ODGOVORI OČETA 6

114. ALI BO ŠLO, KER SVA SAMO KARMIČNI PAR?

115. OBSEDENOST

116. ZEMLJANI, MARSOVCI, VESOLJCI?

117. ZAKAJ RAZLIČNE RASE IN RELIGIJE?

118. 'TI LJUBIŠ PRETEKLOST, ON HOČE PRIHODNOST'

119. MED KARMIČNIMA PARTNERJEMA

114. ALI BO ŠLO, KER SVA SAMO KARMIČNI PAR?

Oče, ki ljubi: "LJUBIMO GA ŠE, KADAR NAM NI VSEENO, ALI IMAMO S PARTNERJEM BLIŽINO. BLIŽINA S PARTNERJEM JE NORMALNA POTREBA PO DELJENJU OBČUTKOV, MISLI, ŽELJA, ČUSTEV IN SPOLNE SILE." (Foto: Pinterest)

Spoznala sem svoj dušni par (D.-ja), s katerim nama ni namenjeno skupno življenje, le prijateljstvo. Sedaj čutim in razumem, zakaj. 

Z G.-jem sva že dolgo skupaj, čeprav sva samo karmično povezani duši. Tako je sporočeno, a tudi, da sva blagoslovljena, da sva ponovno skupaj, ker ustvarjava kariero in bi rada v življenju uživala. Res se dobro razumeva in ves čas zveze delava na sebi, se razvijava.

A hkrati ni dobro, ker karmično partnerstvo ponavlja neke zadeve in s tem ustavlja razvoj, je sporočeno. Na čase v najinem odnosu začutim v sebi jezo, ker imam občutek, da vlagam več energije in razumevanja, da bi prešla na drugo energijsko raven. Mnogokrat se G. najprej upira, a kasneje mi sledi, in življenje obema teče mnogo bolje. Razumem, da tudi sam rabi fizično izkušnjo, da začuti. 

A ob tem se čutim večkrat utrujeno in nerazumljeno, sámo. Saj moram biti potrpežljiva. Potem pa sama pričnem zniževati svoje delovanje in vibracije, in začutim, da se oddaljujem od sebe še bolj. 

Razumem, zakaj sva skupaj, kaj mi daje, da se lahko razvijam, in to postopoma. In tudi, kaj mu jaz omogočam. A kaj naj naredim, da bom ostala na svoji vibraciji, da bom notranje močna, brez da bi izpadlo, kot da delujem iz moči ali osebnosti?

Ali bi bili najini življenji še boljši, če bi živela s sorodnima dušama, ali pa ni potrebe in je dovolj, da se razvijava skozi naju? (A.)

»Neskladje med vama je zaradi različnih dušnih poslanstev, ki ju imata. Z vidika različnih starosti vajinih duš (ti si duša ljubezni, on duša življenja) si mu mati, ne partnerka, v življenju sta partnerja.

Če bi mu bila sorodna duša, bi se ob tebi lažje sprejemal, in ti kot sorodna duša bi lažje sprejela njegovo iskanje spoznanj, ki jih ti že živiš.

Vajino skupno življenje je že dovolj, dokler se ljubita. Ko se ne ljubita več, raje poiščita vsak svojo sorodno dušo.«

Kako vemo, da partnerja še ljubimo?

»Ljubimo ga še, kadar nam ni vseeno, ali imamo s partnerjem bližino. Če nam je vseeno, ga ne ljubimo več. Bližina s partnerjem je normalna potreba po deljenju občutkov, misli, želja, čustev in spolne sile.«

115. OBSEDENOST

Oče, ki ljubi: "ČLOVEK SAM NAJDE MOČ, KI GA OBSEDA, KER MU TO NJEGOVA ZAVEST DOPUŠČA." (Foto: Pinterest)

Kaj je obsedenost?

»Obsedenost – človek sam najde moč, ki ga obseda, ker mu to njegova zavest dopušča.«

Ali nas lahko obsede Satan?

»Da in ne. Da, ker deluje sila brez zavesti ljubezni. Ne, ker Satan ni bitje, je sila, ki še ni postala sveta.«

Kako lahko ta sila postane sveta?

»Samo preko bitja, ki jo poseduje. Sila narave je vodena kot karma narave, sila bitja je vodena kot karma tega bitja. Tudi Zemlja je bitje, ki želi postati sveto.«

Kako lahko preobrazimo silo svoje obsedenosti, z eksorcizmom?

»Da in ne. Da, če je človek bogaboječ, in iz strahu gre v ponižnost. Če ni ponižen do Boga, se ta sila lahko preobrazi le z ljubeznijo do 8 svetih zapovedi.«

Kako naj tak človek vzljubi 8 svetih zapovedi?

»Da spremeni 8 zapovedi v molitev. To je molitev za osebnosti, ki so preveč v sili ('MOLITEV VSEH MOLITEV').«

116. ZEMLJANI, MARSOVCI, VESOLJCI?

Oče, ki ljubi: "TO KAR LJUDJE IMENUJEJO VESOLJCI, SO LE ENERGIJSKI PREBOJI BOLJ ZAVESTNIH BITIJ, KAR POMENI BOLJ LJUBEČIH BITIJ, KI ŽELIJO ČLOVEŠTVU POMAGATI, NE GA UNIČITI. KAKO JE ZA NJIH BOLEČE, KO SE ZGODI RAVNO NASPROTNO OD TEGA, KAR ONI ŽELIJO! MI IŠČEMO ŠE VEČJO MOČ, NAMESTO PONIŽNOST DO ZAVESTI, KI ČAKA NA NAS, KOT MATI IN OČE ČAKATA NA SVOJEGA OTROKA!" (Foto: Pinterest)

Obrednica N. je nekje prebrala, da smo potomci Marsovcev, ki naj bi iskali moč, in Zemljanov, ki naj bi iskali ljubezen, zato sprašuje, ali smo Zemljani mešanci nekih vesoljcev in originalnih ljudi.

»Ne, mi nismo potomci Marsovcev, mi smo predniki Marsovcev, ker se bo človeštvo nekoč moralo odseliti na ta planet, ko bo Zemlja postala puščava.

Mi smo mešanica le zavesti in sile. To kar ljudje imenujejo vesoljci, so le energijski preboji bolj zavestnih bitij, kar pomeni bolj ljubečih bitij, ki želijo človeštvu pomagati, ne ga uničiti. Prosijo, da se v svojem trpljenju kot zavestna bitja obrnemo k še širši zavesti, ne pa kot bitja moči k še večji moči. Kako je za njih boleče, ko se zgodi ravno nasprotno od tega, kar oni želijo! Mi iščemo še večjo moč, namesto ponižnost do zavesti, ki čaka na nas, kot mati in oče čakata na svojega otroka!«

117. ZAKAJ RAZLIČNE RASE IN RELIGIJE?

Oče, ki ljubi: VSE RASE ENAKO IŠČEJO LJUBEZEN, BARVA KOŽE JE ODVISNA OD RAZLIČNIH BARV MINERALOV, KI SO PRIŠLI IZ VULKANOV NA RAZLIČNIH KONTINENTIH. (Foto: Pinterest)

Obrednica N. sprašuje, ali človeštvo trpi, ker smo razdeljeni na rase in je zato toliko religij, ker je vsaka rasa bila narejena za nekaj drugega.

»Človeške rase  barva kože je odvisna od različnih barv mineralov, ki so prišli iz vulkanov na različnih kontinentih. Saj so tudi drugačne rastline in drugačne živali na različnih kontinentih, tako so tudi drugačni ljudje – ljudje, ki so nastali iz tistih mineralov, tistih rastlin, tistih živali! Vse rase enako iščejo ljubezen.

So religije od Očeta in religije od Matere, zdaj nastaja končna religija ljubezni...« 

(več o religijah na https://www.heragea.com/433069585, LJUBEZEN IN RELIGIJA?, https://www.heragea.com/4386013339. GANEŠEVA INKLUZIJA – RELIGIJA LJUBEZNI)

118. 'TI LJUBIŠ PRETEKLOST, ON HOČE PRIHODNOST'

Oče, ki ljubi: "TI LJUBIŠ PRETEKLOST (PREJŠNJA ŽIVLJENJA – ON JE TVOJ SIN, KI ŠE NIMA DOVOLJ LJUBEZNI V SEBI), ON HOČE PRIHODNOST, NOVO LJUBEZEN, NOVO ŽIVLJENJE." (Foto: Pinterest)

Včeraj sem se srečala z A.-jem (sorodna duša sina iz prejšnjih življenj) in potem nisem mogla povedati nič. Gledala sva se v oči celo uro. Meni je bilo težko, njemu tudi. Vsaj tako sem dojela njegov odziv v očeh.

Danes mi je napisal polno stvari. Med drugim najprej, da je bil sestanek neučinkovit in da ne vidi smisla, da bi zapravljal čas z mano na tak način. Kar ni niti približno enako temu, kar je izkazoval v očeh in na obrazu.

Rekel je, da pa sva lahko poslovna partnerja, kar pomeni nobenih srečanj, kavic, pogovorov, razen med delom. Meni je bolj pomemben odnos z njim kot delo, čeprav že razumem, da ni primeren ljubezenski partner zame. Res ga pogrešam. Ne vem, ali je to prava pot zame – samo posel z njim in nič drugega?! (obrednica E.)

»Ti ljubiš preteklost (prejšnja življenja – on je tvoj sin, ki še nima dovolj ljubezni v sebi), on hoče prihodnost, novo ljubezen, novo življenje.  

Za partnerstvo išče nevplivno žensko, da bi lahko vladal v odnosu. On je v strahu preživetja, ne ljubi iskreno, le kaže videz ljubečega moškega, ker to zahteva od njega posel, s katerim se preživlja. Z njim se dogovarjaj, ko je šibek, sedaj je močan.«

Kdaj bo začutil, da ne rabi vladati v najinem odnosu?

»Ko bo začutil, da ga ne ljubiš več kot moškega, in bo s tem izgubil nadzor nad tabo. Poslovno vama lahko gre dobro, ko bo on ugotovil, da sta enakovredna.«

ČEZ NEKAJ DNI...

Ko sem prejela vajin odgovor, sem začutila, da se je moja ljubezen do njega ustavila. Temu so prispevali dodatno še njegovi odgovori, da se mu zdi brez veze z mano zapravljati čas, tako da sva bila med delom tiho. Vendar mi pa moje misli ponoči meljejo in zaspim šele okrog treh zjutraj, ker ne vem, kako naj rešim situacijo. Jezen je name in z mano ni več prijatelj. A. je svoj človek, in jaz ga res ne zanimam več, razen če dobi od mene plačilo, to je napisal jasno in glasno. Kaj je narobe z mano?

»On si želi, da bi bil od tebe spoštovan kot strokovnjak, ne oboževan kot moški, ker tudi kot strokovnjak je glavni v odnosu.

Z nadaljevanjem sodelovanja bi bili poslovni rezultati še boljši, a A. bo vedno bolj pokroviteljski. To delo bo bolj ustvarjeno zanj kot tebe, ker bo on imel delovni užitek, ti pa samo izkušnjo, v kateri ne boš dobila osebnostne potrditve. Torej odgovor za nadaljevanje dela je, da in ne. Da, če ne boš pričakovala potrditev od njega.

Enakovredna mu boš, ko ne boš več odvisna od njegovih potrditev. To je proces, in v tem delu se imej toliko rada, da se ne ocenjuješ, in se podaš na pot v neznano. 

S tabo ni nič narobe, le stare E. več ne najdeš v sebi, ker prihaja nova E.«

Hvala za odgovor. Bom videla, kako bom zmogla. Težka naloga, ker si želim njegove potrditve. Kakšna molitev bi bila primerna zame?

 

»PROŠNJA ZA KONEC ISKANJA

NEUSLIŠANE LJUBEZNI

 

Prosim sebe in Očeta,

da mi da resnico,

ki je resnica obeh,

mene in njega,

ki ga ljubim.

 

V resnici bom spoznala,

da iščem sebe bolj kot njega,

ki je že oddan v ljubezni.«

119. MED KARMIČNIMA PARTNERJEMA

Oče, ki ljubi: "TEŽKO BO NAJTI ZADOVOLJSTVO, KER NISTA ZAVEST IZ ZAVESTI (SORODNI DUŠI) ALI ZAVEST V ZAVESTI (DUŠNA PARTNERJA). RAJE RAZMIŠLJAJ O NJEM IN SEBI KOT O DVEH ZAVESTIH, KI SE NE PREKRIVATA, SE PA UPOŠTEVATA. V NJEM IŠČI SKUPNO LJUBEZEN DO ŽIVLJENJA." (Foto: Pinterest)

S fantom sva v karmični zvezi, ki je blagoslovljena od Očeta (je bilo sporočeno). Včeraj sva imela res zelo velik pogovor o tem najinem različnem pristopu in pogledu na svet. Zelo je bilo naporno, ampak tudi zelo očiščujoče. Meni je bilo všeč, ker sem začutila več bližine, čeprav to ne pomeni, da imava zdaj drugačne poglede. Všeč mi je bilo tudi, ko sem začutila več volje in čustev in želje po bližini z njegove strani – ampak na čisto njegov način. Ali so takšni pogovori smiselni in dobri? Zdi se, da krepijo najino povezanost. Veliko je bilo čustev, ne samo besed. Jaz enostavno potrebujem tudi to, oboje, zato mi veliko pomeni kak tak pogovor, ki je morda nepotreben. (obrednica L.)

»Da, so potrebni tebi (ne njemu), ker dobiš več topline, kadar ni bližine. Toplina je prisotnost druge zavesti, ki spremlja našo zavest, bližina je v isti zavesti. Ista zavest ima bližino istega mene. On je druga zavest, sebe druge zavesti potrdi mene moje zavesti, čeprav njegov mene ne vidi mojega mene.[1]

On je bil tudi ranjen, ker je tvoja zavest vanj prodirala kot moški. Prestal je operacijo, ni pa bil najbolj zadovoljen. Raje razmišljaj o njem in sebi kot o dveh zavestih, ki se ne prekrivata, se pa upoštevata. Zanj je svet pomiritev čustev, ne iskanje čustev, ki jih tako ne bi smelo biti. Zanj imajo čustva silo, ki ni pomoč, je razvrednotenje ambicij v predmetnem svetu. Več bližine boš našla pri sorodnih dušah, ki so lahko prijateljice ali aktualni sorodniki. On te ljubi, ne more pa videti tvojega mene, lahko ti posodi svoj sebe, ki te pomiri. Težko bo najti zadovoljstvo, ker nista zavest iz zavesti (sorodni duši) ali zavest v zavesti (dušna partnerja).

V njem išči skupno ljubezen do življenja. Ljubezen do ljubezni bo njegova pot, a ga tu prehitevaš.«

Priznam, da sem odgovor morala kar večkrat prebrati in še večkrat ga bom prebrala, če bo potrebno. Do včeraj sva bila na morju, zvečer pa še na Festivalu Lent, in imela sva se zelo lepo – v ozadju sem imela to misel, da sva dve zavesti, ki se upoštevata. Skupaj se usmerjava v življenje, hkrati pa sva drug z drugim ljubeča, nežna in igriva. Mogoče to ni vse, kar si želim, ampak je pa veliko več, kot lahko trenutno dobim (in tudi dam) kjerkoli drugje. Mogoče je čas, da se ustavim in ne uničujem lepih stvari po nepotrebnem. Ko bo čas, se bo že zgodilo, kar se mora. Kdaj bo to, pa v bistvu zame in za moje delovanje ne bi smelo biti pomembno.


[1] OČE, KI LJUBI: Mene je 'kdo sem' oz. 'kaj sem, ki sem že narejen', sebe pa je 'kaj sem' oz. 'kaj sem, ki je od tebe (drugega) narejen'. Do mene ni pričakovanj, sebe ima pričakovanja. Mene vedno deluje, kot je, ne kot bi moral biti (sebe).