DUŠNI NAGOVORI 1

17. ZA PONIŽNOST DO LJUBEZNI

18. ZA PREPREČITEV POSILSTVA

19. ZA KONEC ISKANJA POPOLNOSTI PRI DELU

20. ZA KONEC DELA NA RAČUN LJUBEZNI

21. ZA RAZDELITEV LJUBEZNI V TELESU IN DUŠI

22. ZA SMISEL LJUBEZNI IN ŽIVLJENJA

23. ZA SOOBSTOJ PRETEKLEGA IN SEDANJEGA ŽIVLJENJA

24. ZA LJUBEČE OPRAVLJENO DELO

25. ZA ANGELA SREČE

26. ZA KONEC STRAHU PRED TRPLJENJEM (NAVELIČANOST)

27. ZA PREMAGOVANJE NEGATIVNOSTI

28. ZA SPREJEMANJE SEBE MED DRUGIMI

29. ZA LJUBEZEN, NE MOČ V ŽENSKEM TELESU

30. ZA KONEC STRAHU

31. ZA MIRNO SPANJE

32. KO OSTANEŠ BREZ PARTNERJA

33. ZA ZASKRBLJENEGA (STAREGA) STARŠA (IN MANTRA ZA BOLNEGA OTROKA)

34. ZA PREDNOST LJUBEZNI DO SEBE, NE DO DELA (1)

35. ZA PREDNOST LJUBEZNI DO SEBE, NE DO DELA (2)

36. ZA LJUBEČ ODNOS

17. ZA PONIŽNOST DO LJUBEZNI

Foto: Pinterest

Poskusila sem spet s tehniko, katere svete podobe kršim, in se mi zdi, da sem začutila rahlo bolečino, ampak ne vem, ali pri podobi življenja ali podobi ljubezni. (obrednica T.) 

(glej tudi: https://www.heragea.com/441088849; 28. MOLITEV VSEH MOLITEV)

OČE, KI LJUBI, odgovarja: 

»Tvoja kršitev je 'Jaz sem več kot ljubezen'. Ker iščeš bolj sebe v ljubezni kot vaju v ljubezni. Ljubezen nikoli nismo samo mi, ljubezen je ponižnost do tistega, ki išče z nami ljubezen.

Pomaga dušni nagovor:

JAZ SEM LJUBEZEN,

KER SI TI LJUBEZEN

IN TI SI LJUBEZEN,

KER SEM JAZ LJUBEZEN.

 

OBA SVA LJUBEZEN V NAJU,

KI JE VEČJA KOT JAZ

IN VEČJA KOT TI.

Dušni nagovor ti prinese nove naloge, ki jih sam ne prepoznaš zaradi človeške zaslepljenosti. Človek, ki ne išče zavesti, ki je bolj ljubeča od človeške, je zaslepljen.«

18. ZA PREPREČITEV POSILSTVA

(foto: Pinterest)

Zakaj me je pri 11-ih večkrat posilil starejši svak?

»On je videl, da nimaš dovolj ljubezni, ljubezni do sebe, in je vedel, da bo tako. On je mislil, da ti dela korist, ker boš od nekoga občudovana in da boš pristala na to dejanje, ker si bila preveč skrita in neopazna. Njega privlačijo ženske, ki premalo ljubijo sebe, ne vidi, da jih s tem še bolj prizadene. Stanje brez ljubezni ga sili v moč življenja, da napolni praznino brez ljubezni s silo življenja.

Z njim si karmično povezana, v enem prejšnjih življenj je bil že tvoj ljubimec, ki si ga hitro zapustila, ker te je tudi takrat posilil.«

Kdaj se bo ta karma nehala?

»Ko boš vedela, da si tega ne zaslužiš.«

Zakaj ne vem, da si tega ne zaslužim?

»Ker misliš, da je on pomembnejši v življenju kot ti. Zdaj ko si tudi ti pomembnejša, mu tega ne bi več dovolila.«

Zakaj mu pri svojih 11 letih tega ne bi smela dovoliti?

»Posiljevalec izbere žrtev, ki je že prej žrtev, ker ta žrtev ne vidi sebe kot pomembne osebe, le kot nekoga, ki izgublja svoje življenje in drugemu omogoči, da uveljavlja moč svojega življenja. Pomaga DUŠNI NAGOVOR:  

JAZ SEM LJUBEZEN,

KI IŠČE LJUBEZEN. 

Ustavil bo posiljevalca, ki išče moč svojega življenja in ljubezni ne vidi.«

(več na: https://www.heragea.com/44318592363. ZAKAJ IMAM TEŽKO ŽIVLJENJE?)  

19. ZA KONEC ISKANJA POPOLNOSTI PRI DELU

Foto: Pinterest

Zakaj čutim bolečine v hrbtenici?

»Ker iščeš popolnost pri delu. 10 % pri delu napravi manj, in bolečina bo nehala. V ta namen bo pomagal DUŠNI NAGOVOR:  

 

JAZ SEM DELO, KI JE OPRAVLJENO,

JAZ SEM ŽIVLJENJE, KI ŽIVI,

JAZ SEM LJUBEZEN, KI LJUBI.« 

 

(več na: https://www.heragea.com/44318592363. ZAKAJ IMAM TEŽKO ŽIVLJENJE?)  

20. ZA KONEC DELA NA RAČUN LJUBEZNI

Oče, ki ljubi: "NIHČE NE MORE LJUBITI ČLOVEKA, KI JE SAMO DELO, LAHKO PA LJUBIMO ČLOVEKA, KI TUDI SAM VIDI V SEBI LJUBEZEN." (Foto: Pinterest)

Veliko delam v službi in doma (imamo dva zelo majhna vnuka). Zakaj sem nemirna in ponoči ne morem spati? (U.)

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Vprašaj se, kako si to življenje začela in kako ga boš končala. Nikoli več ne boš imela priložnosti, da ljubiš sebe kot U. T., če se zdaj ne boš ljubila.

Veliko več ljubezni boš dobila, če boš ljubila sebe bolj kot delo. Nihče ne more ljubiti človeka, ki je samo delo, lahko pa ljubimo človeka, ki tudi sam vidi v sebi ljubezen.

21 dni pred spanjem dušni nagovor: 

JAZ SEM LJUBEZEN, KI IŠČE LJUBEZEN,

JAZ NISEM DELO, KI IŠČE DELO.«

(se nadaljuje na https://www.heragea.com/443140144, 46. PROŠNJA ZA KONEC NESPEČNOSTI (2))

21. ZA RAZDELITEV LJUBEZNI V TELESU IN DUŠI

Zelo mi je žal, da sem zapustila dušnega partnerja, zdaj se ne želi več vrniti. Pogrešam ga tako močno, da ne morem biti s fantom, ki je moja sorodna duša in me ima rad, tudi kot ljubica ne, in več ne vem, kaj naj storim.

OČE, KI LJUBI, odgovarja, da vsakdo potrebuje ljubezen, tudi telo potrebuje ljubezen, celibat je kazen za dušo. »Ti ljubiš ljubezen v telesu in ljubezen v duši kot eno, ne moreš razdeliti. Dušni nagovor zate:

LJUBIM LJUBEZEN V TELESU KOT ŽENSKA,

KI SE SPOMINJA LJUBEZNI V DUŠI.

Izgovoriš pred in po združitvi s sorodno dušo.«

Nekoč je bilo sporočeno, da bo 'padel v temo duše', ampak nisem dobro razumela, kaj to pomeni. 

»Njegovo dekle vidi v njem prijatelja, on vidi v njej dobro prijateljico, ki mu sledi in ne dela težav. Z njo je kot telo, ne kot duša. On bo padel v temo duše kot človek in kot duša, postal bo odvisen od tebe. Vsaj eno leto ga ljubi in išči.«

(več na: https://www.heragea.com/44521257794. ZA VSAKO CENO?)

Foto: Pinterest

22. ZA SMISEL LJUBEZNI IN ŽIVLJENJA

(foto: https://kraji.eu/slovenija/poljcane/slo)

Od včeraj ponoči imam stalno zmerno bolečino v spodnjem delu trebuha, topo. Je to spet zato, ker se ne sprejemam kot ženska? Poskušam z dušnimi nagovori, pa kar ne gre oziroma sama ne vidim izboljšanja.

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Zaradi bolečine v spodnjem delu trebuha prosi sebe za ljubezen do sebe, ko boš mislila, da je tvoja ljubezen zaman in tvoje življenje zaman. Srčna čakra je ljubezen, spolna čakra je življenje.

Dušni nagovor:

JAZ LJUBIM ŽENSKO V SEBI,

JAZ LJUBIM ŽIVLJENJE V SEBI,

JAZ LJUBIM LJUBEZEN V SEBI.

JAZ SEM.«

(več na: https://www.heragea.com/443185923; 65. SVEČENIK NA BOČU)

23. ZA SOOBSTOJ PRETEKLEGA IN SEDANJEGA ŽIVLJENJA

(foto: https://kraji.eu/slovenija/poljcane/slo)

Včeraj sem poskusila tudi z meditacijo, pri čemer so roke same iskale različne svete položaje tako kot med obiskom točk ljubezni na Boču, in oblile so me solze. Po koncu meditacije, ko sem ležala na tleh, so roke poiskale srčno čakro, in potem spolno. Bolečina je izginila, a se je po meditaciji vrnila. Ne razumem, kaj je to, poskušam slediti telesu, ki mi očitno želi nekaj sporočiti. Poleg tega sem spet precej nemirna, ne vem, zakaj.

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Nemirnost, ki jo čutiš, je zaradi tega, ker bi bila raje svečenica pri Očetu (kar si bila nekoč) kot uslužbenka (kar si zdaj).

Dušni nagovor:

JAZ SEM SVEČENICA, KI SLUŽI OČETU,

JAZ SEM ČLOVEK, KI SLUŽI ČLOVEŠTVU.

HVALA, KER SEM LAHKO OBOJE.«

(več na: https://www.heragea.com/443185923; 65. SVEČENIK NA BOČU)

24. ZA LJUBEČE OPRAVLJENO DELO

(foto: https://kraji.eu/slovenija/poljcane/slo)

Pozabila sem še vprašati glede ramena, ki me zadnji mesec neprestano boli, če bi lahko skanalizirala? Bi šla že k zdravniku, pa dvomim, da bi kaj ugotovili. 

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Bolečine ramena so zaradi prenapetosti v gibih. Pri fizičnem delu uporabljaj sproščen gib, in delo bo enako opravljeno z manj napora.   

Dušni nagovor: 

JAZ SEM DELO,

KI JE OPRAVLJENO 

ZARADI LJUBEZNI DO SEBE,

 NE ZARADI DELA: 

 

 DELO NE IŠČE LJUBEZNI,

 JAZ IŠČEM LJUBEZEN.«

(več na: https://www.heragea.com/443185923; 65. SVEČENIK NA BOČU)

25. ZA ANGELA SREČE

Oče, ki ljubi: "ANGEL SREČE PRINAŠA SREČO, KER PROSI LJUBEZEN V ČLOVEKU, DA NAJDE LJUBEZEN, KI JO IŠČE." (Foto: Pinterest)

Moj mož je sicer zelo dober in skrben očka (imava dva otroka starosti do 10 let) ter mojster za vsa opravila, kar pa zadeva odnos mož–žena, imava težave. On je na splošno zelo negativno nastrojen, glede stvari, ki se mu dogajajo. Tako da mi vzame ogromno energije, ko poslušam njegovo nerganje, pritoževanje, iskanje krivde za razne stvari vedno pri drugih, zvečer se v posteljo vedno uleže z negativnimi besedami (glasno sam pri sebi 'jamra' čez svojo 'usodo'). Skušam mu dopovedati, da si s tem nič ne pomaga, ampak me ne upošteva.

Tudi do mene je pogosto besedno zelo nesramen, tudi pred otroki. Temu se sicer glasno upiram, ampak ne dosežem nič (vedno se konča tako, da se jaz zderem nanj, potem ko npr. cel dan prenašam tihe žalitve, ki jih slišim le jaz. Vedno mi zvečer prekipi, ko cel dan mirno govorim, naj neha ali se mu umikam.

Vem, da ga ne morem spremeniti, svojo usodo preklinja že od mladosti, vendar bi on še bolj rabil pogovor z vama. Ker tudi če bom jaz pri sebi uspela kaj spremeniti, ne vem, kako dolgo bom še zdržala v takšnem odnosu, kljub temu da sem zelo potrpežljiva in zadovoljna že z majhnimi koraki napredka v odnosu.

OČE, KI LJUBI, odgovarja, da se bo vse bo uredilo, ko se bodo ljudje med seboj ljubili. Vsakdo bo ljubljen, ki bo druge ljubil – poišče naj takšne zgodbe, ki ga bodo razvedrile, ne takšnih, ki so odraz pomanjkanja ljubezni.

Na moža glejte kot na otroka, ki nima dovolj ljubezni v sebi, da bi lahko dojel, kako svet deluje. Ko bomo sami bolj ljubeči, bo tudi svet lepši. Vprašajte ga, če bi bil angel, ali bi bil raje angel sreče ali angel nesreče. Angel sreče išče dobra znamenja v nesrečnem svetu, angel nesreče išče slaba znamenja v srečnem svetu. Angel sreče gradi svet, angel nesreče razdira svet.

Angel sreče išče ljubeči svet (ljubezen), angel nesreče išče neljubeči svet (moč). Prvi reče: 'Jaz sem ljubezen, ki bo spremenila svet,' drugi reče: 'Jaz sem moč, ki bo spremenila svet.' Angel sreče prinaša srečo kot ljubezen, ker išče ljubezen v človeku, angel nesreče prinaša srečo kot trpljenje (nesrečo), ker išče moč nad človekom. Želi biti močnejši od življenja in ljubezni tako, da išče napake, ki niso napake, so iskanje ljubezni. Medtem ko angel sreče prinaša srečo, ker prosi ljubezen v človeku, da najde ljubezen, ki jo išče.

Angel nesreče pride le, ko sami ne najdemo ljubezni v sebi.

Dušni nagovor:

JAZ SEM LJUBEZEN, KI IŠČE LJUBEZEN,

JAZ NISEM MOČ, KI IŠČE MOČ:

HVALA, 

DA ME SPREMLJA ANGEL SREČE.

(več na: https://www.heragea.com/443185923; 64: MOJE SKRBI: MOŽEVA NEGATIVNOST, KOPIČENJE STVARI, NAVELIČANOST, ŠE EN OTROK?)

26. ZA KONEC STRAHU PRED TRPLJENJEM (NAVELIČANOST)

Oče, ki ljubi: "TVOJA SREČA SE JE ZAPRLA, KER TE JE STRAH TRPLJENJA, S TEM PA IZGUBLJAŠ TUDI LJUBEZEN." (Foto: Pinterest)

Že nekaj časa komaj opravljam najnujnejša opravila, zakaj sem brez energije?

»Zato ker si žalostna in ostajaš brez upanja, da je v življenju več ljubezni, kot je trenutno vidiš. Tvoja sreča se je zaprla, ker te je strah trpljenja, s tem pa izgubljaš tudi ljubezen.

Ponavljaj dušni nagovor: 

LJUBIM SEBE

IN

LJUBIM LJUBEZEN V SEBI.

Prepoznala boš, da nisi samo živeče bitje, ampak tudi ljubeče bitje, ki ima dušo, ki te ljubi bolj, kot mati ljubi svojega otroka.«

(več na: https://www.heragea.com/443185923; 64: MOJE SKRBI: MOŽEVA NEGATIVNOST, KOPIČENJE STVARI, NAVELIČANOST, ŠE EN OTROK?)

27. ZA PREMAGOVANJE NEGATIVNOSTI

Oče, ki ljubi: TUDI TAKRAT, KO DELAMO NAPAKE, IŠČEMO LJUBEZEN, IŠČEMO TAM, KJER LJUBEZNI NI. (Foto: Pinterest)

Včeraj se je mož spet ves dan žaljivo obnašal do mene, in to že od jutra, brez povoda. Kot da bi si s takim načinom nabiral energijo. Kot da je pritisnil na gumb in postal drug človek, ki me mora špikati na vsakem koraku, kot da ga nekaj obsedlo.

Ne vem, kako naj se ob takih dnevih branim, da ne bom slabe volje, on pa takrat kar ne neha. Včeraj sva šla z otroki na neko razstavo in je stalno govoril, če res moramo. Doma ni hotel ostati, tam pa se je stalno pritoževal, tako da mi je pokvaril celo nedeljo. Namesto da bi se imeli super, ker smo bili skupaj, vse zaradi njegovih špikanj in žalitev. Ko pa je normalen, se lahko imamo super. Ne vem, kako naj se zaščitimo oz. kako naj ga ustavim, ko 'ni normalen'. 

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Vprašaj ga, kaj je njemu bolje – biti žalosten in jezen ali biti vesel? Če v svetu iščemo samo slabo, potem od življenja zahtevamo, da mora biti takšno, kot mi mislimo, da mora biti. Svet ni takšen, kot mi mislimo, da bi moral biti, svet je prostor, kjer vsi ljudje iščemo ljubezen. Tudi takrat, ko delamo napake, jo iščemo, iščemo tam, kjer ljubezni ni.  

Reci mu: 'Slišim, kaj govoriš, jaz pa vidim v tem tudi nekaj dobrega.' In tudi: 'Skrbi me zate, ker vidiš svet tako slab zate. Svet je slab zato, ker mi nekaj pričakujemo, kar se nikoli ne bo spremenilo, in potem umremo žalostni.'

Pomagal mu bo Dušni nagovor:

JAZ BOM LJUBEČ DO SEBE,

TUDI ČE SVET NI LJUBEČ DO MENE.

(več na: https://www.heragea.com/443185923; 67. MOŽEVA NEGATIVNOST)

28. ZA SPREJEMANJE SEBE MED DRUGIMI

Oče, ki ljubi: "NI KARME, V PRETEKLIH ŽIVLJENJIH SE ŠE NISTE SREČALI. GRE ZA TVOJE SPREJEMANJE SEBE MED DRUGIMI LJUDMI." (Foto: Pinterest)

Lani pred novim letom se je v stanovanje nad nami vselila ena številna makedonska družina. Njihova kultura je drugačna, zelo so glasni, zlasti mati, ki ima zelo težek korak. Zelo težko sprejemam ta hrup, ker so stalno samo doma. 

Sprašujem se, zakaj se mi to dogaja. Ali imam s sosedo karmični odnos? Ali je mogoče prišel čas, da gremo iz tega stanovanja? V načrtu imam, da gremo čez dve leti, ali bi morali prej?

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Ni karme, v preteklih življenjih se še niste srečali. Gre za tvoje sprejemanje sebe med drugimi ljudmi. Ponavljaj DUŠNI NAGOVOR, vedno ko boš v stiski:   

PROSIM SEBE

 IN

PROSIM LJUBEZEN V SEBI,

DA LJUBIM ŽIVLJENJE

 V DRUGIH LJUDEH IN V SEBI.  

V tem stanovanju boš še ostala in tudi hrupa družine ne boš več slišala.« 

(več na: https://www.heragea.com/443185923; 69. HRUP SOSEDOV)

29. ZA LJUBEZEN, NE MOČ V ŽENSKEM TELESU

Oče, ki ljubi: "JAZ SEM ŽENSKA–ŽENSKA, JAZ NISEM ŽENSKA–BOJEVNICA." (Foto: Pinterest)

Enkrat sem vam pisala glede sprememb (virusa) na materničnem vratu. To me še vedno malo skrbi – je še vedno prisotno, ali se je že samo uredilo? 

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Virus na materničnem vratu ti sporoča: 'Poišči sebe kot žensko–žensko, ne žensko–bojevnico.' Nagovor:

JAZ SEM ŽENSKA–ŽENSKA,

JAZ NISEM ŽENSKA–BOJEVNICA:

 

JAZ SEM LJUBEZEN V ŽENSKEM TELESU,

JAZ NISEM MOČ V ŽENSKEM TELESU.

 

Virus je parazit, ki išče moč v tvojem telesu, ki jo uporabi zase, ljubezni ne vidi, saj je ne išče.« 

Sporočeno je, da si trenutno brez virusa. Saj veš, spremenimo se v srcu in se tudi izvidi spremenijo. Čim večkrat izrekaj zgornji nagovor. Upava, da redno opravljaš zdravniške preiskave, ker delovanje iz zavesti pomaga le, če smo v srcu ponižni, tega pa vedno ne zmoremo. 

(več na: https://www.heragea.com/443185923; 68. SORODNA DUŠA ALI DUŠNI PARTNER?)

30. ZA KONEC STRAHU

Oče, ki ljubi: "VSE JE SPREJEMANJE IN POTRJEVANJE LJUBEZNI, STRAŠI NAS SAMO NAŠA NELJUBEČA STRAN, KER SE NE SPREMENIMO." (Foto: Pinterest)

Spet vama pišem zaradi čudnih sanj, pa bi prosila, če bi lahko vprašala, kaj pomenijo, ker preko svojega kanala ne dobim nobenega konkretnega odgovora. Sanjala sem, da sta moja mami in neznana ženska šli v sobo/garažo, v kateri naj bi strašilo. Ker ju dolgo časa ni bilo, sem ju šla iskat. Ko sem prišla tja in ju našla ter prižgala luč na telefonu, so me pogledale neke rdeče oči in vse se je rdeče bliskalo. Potem sem iz te sobe pobegnila. (obrednica T.)

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Rdeče oči so znak za tvoj strah pred sveto kaznijo, kaznijo, ki ni od človeka.

Nikoli ne boš kaznovana, če boš ljubila ljudi in jim pomagala. Ne moreš pa pomagati ljudem, ki ne slišijo svoje duše. Vse je sprejemanje in potrjevanje ljubezni, straši nas samo naša neljubeča stran, ker se ne spremenimo. 

Tvoja mama ima nalogo, da poišče sebe kot ljubeče bitje, ne živeče bitje. Rdeča barva simbolizira strah zaradi izgube življenja. 

Poljubi tla vaše hiše in izreci nagovor:

VSE KAR JE STRAH IN NI LJUBEZEN,

NAJ ZAPUSTI TO HIŠO.

 JAZ SEM LJUBEZEN

IN NAŠA HIŠA JE LJUBEČE DELO NAŠIH ROK. 

Strah gre v delo Mojstrom neuresničenih želja. Strah so neuresničene želje po človeški ljubezni in varovanju življenja.«

31. ZA MIRNO SPANJE

Foto: Pinterest

 

Zakaj se mi zadnji mesec vsak dan dogaja, da imam nekje proti jutru precej žive sanje (vsakič drugačne), po katerih se zbudim zelo utrujena? Ali jih lahko preprečim? (obrednica T.)

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Žive sanje imaš, ker predeluješ odvečne vtise, ki so predvsem vsebine strahu. Utrujenost je zaradi čiščenja teh vtisov, ki so bili že del tebe. Za njimi ostane praznina, ki jo napolni z ljubeznijo. 

Pred spanjem povej dušni nagovor:

PROSIM LJUBEZEN V MENI,

DA SE POJAVI TAM,

KJER SO BILI PREJ MOJI STRAHOVI.«

32. KO OSTANEŠ BREZ PARTNERJA

(foto: https://vk.com/club36665434?z=photo-36665434_401461903/wall-36665434_900)

A kaj lahko človek stori, kadar ostane sam, brez partnerja?

OČE, KI LJUBI, odgovarja: »Biti sam brez partnerja je priprava, ni kazen, čakaš na novega partnerja. Ponavljaj pri sebi:

JAZ SEM LJUBEZEN,

TUDI KO ME DRUGI

NE OBČUDUJE.«

Zakaj je tako?

»Partnerstvo je predvsem skupno delo v iskanju nove zavesti v ljubezni, ne v občudovanju. Iskanje je mogoče, če smo isti v duši, ali sorodni v duši. V ostalih partnerstvih ostanemo ranjeni, saj mislimo, da te ljubezni ni, ker je samo v Bogu.«

33. ZA ZASKRBLJENEGA (STAREGA) STARŠA (IN MANTRA ZA BOLNEGA OTROKA)

Oče, ki ljubi: "VNUKINJA JE VARNA ZARADI TVOJE LJUBEZNI, NE ZARADI TVOJE KONTROLE (MOČI), KI SE POSTAVLJA NAD ŽIVLJENJE." (Foto: Pinterest)

Prosim pomoč za odraščajočo vnukinjo, da ne bi bila toliko bolna.

»Mantra Om Máni Pádme Hum. Poslušanje te mantre samo 3 minute dnevno otroka zaščiti pred boleznimi.«

Velja za vse bolne otroke?

»Da.«

Nagovor zate za vsak dan:

LJUBIM LJUBEZEN V SEBI.

Slabe podobe, ki napovedujejo bolezen pri vnukinji, so nastale iz tega mostu moči, ker želiš vnaprej urejati življenje. Ne veš, kateri dogodki so dobri za njo, če je prehlajena, ni ogrožena. Vnukinja je varna zaradi tvoje ljubezni, ne zaradi tvoje kontrole (moči), ki se postavlja nad življenje.«

(nadaljevanje na: https://www.heragea.com/441298606; 37. MOLITEV ZA POMIRITEV OSEBNOSTI)

34. ZA PREDNOST LJUBEZNI DO SEBE, NE DO DELA (1)

Oče, ki ljubi: "DA BOŠ LAHKO POSTALA TAKŠNA KOT ZEMLJA, KI JO OBDELUJEŠ, SAMO SEBE DAJAJ, NE DAJAJ DELA." (Foto: Pinterest)

OČE, KI LJUBI:

»Pozabila si na sebe kot ljubeče bitje, ti si samo še živeče bitje. Pri sebi ponavljaj Nagovor:

LJUBIM SEBE VEDNO,

KER SEM LJUBEZEN,

TUDI ČE NE DELAM ZA DRUGE.«

(več na: https://www.heragea.com/443185923; 72. TEŽAVE Z ŽELODČNO KISLINO)

35. ZA PREDNOST LJUBEZNI DO SEBE, NE DO DELA (2)

Oče, ki ljubi: "LJUBIM SEBE, KER ŽIVLJENJE VEDNO NAJDE POT, LJUBEZEN PA OSTANE PRED ZAPRTIMI VRATI." (Foto: Pinterest)

OČE, KI LJUBI:

»Mame ne občudujemo zato, ker preveč dela, ampak zato, ker ljubi sebe in otroka kot bitje, ki išče ljubezen. Pri sebi ponavljaj Nagovor:

LJUBIM LJUBEZEN V SEBI

MOČNEJE,

KOT LJUBIM DELO,

KI JE SLUŽENJE ŽIVLJENJU,

NE LJUBEZNI.

Ker življenje vedno najde pot, ljubezen pa ostane pred zaprtimi vrati.«

(več na: https://www.heragea.com/44318592372. TEŽAVE Z ŽELODČNO KISLINO)

36. ZA LJUBEČ ODNOS

Oče, ki ljubi: "PREMALO LJUBEZNI V ODNOSIH IMAMO, KO PREVEČ VZDRŽUJEMO ODNOSE SKOZI RED, KI PA NI LJUBEZEN, IN SMO LAHKO TUDI MOČNO NAVEZANI NA RED, KI JE NAD LJUBEZNIJO."
(Foto: Pinterest)

Zakaj včasih odnos ni več ljubeč?

»Premalo ljubezni v odnosih imamo, ko preveč vzdržujemo odnose skozi red, ki pa ni ljubezen, in smo lahko tudi močno navezani na red, ki je nad ljubeznijo.

Nagovor:

VSE JE LJUBEZEN,

TUDI MOJA ŽELJA PO REDU JE LJUBEZEN,

ČE IŠČE NOVO OBLIKO,

IN PRI TEM UPOŠTEVA VSEBINO.

Drugim osebam rečemo:

ZGODILO SE BO VELIKO DOBREGA ZATE,

ČE BOŠ SLEDIL NOVIM PRAVILOM.

Nova pravila iščejo ljubezen v odnosih, ne moči.«