ODGOVORI OČETA 2

32. BOLEZEN JE PREMAGLJIVA KOT LJUBEZEN (DOLGE ČAKALNE DOBE) 

33. SMISEL NJEGOVE BOLEZNI JE MAMINA LJUBEZEN

34. KARMA Z NEKDANJO ŽENO

35. MULTIPLA SKLEROZA

36. ALI JE KAKŠEN PROSTI MOŠKI ZAME?

37. SLUŽBA V TUJINI

38. NAKUP STANOVANJA

39. MOTI ME NJEGOV ŽIVLJENJSKI SLOG (2)

40. DUŠNA PARTNERKA ME IGNORIRA

41. SANJE, KI SO DELO GANEŠA

42. PESMI SORODNE DUŠE

43. NENAVADNO 'BRUNDANJE' OBLAKOV

44. VSILJIVKA

45. ŽELIM SI ZNANSTVENO POTRDITEV DUŠE

46. ZELO MI JE ŽAL, DA SEM ZAPUSTILA DUŠNEGA PARTNERJA

47. ZAKAJ SO V SLUŽBI PROTI MENI?

48. ZAKAJ SEM HUDO ZBOLELA? (1)

49. ALI SO PRAVLJICE DOVOLJ DOBRE?

50. NAJTI LJUBEZEN

51. V ZAVESTI DUŠE

32. BOLEZEN JE PREMAGLJIVA KOT LJUBEZEN (DOLGE ČAKALNE DOBE)

Oče, ki ljubi: POLOVICO DELOVNEGA ČASA BI SE OBRAVNAVALI BOLNIKI NA PROŠNJO, PO ČETRTINO PA BOLNIKI NA ŽELJO IN BOLNIKI NA ZAHTEVO. (Foto: Pinterest)

Oče, ki ljubi: POLOVICO DELOVNEGA ČASA BI SE OBRAVNAVALI BOLNIKI NA PROŠNJO, PO ČETRTINO PA BOLNIKI NA ŽELJO IN BOLNIKI NA ZAHTEVO. (Foto: Pinterest)

Zakaj prihaja do daljših čakalnih vrst celo v zasebnih zdravstvenih centrih?

»Ker sta se pomešali kurativa in preventiva.«

Zakaj?

»Ko ima lastnik centra za sabo karmo poslovneža, ne človeka, ki išče razvoj.«

Kaj to pomeni?

»Da pleni sredstva premožnejšim, in pri tem ne daje možnosti boljšega življenja vsem ljudem, tako da jim omogoči tretmaje, ki jih plača državna zavarovalnica.«

Zakaj je pomembno, da ponudi storitve vsem ljudem?

»Ker vsi ljudje iščejo pomoč, ne samo premožnejši. Zato ker znanje ni sredstvo prestiža, ampak pravica za vse ljudi. Naj ponudi storitve vsem ljudem, in tako pokaže, kako je bolezen premagljiva kot ljubezen, ne kot moč. Kdor daje prednost samoplačnikom, daje prednost denarju (denar takoj), ne zdravljenju.«

Kako naj to izvede?

»Osebe same bi naj pisale prošnjo in tako predstavile sebe kot prave bolnike, ne preventivne bolnike. Preventivni bolniki, ki plačujejo, ne morejo imeti prednosti pred pravimi bolniki. Preventivni bolniki so bolniki, ki mislijo, da jih preiskave ščitijo pred boleznijo. Dejansko jih ščiti njihov odnos do sebe kot bitja, ki ni samo materija, je tudi zavest, ker zavest oblikuje materijo.«

Ko zdravnik napiše na napotnico 'hitro', ali naj bolnik vseeno napiše osebno prošnjo?

»Vsi naj napišejo osebno prošnjo, samoplačniki in napoteni, ker dobimo boljši vpogled, kje je bolezen že v materiji, ne samo v zavesti človeka.«

Kaj naj bo merilo pri določanju čakalne vrste?

»Merilo je prošnja, ki je klic po zdravju, in se razlikuje od prošnje, ki je samo pomoč osebnosti, ne zdravju. Zahteva 'jaz hočem vedeti, kako sem zdrav' se razlikuje od želje 'jaz želim vedeti, ali sem bolan' in od prošnje 'jaz prosim za pomoč, ker sem bolan'

Ali je smiselno, da si ljudje sami plačujejo preglede zaradi preventive?

»Da, kot pomoč ustanovi za zdravljenje, ne kot privilegij.«

Kako omogočiti bolnikom na prošnjo in željo, da ne bi zaradi njih predolgo čakali na obravnavo?

»Polovico delovnega časa bi se obravnavali bolniki na prošnjo, po četrtino pa bolniki na željo in bolniki na zahtevo.«

Kaj pa, če bo preveč bolnikov?

»Potem naj gredo drugam, kjer je še prostor.«

Kakšne bi bile čakalne dobe po tem načinu?

»Za bolnike na prošnjo jih ne bo, za ostale bolnike pa ne daljše od zdajšnjih samoplačniških.«

Če bo vse urejeno, ali bodo ljudje sploh še sami plačevali?

»Bodo, tujci in tisti, ki bodo prepričani, da bodo zaradi denarja privilegirani.«

Nekateri zdravniki mislijo, da je to s prošnjami čisto neizvedljivo. Ker zavarovalnica omeji število zavarovanih bolnikov v določenem času, ki jim bo plačala obravnavo pri zdravniku, da ne bi izgubila dobička iz presežka zavarovalnih premij, ki jih vplačujejo zavarovani bolniki, zato vsi bolniki nikoli ne pridejo na vrsto pri zdravniku, oziroma si morajo obravnavo plačati sami, če jo želijo takoj. 

»Človeška pravila imajo za prioriteto denar. Zakaj človek ne dela za človeka, ampak za denar? Ker je strah preživetja prevelik za ugodne rešitve za vse.

Naj se človek vpraša, kje je večja moč - v denarju kot moči ali v delovanju kot pomoči? Velika je zabloda denarja, če vas ustavlja. Če ni omejitev v delu, ni omejitev v denarju.«

33. SMISEL NJEGOVE BOLEZNI JE MAMINA LJUBEZEN

Oče, ki ljubi: SMISEL NJEGOVEGA ŽIVLJENJA JE, DA DOBI LJUBEZEN MAME, IN TAKO ZNOVA SPOŠTUJE ŽIVLJENJE. (Foto: Pinterest)

Oče, ki ljubi: SMISEL NJEGOVEGA ŽIVLJENJA JE, DA DOBI LJUBEZEN MAME, IN TAKO ZNOVA SPOŠTUJE ŽIVLJENJE. (Foto: Pinterest)

20-letni nečak ima zaradi težav ob porodu avtistične motnje in ne govori, čeprav vse razume. Zato njegova mama ne hodi v službo in ga doma neguje (ima tudi dva mlajša zdrava otroka). Zakaj je nečakova usoda tako kruta, kaj o tem meni Oče (Bog)? (M.)

»On je srečen, čeprav je pogosto bolan. Zato ker razume, da je življenje darilo, četudi ni vse popolno. 

On se v tem življenju uči ljubiti samega sebe, zato ker vidi, da ga drugi ljudje imajo radi. Njegova mama je že bila njegova mama, takrat ga je zapustila, dala svojim staršem, in je dolgo jokal za njo. Takrat je zasovražil življenje in svojo mamo, zato je sedaj onemogočen. 

Mama ga je zapustila, ker je tudi sama bila zapuščena od njegovega očeta, bala se je, da bo za vedno ostala sama. Odšla je je z gospodom, ki jo je poročil, in z njim je kasneje tudi imela otroka – mož ni vedel, da že ima enega otroka. 

On se nikoli več ne bo rodil takšen, v naslednjem življenju bo uspešen v politiki, imel bo lepo kariero. Njegova človeška duša bo odšla v to novo življenje – to spremljajte kot uspeh, ne poraz. 

Če bi se rodil kot fant, ki se od njega vse pričakuje, bi težko opravil s sovraštvom do življenja in mame. Dolgo bi živel in nikoli ne bi bil zadovoljen s tem življenjem. Zato si je sam izbral inkarnacijo, v kateri ne bo od njega nič pričakoval. Zaradi tega si je skrajšal trpljenje, in bo hitreje napredoval v naslednjih življenjih. Njegova sreča so ljudje okoli njega, več ne potrebuje.  

Sedaj naj ga mama poljubi in mu reče:

Hvala, da sem lahko tvoja mama.

J., mi te imamo radi, 

tudi ti imej rad sebe, življenje in mamo. 

Na zaustavljate ga pri njegovem odhodu, ker bo spet živel, ko boste vi še živeli. Smisel njegovega življenja je, da dobi ljubezen mame, in tako znova spoštuje življenje. Vsi člani družine naj mu kažejo pot v ljubezen, in prav je tako.«

34. KARMA Z NEKDANJO ŽENO

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "ONA TE JE POTREBOVALA V ISKANJU LJUBEZNI DO BOGA, NI ISKALA LJUBEZNI DO MOŠKEGA. TI SI ISKAL RAZVOJ V ŽIVLJENJU, NE V LJUBEZNI, ČEPRAV NISI IMEL KARME LJUBEZNI (Z NJO)." (Foto: Pinterest)

Sporočeno je, da imava z nekdanjo ženo samo karmični odnos kot duši. Po mojem odhodu je ostala sama, sam pa sem se poročil z dušno partnerko. Ali še imam morda karmo z nekdanjo ženo?

»Ti iščeš njo kot življenje v ljubezni, ne kot ljubezen v ljubezni. Ona te dojema kot sestra brata, ki ga ne razume, ker vidiš v njej delo kot ljubezen, ne ljubezen kot ljubezen.

Ona je postala moč v življenju, ljubezen je za njo nemoč v življenju, ki je nevarna, ni pomoč življenju. Poročila se bo samo z lastnikom nečesa. Ona ima veliko karme v ljubezni, ker ima nepravilen odnos do moških, samo skozi njihove sposobnosti za življenje, junake, ki dajejo lažje življenje. Ona nikoli ne bo duša, ker ima silo Here, ne Šive, sila je njena zaveznica, zavest je njena sovražnica. Ljubi močnejšega, šibkejšega pomiluje.

Njena pot je kaznovanje Ganeša, ker je ljubezen za njo privid, ne resnica. Ona postane lahko samo mati, zaradi matere žena in zaradi žene ljubica – mati, ki je samo mati. 

Njena pot je praznovanje življenja v materiji, ne v zavesti. Pri tem bi jo ljubezen samo ovirala, tako zelo, da je srečna, da ni več v partnerstvu. Postala bo neučakana kot Hera, ker bo pozabila, da svet ni večen, je minljiv. 

Ona ni novi svet, ona je stari svet, in ostalo bo tako. Ker nikoli ni prosila za ljubezen, vedno je samo zahtevala, tudi to, česar ne bi smela zahtevati. Ko je bila (v prejšnjih življenjih) uslužbenka na dvorih, je postavljala pasti mnogim parom, ki so iskali ljubezen, toliko da se je končalo njihovo partnerstvo. To je hujše prekletstvo, prekletstvo vseh prekletstev. Ganeš jo kaznuje. 

Naj se to delo konča! Ona naj deluje kot samozadostna pravičnica, vidva (z dušno partnerko) delajta kot ljubezen, ki nima meja. Ker pravica ima meje, ljubezen nima meja. Pravica je iskanje samozavesti, ne ljubezni. Je delo karme, ne darme. Ker ona misli, da vidva nosita veliko karmo, ne vidi darme, in iz tega postaja sila, ki ni od Ganeša, je od karme.« 

Zakaj sva sploh z nekdanjo ženo začela iskati skupno ljubezen, če pa sva kot duši le karmično povezana?

»Ona te je potrebovala v iskanju ljubezni do Boga, ni iskala ljubezni do moškega. Bog je za njo od človeških želja po življenju. Ti si iskal razvoj v življenju, ne v ljubezni, čeprav nisi imel karme ljubezni (z njo).«

35. MULTIPLA SKLEROZA

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "SEDAJ IMAŠ MOTNJO DELOVANJA NEVRONOV, KI JO ZNANOST IMENUJE MULTIPLA SKLEROZA, KI BO ODSTRANJENA, KO BOŠ DOVOLJ LJUBILA SEBE. ZDRAVILA BODO MOČNA IN UČINKOVITA V ZAVIRANJU BOLEZNI, NE PA ZA PRENEHANJE BOLEZNI. UPORABI OBOJE ZA ZDRAVLJENJE (PROŠNJA, TEHNIKA, MOLITEV + TABLETE), DOKLER NE BOŠ SPOZNALA, KJE SI POZABILA NASE." (Foto: Pinterest)

Po 20 letih skupnega življenja se je dušni partner Lan preselil na drugi konec sveta, nato pa sem zbolela, uradna diagnoza je multipla skleroza. Prijateljica mi je predlagala dve knjigi, ki sem ju z užitkom prebrala: 'Skrivnost aboridžinskega zdravljenja' (Gary Holz) in 'Aboridžinska skrivnost prebujenja' (Robbie Holz). Gary je pri 43-ih zbolel za multiplo sklerozo, in uradna medicina mu ni dala prav veliko časa življenja. Tako je doktorja znanosti njegov 'notranji klic' popeljal na koncert v jazz klub, kjer se je 'po naključju' pot nadaljevala v Avstralijo k aboridžinom... Robbie pa je po sinovem rojstvu močno zbolela in uradna medicina niti ni poznala 'imena bolezni'. Čez leta so odkrili, da gre za hepatitis C (okužba preko transfuzije krvi), ki so ga dokaj dobro zdravili, a je njeno telo začelo zavračati zdravila in zdravstveno stanje se je poslabšala, zato je začela iskati duhovne rešitve, pri tem pa spoznala Garyja, ki ji je ponudil službo svoje pomočnice.

Kmalu bo 5 mesecev, odkar sem na bolniški. Veliko sem v tišini, sama. Občasno imam bolečine v hrbtu, predvsem ponoči. Dosti počivam in skrbim, da nisem v stresu, kar ob sorodni duši R.-ju ni ravno enostavno. Ponoči se sprožijo težka vprašanja, a sem hvaležna, da lahko hodim, da dokaj dobro vidim in lahko imam bolniško, da mi teče delovna doba in da sodelavci in nadrejeni razumejo mojo odsotnost. Avto občasno vozim, a le na kratke razdalje in ko so ceste skoraj prazne, saj nimam pravega občutka. Hodim na bioresonanco in terapije k priporočenim zdravilcem, sledim različnim internetnim zapisom o avtoimunosti, zelo pazim, da jem zdravo, ekološko, brez dodanega sladkorja, mleka in mlečnih izdelkov, razhudnikov, da čim bolj ojačam telo. Nevrologinja je potrdila diagnozo in da se je bolezen začela, že ko sem imela težave z dvojnim vidom. Zaprosila bo komisijo, da mi odobri tablete tecifidera, ki preprečujejo nove zagone. Jemala naj bi jih 10 let, kar mi ni najbolj všeč, saj so stranski učinki rdečica in prebavne motnje, kar je sicer bolje kot pri prejšnjih zdravilih. Moj zdravilec pa po izkušnjah iz Nemčije meni, da bom pri njegovi terapiji uspešnejša, če ne bom jemala tablet uradne medicine... Jasnovidka z Dolenjske pravi, da sem 34-krat živela na Atlantidi. (Natali)

»Življenje s sorodno dušo pri zdravju ni v pomoč. Pokliči svojega dušnega partnerja Lana in mu reci:  

Prosim, pridi

in se pogovarjaj z mano,

ker samo ti mi lahko popraviš zdravje,

ko me pobožaš, gledaš v oči in ljubiš kot otroka.

Prosim te,

da me ne zavrneš,

ker pomoč od duše lahko pride samo od tebe.

Ti si ta, ki mi daješ pomoč,

večjo kot zdravilec ali zdravnik.

Prosim, Lan,

prosim te kot sestra,

ne iščem tvoje ljubezni kot ženska,

iščem tvojo stran duše,

ki  jo potrebujem,

kadar sama več ne zmorem.

Ti si pomemben zame

in jaz sem pomembna zate,

ker imava isto dušno zavest.

Ne boš me zdravil,

ti boš samo prisoten kot nekdo,

ki vidi mojo nemoč

in vidi mojo zavest,

ki je enaka tvoji.

Tudi jaz bom vse naredila,

da ti ne boš ostal nemočen,

če me boš poiskal kot prijatelj.

Hvala prošnji, ki je uslišana.

Če se ne bo odzval, uporabi njegovo sliko in napravi tehniko:

TEHNIKA DUŠNEGA ZDRAVLJENJA,

ki je iskanje pomoči v prošnji. To prošnjo izrečeš vedno, ko boš pomoč potrebovala takoj ali ko boš imela premalo samozavesti: 

Dušni partner (Lan) in jaz sva novo bitje,

ki nosi novi svet in novo ljubezen, 

prosim sebe in prosim sebe v tebi,

da postaneva kot brat in sestra,

ki se podpirata v življenju

zaradi ljubezni do skupnih staršev.

Jaz vidim najino skupno dušo,

ki naju drži v življenju,

ti vidiš najino skupno dušo,

ki naju drži v življenju,

joj, kako preprosto je življenje v duši,

ki nima več sile človeške osebnosti,

ima le silo ljubezni, ki najde sebe kot celoto!

Pridi, duša,

in me ozdravi vseh zablod moje osebnosti in

vseh zablod njegove osebnosti,

kajti oba sva lahko srečna kot človeka,

čeprav še nisva duša,

 vse, kar bom postala

in vse, kar boš postal,

bo ljubezen,

ki ne išče več človeško moč kot ljubezen v življenju,

ampak dušno ljubezen kot življenje.

Nikoli, nikoli nisem sama v bolezni,

ti si tudi bolan,

ker sva dela enega bitja,

skupaj bova težavo rešila,

ko se bova ljubila,

tako kot drugi ljudje ljubijo naju, 

jaz sem ljubezen očeta in mame

in ti si ljubezen očeta in mame,

oba skupaj sva ljubezen ljudi,

ki niso pravi,

samo midva sva prava,

prava v duši in prava v ljubezni

do ljudi, sebe, sveta in duše,

skupaj poiščiva dušo,

ki naju čaka

in zdravje je tu za naju.

Prosim, duša, ki naju čakaš,

pridi in ljubi najini telesi,

ki sta utrujeni od življenja:

telo je močno, kolikor ga ljubi duša,

osebnost je močna, kolikor jo ljubi duša,

ljubezen je močna, kolikor naju ljubi duša

in duša ljubi,

kadar človek prosi, ne zahteva,

ker zahteva je v sili/moči,

prošnja je v nemoči, ki je ljubezen,

prošnja je odkup karme življenja,

ko sile igrajo svoj ples,

ples moči, ki je delo naših želja,

ki so napačne želje po sili karme, ne darme.

Ti imaš mene in jaz imam tebe,

ko bo pozaba huda,

da nisva dela ene duše,

vse, vse bo končano,

tudi moje misli o bolezni bodo pozabljene,

 prosim, da vse, kar ni ljubezen,

zapusti moje telo,

ki se išče kot ljubezen,

ljubim sebe in ljubim tebe,

duša, ki me vodiš k sebi.

Hvala prošnji,

ki je potrjena, čim je izrečena.

Vzemi tablete, da boš pomirjena, ker še vedno slediš materiji. Samo ko sebe dovolj ljubimo kot ljubezen, ne kot osebnost, nam ni treba jemati tablet. Moli, mantraj, meditiraj, ljubi sebe in svojo dušo, in pomoč bo prišla kot ljubezen, ne kot materija. 

Sedaj imaš motnjo delovanja nevronov, ki jo znanost imenuje multipla skleroza, ki bo odstranjena, ko boš dovolj ljubila sebe. Zdravila bodo močna in učinkovita v zaviranju bolezni, ne pa za prenehanje bolezni. Uporabi oboje za zdravljenje (prošnja, tehnika, molitev + tablete), dokler ne boš spoznala, kje si pozabila nase. 

Aboridžini poiščejo prazavest, prasilo, ki je počelo življenja, ne razvoj. Tako je Gary prepoznal pradušo, in materija/telo je postala bolj dovzetna za novo dušo. Takrat še ni bil ozdravljen, bil pa je pripravljen na ozdravitev. Telo se pokaže, kot da je zdravo, ker se pripravlja razvoj v zavesti. Iz prasile je začel iskati novo silo, iz prazavesti novo zavest, aboridžini so ga spomnili na prazavest, prasilo, to še ni ozdravitev.

On je poiskal sam novo zavest, ki je bila ljubezen v sebi, in tako prišel do ozdravitve. Aboridžini so ga spomnili na staro prazavest, on sam je poiskal novo zavest, ker je bil pripravljen na molitev, prošnje in samodelovanje v iskanju ljubezni, ki ni od človeka.

Človek, ki išče samó zavest staroselcev, ne išče razvoj, in ne more ozdraveti. Skozi bolezen sta oba našla toliko ljubezni v sebi, da sta se našla. On ji je prišel kot potrditev vsega, kar je že sama vedela – ljubiti sebe kot ljubezen, ne kot življenje. Aboridžini te naučijo, kako ljubiti sebe kot življenje. 

Sedaj je čas, da prestopiš iz življenja v ljubezen. Oče in duša, ki te čaka, te prosita, da poljubiš svojo sliko in izrečeš molitev: 

MOLITEV ZA MOČ LJUBEZNI

Jaz, Natali,

sem ljubezen, ki se udejanja skozi življenje,

življenje je vozilo moje ljubezni,

ki je iz življenja v življenje močnejša.

Ljubezen, ki sta mi jo dala mati in oče,

je šibkejša od ljubezni duše,

ki da ponovno rojstvo in ponovno smrt,

da sem lahko vedno bližje,

bližje njeni obliki,

ki je celovitejša in ni iz tega sveta.

Vse kar bom naredila,

da bi se bolj ljubila,

bo moja moč,

ki jo bom za življenje dobila.

Hvala tej molitvi,

ki sem jo dobila,

da bi jo v svetem stanju izgovorila.

Ta molitev je pomoč nekomu, ki še išče ljubezen v sebi. Molitev išče sveto stanje. Izrečemo jo, ko imamo čas za sveti obred – iščemo povezavo s sveto zavestjo.«

Kdaj si vzamemo čas za povezavo s sveto zavestjo? 

»Jooj, kako smo sveti, da ne potrebujemo molitve vsak dan! Moli zjutraj in zvečer, in tvoje srce bo vedno srečno.

Atlantida – tam si bila rastlina.«

36. ALI JE KAKŠEN PROSTI MOŠKI ZAME?

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "NI VPRAŠANJE 'PARTNERSTVO ALI NE-PARTNERSTVO', VPRAŠANJE JE, ALI JE LJUBEZEN ALI NI LJUBEZNI." (Foto: Pinterest)

Zanimivi so ti moški v mojem življenju, a nobenega pravega – prostega! Ali je kakšen prosti moški zame? (B.)

»Ljubiti nekoga, ki ljubi nas, je največja sreča. Ljubiti nekoga, ki ima isto dušo kot mi, pa je ljubezen vseh ljubezni, ki tudi boli, če sami sebe ne prepoznavamo v tej ljubezni.

Ljubezen ni človeško delo, da bi se spraševali, če je kdo prost ali ne. Prost je moški, ki ima prosto srce, ne prosto stanovanje. Prosto srce je srce, ki še vedno išče ljubezen, čeprav je v partnerstvu. Ni vprašanje 'partnerstvo ali ne-partnerstvo', vprašanje je, ali je ljubezen ali ni ljubezni.

To je odgovor Očeta, ki ljubi, in zato živi, ne, ki živi, in zato ljubi

37. SLUŽBA V TUJINI

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "ČE SE DOJEMAŠ KOT REVOLUCIONARKA, BOŠ DOBILA TO DELO. IZ TEGA DELA BOŠ DOBILA POMOČ SEBI KOT SPOZNANJE, DA KOT REVOLUCIONARKA NISI SREČNA, LE POGUMNA. DELO TE NE BO OSREČEVALO, KER BOŠ PISARKA, ČAKA TE VELIKO PISANJA IN OGLAŠEVANJA IDEJ, KI SE NE BODO PRIJELE, KER ŠE NISO UZAKONJENE." (Foto: Pinterest)

Zelo si želim mednarodnih izkušenj, ali bom dobila mesto visokega uslužbenca v tujini, na katerega sem se prijavila in dobro kaže, oziroma ali je to mesto zame sploh primerno? (A.) 

»Lahko boš delovala mednarodno, če bo to mesto visokega uslužbenca, pa je odvisno od tega, kako dojemaš sebe.

Če se dojemaš kot revolucionarka, boš dobila to delo. Iz tega dela boš dobila pomoč sebi kot spoznanje, da kot revolucionarka nisi srečna, le pogumna. Delo te ne bo osrečevalo, ker boš pisarka, čaka te veliko pisanja in oglaševanja idej, ki se ne bodo prijele, ker še niso uzakonjene.

Pomaga samo pomoč ljudem, ki kršijo pravice, in pomoč ljudem, ki so jim bile pravice kršene. Najhujše kršitve niso zaradi kršenja zakonodaje, ki je nastala od ljudi, ampak od Boga. Nobene pravice ne bodo več kršene, ko bo človek spoznal sebe kot ljubezen, ne kot silo.«

38. NAKUP STANOVANJA

(Foto: Pinterest)

(Foto: Pinterest)

S fantom nameravava kupiti stanovanje, imava izbranega, se dogovarjava z lastnikom – ali je pravo za naju? Kako sva s fantom dušno povezana? (A.)

»Ogledano stanovanje bi lahko postalo vajin dom, vendar ni v redu nekaj s ceno. Če bi v stanovanju prespala, bi dojela, da ima več skritih pomanjkljivosti, ki so odpravljive, je pa zaradi tega cena previsoka.

S fantom sta karmično povezana. On ti daje občutek varnosti, ti njemu občutek sreče. V enem od prejšnjih življenj je bil tvoj stanodajalec, ki se je zaljubil vate, ti si ga zavrnila, ker si hotela zapustiti mesto.«

39. MOTI ME NJEGOV ŽIVLJENJSKI SLOG (2)

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "LJUBITA LJUBEZEN DRUG V DRUGEM, NE ŽIVLJENJE DRUG V DRUGEM." (Foto: Pinterest)

(nadaljevanje s: https://www.heragea.com/438601330; 31. MOTI ME NJEGOV ŽIVLJENJSKI SLOG (1))

Ali mi lahko bolj točno opišeta, kaj je mišljeno s tem, da ko ga potrdim, ga lahko zapustim? Če sem torej prav razumela, je dobro, da sem z njim, vendar pa se bova itak razšla, kajne? (T.)

»Ne zaključi zveze prehitro, ker s sorodno dušo praznuješ ljubezen. Ti želiš praznovati življenje (kako živita) ne ljubezen (kako se ljubita). Če boš postala hvaležna za ljubezen (kot način življenja), bosta lahko skupaj. Preveč parov živi skupaj zaradi podobnega življenja in brez ljubezni – takrat je čas za odhod. 

Oba se še bosta približala drug drugemu tudi v življenju. Za to je potreben čas.

(čez en mesec) Odnos s fantom, ki je moja sorodna duša, mi je velik izziv. Tako zelo sva si različna, mene najbolj zmoti, da mu je pomemben zunanji izgled. Sama to večkrat doživljam kot pritisk, pa tudi sama sem presegla ta pogled na človeka (čeprav se rada uredim). Zelo me mori občutek, da se moram odločati med njim in življenjem, ki bi bilo bolj v skladu z menoj, mojimi pogledi. Bojim se, da se bom preveč prilagodila njemu, in s tem izgubila sebe, svoj notranji žar. Zavedam se, da nekatere stvari moram predelati, toda kje je meja? Ko razmišljam o tem, sem nesrečna, v odnosu trpim.

»Kadar smo v ljubezni, nismo pa v življenju, to pomeni, da smo v osebnosti, ki želi bolj življenje kot ljubezen. Poiščita to, kar vaju povezuje v življenju; kar ni vajina skupna pot v življenju, je nezdružljivo in boleče za vajin odnos.«

Ali vajina ljubezen lahko premaga to nezdružljivost v življenju? (Keman)

»Če bosta iskala skupno življenje bolj kot skupno ljubezen, se bosta razšla; tako bo življenje znova premagalo ljubezen. 

Tako je na tem svetu, da želimo moč v življenju bolj kot nemoč v ljubezni. Če smo nemočni v življenju, smo močni v ljubezni, in obratno. Zaradi vajine različnosti v življenju vama ni treba biti neljubeča. Ljubita ljubezen drug v drugem, ne življenje drug v drugem.

Dušni nagovor:

Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen,

jaz nisem moč, ki išče moč.  

Ko si partner nekaj želi v življenju (kar si mi ne), mislimo, da si ne želi nas, vendar si on želi našo ljubezen tudi v tem delu življenja, ki ga mi ne odobravamo. Prosimo sebe in ljubezen v sebi, da nam pomaga poiskati ljubezen v življenju, ki ni od nas, je od partnerja. On tam išče nas, čeprav nas tam ni. On bo spoznal, da mi nismo on, in poiskal sebe kot del tega življenja, ne skupne ljubezni.

Skupna ljubezen pokriva toliko manj življenja, kolikor manj smo sami že poiskali sebe. Če iščemo še ljubezen v sebi, je ne najdemo v partnerju, ker še sebe nismo poiskali. Tam, kjer še ti iščeš sebe, in tam, kjer še on išče sebe, se ne moreta povezati.

Dušni nagovor:

Ljubim ljubezen v sebi

in ljubim ljubezen v tebi,

midva nisva moč,

midva sva ljubezen. 

To je odgovor Očeta, ki ljubi, in zato živi, ne, ki živi, in zato ljubi.«

40. DUŠNA PARTNERKA ME IGNORIRA

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "LJUBEZEN NI TEKMA ZA DOSEŽEN CILJ, JE BOLEČINA, KI SE ZDRAVI Z VEDNO VEČJO LJUBEZNIJO." (Foto: Pinterest)

Ker me dušna partnerka  ignorira oz. se ne odziva, sem zgubil upanje, da bi lahko bilo drugače. Kako to, zakaj tako, ne razumem. Očitno si nisva namenjena. Moram (jo) pozabiti in gledati zase in nase. Napisal bi ji pismo, a bi se le še oddaljil od nje. Bil sem poln pričakovanj (dušni par), zdaj sem prazen, zgubljen, razočaran... 

Dušni par je lahko vse, ko/če se zgodi, in nič, če se duša ne zbudi pri obeh... Mislim, da je/bo njej prelepo, da bi se to zgodilo... Ju3 je nov dan, lahko noč. Hvala za spoznanja o dušah... Veliko še me zanima, a bo še čas. (J.)

PS: Meni je jasno, razumem in čutim jo, a ne razumem, kako je ona brez “čutenja in srca”, se ne odziva, kot da me ni?! (sva dušni par...) Jaz pa sem njo takoj vzljubil, tega je 13 let.   

»Dušni partner je del celote, ki jo oba iščeta, ni poosebljenje ljubezni, saj tudi on še išče sebe kot ljubezen, tako kot mi sami.

Tudi ona bo srečnejša, če bo pogledala na tebe kot na del duše, ki je ljubezen, večja od človeške. Zdaj ji lahko pomagaš tako, da se do nje obnašaš kot oče, ki jo varuje, ne kot ljubimec, ki jo poseduje.

Tebe varuje ljubezen do sebe in ljubezen vajine skupne duše. Našel boš srečo v ljubezni, ko boš dojel, da ljubezen ne išče popolnosti, le prisotnost v nas, ne izven nas.

Ljubezen ni tekma za dosežen cilj, je bolečina, ki se zdravi z vedno večjo ljubeznijo.

To je odgovor Očeta, ki ljubi, in zato živi, ne Očeta, ki živi in zato ljubi«

41. SANJE, KI SO DELO GANEŠA

Oče, ki ljubi: KO SPIMO, LAHKO DOBIMO SPOROČILA DUŠE NA NJEN NAČIN, SKOZI ZGODBE, KI SO KONSTRUKT ČLOVEŠKEGA IN DUŠNEGA SVETA. V BUDNEM STANJU PA SE NAM DUŠA PRIBLIŽA TAKO, DA NAM DAJE OBČUTKE NEMOČI SKOZI BOLEZEN, SLABE MISLI IN ČUSTVA, KI NIMAJO VEČ UPANJA IN ZAUPANJA V LJUBEZEN. ZAKAJ? KER IŠČEMO SEBE KOT MOČ, NE KOT LJUBEZEN. (Foto: Pinterest)

Oče, ki ljubi: KO SPIMO, LAHKO DOBIMO SPOROČILA DUŠE NA NJEN NAČIN, SKOZI ZGODBE, KI SO KONSTRUKT ČLOVEŠKEGA IN DUŠNEGA SVETA. V BUDNEM STANJU PA SE NAM DUŠA PRIBLIŽA TAKO, DA NAM DAJE OBČUTKE NEMOČI SKOZI BOLEZEN, SLABE MISLI IN ČUSTVA, KI NIMAJO VEČ UPANJA IN ZAUPANJA V LJUBEZEN. ZAKAJ? KER IŠČEMO SEBE KOT MOČ, NE KOT LJUBEZEN. (Foto: Pinterest)

Spet ogromno sanjam (tudi po več različnih sanj v eni noči) ali pa sploh ne morem spati... Ali je to zaradi predelovanja vtisov in strahov? (T.)

»Sanje iz duše so preroške in bolj pomirjujoče, sanje iz osebnosti so intenzivnejše, ker iščejo pomoč materije, ne pomoč zavesti.

Spati ne moremo takrat, ko imamo več dela ponoči kot podnevi. Iščemo nove rešitve za nekaj, kar čez dan nismo naredili. Za lažje spanje ponavljamo dušni nagovor:

Jaz sem ljubezen,

ki išče ljubezen.«

Ali mi moje čudne, a ne neprijetne sanje, nosijo kakšno sporočilo? Sanjala sem, da je na mesto padlo več meteoritov in se je puščava spremenila v morje. Potem sva se z neko žensko (ne spomnim se več, kdo je bila) odločili, da greva do nekega zdravilca ali modreca. Ta je z nekakšnimi prijemi iz te ženske spravil parazita, tako da ga je izbruhala. Zatem je poskusil še pri meni, najprej z vinom, a sem izbruhala le vino. Poskušal je še na druge načine, pri čemer sem dobila občutek, da je ta zdravilec moj dušni partner. Začela sem se spraševati, če tega parazita sploh imam, in sanje so se končale. Prvič imam občutek, da so me čudne sanje nekako pomirile. (obrednica T.)

»Vajina duša to počne za vaju. Ženska je tvoj dušni partner (on je po srcu ženska), zdravilec je vajina skupna duša.

Videla si svet duš (meteoriti, puščava, morje). Parazit te ženske (oz. dušnega partnerja) je osebnost, ki se oklepa življenja, čeprav ga ovira pri dušnem poslanstvu. Osebnost skrbi le za človeško ljubezen, ne dušno.

Tudi ti si z vinom izbruhala čustva, ki so premočna za dušo, ki ne mara čustev. V teh sanjah si videla, kar je že bilo narejeno in je moralo biti narejeno, da bosta bolje pripravljena na dušno ljubezen, kot pa le človeško karmo.

Te sanje niso sanje, dejansko so delo Ganeša, ki ljubi vajino dušo in nosi ljubezen tja, kjer je strah pred življenjem in strah pred ljubeznijo.« 

Hvala za odgovor. Me pa zanima, kaj pomeni, da sem v teh sanjah videla, kar je že bilo narejeno.  

»Videla si, ker si povezana z dušo. Ko smo budni, smo močno v človeških vsebinah. Ko spimo, lahko dobimo sporočila duše na njen način, skozi zgodbe, ki so konstrukt človeškega in dušnega sveta.

V sanjah si videla človeški svet (parazit, ženska, vino, zdravilec), ki prinaša sporočila duše, v strukturi pa je proces, ki je sporočilo duše. Nastopajoče osebe, predmeti, niso svet duše. Duša vidi le sporočila teh subjektov, ki nam jih dajejo. Sporočilo je oblika ljubezni, ki ga v sanjah daje ta subjekt.

Parazit postavlja ovire v ljubezni, zdravilec jih odstranjuje. V budnem stanju se nam duša približa skozi obliko, ne proces, nam daje občutke nemoči skozi bolezen, skozi slabe misli in čustva, ki nimajo več upanja in zaupanja v ljubezen.«

Zakaj nam daje duša občutke nemoči skozi bolezen, slabe misli in čustva, ki nimajo več upanja in zaupanja v ljubezen?

»Ker iščemo sebe kot moč, ne kot ljubezen.«

42. PESMI SORODNE DUŠE

(Foto: G.)

(Foto: G.)

Moški s Hrvaške mi več let pošilja pesmi, ki jih prilagam, ker bi jih rada objavila na spletni strani. Pravi, da je poročen in dela v državni službi – kako pa sva povezana v duši, ali bi bil primeren partner zame? (G.)

»Sorodna duša, oče, ti hči (v enem preteklih življenj). Zveza z njim je primerna bolj kot z dušnim partnerjem, ker si duša življenja.«

(Njegove ljubezenske pesmi za vas sva objavila na: http://srodnojdusi.simplesite.com/)

43. NENAVADNO 'BRUNDANJE' OBLAKOV

Zakaj so danes pozno popoldne oblaki kakšno uro nepretrgoma ob majhnih strelah 'brundali' (19. 6. 2019)? (Marko)

»Dolgotrajno grmenje nas spominja, da smo del nečesa večjega, kot je človeško življenje. To je bilo sproščanje človeške karme, ko nakopičena materija in sila izgubi stik z Očetom, ki ljubi. Grmenje so slišali samo tisti, ki iščejo ljubezen, ne tisti, ki samo živijo.«

Ali to pomeni, da se nič ni spremenilo?

»Ne. Veliko zraka, svetlobe, materije gre v nič, preden se spremembe zgodijo.« 

(Foto: Pinterest)

(Foto: Pinterest)

44. VSILJIVKA

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "MED NJIMA JE SKUPEN SPOMIN NA PREJŠNJE ŽIVLJENJE, KI NI LJUBEZEN." (Foto: Pinterest)

Res je, da se zadnje čase v moje sedanje življenje vrača več ženskih oseb iz preteklosti, ki so tudi delno krojile moje odnose v zakonu. Oseba, za katero sprašujem, mi zadnja leta vzbuja sum, da je karmično povezana z mojim možem, na osnovi njegovega obnašanja in dejanj. Pomislila sem celo, da bi lahko bila njegova dušna polovica (smešno?). Vzpostavila sem rahlo distanco do nje. Sedaj pa se mi ona nepričakovano pojavi na vratih in reče: 'Bodimo v takih odnosih, kakor smo nekoč bili.' Ker si tega ne želim, vaju prosim za nasvet, kaj naj storim, da bi bilo prav za vse. (Tr.)

»Ta oseba je s tvojim možem karmično povezana – bila je njegova sestra (prejšnja življenja), ki jo je preživljal, ker ni imela moža. Med njima je skupni spomin na prejšnje življenje, ki ni ljubezen. Ostala je le potreba po tem, da ji pomaga, ki je tudi sam ne razume. Povej ji, da ona je v redu oseba, ne bo pa imela kaj dosti od vaju, ker vidva imata svoje življenje. Ta oseba ima samo željo po priznanju, ne po druženju. Ona ne bo več vsiljiva, ko bo dobila pohvalo za nekaj, kar ti misliš, da si ne zasluži. Rečeš ji: 'Hvala za tvoj trud, res je bilo prav, kar si naredila,' in karma se bo umaknila. Le tvoja ljubeča pozornost jo bo pomirila.«

45. ŽELIM SI ZNANSTVENO POTRDITEV DUŠE

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "Z RAZISKAVO DELCEV TELES PREJŠNJIH INKARNACIJ, KI SO ISTA ČLOVEŠKA DUŠA, BO SVET SPOZNAL RESNICO O DUŠI." (Foto: Pinterest)

Odgovorili ste mi, da sva s pravnukinjo sorodni duši. Ona me je spoštovala, ko sem bila njen oče in ona moj sin. In za tistega znanca, ki se je pojavil in odšel iz naše družine, ste sporočili, da je z menoj karmično povezan. V času Napoleonovih vojn je moji družini pomagal preživeti najtežje čase in omogočil pobeg v deželo, kjer ni bilo vojne. Za to ni zahteval nobenega plačila, le moje spoštovanje. Tudi v tem življenju je iskal samo potrditev, da je vreden mojega spoštovanja.

Res se odgovora popolnoma ujemata z dejanskimi potezami pravnukinje in znanca (in ostali odgovori tudi). A kljub temu se tu in tam pojavi dvom v možnost pridobitve informacij oziroma SKRIVNOSTNIH SPOROČIL iz preteklih življenj. Želim si, da bi znanost to odkrila, in posledično bi se odpravil vsak dvom, da ne živimo enkrat, ker smo duše, ki živijo večkrat. (Tr.)   

Več o znanstveni potrditvi obstoja človeške duše in preteklih življenj: https://www.heragea.com/441088849; 25. DUŠE ŽIVLJENJA IN DUŠE LJUBEZNI/ZNANOST DOKAZOVANJA REINKARNACIJE.

46. ZELO MI JE ŽAL, DA SEM ZAPUSTILA DUŠNEGA PARTNERJA

Ali je vzrok nesrečne dušne ljubezni v preteklem življenju, ker tako zelo pogrešam A.-ja, odkar sem ga zapustila? Kasneje sem od vaju izvedela, da sva dušni par. On zdaj noče več biti z menoj, in je raje v zvezi s punco 'po sili življenja' (se še nista srečala v prejšnjih življenjih, sta rekla). Nimam volje do ljubezni s K.-jem (sorodno dušo, sta rekla) ne do pisanja magisterija. (T.)

»Milano, 19. stoletje. Imela si svoj center mode, bila si znana podjetnica, ki je zavrnila ljubezen svojega življenja zaradi kariere. On je bil tvoj občutek sreče, in ti nisi razumela, da je to ljubezen. 

Imela si ga rada, imela pa si tudi dosti dela in potovanja, zato si pozabila, da te čaka. Tvoj uspeh je tvoja kolekcija modnih dodatkov, rute, šali, klobuki, torbice, ker si bila prepričana, da to naredi človeka, ne obleka. 

Tvoje poti so te vodile do prestižnih svetovnih oblikovalcev, ki si jim pomagala s svojimi dodatki. Tvoje veselje s tem delom je bilo neizmerno, zato si dobila vse ljubezni iz ljubezni do dela.  

V tistem življenju si bila preveč aktivna, zato imaš v tem življenju občutke, da nisi produktivna. 

On te je dolgo čakal, potem pa si je našel žensko, ki je sicer ni ljubil, vedno pa je bila doma za njega. Srce je ostalo za vedno zaprto, tudi v tem življenju se še ni prebudilo. On je zdaj zelo srečen, ko tebi razlaga, kako potuje. On te ima za neizprosno in razvajeno, pa še sam ne ve, zakaj. 

On mora postati ponižen do sebe in svojih občutkov. Ti pa do dela, v tem življenju si se postavila nad delo, delo celo preziraš zaradi izhodiščnega življenja, ker preveč dela ni pomoč življenju, kakor tudi ljubezni ne. V tem življenju moraš vse početi zaradi ljubezni. Magistriraj za njega, ne za sebe.  

Tudi on bo začel iskati ljubezen, ko bo delo postalo njegova mora, ker mu ne bo prineslo pomiritve s samim seboj. 

V tistem življenju sta se od življenja poslovila s težkim srcem, jokala sta kot majhna otroka, ki sta čutila, da sta veliko zamudila. Naj se ta bolečina spremeni v ljubezen v tem življenju.« 

Hvala za odgovor, a ob branju me je kar malo zabolelo. Mi je pa sedaj vse veliko bolj jasno, vsi občutki, sploh pa, zakaj me ne spusti v svoje srce. Naslednji teden se dobiva, in me zanima, če je to prava priložnost, da mu omenim, da je edini zame. 

»On ima trenutno več dela s seboj kot ljubeznijo. Povej mu, da si naredila napako, ker si ga zapustila in da si tega nikoli ne boš odpustila. Potem ga vprašaj: 'Ali ta ljubezen več nikoli ne bo prišla nazaj, ker ti nimaš zaupanja v mene?' Ta trenutek še ne išči ljubezen pri njem, bolj prijateljstvo, da bo lahko dojel, da si resna.« 

Najlepša hvala, poročam o včerajšnjem A.-jevem obisku. Spet mi ni uspelo povedati, kar bi morala. Skoraj ves čas je bil z nama moj oče in sta se onadva pogovarjala, ker se super razumeta. Ko pa sva le ostala sama, se mu je že mudilo in je praktično pobegnil. Čeprav pred mano z nasmehi skriva svojo bolečino in čustva, mu lahko vse preberem iz oči. V njegovih očeh bi se lahko kar utopila.

Spet mu nisem povedala, kaj čutim, in ne vem, kako naprej. Čedalje težje mi ga je videti in poslušati, kako si je zdaj super uredil življenje. Njegovo iskanje življenja brez prave ljubezni me občasno spravlja v obup. Ta njegov zid med nama je že skoraj materialen. Vedno ko se vidiva, sem srečna, ko se razideva, postanem nenormalno žalostna.

Ne morem mu izraziti, kar bi si želela ali kar bi morala, enostavno se mi zatakne v grlu. Ali mu lahko to napišem, ali pa je bolje, da mu vse povem v živo? Občutek imam, kot da me sploh ne sliši. Mi je pa zanimivo, ko mi pove, da vedno ko gresta s punco na potovanje, naletita na težave.  

»On ima delo za mašilo svoje stiske. Lahko mu pomagaš in poveš, da delo ni smisel življenja, ampak prava ljubezen. Da moramo biti srečnejši s partnerjem, ne srečnejši z delom (služba, iskanje dogodkov in potovanj). Tako bo začel umikati svoj zid, ne svoj pogled.

Močan strah pred izgubo ljubezni te ovira pri delu. Veliko se morata še pogovoriti, ampak najvažnejše odlagata. Oba se bojita ljubezni – ti, da ne boš več ljubljena, on, da ne bo znova zapuščen. Dekle ga pomirja s svojo prisotnostjo, v smislu 'samo da nisem sam', kar ne pomeni, da ni tudi osamljen. Ona vidi v njem prijatelja, on vidi v njej dobro prijateljico, ki mu sledi in ne dela težav. Z njo je kot telo, ne kot duša. On bo padel v temo duše kot človek in kot duša, postal bo odvisen od tebe. Vsaj eno leto ga ljubi in išči.  

On se lahko spremeni, če bo začutil ljubezen, bližino s teboj v slabem in dobrem. Povej mu, da se ne počutiš dobro, ker je še vedno on tvoj edini, da bi lahko imela drugega fanta (sorodno dušo), vendar ga ne želiš, ker z dušnim partnerjem čutiš močnejšo povezavo. In da spoštuješ njegovo sedanjo zvezo, da pa od različnih oseb dobimo različno ljubezen. In da ga ne želiš izgubiti kot prijatelja, zato ga prosiš, da začne razmišljati o sebi kot nekom, ki išče ljubezen, ne samo življenje. 

Povedati, to pomeni vedno iti naprej, ne nazaj. Ljubezen pride v materijo z materijo – v tvojem primeru tako, da poveš. Če te bo zavrnil, boš dobila moč za življenje, in on bo prišel bolj v ljubezen. Zdaj se on ukvarja samo z življenjem, ti pa samo z ljubeznijo. 

Ne boš ga izgubila, on bo vedel, da si še vedno tu za njega. Tudi če se dalj časa ne bosta videla, bo vedel, da čakaš na njega. Zdaj tega ne ve. To povej počasi in z veliko premišljevanja, potem bo izpadlo čuteče, ne oblastno.« 

Danes mi je končno uspelo A.-ju razkriti svoja čustva in ljubezen, a sem precej obupana. Zavrnitev sem pričakovala, ker sem pred leti jaz njega zapustila, vendar je zelo bolelo, ko mi je rekel, da bom morala preboleti ta čustva in ljubezen do njega. Kot da bi se odločil, da je med nama vsega konec. Ali to res pomeni konec?

Sicer je pa dejal, da že ve, da tako čutim do njega. Prav tako mi ni odrekel prijateljstva. 

»On je zavrnil sebe kot tvojega partnerja, ker ne ve, da si ti zdaj drugačna. Ti nisi več T., ki išče ljubezen, ti si T., ki je našla ljubezen.«

In kaj je resnično v njegovem srcu?

»Sreča, da je ljubljen, in hkrati strah, da vama partnerstvo tako ne bi šlo. Zanj ljubezen in partnerstvo nista nujno povezana, ker misli, da je partnerstvo nekaj, kar se živi, in ljubezen nekaj, kar se išče. 

On še ne ve, da se največjo ljubezen lahko najde samo z dušnim partnerjem, ne katerimkoli partnerjem. Dušnega partnerja lahko ljubi telo, osebnost in duša. Največkrat so ljudje zadovoljni že, ko ljubi telo, če ljubi še osebnost, so presrečni, če ljubi tudi duša, smo izgubljeni kot ljudje – ker partnerja ne vidimo več kot partnerja, vidimo ga kot ljubezen, ki živi, ne kot partnerja, s katerim živimo.

Čeprav nas ta ljubezen obseda, smo kot osebnost in telo prestrašeni, ker ne vemo, kaj se dogaja. Dušna partnerja ne vesta, da se naj ne ukvarjata s svojo osebnostjo in telesom, ampak le z ljubeznijo, ki jo čutita. Ker duša je gospodar osebnosti in telesu – če ji dovolimo.

A. ve, da ta ljubezen je, ampak ne ve, kaj naj s to ljubeznijo počne v partnerstvu. Res je, dušna partnerja ne živita skupaj, dušna partnerja se ljubita skupaj. Zato trpita, ker ne vesta več, kje je življenje in kje je ljubezen.

Če skupaj iščeta ljubezen, se življenje odvija samo. Če iščeta življenje, ljubezen začne ubijati življenje, saj ne dovoli, da je življenje nad ljubeznijo. To pomeni, da ne dovoli, da je ljubezen do življenja nad ljubeznijo do ljubezni

Zelo preprosto, vendar za človeka, ki je do sedaj samo živel, nerazumljivo. Zato so nam mantre in molitve v pomoč, da najdemo sebe kot dušo, ki ljubi dušo, ne le človeka, ki ljubi življenje. Prošnja zate:

PROŠNJA OB ZAVRNITVI DUŠNEGA PARTNERJA 

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da sprejmem njegovo zavrnitev,

ki ni zavrnitev ljubezni,

je zavrnitev partnerstva, ki ga boli,

boli, ker ne razume, kako ga naj živi.

Hvala za prošnjo. 

Prošnjo prebereš, ko trpiš zaradi zavrnitve. 

(V karmičnem partnerstvu in po sili življenja ni enako – tam je glavna ljubezen do življenja, ki nam ne dovoli, da prevlada moč v življenju.)   

Ob priložnosti mu poveš, da sta dušna partnerja in da ga ne boš nikoli ogrožala, če bo z drugo partnerko, lahko mu samo postavljaš življenje, zato ker ga ljubiš. Ko ga ne boš več ljubila in boš samo še živela, bo tudi on začel iskati ljubezen bolj kot življenje.  

Če išče ljubezen samo en, trpita oba, če iščeta ljubezen oba, sta srečna oba. On je zdaj potrjen v življenju in v ljubezni kot osebnost, kar mu daje moč, ki je omejena, ker prihaja kot iskanje moči, ne kot iskanje ljubezni. Moč iz iskanja moči je izgorevanje samega sebe, moč iz iskanja ljubezni je obnavljanje samega sebe.« 

Hvala za odgovor. Ali sploh obstaja upanje za najino partnerstvo v prihodnosti? Ne zmorem ga več iskati in mu govoriti. Počutim se zlomljeno, saj je to že njegova šesta zavrnitev v treh letih. Tudi ko sem mu vse to govorila, nisem mogla, da ne bi zajokala. 

Kaj pomeni, da ljubezen začne ubijati življenje? In pa ne razumem čisto, ali ga bom morala nehati ljubiti zato, da bo on začel iskati ljubezen. Se opravičujem, ker toliko sprašujem, ampak se počutim čisto izgubljeno. 

»Obstaja možnost, da bosta skupaj. Zdaj se ukvarjaj s sabo, poišči zanimive ljudi in projekte, v katerih se boš potrdila. Zdaj je tako, da on ne vidi vajinega partnerstva. 

Kmalu je lahko drugače. Če boš ti bolj v življenju, bo lahko on bolj v ljubezni. Zdaj je tako, da on samo živi, ti pa samo ljubiš. Ljubezen, ki jo čutiš, naj bo tudi za tebe, ne samo za njega, ker sta ista duša – zakaj bi njega ljubila bolj kot sebe?

Pomoč bo prišla tudi zate, ko boš najmanj pričakovala – velike spremembe, ki jih zdaj sploh ne pričakuješ. 

Če boš iskala ljubezen tudi v življenju, ne pomeni, da njega ne boš več ljubila. Oče, ki ljubi, je ponosen na tebe in na tvojo ljubezen do duše, in nikoli noben trud ni zaman.« 

Ali bo najino dušno partnerstvo tudi v prihodnjem življenju tako nesrečno?

»Oba sta preveč specializirana v eno smer. Zdaj sta v 106. inkarnaciji (od 108-ih).

Naslednja inkarnacija: 'Na Japonskem bosta spremenila zgodovino te dežele, ker bosta spremenila njihov pogled na ljubezen. Veliko bosta potovala in se srečevala s pomembnimi ljudmi s celega sveta. Samo vidva bosta znala pokazati ljudem, kako se lahko povežeta delo in ljubezen.'«

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "ON ŠE NE VE, DA SE NAJVEČJO LJUBEZEN LAHKO NAJDE SAMO Z DUŠNIM PARTNERJEM, NE KATERIMKOLI PARTNERJEM." (Foto: Pinterest)

47. ZAKAJ SO V SLUŽBI PROTI MENI?

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "POIŠČI LJUBEZEN V LJUDEH, KI MISLIŠ, DA TE NE MARAJO. ONI ŽELIJO OB SEBI LJUBEČE BITJE, NE BITJE, KI NEPRESTANO IŠČE MOČ." (Foto: Pinterest)

Zadnjih 5 let imam same težave. Potem ko sem prebolela raka, sem se nedavno zaposlila v manjšem podjetju na področju alternative. Ko nam je direktor poklonil »duhovni reading«, je svetovalka omenila, da sem najrazvitejša med njimi (čeprav vsi mislijo, da sem najmanj). Od takrat so v službi vsi proti meni (mobing), zakaj? (C.)

»Ne iščeš resnice, iščeš potrditev sebe. Imaš ljubezen do materije, ne ljubezni do odnosa. Tvoji sodelavci te kaznujejo, ker ne vidiš njih, jih opredmetiš. Poskušaj govoriti z njimi kot z ljudmi, ki iščejo ljubezen, ne ljudmi, ki iščejo denar. 

Tvoja ljubezen do materije te kaznuje. Drugi vidijo, da jih ne vidiš, vidiš le to, kar bo tebe potrdilo kot pomembno in zanimivo osebo. Prenehaj iskati sebe kot moč, in težave se bodo umaknile. Izreci dušni nagovor:

Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen,

jaz nisem moč, ki išče moč. 

Tvoja želja po moči te lahko izčrpa do smrti. Zdaj je čas, da prenehaš, ker si sama ujetnica svoje moči. Tvoj ponos je prevelik za tvojo dušo. Ne išči moči, ponižaj se kot življenje in dvigni kot ljubezen Bodi ponosna na sebe kot na ljubezen, ne kot samo na življenje.

Svetovalka je videla sebe v tebi, ne ljubezni v tebi. Poišči ljubezen v ljudeh, ki misliš, da te ne marajo. Oni želijo ob sebi ljubeče bitje, ne bitje, ki neprestano išče moč. 

Če boš slišala te besede, boš ozdravljena, če jih ne boš slišala, boš še dalje imela težave.«

48. ZAKAJ SEM HUDO ZBOLELA? (1)

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "ZBOLELA SI, KER MISLIŠ, DA LAHKO POMAGAŠ DRUGIM, ŠE PREDEN SI POMAGALA SEBI. PREJ MORAŠ LJUBITI SEBE, POTEM POMAGATI." (Foto: Pinterest)

Zakaj sem hudo zbolela (rak se po posegu širi dalje), čeprav sem sama zdravila druge? (Kl.) 

»Ker misliš, da lahko pomagaš drugim, še preden si pomagala sebi. Prej moraš ljubiti sebe, potem pomagati.«

Zakaj je moj dušni partner lahko zdravilec, jaz pa ne?

»Dušni partner ima karmo, da mora pomagati. Prosi, da boš ljubila sebe kot ljubeče bitje, ne kot živeče bitje.«

Ali se bo kaj izboljšalo po posvetitvi v Obred celote?

»Združevanje vajine duše bo uspešnejše s posvetitvijo v Obred celote, ko človek zavestno sprejme pomoč zavesti ljubezni. Tako se lahko poveže z dušo in očisti karmo ljubezni, ki ga ovira pri zbliževanju z dušnim parom. Obred odpre srčno čakro in zavre tiste dogodke, ki zavirajo ljubezen.

S posvetitvijo se odpreš ljubezni svoje duše. Tako preobraziš strah pred življenjem in strah pred ljubeznijo, v ljubezen do življenja in v ljubezen do ljubezni. Planetarne mantre so zvok planetov, ki prikličejo zavest ljubezni. Mantre delamo sami zato, da se duša umiri v sveti vibraciji. 

S posvetitvijo si odprla svoje čakre za ljubezen do sebe in ljubezni same. Ljubi ljubezen v vsakem organu svojega telesa, tudi v tistih, ki jih morda več nimaš. Ponavljaš dušni nagovor:  

DUŠNI NAGOVOR ZA OZDRAVITEV

Ljubim ljubezen v vsakem organu svojega telesa, 

tudi tistem, ki ni v mojem telesu,

je v čakri.« 

Kaj pomeni »ljubiti ljubezen v vsakem organu svojega telesa«?

»Pomeni ljubiti namen njegovega obstoja, ki je pred njegovim delovanjem. Zdravi smo, kadar živimo svoj namen, ki je ljubiti ljubezen v vsem in v vsakem, najbolj pa v dušnem partnerju.«

Kako v dušnem partnerju, če ne živimo z njim? Zakaj mi moj zdravilec ne pokaže več ljubezni, potem ko sem mu povedala, da sva dušni par (kot se je razkrilo in kar sem že ves čas slutila)?

»Tako, da ga poslušamo, če trpi, pa četudi smo mi bili od njega ranjeni. Da ga nikoli ne kaznujemo, če je bil premalo ljubeč, ker iz kazni ne bo postal bolj ljubeč. Poiščemo sebe kot ljubezen, ki čaka, ker dušni partner napačno vidi ljubezen tam, kjer je njegovo iskanje moči kot preživetja, ki je pomembnejše od ljubezni, ki ga je že tolikokrat razočarala. Pustimo dušni ljubezni, da postane dušna, in ne bomo več razočarani.«

Kako naj živimo dušno ljubezen?

»Tako da smo sami še vedno ljubezen, ko dušni partner ni.«

Kako naj premagamo razočaranje nad njim?

»Tako da se povežemo z dušo, ki čaka – pomagamo si s prošnjo: 

PROŠNJA ZA POVEZAVO Z DUŠO

 Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da naju poveže z najino dušo,

ki je večja ljubezen od najine.

Hvala za prošnjo.«

49. ALI SO PRAVLJICE DOVOLJ DOBRE?

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "TISTI, KI ŠE NISO PRIPRAVLJENI, JIH ZAVEST PRAVLJIC NE BO PRITEGNILA, VSEENO PA BODO PRAVLJICE SPREMENILE MASO PRISOTNOSTI NOVE ZAVESTI, KI NI VEČ ZAVEST ŽIVLJENJA. NOVA ZAVEST PRIHAJA KOT MASA V PISANI IN GOVORJENI BESEDI." (Foto: Pinterest)

Prosim za molite, da bi lahko napisala pravljice o svetosti življenja in ljubezni. Toliko ljubezni je v njih, a zakaj dvomim, da so dovolj dobre? (D.)

»Ker misliš na bralce, ki bolj iščejo moč kot ljubezen. Vse, kar boš napisala in ne bo prebrano, bo vseeno kot zlato med črnim premogom.

Tisti, ki še niso pripravljeni, jih zavest pravljic ne bo pritegnila, vseeno pa bodo pravljice spremenile maso prisotnosti nove zavesti, ki ni več zavest življenja. Nova zavest prihaja kot masa v pisani in govorjeni besedi. Tudi nova zavest mora priti v sili, drugače je stara zavest ne zazna. Tako prihaja ljubezen, ki je še ljudje niso spoznali, ker so moč življenja postavili nad ljubezen.

Ljubi sebe, ko pišeš o ljubezni, in ne razmišljaj o tistih, ki bi naj to brali. To ni tvoje delo, tvoje delo je, da pišeš. Kdo bo bral, je delo vodnikov ljudi, ki vedo, kdaj bo katero knjigo kdo prebral. Informacije so povsod, na spletu, TV, v knjigah. Prosim, piši in objavljaj, ker daješ zlato ljudem, ki še iščejo premog.

Dušni nagovor:

Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen,

jaz nisem moč, ki išče moč.«  

50. NAJTI LJUBEZEN

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "POIŠČI SEBE KOT LJUBEZEN, NE KOT ŽIVLJENJE, KER SAMO TA LJUBEZEN BO NAŠLA TO, KAR IŠČEŠ." (Foto: Pinterest)

Dušna partnerka M. me (še vedno) vztrajno zavrača... Kje in kako naj najdem ljubezen? (J.)

»Najprej v sebi, ker samo ljubezen v nas lahko vidi ljubezen v drugem. Naš partner ni potrditev nas kot življenja, je potrditev ljubezni v nas.

Če ljubimo sebe kot ljubezen, ne kot življenje, vidimo potencialnega partnerja tam, kjer ga kot življenje ne vidimo – privlačna partnerjeva zunanjost je njegova moč v življenju, ne ljubezen, ki je v srcu.

Poišči sebe kot ljubezen, ker samo ta ljubezen bo našla to, kar iščeš.

Dušni nagovor:

Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen,

jaz nisem moč, ki išče moč. 

Ko boš pomirjen s sabo kot ljubečim bitjem, ne živečim bitjem, bo ljubezen prišla – ko boš našel mir v sebi, ko ne bo več nemira prestrašenega človeka. Tako nemiren se postavljaš nad ljubezen, v prošnji jo zahtevaš – samo v miru žalostnega srca prošnja najde svoje mesto.

Prosi vajino dušo, ki te ljubi, da umiri tvojo osebnost, ki išče napačno, in na koncu reci:

Hvala za to prošnjo.«

51. V ZAVESTI DUŠE

(Foto: Pinterest)

(Foto: Pinterest)

Ali ubijanje komarjev ustavlja razvoj v dušo? (Marko)

»Ne, če ščitiš sebe kot človeško bitje, da, če ubijaš zaradi napada, ne zaščite. Tvoja je ljubezen – je v zavesti moči, ne zavesti duše. Zavest duše je pomoč ljubezni in sebi.«