BIBLIJA LJUBEZNI 9

125. NE MORE IMETI DVEH DUŠ

126. DUŠNI PARTNER TE IMA VEDNO V SRCU

127. NARCIZEM?

128. ZAKAJ LJUDJE TRPIMO?

129. OBOJESTRANSKE SORODNE DUŠE

130. DUŠNA POROKA ŠIVE IN PARVATI

131. KAKO NAS SPREMENI OBRED CELOTE?

132. ROŽA V MENI SPREGOVORI – FLORANOMIJA

125. NE MORE IMETI DVEH DUŠ

Oče, ki ljubi: "NE MORE IMETI DVEH DUŠ, PA TUDI DVEH OSEBNOSTI NIMA. NJEGOVA OSEBNOST JE PRIKLICALA SAMOPODOBO, KI MU USTREZA, NE SPREJME CELOTE, SLABEGA IN DOBREGA DELA OSEBNOSTI." (Foto: Pinterest)

Sin B. mi je zaupal, da je zapravil ves denar za to, da se je drogiral z 'vsem živim'. Pravi, da mu mantra OM ŠAM ŠANÁJI NAMAH OM ne gre, ker v to ne verjame. Vzpodbujam ga, da piše v zvezek, kar se mu zdi, in da riše. Sicer je pa zmeden in ne ve, kaj bi, razen da pravi, da mu zadnji čas vsak dan uspe, da je nekaj minut res srečen. In to si želi nadvse. Sicer je depresiven. Kako mu lahko še pomagam? (obrednica E.)

»B. je že pripravljen, da mu lahko narediš naslednjo tehniko, ker je razpet med prejšnjimi življenji – Tehnika letenja duše skozi kozmos...« (več o tehniki na https://www.heragea.com/443367552, 5. TEHNIKA LETENJA DUŠE SKOZI KOZMOS)

ČEZ NEKAJ TEDNOV...

Sin sprašuje, ali sta lahko v telesu dve duši, in če da, ali se lahko eno izžene. Kako? Moje pojasnilo – jemal je ogromno drog. Zdaj se čisti na zaprtem oddelku. Bo trajalo nekaj mesecev. V sebi ima dvojno osebnost. Tim (druga osebnost) hoče droge in B. pravi, da včasih Tim kaj ukrade. Ima videnja, ki so mu težka. In ve, da se pogosto ne spomni, kaj je delal. Odločen je, da se pozdravi. Kako mu lahko pomagam izgnati Tima?

»Ne more imeti dveh duš, pa tudi dveh osebnosti nima. Njegova osebnost je priklicala samopodobo, ki mu ustreza, ne sprejme celote, slabega in dobrega dela osebnosti. Tim je slaba samopodoba, ki se ne poveže z dobro samopodobo.

B. je mojster karme, kar pomeni, da ima veščine, da se reši sam, vendar se ne želi, ker si ne da nobene samopotrditve. Ker se sam ne ceni, izloči slabo samopodobo. Samega sebe ne ceni, ker je razpet med menoj in seboj, med tem, kdo je, in tem, kaj je, ko se predstavi. Razpet med mene, ki pomeni, 'kaj sem, ki sem že narejen', in sebe, 'ki je od tebe (drugega) narejen'.

Do mene ni pričakovanj, sebe ima pričakovanja. Mene vedno deluje, kot je, ne kot bi moral biti (sebe). Tim je mene in B. je sebe. Tim ima lahko moč nad B.-jem samo, če se B. umakne.«

Kako se lahko B. umakne?

»Tako da se človeška zavest umakne in sprejme zavest rastline – opiata. Prekine se človeška zavest in prevlada zavest, ki se ji reče tamas, ki je zavest materije, ne ljubezni. Zavest materije nima védenja, kam se gre in kaj se išče. Takrat oseba zgubi sebe in izgubi mene, postane droga, ki jo je vzel.

Marihuana in kokain ne odstranita popolnoma človeške zavesti, in le ta začne briljirati nad prebujeno nižjo zavestjo materije ali tamasa. Človek dobi občutek moči upravljanja s to materialnostjo, ki pa sploh ni več pomembna. Vse je privid moči ene zavesti nad drugo, kar povzroči pri človeku vzhičenost, in hkrati pomeni konec iskanja višje zavesti ljubezni. Velik privid, da nič ne more biti pomembnejše od te moči, ki jo doživimo, izniči pomen ljubezni, ki ob takšni moči več ni pomembna. Marihuana ne izniči mene in sebe, le ojača mene, ki je močnejši brat sebe, ki ga popolnoma obvlada.

Naj B. pokliče naj vse svoje vodnike, da ga vodijo, ker če se vodi sam, se uničuje. 

 

PROŠNJA VSEM SVOJIM VODNIKOM

 

Prosim vse svoje vodnike, da me vodijo,

ker če se vodim sam, se uničujem.

Jaz sem osebnost, ki je občudovana,

pa četudi drugi vidijo moje napake,

ker vidijo tudi moje dobre lastnosti,

čeprav tega ne izrečejo.

 

Cenim sebe kot človeka, ki išče resnico,

ki je večja kot modrost brez ljubezni.

Jaz sem dober in jaz sem slab

in to je moj most do resnice.

 

Nič ni pomembnejše od mene,

ki ima tudi sebe v ljubezni.

Ljubim sebe v meni,

kot ljubi mama mene, kot bi ljubila sebe.

Prosim sebe in prosim mene,

da sem celota,

ki se dopolnjuje in se ne izključuje.

Hvala.

 

ČEZ NEKAJ DNI...

Sinu sem predala odgovor in prošnjo. Upam, da jo uporablja vsak dan zjutraj in zvečer. K njemu smem iti samo enkrat na teden, da ga vidim, ko imamo srečanja s svojci. B. mi je povedal, da je imel videnje, da bi mu lahko pomagal K. (moj dušni partner). In pravi,  da se bo tistemu, ki ga bo prvega pogledal v oči po zaključku terapije, dan spremenil v noč, in bo šel njegov Tim v njega. Zato me je prosil, da nisem zraven, ker mi ne želi nič slabega, medtem ko si K. lahko pomaga sam.

»K. je idealna izbira za B.-ja, ker sta sorodni duši, in hkrati je tvoj dušni par. Konsolidiral bo slabega in dobrega B.-ja, in res ni potrebno, da si zraven. Tim se bo spremenil v B.-ja, B. misli, da ga bo dal ven, in pri tem naj ostane, ne razlagaj mu drugače.

Dober bioenergetik nam je lahko samo sorodna duša ali dušni par, ker samo v takšnem primeru pomaga skupna zavest ljubezni, ki lahko odstrani vzroke. Sila življenja (bioenergija) odstrani samo simptome, enako kot zdravila. Ta težava izgine in pojavi se druga.«

126. DUŠNI PARTNER TE IMA VEDNO V SRCU

Prepiri, kot jih imava s T.-jem (dušni partner, je sporočeno), so preko mere vsakega okusa. Iskreno. Meni ni jasno, kako je možno, da je to odnos duše dvojčice. Veliko veliko bolj sick, kot KARKOLI, kar sem kadarkoli poskusila in doživela. Iskreno. 

Danes se je ponovno poslovil od mene, ker se mu ne pustim voziti in manipulirati in mu jasno nastavljam ogledalo, ki ga ni sposoben prenesti. Običajno se v takem trenutku vsa tresem in sem iz sebe, danes sem mirna kot špricer, vama pa povem, da ni okusno. (obrednica K.)

»Vidva sta preveč oblastna, premalo ljubeča. Kdaj smo potrjeni kot človek? Ko nam nekdo potrdi naš prav. Kdaj smo potrjeni kot duša? Ko dovolj ljubimo sebe. 

Do sporov v dušnem partnerstvu pride, kadar nimata dovolj ljubezni v sebi, in jo hočeta nadomestiti z ljubeznijo drugega. Dušni partner nam da ljubezen mene do mene, ne pa ljubezen mene do sebe. Užaljeni smo, ker nas ne ljubi v tistem, kjer že tako sami sebe ne ljubimo. Ni problem v pomanjkanju ljubezni njega do nas, ampak mene do sebe. On te ljubi in se čudi, kaj je narobe s tabo, in obratno.

Ljubeča sta lahko, ko imata sebe raje kot mene, ker mene je brez zadržkov. Ko nas partner rani, se vprašamo, kdo je ranjen – mene, ki si želi le svojo vseprisotnost, ali sebe, ki si želi le del ljubezni, saj ve, da je celota v obeh, ne samo v enem.

V dušnem partnerju išči moškega, ne osebo, ki mora imeti več ljubezni, kot je imaš sama. Dušni partner te ima vedno v srcu, ne iščita pa drug pri drugem pravico, le resnico. On ima svojo pravico in ti imaš svojo pravico, nimata pa skupne resnice, ki ni ne njegova ne tvoja. Nimata dovolj ljubezni v sebi, ker imata sebe za manjvredno bitje, in ne najdeta skupne ljubezni.

Ti misliš, da te T. zapostavlja kot dušno partnerico. On te vidi kot svojo dušo, ne pa kot svojo ženo, ker misli, da ta svet še ni pripravljen na sveto partnerstvo in ljubezen, ki nas premakne v nov svet. Ti kot osebnost trpiš, vendar vajina duša se veseli, ker se iščeta. Ne išči njega kot popolnega partnerja, ampak kot del sebe, ki išče tebe. On je izgubljen, išče še več ljubezni v sebi, samo tako bo on brez moči prišel nazaj k tebi. Kako?  Meditacije, molitev, mantre. On išče v tebi mir, ne nemir.«

Oče, ki ljubi: "DUŠNI PARTNER TE IMA VEDNO V SRCU, NE IŠČITA PA DRUG PRI DRUGEM PRAVICO, LE RESNICO. ON IMA SVOJO PRAVICO IN TI IMAŠ SVOJO PRAVICO, NIMATA PA SKUPNE RESNICE, KI NI NE NJEGOVA NE TVOJA. NIMATA DOVOLJ LJUBEZNI V SEBI, KER IMATA SEBE ZA MANJVREDNO BITJE, IN NE NAJDETA SKUPNE LJUBEZNI." (Foto: Pinterest)

127. NARCIZEM?

Oče, ki ljubi: "NARCISTIČNE MOTNJE NI, JE LE MOČNA POTREBA PO POTRDITVI OZ. LJUBEZNI OD ZUNAJ. ČE IMAMO POMANJKANJE LJUBEZNI V SEBI, JO IŠČEMO PRI DRUGIH LJUDEH. VSE MOTNJE, KI JIH IMAMO, SE VEŽEJO NA KRŠENJE 8 SVETIH PODOB." (Foto: Pinterest)

S T.-jem (dušni partner, je sporočeno) sva se danes dokončno, v resnici pa že v torek, razšla. V resnici ni bilo nič novega. Ista zgodba 4 leta. Zalezovanje, dokler ni dobil vse potrebne pozornosti, klicarjenje ponoči, pogosto alkoholiziran in perverzen, brez sposobnosti za ljubezen z žensko preko dneva, v živo, tako fiziološko kot psihološko. Ponoči ponovno klici in e-onaniranje… Občasno sva se zelo kvalitetno in zares pogovarjala, dokler ne bi T.-ja zasedla in posedla njegova dragocena soproga, ali pa kar sam sebe, to mi je zares vseeno, ki je 'uboga, bolna, pomoči potrebna in si zasluži vse'. Soproga se pojavlja in izginja, skladno s tem si mene T. jemlje s police in me nato s silent treatmentom in zahrbtnim tihim zdrsom s scene na polico vrne (narcistični krog zasipavanja s pozornostjo, izkoriščanja in zavržbe po uporabi). Kombinacija teh izkoriščevalskih, narcističnih in žaljivih vedenj me je seveda redno v krogih spravljala ob pamet, in tekla ne bi niti enega kroga, če ne bi zares verjela, da je T. moj twin.

Danes iskreno in zares mislim, da ni, ker menim, da je nemogoče, da se twin tako obnaša. V klasični psihologiji je to prototip bolnega, izkoriščevalskega odnosa, trikotnika z močnimi elementi narcizma, in nima najmanjše veze niti z zdravjem, kaj šele z ljubeznijo. Nikakor ne morem razumeti, kako je lahko nekaj, kar vsi razumemo kot globoko patološko – vzvišeno!?
Midva sva človeka z globoko bolno 4-letno medsebojno izkušnjo, ki je temeljila na lažeh, perverziji, obupu in upanju. Mislim, tudi da sva imela med seboj veliko karme, in osebno čutim, vsaj pri sebi, da sem vso spustila in odpustila. Kakšne 3 dni nazaj zadnje dele. Sebi in vsem vpletenim. Njemu, moji mami, ki je imela veliko pri tem, 'soprogi'. Slednji zares itak nisem nikoli zamerila. Zame je prozorna in jasna kot list želatine.

Mimo nekih mini ego prizadetosti, ki jih človek (v tem primeru jaz) doživi ob narcističnih jojotih ('zdaj si te vzamem s police, zdaj te zavržem'), je to, kar v resnici mislim, da se je zgodilo, naslednje. Mislim, da je T. poročen s šolskim primerom težke narcise. Narcisa je zelo težko zapustiti, ker se te drži kot smrkelj, ker si njegov 'dobavitelj' energije in življenjskih dobrih. In tako se je zdaj na podoben način, kot ga doživlja sam, on lotil mene. Seveda se to ne bi moglo zgoditi, če ne bi imel narcizma v sebi, jaz pa občutljivosti na narcise in narci abuse (kar ob družini, v kateri sem odraščala, seveda je tako). Veliko sem se podučila o tem, in gre za skorajda šolski primer. V vsakem primeru je ozdraveti od tega naporno, in – bolj pomembno – najprej moraš to hoteti. Ob tem sem prebrala, da jih dosti navaden odnos s (težkim) narcisom zamenja za twin flame, ker gre za velike vzpone in padce... (obrednica K.)

»Narcistične motnje ni, je le močna potreba po potrditvi oz. ljubezni od zunaj. Če imamo pomanjkanje ljubezni v sebi, jo iščemo pri drugih ljudeh. Vse motnje, ki jih imamo, se vežejo na kršenje 8 svetih podob (https://www.heragea.com/441088849, 28. MOLITEV VSEH MOLITEV).

Za nastavljanje ljubezni v sebi obstajajo tudi tri različne tehnike. 

Če smo z dušnim partnerjem le v človeški ljubezni, ljubimo le osebnost partnerja in njegovo telo. Ni vama potrebno imeti partnerstvo, dokler se vajini osebnosti ne predata brezčasnosti vajine dušne zavesti. Vajin partnerski odnos je preveč človeški, premalo dušni, ko bosta poiskala več ljubezni v sebi, bo tudi za vaju prišla prava ljubezen. 

Nič ni bolj boleče kot iskanje moči nad dušnim partnerjem.

On ne zaključi karme sorodstva, ker ne zaupa, da z dušno ljubeznijo dobi še več življenja. Ti lahko prosiš svoje vodnike za novo ljubezen, ker je od dušnega partnerja ne dobiš.

Če on ne more naprej, pomeni, da je nesrečen kot moški.«

128. ZAKAJ LJUDJE TRPIMO?

Oče, ki ljubi: "LJUDJE TRPIJO, KER MISLIJO, DA NE SMEJO BITI NEMOČNI. NEMOČ JE ZA NJIH PRENEHANJE OBSTOJA, KER IMAJO PREMALO LJUBEZNI V SEBI, ČLOVEK JE DANES NEMOČEN, KER IŠČE SEBE KOT MOČ, NE KOT LJUBEZEN." (Foto: Pinterest)

Če je združitev usoda vsega in vsakogar, zakaj ljudje trpimo?

»Ker združitev kliče tudi po ločitvi. Obstaja dvojnost: obstoj–nedosegljivost. Smrt je neobstoj v tem svetu.«

Ali obstaja končna nedosegljivost?

»Ni prostora, kjer bi bili vsi svetovi nedosegljivi.«

Ali je obstoj del dvojnosti, kaj je njegovo nasprotje?

»Ne, obstoj je vedno v svetu, ne izven svetov, zato nima svojega para:

(moč) (sila) RAZKROJ ← OBSTOJ → RAZVOJ (zavest) (nemoč)

Obstoj išče silo, in postane razkroj, če išče zavest, postane razvoj. Razkroj in razvoj sta par, razkroj je obstoj, ki išče moč, razvoj je obstoj, ki išče ljubezen. Obstoj nima para, ljubezen nima para, sovraštvo ni nepar ljubezni.

Ljudje trpijo, ker mislijo, da ne smejo biti nemočni. Nemoč je za njih prenehanje obstoja, ker imajo premalo ljubezni v sebi, človek je danes nemočen, ker išče sebe kot moč, ne kot ljubezen.«

Zakaj to, kar je nič, ni sebi dovolj?

»Ker ima v sebi ljubezen.«

Zakaj ima nič v sebi ljubezen?

»Ker nič ni nič, če nima svojega nasprotja.«

Kaj nastane, ko se združita nič in neskončnost?

»Nastane univerzum – prostor v vesolju, ki ni neskončen, neskončno je to, da nastaja vedno nov prostor.«

Zakaj nastane Bog?

»Ker ljubezen išče čas v prostoru. Čas v prostoru je obstoj, ljubezen išče obstoj.«

Kdaj nastane Bog?

»Ko se ljubezen prvič združi z obstojem, ker prostor začne iskati čas, nemoč išče moč:

NIČ (zavest) + NESKONČNOST (sila) →

→ PROSTOR (zavest) + ČAS (sila) → 

→ OBSTOJ (sila) + LJUBEZEN (zavest)

Zavest in sila sta par v bitju. Sila ima obliko in ustvarja, zavest nima oblike in ne ustvarja.«

129. OBOJESTRANSKE SORODNE DUŠE

Oče, ki ljubi: "NOBENO DRUGO PARTNERSTVO NE PRAZNUJE ŽIVLJENJA TAKO, KOT TO. VSA OSTALA PARTNERSTVA SO ISKANJE SEBE KOT LJUBEZNI, LE OBOJESTRANSKE SORODNE DUŠE SO ISKANJE SEBE KOT ŽIVLJENJA." (Foto: Pinterest)

Ali sta dušni par uspešna hrvaška pevka in njen dolgo pokojni mož (uspešen glasbenik), o katerem ona še vedno govori kot o osvoji edini ljubezni?

»Sorodni duši, obojestranski sorodni duši – ona je bila njegova mama in hči, on njej sin in oče v prejšnjih življenjih.«

Ali se bosta srečala tudi v naslednjem življenju?

»Da.«

Ali se bosta zaljubila?

»Ne, ker nastane praznina že potrjenega sorodstva.«

Poznava še nekaj takšnih parov obojestranskih sorodnih duš. Ali lahko morda zapustiš svojo obojestransko sorodno dušo, če spoznaš svojega dušnega partnerja?

»Ne, ker v takšnem partnerstvu samo si, se samo odzivaš, ne spreminjaš. Močno se potrjuješ v človeškem življenju, ne iščeš duše kot novo življenje, ampak ponavljanje starega.«

Kdaj se srečata obojestranski sorodni duši, ki sta primerni (po spolih) za skupno življenje?

»Ko želita praznovati ljubezen do življenja, ne ljubezen do ljubezni. Nobeno drugo partnerstvo ne praznuje življenja tako, kot to. Vsa ostala partnerstva so iskanje sebe kot ljubezni, le obojestranske sorodne duše so iskanje sebe kot življenja.«

Zakaj je tako?

»Ker v ostalih partnerstvih čutimo, da moramo spreminjati sebe, samo v tem ne. V tem živimo kot dobri poznavalci svojih in partnerjevih potreb in želja, ki so največkrat privid, niso razvoj v novo življenje. V vseh ostalih partnerstvih spreminjamo svoje potrebe in želje, če jih ne, gre partnerstvo narazen. Seveda jih najlažje spreminjamo z enostransko sorodno dušo in dušnim partnerjem.«

Kaj svetujemo paru obojestranskih sorodnih duš?

»Nič, ker sta v najmočnejšem prividu človeške ljubezni.«

Kdaj se ta privid izniči?

»Šele v naslednjem življenju.«

Kaj bi se zgodilo, če bi omenjena pevka spoznala svojega dušnega partnerja?

»On bi jo zmedel in hkrati privlačil, mislila bi, da je z njim nekaj narobe. Ker (ona) pozna samo odnos eno v dvojem, ne dvoje v enem – ona misli, da je ona celota. Ker je X. (mož) njo potrdil kot popolno, in ona njega, ne vidi, da je le del celote, ne celota.«

Kje pa je njen dušni partner?

»V Sloveniji.«

130. DUŠNA POROKA ŠIVE IN PARVATI

Oče, ki ljubi: OČE IN MATI, KI LJUBITA (OSONČJA), STA DRUGAČNA OD OČETA IN MATERE, KI ŽIVITA (ZEMLJE), NISTA PONAVLJANJE ŽIVLJENJA, AMPAK NADALJEVANJE ŽIVLJENJA V NOVI OBLIKI. (Foto: Pinterest)

Ali lahko obrednica 3. stopnje E. sodeluje pri posvetitvi Parvati v 3. stopnjo Obreda celote (4. februar 2019, mlaj)?

»Da.«

Kdaj lahko pričnemo?

»Ob 11. uri. Ob 15. uri opravita dušno poroko Parvati in Šive.

Dušni nagovor:

O, OČE,

KI SI LJUBEZEN

MOŽA, OČETA IN SINA,

O, MATI,

KI SI LJUBEZEN

ŽENE, MATERE IN HČERE,

PRIDITA IN ZDRUŽITA SE

V SKUPNI LJUBEZNI DO SEBE KOT DUŠE.

Kako je mogoče, da človek posveti v dušno ljubezen bitje, kot je Mati Osončja (Parvati), ki živi dva svetova nad človeškim?

»Človek blagoslovi prihod novega Očeta in Matere, ki sta že bila, vendar človeštvo še ni bilo pripravljeno, ker je bolj iskalo silo kot zavest.«

Ali se bosta tudi Oče in Mati Zemlje (Stvarnik/Gospod in Gea) morda posvetila v Obred celote?

»Ne, ker Zemlja je Zemlja, ni Osončje. Človek ima razvoj na Zemlji do duše, Oče in Mati, ki sta sveta za Zemljo, nista sveta za Osončje.

Oče in Mati Osončja sta drugačna, nista ponavljanje življenja, ampak nadaljevanje življenja v novi obliki.

Vsaka Oče in Mati imata svoje delo. Oče in Mati Osončja, ki iščeta novo življenje, ne ponavljanje starega, še nimata otrok med ljudmi na Zemlji, imata le pomoč Ganeša. Ljubezen jima prinaša duša Osončja, ne duša Zemlje.

Sveta Oče in Mati (Zemlje) skrbita še za človeško dušo, ne novo dušo. Iščeta še sebe kot ljubezen, zato tudi Jezus in Magdalena ne bosta prišla skupaj.«

Ali Mati Zemlje trpi zaradi pomanjkanja ljubezni z Očetom Zemlje, ki je njen komplementarni partner?

»Da in ne. Ne, ker je on za njo nedosegljiv svet. Da, ker ne razume, zakaj je tako, ker ima samo ljubezen do očeta in sina, ne do moža kot njene celote, ampak do moža, ki ne razume njene ljubezni, ona pa njegove ne. Ne vidita skupne ljubezni, ker ne vesta, da sta eno bitje, ne dvoje bitij.«

Kako lahko izvesta, da sta eno bitje?

»Ko se posvetita v dušno ljubezen.«

Zakaj moramo ljubiti svojega dušnega partnerja/partnerko kot vse troje – moža, očeta in sina (ženo, mater in hčer)?

»Skupna ljubezen moža in žene je ljubezen do iste nove duše, skupna ljubezen očeta in matere je ljubezen do istih otrok (istega življenja), skupna ljubezen hčere in sina je ljubezen do istih staršev (iste praduše).«

131. KAKO NAS SPREMENI OBRED CELOTE?

Oče, ki ljubi: NAJBOLJ BOLEČE JE PONAVLJANJE ŽIVLJENJA, KI IŠČE SREČO, NE LJUBEZEN. NE IŠČI SREČO KOT POTRDITEV SEBE OD DRUGIH, AMPAK KOT POTRDITEV SEBE V SEBI. (Foto: Pinterest)

Začela sem na 3. stopnji Obreda celote delati še Ganeševo pudžo, lepo mi je... (obrednica E.) 

»Pudža je priprava za delo z ljudmi. Kadar se počutiš izgubljeno, ker sebe ne vidiš več kot dušo (kljub mantranju in molitvam), preberi, kaj si v tem času naredila zase:

Našla si sebe kot ljubezen, ne samo sebe kot življenje.

Našla si sorodno dušo, ki se išče že 103 življenja.

Našla si ljubezen, ki ni samo človeška, in tako postala boljša kot človek, in še vedno slabša kot duša.

Naučila si se sprejemati spremembe v življenju in ljubezni kot zmagovalka, ne kot poraženka.

Uredila si svoja prepričanja, ki se te omejevala na poti iz osebnosti v dušo.

Postala si prava iskalka ljubezni v duši, ne samo iskalka ljubezni v sebi.

Postala si učiteljica drugim, ki še niso na poti iskanja ljubezni v duši.

Tvoja duša bo sijala kot zvezda, ko bodo drugi komaj iskali to ljubezen.

Ti misliš, da nisi boljša, uspešnejša, bogatejša, lepša kot drugi, a oni so osamljeni v srcu kot puščavniki v puščavi, ki še vedno iščejo sebe v drugih, in so ranljivi kot ceneni porcelan.

E., tvoja duša je hvaležna, tvoja osebnost ni hvaležna.

Nič ni bolj boleče kot ponavljanje življenja, ki išče srečo, ne ljubezen. Ne išči srečo kot potrditev sebe od drugih, ampak kot potrditev sebe v sebi. Ti si celi svet, ki potrdi tebe. 

Sama izrečeš nagovor:

JAZ SEM CELI SVET,

KI POTRDI MENE.«

132. ROŽA V MENI SPREGOVORI – FLORANOMIJA

Oče, ki ljubi: "KO BOŠ ZDRUŽILA ZAVEST ČLOVEKA Z ZAVESTJO RASTLIN, BOŠ LAŽJE LJUBILA LJUDI, IN NE BOŠ VEČ BEŽALA PRED TEM, DA SVET NI POPOLN." (Foto: Pinterest)

Rada sem cvetličarka, nedavno sem odprla tudi lastno cvetličarno, a zakaj me delo cvetličarke in vrtnarke tako zelo izčrpa, da več ne vem, kako naprej? (M.)

»Ne smeš služiti cvetju, ampak cvetje služi tebi.«

Kako naj to dosežem?

»Ko boš spoznala, da je cvetje že v tebi, boš vedela, da s cvetjem daješ ljudem samo sebe. Lahko delaš aranžmaje iz samoraslega cvetja iz divjine. Vzgojeno cvetje je vzgojeno, in ni treba, da je vzgojeno pri tebi, ker ti si le posredovalka sporočil tega cvetja:

MARJETICA: 'Vse slišim, vse vidim, če ljubim.'

MAČEHA: 'Modrost je v žalosti, veselje je v ljubezni.'

KRIZANTEMA: 'Jaz sem pomoč človeku, ki dvomi v sebe.'

VRTNICA: 'Ko sodiš človeka, sodiš mene.'

GERBERA: 'Lepota v meni je tvoja lepota.'

NAGELJ: 'Ljubi sebe vedno, ko vidiš mene.'

LILIJA: 'Če sem jaz resnično na tem svetu, si tudi ti.'

HORTENZIJA: 'Samo počitek v srcu je pravi počitek.'

TULIPAN: 'Jaz sem poljub otroka, ki te čaka, da ga sprejmeš.' Otroku pa sporoča tulipan: 'Jaz sem nemoč, ki je v tebi.'

Posreduj ta sporočila ljudem, napiši jih nad rožami, in vprašaj tudi za sporočila ostalih rož, ki jih prodajaš.«

Kako naj sodelujem z možem pri tem delu?

»Tvoj mož (karmična povezava) ni del tvojega posla, je del tvojega življenja. Če bi delal za tebe, bi bil del tvoje zgodbe, ne tvoja glavna zgodba, kar si kot mož in moški tvojega življenja ne predstavlja. On bi izgubil svojo vlogo partnerja, ker bi se spremenil v delavca.«

Ali je moja naloga, da kot vrtnarka vzgajam svoje rože za prodajo v moji cvetličarni?

»Ne, le pomagaj cvetju, da spregovori ljudem, ne vzgajaj ga, ker to ni tvoje delo. Tvoje delo je vzgajati ljudi, ker boš kot vzgojiteljica ljudi srečnejša kot cvetličarka. Ti si nekdo, ki s cvetjem nagovarja ljudi, ne nekdo, ki sadi in zaliva. S cvetjem ljudem povej, kar jim imaš za povedati, in to cvetje naj ti pripeljejo drugi ljudje.

Cvetja ne potrebujejo samo odrasli ljudje, ampak tudi otroci. Delaj delavnice za otroke in odrasle, kjer jim predstaviš rože. Vsak naj pove, kaj čuti ob tej roži, in potem še ti razloži, kaj mu ta roža sporoča. Ime delavnice: FLORANOMIJA – ROŽA V MENI SPREGOVORI

Kaj otroku pomeni roža?

»Pomoč, da lahko razume samega sebe. Ko otrok nabira cvetje, ozavešča, da je del tega sveta. Če otroku prepovemo trgati cvetje, postane zmeden, ker ve, da to cvetje je zraslo kot zavest, ne kot materija. Utrgan cvet nas pomiri s svojo zavestjo, ne materijo.«

Kako naj potekajo delavnice?

»Nekaj časa gledamo v rožo in jo vprašamo: 'KAJ MI IMAŠ POVEDATI, ČESAR ŠE SAM NE VEM O SEBI?' Potem to, kar slišimo v sebi, zapišemo.

Potem vprašamo rožo: 'ALI SI POVEZANA S KAKŠNO ZGODBO IZ MOJEGA ŽIVLJENJA?' In jo zapišemo, ali povemo.

Na koncu se roži zahvalimo: 'HVALA ZA TVOJE SPOROČILO.'

Namen takšnih delavnic je spoznati vse rože v sebi, in s tem spoznati ljubezen, ki je v nas, in je sploh še nismo spoznali.

Z otroki in odraslimi pojdi na travnik trgat rože. Ker roža te pokliče – tista, ki jo potrebuješ. In potem jih sprašuješ, kaj imajo za povedati. Imej velik travnik, ki se ne kosi, in delaj na njem takšne delavnice.

Prošnja:

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da me pelje po poti nove ljubezni

do cvetja in otrok.

Hvala za prošnjo.

Naredi spletno stran, od vsepovsod ti bodo pripeljali otroke.«

Zakaj ljubimo rože, ne ljubimo pa sebe, če pa je sporočeno, da so vse rože v nas?

»Rože nas naučijo ljubezni do sebe.«

Zakaj me cvetličarstvo tako močno privlači?

»Ker so te ljudje razočarali, si začela iskati ljubezen v rožah (v prejšnjih življenjih). To je iskanje ljubezni v bitju, ki ni isto bitje kot mi, je beg iz zavesti, ki nastaja (nova duša), v zavest, ki smo že bili (rastlinska duša). Ko boš združila zavest človeka z zavestjo rastlin, boš lažje ljubila ljudi, in ne boš več bežala pred tem, da svet ni popoln.«

Ali so rože moje poslanstvo?

»Si angelska duša ljubezni, tvoje poslanstvo je delo z otroki, ki nimajo staršev. V prejšnjem življenju si bila v Gvatemali učiteljica v sirotišnici.«

Ali moram še kaj dokončati iz tistega življenja?

»Nad otroci si bila razočarana, ker niso izpolnili vseh tvojih pričakovanj. Tudi v tem življenju boš lahko razočarana nad rožami, če ne boš združila tega dela in dela z otroki (ljudmi).«