot sestrična.

Ž.-ja je zmotila tvoja moč, prevzela si moške besede, ki iščejo odnos, on pri tebi bolj občuduje poslušanje kot vodenje pogovora. Nikoli se ne bo umaknil ženski v tebi, ki posluša in sprašuje. Ob priliki ga lahko vprašaš, če je že kdaj slišal za dušne pare in da ti nekaj podobnega čutiš ob njem, saj ti je čudno, da se ob drugih ljudeh ne počutiš tako domače kot ob njem.« 

Ooo, res hvala za to. Samo še nekaj ne razumem: ali moram delati tudi z obrazom oz. kaj sta mislila za obrazni vodeni gib? 

»Obrazni vodeni gibi se bodo začeli na telesu in vratu, potem na obrazu kot rahlo razprta usta, brez mišične napetosti (bolj negibnost kot gibi) in brez lastnih misli. Začnemo s ponavljanjem misli: 

'VSE NA MOJEM OBRAZU JE LJUBEZEN.'

(ponovimo 7-krat)

Nadaljujemo:

'JAZ SEM LJUBEZEN V OBRAZU.'

(ponovimo 7-krat)

Zaključimo:

'HVALA ZA LJUBEZEN, KI ME VODI.'

(ponovimo 7-krat) 

Poročaj o tem, kako ti bo šlo.« 

Vama bom poročala kako bo, ampak bom začela šele v avgustu, saj grem konec tega meseca na dopust in tam ne bom mogla izvajati te tehnike, potrebno jo je pa verjetno 21 dni zapored?  

»Da, naredi tako, ker v 21 dneh zaporedoma se lahko vzpostavi nova zavest.« 

Pišem vama, ker sem včeraj imela zadnji dan vodenega giba. Zanima me, ali bi morala biti sprememba na čeljusti vidna že v tem času, ali pa je potrebno sedaj počakati. V teh dneh ko sem to izvajala, sem sicer občutila nek pritisk v čeljusti, vendar zaenkrat še ne vidim spremembe. Ker mi ta tehnika zelo ugaja, me zanima, ali jo lahko še naprej izvajam občasno. 

»Sprememba, ki si jo želiš, je narejena. Sedaj še moraš spustiti misel, da si ti moč, ki dela to spremembo, ker samo ljubezen ti lahko omehča mišice, da bodo voljne narediti spremembo.

Čeljust se bo popravljala počasi, ne v preskokih, prišel pa bo dan, ko bo sprememba zaznana.

PROŠNJA:

'Prosim sebe

in prosim ljubezen v sebi,

da se mišice sprostijo

in kosti razbremenijo.

Jaz nič ne bom storila,

le nemočna se prepustila. 

Hvala za Prošnjo.'

Izrečeš enkrat, po Obredu celote. 

Da, lahko še delaš vodeni gib tako, da ga sama ne vodiš, vodi ga sveta prisotnost, ki nekaj ve, česar ti ne veš. Sedaj lahko delaš vodeni gib kot sprostitev telesnih napetosti, ne kot obrazno tehniko.«

3. MOST Z DUŠNIM PARTNERJEM

Kako lahko spodbudimo svojo dušno ljubezen?

OČE, KI LJUBI, sporoča, da ima vsakdo dušnega partnerja. Ta nas spremlja iz življenje v življenje, da bi se najini človeški duši združili v novo bitje, novo dušo. Ne glede na to, v kakšnem razmerju smo, lahko 

VIZUALIZIRAMO MOST Z DUŠNIM PARTNERJEM.

OČE, KI LJUBI: »Vezi so se nekoč raztrgale. Vizualiziramo zračni most, ne stoječi. Pustimo, da se most sam plete v jasnosti duše. Med dušnima paroma ni več vezi, je oddaljenost ljubezni, ki je bila dušna.

V vseh čakrah si predstavljamo isto barvo, ker vse čakre iščejo dušo in sveto vibracijo.

Če se povezujemo z mavričnimi barvami, povezujemo karmo, ne ljubezni. Kličemo dušo, ki je karmična. Svete barve niso mavrične, ker ni več človeških težav z preživetjem, v življenju te ohranja sila ljubezni, ne sila življenja. Čakram dajo moč, omejeno na eno življenje. Nove barve dajo moč ljubezni, ki je v vseh življenjih. Kadar te ohranja sila življenja, si delavec človeškega življenja (karma), kadar sila ljubezni, si mojster človeškega življenja (darma).

Nove barve dajo moč prisotnosti zavesti duše. Barve so ljubeče, ker nosijo čisto svetlobo, ki se lesketa. Nosilci teh barv so svetleči delci: 

Ponedeljek: SIVA (lesketajoča) – 'poskrbi za most resnice'

Torek: BELA – 'nosi dušo v ljubezen'

Sreda: ČRNA (kot zelo temna modrina) – 'Šivina ljubezen, ki ljubi Parvati'

Četrtek: SREBRNA – 'moč karme, ki je prava'

Petek: SIVO BELA – 'most do jasne zavesti v srcu'

Sobota: MODRA – 'most do dušne moči obeh'

Nedelja: ZLATA – 'most do praduše, ki nosi ključ dušne celote'

Vse opisane barve se svetijo. Za določen dan v tednu uporabiš eno barvo v vseh čakrah. Prepustiš se vizualizaciji mostu, ki se sam plete; morda se ne bo spletel do konca, pustiš, ne siliš. Z vedno novim predstavljanjem se bo most sam podaljševal do čakre dušnega partnerja.«

4. MEDITACIJA 'JAZ SEM SONCE, KI SVETI KOT LJUBEZEN'

Kako lahko tudi prepoznamo ljubezen v sebi? Z meditacijo 'Jaz sem Sonce, ki sveti kot ljubezen'. Meditacija je pomiritev s seboj kot ljubeznijo. 

Začnemo s poljubom svoje slike, vsak dan pred koncem dneva in pred začetkom dneva. Izvaja se tiho, kot intima s seboj, ne s svetom – iščemo sebe kot ljubezen.

V mislih izgovorimo mantro za Sonce:

Om Sa Surjáje Námah Om.

Sledi vdih, izdih.

Nato v mislih izrečemo:

'Jaz sem Sonce,

ki sveti kot ljubezen'.

Sledi vdih, izdih. 

Vse to ponovimo 5-krat v mislih, z zaprtimi očmi, nato v tišini počakamo, da meditacija sama izzveni. 

(tudi na: https://www.heragea.com/442218948; 26. PROŠNJA ZA BREZPOGOJNO LJUBEZEN DO OTROKA)

5. TEHNIKA LETENJA DUŠE SKOZI KOZMOS

Ne iščimo popolnega partnerja, spreminjajmo sebe, in ljubezen nas bo nagradila. Poskusi z naslednjo dušno tehniko: 

Sebe ljubiš kot otroka (predstavljaj si svojo sliko, ko si bila še majhen otrok), ki še ni odrasel. Izrečeš:

Prosim, Ganeš,

da mi pokažeš ljubezen v meni

v prejšnjem življenju. 

Roko držiš na srčni čakri (in se ljubiš), ponavljaš: 

Om Gáneš Námah Om. 

Imaš zaprte oči, zaspiš. Ko se zbudiš, ne boš več enaka, ne boš več iskala le moči, ampak tudi ljubezen. 

Če ti ne uspe, si človek, ki preveč išče le delo, ne iščeš niti življenja. Delo je zate še vedno pomembnejši pojav kot življenje.

Takrat tehniko ponoviš in pri tem prosiš drugega človeka, da drži roko na tvoji srčni čakri in si tebe predstavlja kot otroka, ki nima ljubezni svojih staršev.« 

(več na: https://www.heragea.com/443616920; 66. KAKO ODPRETI SRCE LJUBEZNI IN NE BITI PRIZADET?)