ODGOVORI OČETA 7

134. OBLASTNA NATAKARICA

134. OBLASTNA NATAKARICA

Oče, ki ljubi: "TI SI LJUBEZEN, KI IŠČE DRUGO LJUBEZEN, NISI MOČ. ONA JE MOČ, KI IŠČE MOČ, IN TAKO NE BO NAŠLA LJUBEZEN, NAŠLA BO KARMO." (Foto: Pinterest)

Natakarica, h kateri moj dušni partner vsak dan s prijatelji prihaja, vidi v meni tekmico oz. je strašno ljubosumna. Tudi če sedim na kavi s kakim kolegom, se vpleta vame. Vodi jo občutek, da mora biti v središču pozornosti, in je zelo nadležna. Kaj vse svetuje in govori za mene mojemu dušnemu partnerju, gotovo kaj, kar ga odvrača od mene!? Do nje sem mila, ne želim ji prigovarjati, imam pa občutek, da se bova besedno kresnile nekega dne. Moj dušni partner ji, vidim, vse verjame. Česa se moram še naučiti? Ali bo duša vskočila vmes ob pravem trenutku, v to verjamem, ker moč duše je neomajna...? (Si.)

»Ta natakarica je oblastna, in ne vidi pravilno stvari. Misli, da je samo eno dekle lahko všeč vsem fantom, ne razume, da so različna dekleta všeč različnim fantom. S tvojim dušnim partnerjem je sorodna duša, on je bil njen sin, ona oče (prejšnja življenja). Njuno sorodstvo duš ne kliče po partnerstvu, ona želi biti le občudovana od vseh, on si nje ne želi za partnerko.

Ti si ljubezen, ki išče drugo ljubezen, nisi moč. Ona je moč, ki išče moč, in tako ne bo našla ljubezen, našla bo karmo. Ob njej ponavljaj besede: 

JAZ SEM LJUBEZEN, KI IŠČE LJUBEZEN.«