BIBLIJA LJUBEZNI 9

125. NE MORE IMETI DVEH DUŠ

125. NE MORE IMETI DVEH DUŠ

Oče, ki ljubi: "NE MORE IMETI DVEH DUŠ, PA TUDI DVEH OSEBNOSTI NIMA. NJEGOVA OSEBNOST JE PRIKLICALA SAMOPODOBO, KI MU USTREZA, NE SPREJME CELOTE, SLABEGA IN DOBREGA DELA OSEBNOSTI." (Foto: Pinterest)

Sin B. mi je zaupal, da je zapravil ves denar za to, da se je drogiral z 'vsem živim'. Pravi, da mu mantra OM ŠAM ŠANÁJI NAMAH OM ne gre, ker v to ne verjame. Vzpodbujam ga, da piše v zvezek, kar se mu zdi, in da riše. Sicer je pa zmeden in ne ve, kaj bi, razen da pravi, da mu zadnji čas vsak dan uspe, da je nekaj minut res srečen. In to si želi nadvse. Sicer je depresiven. Kako mu lahko še pomagam? (obrednica E.)

»B. je že pripravljen, da mu lahko narediš naslednjo tehniko, ker je razpet med prejšnjimi življenji – Tehnika letenja duše skozi kozmos...« (več o tehniki na https://www.heragea.com/443367552, 5. TEHNIKA LETENJA DUŠE SKOZI KOZMOS)

ČEZ NEKAJ TEDNOV...

Sin sprašuje, ali sta lahko v telesu dve duši, in če da, ali se lahko eno izžene. Kako? Moje pojasnilo – jemal je ogromno drog. Zdaj se čisti na zaprtem oddelku. Bo trajalo nekaj mesecev. V sebi ima dvojno osebnost. Tim (druga osebnost) hoče droge in B. pravi, da včasih Tim kaj ukrade. Ima videnja, ki so mu težka. In ve, da se pogosto ne spomni, kaj je delal. Odločen je, da se pozdravi. Kako mu lahko pomagam izgnati Tima?

»Ne more imeti dveh duš, pa tudi dveh osebnosti nima. Njegova osebnost je priklicala samopodobo, ki mu ustreza, ne sprejme celote, slabega in dobrega dela osebnosti. Tim je slaba samopodoba, ki se ne poveže z dobro samopodobo.

B. je mojster karme, kar pomeni, da ima veščine, da se reši sam, vendar se ne želi, ker si ne da nobene samopotrditve. Ker se sam ne ceni, izloči slabo samopodobo. Samega sebe ne ceni, ker je razpet med menoj in seboj, med tem, kdo je, in tem, kaj je, ko se predstavi. Razpet med mene, ki pomeni, 'kaj sem, ki sem že narejen', in sebe, 'ki je od tebe (drugega) narejen'.

Do mene ni pričakovanj, sebe ima pričakovanja. Mene vedno deluje, kot je, ne kot bi moral biti (sebe). Tim je mene in B. je sebe. Tim ima lahko moč nad B.-jem samo, če se B. umakne.«

Kako se lahko B. umakne?

»Tako da se človeška zavest umakne in sprejme zavest rastline – opiata. Prekine se človeška zavest in prevlada zavest, ki se ji reče tamas, ki je zavest materije, ne ljubezni. Zavest materije nima védenja, kam se gre in kaj se išče. Takrat oseba zgubi sebe in izgubi mene, postane droga, ki jo je vzel.

Marihuana in kokain ne odstranita popolnoma človeške zavesti, in le ta začne briljirati nad prebujeno nižjo zavestjo materije ali tamasa. Človek dobi občutek moči upravljanja s to materialnostjo, ki pa sploh ni več pomembna. Vse je privid moči ene zavesti nad drugo, kar povzroči pri človeku vzhičenost, in hkrati pomeni konec iskanja višje zavesti ljubezni. Velik privid, da nič ne more biti pomembnejše od te moči, ki jo doživimo, izniči pomen ljubezni, ki ob takšni moči več ni pomembna. Marihuana ne izniči mene in sebe, le ojača mene, ki je močnejši brat sebe, ki ga popolnoma obvlada.

Naj B. pokliče naj vse svoje vodnike, da ga vodijo, ker če se vodi sam, se uničuje. 

 

PROŠNJA VSEM SVOJIM VODNIKOM

 

Prosim vse svoje vodnike, da me vodijo,

ker če se vodim sam, se uničujem.

Jaz sem osebnost, ki je občudovana,

pa četudi drugi vidijo moje napake,

ker vidijo tudi moje dobre lastnosti,

čeprav tega ne izrečejo.

 

Cenim sebe kot človeka, ki išče resnico,

ki je večja kot modrost brez ljubezni.

Jaz sem dober in jaz sem slab

in to je moj most do resnice.

 

Nič ni pomembnejše od mene,

ki ima tudi sebe v ljubezni.

Ljubim sebe v meni,

kot ljubi mama mene, kot bi ljubila sebe.

Prosim sebe in prosim mene,

da sem celota,

ki se dopolnjuje in se ne izključuje.

Hvala.

 

ČEZ NEKAJ DNI...

Sinu sem predala odgovor in prošnjo. Upam, da jo uporablja vsak dan zjutraj in zvečer. K njemu smem iti samo enkrat na teden, da ga vidim, ko imamo srečanja s svojci. B. mi je povedal, da je imel videnje, da bi mu lahko pomagal K. (moj dušni partner). In pravi,  da se bo tistemu, ki ga bo prvega pogledal v oči po zaključku terapije, dan spremenil v noč, in bo šel njegov Tim v njega. Zato me je prosil, da nisem zraven, ker mi ne želi nič slabega, medtem ko si K. lahko pomaga sam.

»K. je idealna izbira za B.-ja, ker sta sorodni duši, in hkrati je tvoj dušni par. Konsolidiral bo slabega in dobrega B.-ja, in res ni potrebno, da si zraven. Tim se bo spremenil v B.-ja, B. misli, da ga bo dal ven, in pri tem naj ostane, ne razlagaj mu drugače.

Dober bioenergetik nam je lahko samo sorodna duša ali dušni par, ker samo v takšnem primeru pomaga skupna zavest ljubezni, ki lahko odstrani vzroke. Sila življenja (bioenergija) odstrani samo simptome, enako kot zdravila. Ta težava izgine in pojavi se druga.«