BIBLIJA LJUBEZNI 8

105. NOVA IN STARA OČE IN MATI

106. V PARTNERSTVU IŠČEMO LJUBEZEN, KJER JE ŠE NI

107. KAJ NAS LAHKO ODREŠI?

108. 'NE VERJAMEM, DA JE ON MOJ DUŠNI PAR!'

109. LJUBEZEN IN SPOLNI UŽITEK

110. OČETOVA SLOVNICA

111. KAJ SO 'ENTITETE?'

112. ZAKAJ 'ENERGIJSKI NAPAD' NA DALJAVO?

113. KAKO PRIDE IN GRE 'DUŠA V ČLOVEKA'?

105. NOVA IN STARA OČE IN MATI

Oče, ki ljubi: "KO BO ČLOVEŠTVO SPOZNALO, DA IŠČEMO LE LJUBEZEN MED MATERJO IN OČETOM, KI SE LJUBITA, IN BODO LJUBILI SVOJO DUŠO, BO ŽIVLJENJE V ČLOVEŠTVU MANJ BOLEČE, IN BOLJ LJUBEČE." (Foto: Pinterest)

 

Zakaj ljudje toliko trpijo, če pridejo na ta svet iskat ljubezen, dušno ljubezen? 

»Ker tako trpita tudi Sveta Mati in Sveti Oče, ki se iščeta kot življenje, namesto kot ljubezen. 

Mati, ki trpi in žaluje, zbira svoje trpljenje preko ljudi, ki še iščejo sebe samo kot življenje, ne kot ljubezen. Ko bo človeštvo spoznalo, da iščemo le ljubezen med Očetom in Materjo, ki se ljubita, in bodo ljubili svojo dušo, bo življenje manj boleče in bolj ljubeče.

Spomni se vloge Marije, ki samo da Sina, trpi in žaluje, Oče/Bog pa je Gospod(ar). Ko bo Oče bolj ljubil Mater kot svojega Sina, bo svet odrešen, kajti Sin je prišel kot pomoč Očetu in Materi, ki se ne moreta ljubiti v sili in v zavesti.

Seveda Oče, ki je zavest, ne sila/moč, ima vpliv, ko pošilja svoje Sinove (Jezus, Ganeš), preroke, mojstre, molitve, mantre, biblije, smrt, rojstvo človeka..., da bi človek, ki je bitje 66 % sile in  33 % zavesti, sprejel bolj zavest kot silo (moč, materijo). To je poroka med Materjo (silo) in Očetom (zavestjo). Zato poteka razvoj bitij od mineralov (1 % zavesti) do bitij, ki imajo več zavesti kot sile (več na https://www.heragea.com/441920654; 56. LJUBEZEN JE OBOJE, ZAVEST IN SILA).

Oče in Mati, ki častita življenje (Oče in Mati Zemlje), imata več sile kot zavesti kot novi Oče in Mati, ki častita ljubezen (Oče in Mati Osončja).

Sveta Oče in Mati (Oče in Mati Zemlje) se ne združujeta, le pomilujeta, ker sta tako oddaljena drug od drugega, da ne verjameta v ljubezen med silo (žensko) in zavestjo (moškim). Nova Oče in Mati (Oče in Mati Osončja) se iščeta kot ljubezen (zavest), ne več kot sila (življenje).«

Kdaj dobimo vodstvo novega Očeta in Matere (Očeta in Matere Osončja)?

»Ko postanemo duša ljubezni, in nam ljubezen/zavest pomeni več kot samo preživetje/sila.«

Zakaj Zemlja ni najbolj prijeten kraj za življenje? 

»Ker smo v prividu moči, ne v iskanju prave ljubezni. Samo zavest, iskanje nove zavesti nam lahko pomaga! O, Zemlja je prijeten kraj za vsakogar, ki ima ljubezen v sebi...«

 

MARSOVCI, VESOLJCI?

Nekje sem zasledila, da smo mi potomci Marsovcev (naj bi iskali moč) in pa Zemljanov (ki naj bi iskali ljubezen). Ali pa smo mešanci nekih vesoljcev in originalnih ljudi?

»Ne, mi nismo potomci Marsovcev, mi smo predniki Marsovcev, ker se bo človeštvo nekoč moralo odseliti na ta planet, ko bo Zemlja postala puščava.

Mi smo mešanica le zavesti in sile. To kar ljudje imenujejo vesoljci, so le energijski preboji bolj zavestnih bitij, kar pomeni bolj ljubečih bitij, ki želijo človeštvu pomagati, ne ga uničiti. Prosijo, da se v svojem trpljenju kot zavestna bitja obrnemo k še širši zavesti, ne pa kot bitja moči k še večji moči. Kako je za njih boleče, ko se zgodi ravno nasprotno od tega, kar oni želijo – mi iščemo še večjo moč, namesto ponižnost do zavesti, ki čaka na nas, kot mati in oče čakata na svojega otroka!«

 

ZAKAJ RAZLIČNE RASE, RELIGIJE?

Ali je res, da človeštvo ne more funkcionirati normalno, ker nismo narejeni po enotnem modelu in smo razdeljeni na rase? Ali je zato tudi toliko različnih religij, ker je vsaka rasa bila narejena za nekaj drugega?

»Človeške rase  barva kože je odvisna od različnih barv mineralov, ki so prišli iz vulkanov na različnih kontinentih. Saj so tudi drugačne rastline in drugačne živali na različnih kontinentih, tako so tudi drugačni ljudje – ljudje, ki so nastali iz tistih mineralov, tistih rastlin, tistih živali! Vse rase enako iščejo ljubezen.

So religije od Očeta in religije od Matere, zdaj nastaja končna religija ljubezni (več na https://www.heragea.com/433069585; https://www.heragea.com/438601333; 9. GANEŠEVA INKLUZIJA – RELIGIJA LJUBEZNI).«

106. V PARTNERSTVU IŠČEMO LJUBEZEN, KJER JE ŠE NI

T. in jaz, karkoli si že sva, ali nisva, imava težave. Sva globoko nekompatibilna v vsem; najine vrednote in pogled na svet, to, kar vrednotiva in čemur se izogibava, bi težko bilo bolj nasprotno. Jaz sem le njegova nova žrtev, ki jo bo izrabljal za to, da si s 'soprogo' vzajemno natikata rogove. Jaz sem bila tista, ki je padla na to, da je T. moj twin in da je to sveta reč, in se moram uklanjat njegovim muham, ki služijo natančno temu, kar omenja sam, prešuštvovanju med njima s 'soprogo'. Če spomin kot možganska funkcija ne bi bil povsem omrtvičen pri T.-ju (in seveda ni!), bi se morda spomnil, da je bila prav beda prešuštva tisto, glede česa sem jaz postavljala svoje kristalno jasne kriterije na vse strani ves čas in v n oblikah...

Včeraj sem poslušala predavanja izjemnega Dr. W.-ja na You Tubu in dobila ime za marsikaterega od najinih problemov. Gre za odvisnosti in patologije resne narave. Taki ljudje ne morejo vzpostavljati zdravih in harmoničnih odnosov nobene vrste, preden spremenijo marsikatere svoje notranje in zunanje poti. Taki ljudje potrebujejo terapijo in veliko osebne rasti.

Zato vaju, Marko in Keman, naprošam, da ne propagirata več združevanja ljudi, ki za to nimajo najosnovnejših pogojev, torej razčiščene situacije in osebnega zdravja na nivoju, ki omogoča harmonične medosebne odnose.
T.-ja sem že prosila, naj ali naslovi svojo situacijo tako iz vidika partnerstev, ki jih živi, in iz vidika osebnega (ne)zdravja, ki mu botrujejo multiple nezrelosti (čustvena, duhovna in moralna) in odvisnosti (te sem omenila večkrat in jih ni potrebno omenjati ponovno), ali pa jaz iz njegovega sveta odhajam. Seveda bom za svoj del zdravja jaz zelo aktivno poskrbela v vsakem primeru. Dr. W.-ju sem že pisala.
Potrebna je aktivna zaveza k preobrazbi in rasti. Vključuje transparentnost, radikalno resnicoljubnost, ponižnost do lastnih težav, sposobnost prepoznati in opravičiti se za hudo, ki smo ga v svoji bolezni in s tem arogantnosti nanesli drugim. Vključuje spoštljivo obravnavo vseh ljudi v naši okolici, in tiste, ki perpetuirajo našo nezrelost, nemoralo, neetiko, nezdravje in nerast, je potrebno spoštljivo odcepiti iz svojega življenja. Tišina, užaljenost, kujanje, dretje, žalitve v besedah in dejanjih, kraja tujih čustev in telesa brez zaveze, zahrbtnost, zapuščanje, dvostolarstvo, varanje itd. so poti nezrelih, v ranjenem otroštvu ali adolescenci zataknjenih ljudi. V drugih ljudeh dokazano povzročajo depresijo, posttravmatski stresni sindrom, padec na parametrih splošnega zdravja in dobrega počutja, sposobnost za delo in skrb ter radikalno izgubo zaupanja. Vse to je travma za prevaranega človeka. Travma ima svojo anamnezo in pot zdravljenja. Jaz tega ne želim soustvarjati, in v takem okolju ne bom živela. 

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»Lepa je ljubezen, tudi če dušna partnerja komaj iščeta sebe kot ljubezen. Ljubi moškega v ljubezni, ki ti bo ponujena, v dušnem partnerju ljubi dušo. Veliko različnih ljubezni doživimo, preden lahko sprejmemo dušno ljubezen. Ko bosta moč v življenju zamenjala za pravo ljubezen, bosta svobodnejša in srečnejša. 

S T.-jem išči prijateljstvo in sodelovanje, ker sta ista duša. In se odpri iskanju partnerja, ki bo želel živeti s teboj – s sorodno dušo starša (iz prejšnjih življenj) boš bolje spoznala sebe kot ljubezen.

Dr. W. išče pravico v partnerstvu, ne ljubezni v partnerstvu.« 

'Zato vaju, Marko in Keman naprošam, da ne propagirata več združevanja ljudi, ki za to nimajo najosnovnejših pogojev, torej razčiščene situacije in osebnega zdravja na nivoju, ki omogoča harmonične medosebne odnose.' 

»Dušnega partnerstva si ne želi ta, ki se ne želi spreminjati. Harmonični medosebni odnosi iščejo življenje, ne ljubezni, saj v partnerstvu človek išče ljubezen tam, kjer je še ni, ne, kjer je že.

Kako lahko razvijemo ljubezen tam, kjer je še mi ali partner nimamo? Tako, da smo ponižni do neponižnega dejanja. Pomaga Dušni nagovor: 

JAZ SEM LJUBEZEN, KI IŠČE LJUBEZEN,

JAZ NISEM MOČ, KI IŠČE MOČ. 

Ko boš ti ponižna do njegove neponižnosti, in on ponižen do tvoje neponižnosti, se bosta spreminjala iz živečega v ljubeče bitje. Deluje samo v dušnem partnerstvu. 

S sorodnimi dušami, karmičnimi partnerji in partnerji po sili življenja iščemo sebe kot ljubezenne obeh kot ljubezen. Iskati sebe kot ljubezen pomeni, da ljubimo sebe vedno v vsaki situaciji. 

Kaj je ljubezen v sebi? Sebe ljubim kot dušo takrat, ko sem ponižen kot človek, ki nima moči, le ljubezen.

Zakaj iskanje pravice v partnerstvu (dr. W.) ne deluje? Ker pravica je pol resnice. Če oba iščeta le pravico, iščeta moč, kdo ima prav, ne, kdo ljubi: 'Ljubim te tam, kjer si že ljubezen, ne ljubim te tam, kjer še nisi ljubezen, in tam, kjer še nisi ljubezen, v imenu človeštva zahtevam, da moraš biti ljubezen.'

Zakaj se dogaja, da ob partnerju zelo trpimo? Ker smo si poiskali partnerja, ki še sam nima dovolj ljubezni v sebi do sebe, in je zato tudi ne more imeti do nas, in samo tako lahko ob njem sebe prepoznamo kot ljubezen, ne kot moč. Če pa je partner v nečem bolj ljubeč od nas, nas lahko postane sram naše moči v osebnosti, ne v duši. Začne se spreminjati naša osebnost. Občudujemo ali ponižujemo partnerjevo nemoč, ne njegove ljubezni v nemoči. Ljubezen v nemoči je le v dušni ljubezni.

Kako je z ljubeznijo v dušnem partnerstvu? Dušni partner nam ne daje ljubezni tam, kjer je tudi še sami nimamo. Vendar iz druge strani kot mi njemu, zato je v tem primeru dejanje ponižnosti do neponižnega tako zdravilno.

Drugi partnerji (sorodne duše, karmični, po sili življenja) nam ne dajejo ljubezni tam, kjer jo mi že imamo, in dajejo občutek nemoči tam, kjer ljubezni sami še nimamo – tako lahko sebe prepoznamo kot ljubezen le v tem, kjer smo bolj ljubeči. Več imamo takšnih ljubezni, prej smo pripravljeni na dušno ljubezen.

Dušna partnerja, ki sta v partnerstvu, s ponižnostjo hkrati prepoznavata pomanjkanje ljubezni v istem.

T. postavlja pogoj, da ljubezen ni povezana s poroko, ti postavljaš pogoj, da ljubezen je povezana s poroko. Oba sta neljubeča v istem, zanj je ljubezen potrjena kot skrivnost (potrditev v srcu), zate je ljubezen potrjena kot javnost (potrditev od zunaj).

Kako bi lahko prišla do obojega? S ponižnostjo drug do drugega. On bo javno priznal ljubezen do tebe in ostal poročen, ti boš sprejela njegov uradni, vendar že dokončan zakon, in ostala njegova skrivnostna ljubica, žena, prijateljica. Ko smo ponižni do neponižnosti, prikličemo tudi materialne spremembe v življenju (ločitev).

Ti trpiš, ker iščeš moč, zahtevaš, da življenje mora biti takšno, kot ti misliš, da mora biti...

 

ODA NEMOČI ŽIVLJENJA

 

Jaz sem revna,

in imam veliko ljubezni do sebe.

 

Jaz sem zasmehovana,

in imam veliko ljubezni do sebe.

 

Jaz sem posiljena,

in imam veliko ljubezni do sebe.

 

Jaz sem odvisna od...,

in imam veliko ljubezni do sebe.

 

Jaz sem bolna,

in imam veliko ljubezni do sebe.

 

Jaz sem v prividu moči,

in imam veliko ljubezni do sebe.

 

Hvala,

da je ljubezen prišla

v moje življenje.«

 (več na: https://www.heragea.com/44318592363. ZAKAJ IMAM TEŽKO ŽIVLJENJE?

Zakaj težko razumemo Očetova sporočila? 

»Ker govorimo jezik, ki je nastal kot zavest koristi tekom človeških življenj. Zavest koristi išče učinek takoj in v tem trenutku, v materialnem svetu. Ker smo nekaj naredili, se je spremenila materialna realnost, medtem ko sami svoje človeške zavesti nismo nič spremenili. 

Očetova zavest ljubezni išče ljubezen tam, kjer je mi ne vidimo. Nič nismo naredili, le misli smo spremenili (molitve, mantre, prošnje, dušni nagovori), in materija nam sledi, ne takoj in v tem trenutku, ampak neopazno in za večno. Spremenimo se iz živečega v ljubeče bitje, saj sreča je, ko ljubimo in smo ljubljeni. 

In kaj človek dobi in kaj Oče želi? Človek dobi pomoč v ljubezni, ki nam da udejanjeno ljubezen v življenju, Oče dobi nazaj otroka, ki se je izgubil in znova po dolgem času prišel domov.« 

Oče, ki ljubi: "PRAVICA JE POL RESNICE. ČE OBA IŠČETA LE PRAVICO, IŠČETA MOČ, KDO IMA PRAV, NE, KDO LJUBI: 'LJUBIM TE TAM, KJER SI ŽE LJUBEZEN, NE LJUBIM TE TAM, KJER ŠE NISI LJUBEZEN, IN TAM, KJER ŠE NISI LJUBEZEN, V IMENU ČLOVEŠTVA ZAHTEVAM, DA MORAŠ BITI LJUBEZEN." (Foto: Pinterest)

107. KAJ NAS LAHKO ODREŠI?

Oče, ki ljubi: LJUBEZEN JE V ODNOSU DO LJUDI, NE V OPRAVLJENEM DELU, OPRAVLJENO DELO JE NEGA ZA LJUDI. TUDI V ZVEZI NAS NE ODREŠI DELO, AMPAK PONIŽNOST V ODNOSU. (Foto: Pinterest)

Zanima me, zakaj sem nedavno prav grdo padla, sama sreča je bila, da si nisem nič polomila, me pa vse še kar boli. Druga težava je komunikacija z možem, takoj se skregava. Pravi, da mu grem na živce. Kaj lahko narediva, da najin odnos izboljšava? Gospa M. je energijska zdravilka. Rekla mi je, da sem jaz (ali moja duša, ne vem) nekakšen medij. Zanima me, če je to res in kaj naj bi to pomenilo.

OČE, KI LJUBI, odgovarja:

»PADEC se je zgodil zato, ker si delo postavila nad samo sebe: 'Delo, ki mora biti opravljeno, je pomembnejše od mene.' Kar pomeni, da je zate delo pomembnejše kot tvoje življenje in tvoja ljubezen. Ljubezen je v odnosu do ljudi, ne v opravljenem delu, opravljeno delo je nega za ljudi.

Dušni nagovor za vsak dan:

JAZ NISEM SAMO DELO,

KI LJUBI IN ŽIVI,

JAZ SEM U., KI LJUBI,

JAZ SEM U., KI ŽIVI.

ODNOS Z MOŽEM: On bo srečnejši, ko boš ti srečnejša. Ti si nekdo, ki išče delo kot odrešitev od karme. Za karmo življenja ni dovolj opravljeno delo v materiji, ampak ponižnost do sebe kot življenja in do sebe kot ljubezni. Mož išče odnos, ti delo. Delo nas ne odreši, odreši nas ponižnost v odnosu.

Molitev zate/zanj: 

MOLITEV ZA MOŽA IN ŽENO

 

Jaz imam ljubezen, ki te sprejema,

in ti imaš ljubezen, ki me sprejema.

 

Sprejel-a bom

tvoje potrebe, čustva, misli in želje kot tvoje,

ne kot svoje,

in ti boš sprejel-a

moje potrebe, čustva, misli in želje kot moje,

ne kot svoje.

 

Čeprav boli,

kadar tvoje potrebe, čustva, misli in želje

niso takšne kot moje,

jaz vem,

da sva dvoje bitij,

ki iščeta sebe kot ljubezen,

ne dvoje bitij,

ki iščeta sebe kot moč.

 

Sva žena in mož,

ki iščeva drug pri drugem prostost

tvojih in mojih

potreb, čustev, misli in želja.

 

Hvala za Molitev.

MEDIJDa, odprta si za sporočila iz višje zavesti, zato te življenje sili, da prisluhneš sebi kot duši, ne samo kot človeku. Pomagal ti bo Dušni nagovor:

LJUBIM SEBE KOT DUŠO

IN LJUBIM LJUBEZEN V DUŠI.«

108. 'NE VERJAMEM, DA JE ON MOJ DUŠNI PAR!'

Oče, ki ljubi: "NELJUBEČNOST DUŠNEGA PARTNERJA BOLI, TAKO ZELO BOLI, DA IZGUBIMO STIK S SEBOJ, IN ZAČNEMO ISKATI SAMI SEBE KOT LJUBEZEN. VSAK DUŠNI PAR, KI ŽIVI SKUPAJ IN SE SPREMINJA SKOZI LASTNO TRPLJENJE, ZMANJŠA ČLOVEŠKO TRPLJENJE VSAKEGA MOŠKEGA IN ŽENSKE, KI GA SREČA." (Foto: Pinterest)

 

Zakaj ne moremo verjeti, da je naš dušni partner resnično naš dušni partner? 

»Zato ker on ima nekaj, česar mi ne želimo videti. Ne želimo videti lastne neljubečnosti v njem, želimo pa videti lastno ljubezen v njem.

Če nas neljubečnost drugih ljudi (oholost, neprijaznost, sovražnost, pretiravanje, poniževanje, kaznovanje, prirejanje resnice, odklanjanje dajanja ali sprejemanja pomoči) razjezi, ker iščemo moč v sebi, nas neljubečnost dušnega partnerja boli, tako zelo boli, da izgubimo stik s seboj, in začnemo iskati sami sebe kot ljubezen.

Kadar dušni partner išče moč, nas spomni, kako smo tudi mi nekoč na enak način iskali moč, in ob njem ozavestimo, kako smo napačno delovali. Ko nam dušni partner s svojimi napakami kaže lastne napake neljubečnosti, nas spreminja močneje kot drugo človeško trpljenje.

Vsak dušni par, ki živi skupaj in se spreminja skozi lastno trpljenje, zmanjša človeško trpljenje vsakega moškega in ženske, ki ga sreča, ker nima več karme življenja. Dušni pari napake drugih ljudi preobrazijo v nove misli, ker stare ne morejo več živeti.«

109. LJUBEZEN IN SPOLNI UŽITEK

Mož se pogosto samozadovoljuje in pravi, da si želi z menoj več sile v spolnosti. Sama pa tega ne čutim tako, na spolnost gledam drugače kot on. Zakaj sva si tako različna kot spolna partnerja?

»Samozadovoljevanje je potrjevanje sile sebe. Partnerska spolnost je potrjevanje odnosa obeh, ki prebuja dve različni sili v sebi pri obeh.

Sila moškega in sila ženske sta nezdružljivi, zato pa sta sili. Ženska sila je ponotranjena, moška pozunanjena. V spolnosti moški išče sebe kot silo, in ženska išče sebe kot silo – če sta ljubeča. Moški išče žensko kot silo, ali ženska moškega kot silo, če nista ljubeča – zakaj? Da s silo preskočita težaven odnos.

Mož išče tebe v sili, ki ni tvoja, je moška. Zakaj? Ker misli, da je njegova moška sila napačna. Težavnost odnosa z nasprotnim spolom je reševal v moški s»ili, in zamenjal ljubeč odnos za užitek v moški sili. Zdaj misli, da bo tvoj 'moški užitek' rešil oziroma še bolj povezal vaju. Ali bi? Ne, ker bi postala moški in ženska, ki nimata ljubezni, le skupno silo užitka.

Moški in ženska naj imata ljubezen in različno silo užitka. Ona prosi za ljubezen, on ponuja ljubezen. Kako prosi? Da mu daje moč kot občudovalka. Kako ji ponuja? Da ji daje moč kot občudovalec.«»

Oče, ki ljubi: "MOŠKI IN ŽENSKA NAJ IMATA LJUBEZEN IN RAZLIČNO SILO UŽITKA. ONA PROSI ZA LJUBEZEN, ON PONUJA LJUBEZEN. KAKO PROSI? DA MU DAJE MOČ KOT OBČUDOVALKA. KAKO JI PONUJA? DA JI DAJE MOČ KOT OBČUDOVALEC." (Foto: Pinterest)

110. OČETOVA SLOVNICA

Oče, ki ljubi: "KAR OČE SPREGOVORI, NAJ ČLOVEK NE SPREMENI, POTEM POSTANE BESEDILO ČLOVEŠKO, IN ŠE VEDNO DOPUŠČA MOČ, NE LJUBEZEN." (Foto: Pinterest)

Zakaj se Oče včasih ne drži pravil slovnice, na primer uporabe rodilnika pri zanikanju (primer: 'ne išče zavest' namesto pravilno 'ne išče zavesti')? Ali je potrebno sporočila prilagoditi knjižni slovenščini?

»Ne, ker imam samo dva sklona, moški in ženski. To ni človeška slovnica, je Očetova. Kar Oče spregovori, naj človek ne spremeni, potem postane besedilo človeško, in še vedno dopušča moč, ne ljubezen.«

111. KAJ SO 'ENTITETE'?

Oče, ki ljubi: "ČE MANTRAMO ZA PRAVO LJUBEZEN, NAS NE NAJDE MOČ IZGUBLJENIH SIL (ENTITET), SPREMEMBE SO HITRE IN DOKONČNE V TREH MESECIH." (Foto: Pinterest)

Kaj so entitete? Moja energijska terapevtka mi je povedala, da vidi 10 entitet pri meni. Ki jih je odstranila. Eno sem tudi sama videla, in ni bilo lepo, ker se je zelo branila zapustiti mojo ramo... 

»Entitete so naša lastna prepričanja moči, zaradi katerih smo ranljivi, ker če smo ljubezen, nas nobena sila ne najde. Terapevtka je očistila tvojo silo, ne more pa spremeniti tvoje zavesti. To lahko storiš samo sama, z mantrami, ki zmanjšujejo našo človeško voljo. Nihče ne more narediti nekaj namesto nas. Ko si zaradi bolezni padla v nemoč, si šla po pomoč k terapevtki. Če bi se takrat v tej nemoči ljubila, bi preobrazila sebe tam, kjer je nujno, to je v zavesti.

Bolezen je iskanje ljubezni do sebe. Ljubiti sebe vedno v vsaki situaciji, tudi v bolezni, je najmočnejša preobrazba, ki je ne more zate narediti druga oseba, le ob dušnem partnerju to storimo hitreje in lažje.

Če mantramo za pravo ljubezen, nas ne najde moč izgubljenih sil (entitet), spremembe so hitre in dokončne v treh mesecih.« 

Ali se moramo ščititi, če delamo z drugimi ljudmi? Moja terapevtka mi je pokazala, kako se zaščitim, ko delam z drugimi. In mi svetovala, da naj se bolj čuvam, da naj ne pomagam vedno vsem (ne jemljem vseh težav od drugih na sebe...), predvsem pa naj se za nekaj časa odmaknem tudi od dveh prijateljic, ki imata tudi sebe za očistiti.

»Samo tisti, ki ima dovolj ljubezni v sebi do sebe, lahko dela z drugimi ljudmi. Če ne, zaidemo v težave, ne zaradi drugih, zaradi nas, ker pomagamo drugim, ko še sebe nismo našli kot ljubezen. V ljubezni se ne izčrpamo, le v iskanju moči se.

Podobna dilema, odtekanje moči ob pogovorih s prijateljicami. Dovolj je tvoja prisotnost, ne dajanje moči. Poišči sebe kot ljubezen, in ne bo ti potrebno dajati moči. Dušni nagovor:

LJUBIM SEBE VEDNO V VSAKI SITUACIJI.

Vsak je v svoji ljubezni nedotakljiv, saj moč išče samo moč.«

112. ZAKAJ 'ENERGIJSKI NAPAD' NA DALJAVO?

Zakaj je Keman med mojo posvetitvijo v Obred celote doživela energijski napad na daljavo od moje nekdanje duhovne učiteljice L.?

Oče, ki ljubi, odgovarja:

»Srečali sta se stara in nova zavest, L. je predstavnica stare zavesti življenja.«

Keman: Med obredom sem L. prosila za ljubezen. Zakaj sem bila vodena v tem, da jo prosim za ljubezen?

»Zato da bi stara zavest življenja spoznala, da ni samo sila življenja, je tudi ljubezen v sebi, ne samo v življenju. L. je medij za staro zavest, ki išče medije v mladih dušah. Takšni mediji so dobri za vsakogar, ki še ni našel sebe kot zavest življenja, ampak samo kot silo življenja. Ko bo prišlo do poroke obeh zavesti, zavesti ljubezni in zavesti življenja, to je Očeta in Matere, bo ljubezen živela, zdaj je samo privid.«

Kako se lahko stara in nova zavest povežeta? 

»Samo z ljubeznijo. Prosimo človeka, ne življenje ali ljubezen, ker nista življenje ali ljubezen ta, ki se spreminjata, bitje (človek) se spreminja.«

Oče, ki ljubi: "KO BO PRIŠLO DO POROKE OBEH ZAVESTI, ZAVESTI LJUBEZNI IN ZAVESTI ŽIVLJENJA, TO JE OČETA IN MATERE, BO LJUBEZEN ŽIVELA, ZDAJ JE SAMO PRIVID." (Foto: Pinterest)

113. KAKO PRIDE IN GRE 'DUŠA V ČLOVEKA'?

Oče, ki ljubi: "DUŠA PRED UTELEŠENJEM ŽE ČAKA PRI MATERI, PRED SPOČETJEM. KO UMREMO, GRE NA POČITEK IZVEN PROSTORA IN ČASA, DOKLER JE VODNIKI PONOVNO NE POŠLJEJO V UTELEŠENJE, DA SE POTRDI KOT ČLOVEŠKO BITJE. IZVEN PROSTORA IN ČASA ČUTIMO SAMO LJUBEZEN OČETA, SVOJE NE ČUTIMO, KER JE NEZNATNA V PRIMERJAVI Z OČETOVO." (Foto: Pinterest)

Ali si duša izbere človeka ob rojstvu?

»Pred utelešenjem že čaka pri materi, pred spočetjem. Mati si želi otroka in človeška duša si želi utelesiti.

To je človeška duša, ne nova duša, ki nastane iz dušnega para. Človeška duša išče sebe kot silo, ne kot zavest. Človeška duša išče sebe kot bitje, ki ga potrdi človeški svet. Nova duša išče sebe kot novo bitje, ki ga potrdi dušni svet.

Potrditev pomeni, da sila postane zavest v sili in ne išče več sebe kot potrditev v sili, ampak je sila ozaveščena.«

Zakaj ozaveščamo silo?

»Bog nas prosi, da jo ozaveščamo. Ko bo vsa sila ozaveščena, bo življenje bližje ljubezni kot trpljenju. Trpljenje nas ozavešča v sili.«

Kam gre duša, ko umremo?

»Človeška duša gre na počitek izven prostora in časa, dokler je vodniki ponovno ne pošljejo v utelešenje, da se potrdi kot človeško bitje. Izven prostora in časa čutimo samo ljubezen Očeta, svoje ne čutimo, ker je neznatna v primerjavi z Očetovo.«