ODGOVORI OČETA 7

134. OBLASTNA NATAKARICA

135. KDAJ K ZDRAVNIKU?

136. POMOČ PROTI KORONAVIRUSU

137. BOLEZEN COVID 19 IN PRAVI KORONAVIRUS

138. NEZADOVOLJSTVO

139. LJUBEZEN DO OBLASTNEGA OTROKA

140. VÓDENI GIB

141. ODNOS Z OTROKOM JE NEPOPOLN

142. MANTRA ZA ZAŠČITO OTROKA PRED BOLEZNIMI

143. VRINJENE MISLI

134. OBLASTNA NATAKARICA

Oče, ki ljubi: "TI SI LJUBEZEN, KI IŠČE DRUGO LJUBEZEN, NISI MOČ. ONA JE MOČ, KI IŠČE MOČ, IN TAKO NE BO NAŠLA LJUBEZEN, NAŠLA BO KARMO." (Foto: Pinterest)

Natakarica, h kateri moj dušni partner vsak dan s prijatelji prihaja, vidi v meni tekmico oz. je strašno ljubosumna. Tudi če sedim na kavi s kakim kolegom, se vpleta vame. Vodi jo občutek, da mora biti v središču pozornosti, in je zelo nadležna. Kaj vse svetuje in govori za mene mojemu dušnemu partnerju, gotovo kaj, kar ga odvrača od mene!? Do nje sem mila, ne želim ji prigovarjati, imam pa občutek, da se bova besedno kresnili nekega dne. Moj dušni partner ji, vidim, vse verjame. Česa se moram še naučiti? Ali bo duša vskočila vmes ob pravem trenutku, v to verjamem, ker moč duše je neomajna...? (Si.)

»Ta natakarica je oblastna, in ne vidi pravilno stvari. Misli, da je samo eno dekle lahko všeč vsem fantom, ne razume, da so različna dekleta všeč različnim fantom. S tvojim dušnim partnerjem je sorodna duša, on je bil njen sin, ona oče (prejšnja življenja). Njuno sorodstvo duš ne kliče po partnerstvu, ona želi biti le občudovana od vseh, on si nje ne želi za partnerko.

Ti si ljubezen, ki išče drugo ljubezen, nisi moč. Ona je moč, ki išče moč, in tako ne bo našla ljubezen, našla bo karmo. Ob njej ponavljaj besede: 

Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen.«

ČEZ 5 MESECEV... Ali moram še jaz s to žensko kaj opraviti, imava kakšno karmo?

»Prav nič nista povezani, prvič sta se srečali v življenjih (odnos po sili življenja). Poljubi njeno sliko in izreci molitev:

MOLITEV ZA PREOBRAZBO ODNOSA

 

Jaz sem ljubezen, ti si moč,

ki ne išče moje ljubezni,

pridi, ko boš nemočna,

ker tvoja moč ne vidi moje ljubezni.

 

Hvala tej molitvi,

ki preobraža najin odnos

135. KDAJ K ZDRAVNIKU?

BOLEZEN – POMANJKANJE MOČI ALI POMANJKANJE LJUBEZNI? (Foto: Pinterest)

Sumim, da je nekaj resnega z mojim zdravjem. Približno mesec dni me boli 'tam spodaj' oz. okrog in pod trebuhom. Zadnje dni so bolečine vedno bolj, počutje vedno slabše, hitro sem utrujen, že dolgo slabše spim. Naj grem k zdravniku? Prosim za odgovor Očeta. (J.)

»V življenju in ljubezni preveč iščeš popolnost, ki je ni. Je samo iskanje ljubezni do sebe, sveta, duše. Dušni nagovor:

DUŠNI NAGOVOR ZA KONEC ISKANJA POPOLNOSTI

Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen,

jaz nisem popolnost, ki išče popolnost.

Ta nagovor ti bo pomagal pri osebnem stresu.

Če izrečeš MOLITEV VSEH MOLITEV, si popoln v ljubezni v človeškem svetu (glej: BIBLIJA LJUBEZNI 3, 28. MOLITEV VSEH MOLITEV).

Kako sprejeti bolečino? Poljubi svojo sliko in izreci:

DUŠNI NAGOVOR ZA SPREJEMANJE BOLEČINE

Sprejmem nepopolnost v življenju in ljubezni,

sprejmem sebe v trpljenju in veselju. 

Počivaj in obišči zdravnika, če ne bo bolje.«

Kdaj nam lahko pomaga zdravnik (in kdaj zavest)?  

»Če je bolezen le na nivoju zavesti, nam zdravnik ne more pomagati, le nova spoznanja ljubezni.

Če je bolezen že v telesu, nam pomaga zdravnik in nova spoznanja ljubezni.

Če je bolezen že v telesu, nam lahko pomagajo samo nova spoznanja le, če ne iščemo življenja kot moč, ampak kot ljubezen. Življenje kot moč: sprejmemo bolezen kot pomanjkanje moči in iščemo novo moč pri zdravnikih in zdravilcih. Življenje kot ljubezen: sprejmemo bolezen kot pomanjkanje ljubezni in iščemo nova spoznanja ljubezni skozi molitev.«

Kaj če skozi spoznanja ljubezni ne ozdravimo?

»Potem smo skozi ljubezen iskali moč. Če ob spoznanjih ljubezni ne pademo v milino nemoči, vemo, da smo na napačni poti moči.«

136. POMOČ PROTI KORONAVIRUSU

Oče, ki ljubi: "JAZ SEM LJUBEZEN, KI IŠČE LJUBEZEN, JAZ NISEM MOČ, KI IŠČE MOČ." (Foto: Pinterest)

Zakaj ljudje umirajo zaradi koronavirusa? Ker se v našem domu ostarelih pojavljajo vedno nove okužbe s koronavirusom, se sprašujem, ali obstaja kakšna mantra, nagovor, prošnja za pomoč pri ustavljanju tega virusa med stanovalci in zaposlenimi. (V.)

»Ljudje umirajo zato, ker so neponižni do sebe kot živečega in ljubečega bitja. Dušni nagovor:

Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen,

jaz nisem moč, ki išče moč,

te ščiti pred virusi in bakterijami. Ko hodiš po domu, občasno v sebi izrekaj Ganeševo mantro:

Om Gáneš Námah Om

in prosi za pomoč ljubezen duše, ki išče v bolezni/nemoči človeka, ki ljubezni do sebe nima – le v primeru, da temu stanovalcu/sodelavcu lahko prebereš ali po svoje poveš naslednje besede:

ODA 12 OČETOV

(1. kitica)

 

Prosi sebe in prosi ljubezen v sebi,

da si poslušen zaradi sebe,

da si ponižen zaradi sebe,

da si pomoč sebi zaradi sebe,

da si poljub sebi zaradi sebe.

 

Hvala, da si.

Če bi ljudje v času bolezni dojeli, da morajo biti ponižni do samih sebe, bi se bolezen začela umikati.«

Kdaj si ponižen do sebe?

»Ko sprejmeš samega sebe tudi kot nemoč.«

137. BOLEZEN COVID 19 IN PRAVI KORONAVIRUS

Oče, ki ljubi: "PRAVI KORONAVIRUS JE PRI TISTIH, KI IMAJO DIHALNO STISKO, VIRUSNO PLJUČNICO, KI TRAJA DOLGO. OSTALI IMAJO SEZONSKI VIRUS." (Foto: https://www.aljazeera.com/news/2020/9/20/coronavirus-which-countries-have-confirmed-cases)

14. 11. 2020

»VIRUS – mnogi ljudje so gostitelji, v njih se virus ne more razmnoževati, ker nimajo sile, ki jo išče. Virus poišče ljudi, ki iščejo moč v drugih bolj kot ljubezen v sebi. Pomoč proti virusu je dušni nagovor:

DUŠNI NAGOVOR ZA POMOČ PROTI VIRUSU

Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen v sebi,

jaz nisem moč, ki išče moč v drugih.

Virus ima program za tistega, ki ga dobi. Vsak ima svobodno izbiro, ali bo zaradi virusa umrl ali ne – samo da postane ponižen do sebe, poslušen do sebe, pomoč sebi do sebe, ne bo.«

Ali koronavirus, ki povzroča bolezen COVID 19, razbrazda, zasluzi pljuča?

»To je virus, ki je v nosu in grlu. Pravi koronavirus gre direktno v pljuča, ni v grlu in nosu.«

Torej imamo dva različna koronavirusa?

»Da. Pravi koronavirus je pri tistih, ki imajo dihalno stisko, virusno pljučnico, ki traja dolgo. Ostali imajo sezonski virus.«

Ali to pomeni, da je virus v nosu in grlu sezonski virus?

»Da.«

Ali bo cepivo proti bolezni COVID 19 pomagalo?

»Ne, postanemo imuni na ta virus, in zbolimo za avtoimunsko boleznijo. Ker imunost ni stvar organizma, ampak zavesti, ki jo organizem ima. Ne zbolimo zaradi pomanjkanja vitaminov, ampak pomanjkanja ljubezni do sebe. Ljudje imajo preveč vitaminov, in preveč strupov. Bolje manj vitaminov, in manj strupov. Nobeno od cepiv ne bo proti pravemu koronavirusu. Čeprav bo pomagalo ljudem, ki ga tako ne potrebujejo.«

138. NEZADOVOLJSTVO

Oče, ki ljubi: JOKALA SI, KER SI SPOZNALA, DA NISI VEČ KOT ŽIVLJENJE. IN DA JE NEKAJ MOČNEJŠE OD TEBE, AMPAK TO NISO DRUGI LJUDJE, TO JE ŽIVLJENJE V CELOTI. (Foto: Pinterest)

Ali naj pustim službo v zdravstvu zaradi maltretiranja z obveznim tedenskim testiranjem na covid 19, saj mi odvzem v nosu ('pod tretjim očesom') povzroča bolečino, sodelavka, ki opravlja test ('samo za denar'), pa se mi posmehuje in tega noče upoštevati ter mi odvzeti bris iz grla. Prav tako me moti prenizko plačilo za moje delo. Odprla sem tudi popoldanski s.p., da lahko pomagam ljudem do boljšega zdravja in življenja po sonaravni poti (skupaj s hčerko). (G.)

»V tej službi ne vidiš več ljubezni, ki pa bi jo lahko videla, če bi bila bolje povezana s sodelavci. To, kar tebe obremenjuje, so odnosi s sodelavci, ki so neponižni do tebe. Poišči ponižnost v sebi, vsak dan preberi prvo kitico ODE 12 OČETOV: 

ODA 12 OČETOV

 (1. kitica)

 

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da sem poslušna zaradi sebe,

da sem ponižna zaradi sebe,

da sem pomoč sebi zaradi sebe,

da sem poljub sebi zaradi sebe.

 

Hvala, da sem.

In potem prosi sebe, da postaneš ponižna do neponižnih. Zakaj? Samo tako boš lahko poiskala ljubezen v njih. Dušni nagovor zate:

DUŠNI NAGOVOR ZA PONIŽNOST

Jaz sem ljubezen,

ki išče ljubezen v X (ime osebe).

Ponavljaš vedno, ko se počutiš neslišana, neupoštevana, nezaželjena. Ker če kažemo moč, poiščemo moč v drugem; če kažemo nemoč, da prosimo, poiščemo ljubezen v drugem. V uradnem zdravstvu služiš Materi, v popoldanskem delu že bolj služiš Očetu, ker spoznaš ljubezen do ljudi. Zate je še nekaj časa dobro, da služiš obema, Materi in Očetu. Tvoja služba v zdravstvu je pomoč življenju (Materi), alternativna služba je pomoč ljubezni (Očetu). Če z molitvijo in dušnim nagovorom ne boš uspela spremeniti odnose v službi, poišči drugo podobno službo, ker še moraš služiti tudi življenju.

Izreci (takrat) prošnjo, da bo prava služba prišla:

PROŠNJA ZA PRAVO SLUŽBO

 

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da me najde delo,

ki me išče,

kjer bom to, kar sem,

ne to, kar ne želim biti,

kjer bom ljubezen, ki daje ljubezen,

ne moč, ki išče moč.

 

Hvala za prošnjo.

Izreci prošnjo iz obupa svojega srca, kot klic po pomoči, ne kot zahtevo, ki je iskanje moči. Izreci vsako nedeljo, dokler se ne bodo premembe začele dogajati. Samo ljubezen ti lahko prinese pravo delo zate, moč/zahteva ti prinese le še bolj zahtevne odnose, kjer vsi iščejo le moč. Ti si nesrečna zaradi nepravih odnosov, ne neprave službe.«

Trump, Biden, Hillary Clinton, Janša... Prepričana sem v pravilnost teorije zarote QAnon, da je Donald Trump skušal rešiti svet pred satanističnimi pedofili, vključno z demokratskimi politiki, kot sta Biden in Clintonova. 

»Satanisti so ljudje, ki iščejo strah v ljudeh, ker so tudi sami prestrašeni. Ne vidijo ljubezni v sebi, ne vidijo ljubezni v drugih ljudeh, vidijo le moč, iščejo najmočnejše bitje, ki se imenuje Agamemnon, bitje, ki vidi samo svojo moč in noče ljubezni, ker v ljubezni smo nemočni, in smo žalostni, ko vidimo, kako ljudje napačno iščejo moč, ker ne vejo, da živijo samo zato, da bodo našli ljubezen. Trump, Biden, Hillary Clinton, Janša... vsi iščejo ljubezen:

Trump jo išče kot pravico iz dela,

Janša jo išče kot potrditev samega sebe,

Biden jo išče kot pomoč človeškemu življenju,

Clintonova jo išče kot potrditev same sebe.

Ali bi Trump hodil na satanistične obrede? Ne, ker tam iščejo strah v ljudeh, ne delo v ljudeh. Ali bi Biden hodil na satanistične obrede? Ne, ker tam iščejo strah v ljudeh, ki bo potrdil njihov strah, on pa išče pomoč življenju.

Ali bi Janša hodil na satanistične obrede? Ne, ker tam iščejo strah v ljudeh, on pa išče sebe kot moč, ker misli, da bo tako dobil ljubezen – enak odgovor tudi za Clintonovo.

Vsi voditelji le prenašajo te govorice, ker prihajajo od ljudi, ki so prestrašeni. Trump se ne bori proti satanistom, saj mu niso pomembni, ker nimajo nobene pomembne vloge, razen te, da vnašajo nemir med ljudi.«

Ali so med satanisti pomembni in bogati ljudje?

»Ne, ker ne iščejo moč v obredih, ampak v svojih dejanjih in povezavah z družbeno pomembnimi ljudmi, ki so našli moč v denarju, ne v veri.«

Kako lahko pomagam voditeljema, ki jima zaupam (...) ?

»Z nagovoroma:

'Ljubim pravico v X.-u.'

'Ljubim ljubezen v Y.-u.'«

Bojim se, da množica podrtih dreves na Boču dokazuje vojaško zlorabljanje Boča (prisotnost sistema HAARP...), in jokam zaradi te bolečine...

»Drevje je porušila sila podnebja, ki je večja kot kakršnakoli človeške sila. Človek nikoli ne bo obvladal podnebja, niti življenja. Kdor misli, da je človek več kot življenje, ni ponižen do življenja; to je kršitev, imenovana 'Jaz sem več kot življenje', in je kršitev svete podobe.

Zakaj si jokala na Boču? Ker si spoznala, da nisi več kot življenje. In da je nekaj močnejše od tebe, ampak to niso drugi ljudje, to je življenje v celoti.

Izreci molitev:

MOLITEV VSEH MOLITEV

(6. kitica)

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da ljubi ljubezen v življenju.

Jaz sem življenje, ki išče sebe v prostoru in času. Tudi ko mene ni, življenje še išče sebe. Ta stran Boča nam pokaže ponižnost do življenja, druga stran Boča nam pokaže ponižnost do ljubezni, in tam je nastal Novi Očenaš:

NOVI OČENAŠ

 

Oče, ki ljubiš,

prosim, pridi in mi pomagaj,

da bom jaz lahko pomagal(a) tebi.

 

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da si odpustim:

vse strahove, ki niso sveti strahovi,

vse skrbi, ki niso svete skrbi,

vse ljubezni, ki niso svete ljubezni.

 

Mati, ki ljubiš,

prosim, pridi in mi pomagaj,

saj ljubiš mene bolj, kot jaz ljubim sebe,

in odpusti mi to življenje, ki ni popolno življenje,

ker iščem tebe bolj kot Očeta, ki ljubi,

in iščem človeške starše bolj kot svete starše.

 

Hvala za molitev.

Samo enkrat prebran odgovor Očeta, ki ljubi, je neprebran odgovor, ker za vsemi besedami se skriva mnogo več od človeške besede: odkrije se nova zavest, ki je človek še ne razume, čeprav je edina rešitev zanj.«

139. LJUBEZEN DO OBLASTNEGA OTROKA

Oče, ki ljubi: "JJAZ TE NE BOM ŽIVLJENJA UČILA, LE LJUBILA KOT MATI. HVALA, DA SI MOJA HČI." (Foto: Pinterest)

Zakaj me je najmlajša hči M. vedno zavračala, zdaj pa mi tudi odteguje vnukinjo, za katero sem pomagala skrbeti do 9. leta? (G.)

»Imata karmičen odnos. Ona želi več pozornosti od tebe, je mlada duša, išče še moč (zahteva, ne prosi), še išče pravico, ne resnico. Prošnja: 

PROŠNJA ZA LJUBEZEN DO OBLASTNEGA OTROKA

 

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da mi pokaže pot do M.,

ki išče moč kot ljubezen.

 

Hvala za prošnjo.

Poljubi njeno sliko (lahko tudi za drugi dve hčeri) in izreci: 

Jaz te ne bom življenja učila,

le ljubila kot mati.

Hvala, da si moja hči.

Mati naj neguje, ker življenje išče moč, pričakuje veliko moči od otrok.«

140. VÓDENI GIB

Oče, ki ljubi: "SPREMEMBA, KI SI JO ŽELIŠ, JE NAREJENA. SEDAJ ŠE MORAŠ SPUSTITI MISEL, DA SI TI MOČ, KI DELA TO SPREMEMBO, KER SAMO LJUBEZEN TI LAHKO OMEHČA MIŠICE, DA BODO VOLJNE NAREDITI SPREMEMBO." (Foto: Pinterest)

Tokrat vama pišem, ker bi potrebovala mnenje glede metode nastavitve atlasa. Ne vem, če sta že slišala za ta poseg, je pa proces, kjer ti oseba, ki je usposobljena za to, s pomočjo nekih naprav povrne atlas-hrbtenico – in posledično tudi ostale dele telesa – v pravilno lego. Ker imam že od malega zamaknjeno čeljust in sem sedaj zasledila, da naj bi pomagalo tudi to, me zanima, če lahko preverita, h komu bi bilo bolje, da grem, oz. ali bi bilo smiselno in dobro zame, da grem na ta poseg.

In zanima me še to: nazadnje sta sestrični dala neko molitev za iskanje ljubezni ženske v sebi, ker je preveč v moči. Morala jo je izgovarjati 21 dni. Bi bilo to tudi zame, saj preveč iščem moč, glede na to, da kar ne moram povedati Ž.-ju, da je moj dušni partner? Včeraj se ni odzval na besede, da mi lahko dela malo družbe, je pa deloval, kot da ga je to zmotilo, in se je spet čisto zaprl pred mano. (N.) 

»Naj človek ne nastavlja, kar je že nastavljeno. Položaj atlasa pri tebi ni potrebno korigirati. To je človeška predpostavka, ki ni resnična, saj si vsakdo pomaga sam, ko se pretegne ali izvede vódeni gib.

VÓDENI GIB

To je tehnika, ki človekovo telo osvobodi stresa bolj kot načrtovana vadba. Ker telo sámo ve, kateri gib ga osvobodi čustvenih pritiskov, in telo zato postane prožnejše in aktivnejše.

Izrečemo: 

Jaz sem gib,

ki me osvobaja lastne oslabelosti telesa,

ki je življenje, ki živi, 

in ki je delo, ki je opravljeno.

Nimamo glasbe kot vodilo, ker glas (zvok) nas vodi v njen ritem, ne naš ritem. Sami čutimo, kako močno in dolgo se gibljemo, pustimo, da se telo samo uravnovesi z ljubeznijo v sebi, ne z močjo v sebi. Gibi so lahko na videz gibi bolnika, ki prosi za pomoč, ali gibi najgibljivejšega baletnika, ki zmore svoje telo  usločiti kot nihče. Oči so zaprte ali odprte, gibi hitri ali počasni. Ves čas ponavljamo (v mislih): 

Jaz sem gib, ki ga vodi ljubezen.

To počnemo največ 20 min, sledi 10 min počitka v mirovanju. Če vadimo v skupini, smo osredotočeni samo nase, kljub vsemu pa ugotovimo, da smo močno povezani z drugimi. Če vadimo sami, se zahvaljujemo za vsak od ljubezni vódeni gib. 

Če boš 21 dni delala vajo za vódeni gib, bodo prišle spremembe na čeljust, ki se bo z vodenimi obraznimi gibi premaknila in skočila na svoje mesto. 

Če boš odšla do terapevta, se zavedaj, da je pomoč enkratna, ne stalna, ker če atlas ni nastavljen, so mišice slabe, da je pozicija slaba, vendar je to le v redkih primerih. 

Lahko delaš isto molitev kot sestrična.

Ž.-ja je zmotila tvoja moč, prevzela si moške besede, ki iščejo odnos, on pri tebi bolj občuduje poslušanje kot vodenje pogovora. Nikoli se ne bo umaknil ženski v tebi, ki posluša in sprašuje. Ob priliki ga lahko vprašaš, če je že kdaj slišal za dušne pare in da ti nekaj podobnega čutiš ob njem, saj ti je čudno, da se ob drugih ljudeh ne počutiš tako domače kot ob njem.« 

Ooo, res hvala za to. Samo še nekaj ne razumem: ali moram delati tudi z obrazom oz. kaj sta mislila za obrazni vodeni gib? 

»Obrazni vódeni gibi se bodo začeli na telesu in vratu, potem na obrazu kot rahlo razprta usta, brez mišične napetosti (bolj negibnost kot gibi) in brez lastnih misli. Začnemo s ponavljanjem misli: 

Vse na mojem obrazu je ljubezen.

Ponovimo 7-krat in nadaljujemo:

Jaz sem ljubezen v obrazu.

Ponovimo 7-krat in zaključimo: 

Hvala za ljubezen, ki me vodi.

Ponovimo 7-krat.

Poročaj o tem, kako ti bo šlo.« 

Vama bom poročala kako bo, ampak bom začela šele v avgustu, saj grem konec tega meseca na dopust in tam ne bom mogla izvajati te tehnike, potrebno jo je pa verjetno 21 dni zapored?  

»Da, naredi tako, ker v 21 dneh zaporedoma se lahko vzpostavi nova zavest.« 

Pišem vama, ker sem včeraj imela zadnji dan vodenega giba. Zanima me, ali bi morala biti sprememba na čeljusti vidna že v tem času, ali pa je potrebno sedaj počakati. V teh dneh ko sem to izvajala, sem sicer občutila nek pritisk v čeljusti, vendar zaenkrat še ne vidim spremembe. Ker mi ta tehnika zelo ugaja, me zanima, ali jo lahko še naprej izvajam občasno. 

»Sprememba, ki si jo želiš, je narejena. Sedaj še moraš spustiti misel, da si ti moč, ki dela to spremembo, ker samo ljubezen ti lahko omehča mišice, da bodo voljne narediti spremembo.

Čeljust se bo popravljala počasi, ne v preskokih, prišel pa bo dan, ko bo sprememba zaznana. Prošnja:

PROŠNJA ZA KONEC TEŽAV S ČELJUSTJO


Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da se mišice sprostijo

in kosti razbremenijo,

jaz nič ne bom storila,

le nemočna se prepustila. 


Hvala za prošnjo.

Izrečeš enkrat, po Obredu celote. 

Da, lahko še delaš vódeni gib tako, da ga sama ne vodiš, vodi ga sveta prisotnost, ki nekaj ve, česar ti ne veš. Sedaj lahko delaš vodeni gib kot sprostitev telesnih napetosti, ne kot obrazno tehniko.«

141. ODNOS Z OTROKOM JE NEPOPOLN

Oče, ki ljubi: "ZA OTROKA JE NAJHUJE, ČE MU PREPREČIMO VADITI NEKAJ, ČESAR NE ZMORE." (Foto: Pinterest)

Zakaj je moja 5-letna hčerka vedno nemirna, noče v vrtec, zvečer noče zaspati? (L.)

»Ona je izvajalec in poslušalec, ni retorik. Tebe (mamo) pozna kot svojo gospodarico, ki je govorno močnejša od nje. Ona išče moč, ne ljubezen. Treba jo je potrditi v njeni oblastnosti, tako bo premagala upor v sebi, ki ni od njene duše, je od njene osebnosti.

Govor je sila Šukre/Venere. Ti v mislih mantraš:

Om Šum Šukráje Námah Om,

5-krat na vsako čakro zjutraj in zvečer 21 dni, z namenom:

moč srca,

ker Šukra išče moč glasu. Moč v hčerki ne deluje kot pomoč, ampak kot nemoč, odsotnost moči.

Ti pospešuješ odnos s hčerko, ga ne umirjaš, iščeš moč in pomembnost, ne resnico.

Za tebe brezposelne osebe niso prava pomoč, od Keman in Markota boš odšla nepotešena, ker želiš slišati, da si v redu in da otrok noče sodelovati. 

Spoznati moraš obojestransko vplivanje, ne samo otrokovo, samo tako se boš začela spreminjati, ko bo kriza močnejša. Pokliči psihoterapevta, Keman in Marko sta ti preveč oddaljena, ne boš mogla slediti, si preveč oblastna, iščeš popolnost v odnosu in kršiš otroško igrivost. Prosi sebe:

PROŠNJA ZA KONEC ISKANJA POPOLNOSTI

V ODNOSU Z OTROKOM

 

Jaz sem mati

in jaz nisem otrok, 

moj svet je drugačen,

ker je jasen kot sončen dan, 

otrokov svet pa je omejen na dve dimenziji –

jaz in mati:

 

'Prosim te, mama,

jaz ne vidim sveta,

če mi kažeš samo odnos.'

 

Hvala za prošnjo.

Otrok išče izkušnjo vetra, sonca, dežja, nevihte, ne samo besed, ki so prazne, ker jih ne čuti. Besedo čuti, ko jo doživi. Neudejanjeni govor povzroča praznino v otroku. Otroka je praznine strah. Nihče ne želi živeti v praznem svetu.

Naj hčerka pleše, poje, ploska, se oblači, kuha, pomiva. Pusti, da ponavlja dela odraslih, naj koplje, raztrga, umaže, nato pospravi. Če ne zmore zdaj, bo zato zmogla kasneje. Za otroka je najhuje, če mu preprečimo vaditi nekaj, česar ne zmore.«

Zakaj hčerka ne more zaspati?

»Ne spi, ker ji ostaja moč, ki ni bila uporabljena (ni smela biti oblastna).«

142. MANTRA ZA ZAŠČITO OTROKA PRED BOLEZNIMI

Oče, ki ljubi: "VNUKINJA JE VARNA ZARADI TVOJE LJUBEZNI, NE ZARADI TVOJE KONTROLE (MOČI), KI SE POSTAVLJA NAD ŽIVLJENJE." (Foto: Pinterest)

Prosim za pomoč za odraščajočo vnukinjo, da ne bi bila toliko bolna. (I.)

»Mantra: 

Om Máni Pádme Hum. 

Poslušanje te mantre samo 3 minute dnevno otroka zaščiti pred boleznimi.«

Ali velja za vse otroke?

»Da. Nagovor zate za vsak dan:

DUŠNI NAGOVOR ZASE

Ljubim ljubezen v sebi.

Slabe podobe, ki napovedujejo bolezen pri vnukinji, so nastale iz tega mostu moči, ker želiš vnaprej urejati življenje. Ne veš, kateri dogodki so dobri za njo; če je prehlajena, ni ogrožena. Vnukinja je varna zaradi tvoje ljubezni, ne zaradi tvoje kontrole (moči), ki se postavlja nad življenje.«

143. VRINJENE MISLI

Oče, ki ljubi: "TE VRINJENE MISLI TE SILIJO V PREOBRAZBO, V TEM TRPLJENJU MORA UMRETI TVOJA OSEBNOST, NE TI. V MOČI NI VRINJENIH MISLI, ONE PRIHAJAJO TAKRAT, KO SEBE SPOZNAVAMO V NEMOČI (LJUBEZNI), NE V MOČI." (Foto: Pinterest)

Hočem vprašati nekaj glede teh vrinjenih misli, saj ko bi le vedela, kako me bremenijo! Ali sem biseksualec? Ženske me privlačijo zelo močno, in imam fantazije o njih, moški me ne privlačijo, in nimam fantazije o njih, vendar pa lahko tudi masturbiram na homoseksualne pornovidee, vendar to zelo zelo redko, ker vem, da me privlači izključno akt in nič drugega. Tudi se ne vidim se v partnerstvu z moškim, ampak samo z žensko. A vseeno se mi ves čas vsiljujejo misli na ljubezen z moškim, tega ne zdržim več, in če bo tako šlo naprej, bom vse skupaj končal... (D.)

»Nisi biseksualec, ljubi moškega v sebi, ne v drugi osebi.

Te vrinjene misli te silijo v preobrazbo, v tem trpljenju mora umreti tvoja osebnost, ne ti. V moči ni vrinjenih misli, one prihajajo takrat, ko sebe spoznavamo v nemoči (ljubezni), ne v moči. Pomaga dušni nagovor:

DUŠNI NAGOVOR ZA KONEC VRINJENIH MISLI

Ljubim sebe v vsaki situaciji,

tudi ko imam vrinjene misli.

Izgovarjaj prošnjo:

PROŠNJA ZA LJUBEZEN DO SEBE

KOT LJUBEČEGA MOŠKEGA

 

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da sem ponižen do sebe kot ljubečega moškega,

misli moči me samo opozarjajo,

da ne ljubim sebe kot moškega, ki išče ljubezen.

 

Hvala za prošnjo.«