DUŠNI NAGOVORI 3

57. ZA LJUBEZEN DO SEBE

58. OB PARTNERJEVEM IZBRUHU

59. ZA KONEC RANJENOSTI OD PARTNERJA

60. KO NAS DUŠNI PARTNER ZAVRNE

61. ZA LJUBEZEN DO SVETA

57. ZA LJUBEZEN DO SEBE

Oče, ki ljubi: "ONA NJEGA PRIPRAVLJA NA LJUBEZEN DO SEBE. NIKOLI VEČ NE BO ŽALOSTEN, ČE BO VEDEL, DA ON NI TO, KAR ONA MISLI IN GOVORI O NJEM." (foto: https://ccal.tumblr.com/)

»Ona njega pripravlja na ljubezen do sebe. Nikoli več ne bo žalosten, če bo vedel, da on ni to, kar ona misli in govori o njem.

Naj v sebi ponavlja nagovor, ko ga ona obtožuje:

JAZ NISEM TO,

KAR MOJA ŽENA MISLI O MENI,

JAZ SEM LJUBEZEN,

KI IŠČE LJUBEZEN.«

(več na: https://www.heragea.com/445937596, 125. ALI JE KRIVA MOJA VZGOJA?)

58. OB PARTNERJEVEM IZBRUHU

Oče, ki ljubi: "ČE SPREJMEMO SEBE KOT POPOLNO BITJE IN PARTNERKO KOT NEPOPOLNO BITJE, IMAMO TEŽAVE, KER MISLIMO, DA NAS PARTNERKA RANI BOLJ, KOT MI NJO." (Foto: Pinterest)

»Ko je impulzivna, je v vlogi ranjenega otroka, ki mu ni mar za pravilnost ali nepravilnost njegovih postopkov, ampak samo za to, ali je upoštevan kot trpeče bitje, ki pa se še ne zna spreminjati. V takšnem trenutku se ne zna spreminjati po tvojih pričakovanjih, želi le, da jo sprejmeš takšno, kot je. Njena zavest se umakne sili, ki ni pripravljena na spremembe, samo na potrditev.

V izbruhu čustev si povej dušni nagovor: 

NE ŽELIM JE RANITI,

LE SPREJETI TAKŠNO, KOT JE,

SAMO TAKO BO LAHKO VIDELA SAMO SEBE

IN SE SPREMENILA.«

(več na https://www.heragea.com/445937596, 126. JE IMPULZIVNA)

59. ZA KONEC RANJENOSTI OD PARTNERJA

Oče, ki ljubi: "OBA BOSTA DRUG Z DRUGIM POSTAJALA BOLJŠA, KOT ČE BI ŽIVELA SAMA. KADAR BOŠ RANJEN, POIŠČI SEBE KOT LJUBEZEN..." (Foto: Pinterest)

»Ne zapuščaj partnerstva prehitro, ker lahko sledi obdobje daljše samskosti. Oba bosta drug z drugim postajala boljša, kot če bi živela sama. Kadar boš ranjen, poišči sebe kot ljubezen z dušnim nagovorom:

JAZ NISEM TO,

KAR MOJA PARTNERKA MISLI O MENI,

JAZ SEM LJUBEZEN,

KI IŠČE LJUBEZEN.

Partnerja bomo zapustili zato, ker ljubi sebe bolj kot nas, ali ljubi drugega, ali ne vidimo več ljubezni v njem. Gre za odsotnost ljubezni, ne za naše ali njegovo napačno obnašanje.«

(več na https://www.heragea.com/445937596126. JE IMPULZIVNA)

60. KO NAS DUŠNI PARTNER ZAVRNE

Oče, ki ljubi: "Z NJO IŠČE SKUPNO ŽIVLJENJE, IN VIDI LJUBEZEN KOT DODATEK K TEMU ŽIVLJENJU. S TABO BI ISKAL LJUBEZEN, IN BI VIDEL ŽIVLJENJE KOT DODATEK LJUBEZNI. Z NJO MU BO POMEMBEN USPEH V ŽIVLJENJU, LJUBEZEN PA NAJ POTRPI, S TABO BI MU BILA POMEMBNA LJUBEZEN, ŽIVLJENJE NAJ POTRPI." (Foto: Pinterest)

Danes sem izvedela, da se je moj dušni partner pred dvema tednoma poročil s tisto Avstrijko. Kaj to pomeni za mene? Sem ga zdaj dokončno izgubila? (obrednica S.)

»Ne, dušnega partnerja ne moreš izgubiti, ker se dušni zakoni ne menijo za človeške. Poročen ali neporočen, on še išče sebe, da bo lahko našel tebe. Ne more še prepoznati tebe, ker še samega sebe ni sprejel kot ljubečega bitja, le živečega. Z njo išče skupno življenje, in vidi ljubezen kot dodatek k temu življenju. S tabo bi iskal ljubezen, in bi videl življenje kot dodatek ljubezni. Z njo mu bo pomemben uspeh v življenju, ljubezen pa naj potrpi, s tabo bi mu bila pomembna ljubezen, življenje naj potrpi.

Dušni nagovor zate:

LJUBIM SEBE VEDNO V VSAKI SITUACIJI,

TUDI KO DUŠNI PARTNER ŠE IŠČE SEBE KOT LJUBEZEN.

Ponavljaj vedno, ko se boš počutila izgubljeno zaradi njega.«

(več na https://www.heragea.com/445937596127. POROČIL SE JE Z DRUGO)

61. ZA LJUBEZEN DO SVETA

Oče, ki ljubi: "ZANJ SO SVET IN LJUDJE NELJUBEČI, ZATO NI RAZVIL LJUBEZNI DO SVETA." (Foto: Pinterest)

»S sinom B.-jem sta karmično povezana. On je bil tvoj sodnik, ko si v človeški želji za prestižem jemala odvečno hrano ponižnim ljudem, ki bi jo morala predati oblastem (prejšnja življenja). To hrano si prodajala zase. On je bil ljubeč sodnik, ki te ni preveč obtoževal, ampak je v tebi bolj iskal pravo ljubezen, ne človeško slabost.

Išči njegovo dušo, ne njegovo delo. On je duša ljubezni, ki išče svojo drugo polovico. Zanj so svet in ljudje neljubeči, zato ni razvil ljubezni do sveta.

Naj ponavlja dušni nagovor:

LJUBITI SEBE IN LJUDI

JE MOST DO SREČE

Zakaj ima sin psihozo (diagnosticirano)?

»Psihoza je kazen, ko ni ljubezni v meni in ni ljubezni izven mene. Kazen zato, ker nočem duše, osebnost hoče svoj prav, osebnost, ki ljubi sebe kot popolnost v svetu, polnem napak. Osebnost tako lahko ostaja v karmi, ne v ljubezni, ker karma se ponavlja kot delo.«

(več na https://www.heragea.com/446127019133. DUŠA SKRBI ZA OTROKOV RAZVOJ)