DUŠNI NAGOVORI 3

57. ZA LJUBEZEN V SEBI V NESREČNEM PARTNERSTVU

58. OB PARTNERJEVEM IZBRUHU

59. ZA KONEC RANJENOSTI OD PARTNERJA

60. KO NAS DUŠNI PARTNER ZAVRNE

61. ZA LJUBEZEN DO SVETA

62. ZA KANALIZIRANJE

63. ZA KONEC VRINJENIH MISLI

64. ZA PRAVI ODNOS DO DELA

65. ZA SAMOZAVEST V LJUBEZNI

66. ZA KONEC DEPRESIJE

67. ZA KONEC ISKANJA SEBE V DUŠNEM PARTNERJU 

68. ZA PRIKLIC LJUBEZNI V DUŠI

57. ZA LJUBEZEN V SEBI V NESREČNEM PARTNERSTVU

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "ONA NJEGA PRIPRAVLJA NA LJUBEZEN DO SEBE. NIKOLI VEČ NE BO ŽALOSTEN, ČE BO VEDEL, DA ON NI TO, KAR ONA MISLI IN GOVORI O NJEM." (foto: https://ccal.tumblr.com/)

»Ona njega pripravlja na ljubezen do sebe. Nikoli več ne bo žalosten, če bo vedel, da on ni to, kar ona misli in govori o njem.

Naj v sebi ponavlja nagovor, ko ga ona obtožuje:

DUŠNI NAGOVOR ZA LJUBEZEN V SEBI

V NESREČNEM PARTNERSTVU

Jaz nisem to, kar moja žena misli o meni.

jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen.«

(več na: https://www.heragea.com/445937596125. ALI JE KRIVA MOJA VZGOJA?)

58. OB PARTNERJEVEM IZBRUHU

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "ČE SPREJMEMO SEBE KOT POPOLNO BITJE IN PARTNERKO KOT NEPOPOLNO BITJE, IMAMO TEŽAVE, KER MISLIMO, DA NAS PARTNERKA RANI BOLJ, KOT MI NJO." (Foto: Pinterest)

»Ko je impulzivna, je v vlogi ranjenega otroka, ki mu ni mar za pravilnost ali nepravilnost njegovih postopkov, ampak samo za to, ali je upoštevan kot trpeče bitje, ki pa se še ne zna spreminjati. V takšnem trenutku se ne zna spreminjati po tvojih pričakovanjih, želi le, da jo sprejmeš takšno, kot je. Njena zavest se umakne sili, ki ni pripravljena na spremembe, samo na potrditev.

V izbruhu čustev si povej dušni nagovor: 

DUŠNI NAGOVOR OB PARTNERJEVEM IZBRUHU

Ne želim je raniti,

le sprejeti takšno, kot je,

samo tako bo lahko videla samo sebe,

in se spremenila.«

(več na: ODGOVORI OČETA 6; 126. JE IMPULZIVNA)

59. ZA KONEC RANJENOSTI OD PARTNERJA

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "OBA BOSTA DRUG Z DRUGIM POSTAJALA BOLJŠA, KOT ČE BI ŽIVELA SAMA. KADAR BOŠ RANJEN, POIŠČI SEBE KOT LJUBEZEN..." (Foto: Pinterest)

»Ne zapuščaj partnerstva prehitro, ker lahko sledi obdobje daljše samskosti. Oba bosta drug z drugim postajala boljša, kot če bi živela sama. Kadar boš ranjen, poišči sebe kot ljubezen z dušnim nagovorom:

DUŠNI NAGOVOR ZA KONEC RANJENOSTI

OD PARTNERJA

Jaz nisem to,

kar moja partnerka misli o meni,

jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen. 

Partnerja bomo zapustili zato, ker ljubi sebe bolj kot nas, ali ljubi drugega, ali ne vidimo več ljubezni v njem. Gre za odsotnost ljubezni, ne za naše ali njegovo napačno obnašanje.«

(več na https://www.heragea.com/445937596126. JE IMPULZIVNA)

60. KO NAS DUŠNI PARTNER ZAVRNE

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "Z NJO IŠČE SKUPNO ŽIVLJENJE, IN VIDI LJUBEZEN KOT DODATEK K TEMU ŽIVLJENJU. S TABO BI ISKAL LJUBEZEN, IN BI VIDEL ŽIVLJENJE KOT DODATEK LJUBEZNI. Z NJO MU BO POMEMBEN USPEH V ŽIVLJENJU, LJUBEZEN PA NAJ POTRPI, S TABO BI MU BILA POMEMBNA LJUBEZEN, ŽIVLJENJE NAJ POTRPI." (Foto: Pinterest)

»Ne, dušnega partnerja ne moreš izgubiti, ker se dušni zakoni ne menijo za človeške. Poročen ali neporočen, on še išče sebe, da bo lahko našel tebe. Ne more še prepoznati tebe, ker še samega sebe ni sprejel kot ljubečega bitja, le živečega. Z njo išče skupno življenje, in vidi ljubezen kot dodatek k temu življenju. S tabo bi iskal ljubezen, in bi videl življenje kot dodatek ljubezni. Z njo mu bo pomemben uspeh v življenju, ljubezen pa naj potrpi, s tabo bi mu bila pomembna ljubezen, življenje naj potrpi.

Dušni nagovor zate:

DUŠNI NAGOVOR, KO NAS DUŠNI PARTNER ZAVRNE 

Ljubim sebe vedno v vsaki situaciji,

tudi ko dušni partner še išče sebe kot ljubezen.

Ponavljaj vedno, ko se boš počutila izgubljeno zaradi njega.

Pomembno je, da ostaneta prijatelja, ker samo tako bo obema lažje, in samo tako se bosta drug ob drugem spreminjala v ljubeče bitje.«

(več na: https://www.heragea.com/445937596127. DUŠNI PARTNER SE JE POROČIL Z DRUGO)

61. ZA LJUBEZEN DO SVETA

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "ZANJ SO SVET IN LJUDJE NELJUBEČI, ZATO NI RAZVIL LJUBEZNI DO SVETA." (Foto: Pinterest)

»S sinom B.-jem sta karmično povezana. On je bil tvoj sodnik, ko si v človeški želji za prestižem jemala odvečno hrano ponižnim ljudem, ki bi jo morala predati oblastem (prejšnja življenja). To hrano si prodajala zase. On je bil ljubeč sodnik, ki te ni preveč obtoževal, ampak je v tebi bolj iskal pravo ljubezen, ne človeško slabost.

Išči njegovo dušo, ne njegovo delo. On je duša ljubezni, ki išče svojo drugo polovico. Zanj so svet in ljudje neljubeči, zato ni razvil ljubezni do sveta. Naj ponavlja dušni nagovor:

DUŠNI NAGOVOR ZA LJUBEZEN DO SVETA

Ljubiti sebe in ljudi

je most do sreče.«

Zakaj ima sin psihozo (diagnosticirano)?

»Psihoza je kazen, ko ni ljubezni v meni in ni ljubezni izven mene. Kazen zato, ker nočem duše, osebnost hoče svoj prav, osebnost, ki ljubi sebe kot popolnost v svetu, polnem napak. Osebnost tako lahko ostaja v karmi, ne v ljubezni, ker karma se ponavlja kot delo.«

(več na https://www.heragea.com/446127019133. DUŠA SKRBI ZA OTROKOV RAZVOJ)

62. ZA KANALIZIRANJE

(Foto: Keman Klasinc)

(Foto: Keman Klasinc)

»Nihalo se nastavi na središče vseh črt na rozeti, ki vodijo do črk. Nato počakaj, da dosežeš ponižnost v srcu. Lahko izrečeš dušni nagovor: 

DUŠNI NAGOVOR ZA KANALIZIRANJE

Jaz nisem več od drugih ljudi,

in drugi ljudje niso več od mene,

jaz sem ljubezen, ki išče pot v materijo.

Na začetku postavljaj vprašanja z odgovorom 'DA' in 'NE', da dobiš občutek povezanosti z Očetom, ki ljubi. Ali z Materjo, ki ljubi, ker sta v Deo kanalu življenja oba. Odgovor DA ali NE naj se izpiše na rozeti.«

(več na: ODGOVORI OČETA 5; 113. KANALIZIRANJE)

63. ZA KONEC VRINJENIH MISLI

(Foto: Pinterest)

(Foto: Pinterest)

»Te vrinjene misli te silijo v preobrazbo, v tem trpljenju mora umreti tvoja osebnost, ne ti. V moči ni vrinjenih misli, one prihajajo takrat, ko sebe spoznavamo v nemoči (ljubezni), ne v moči. Pomaga dušni nagovor:

DUŠNI NAGOVOR ZA KONEC VRINJENIH MISLI

Ljubim sebe v vsaki situaciji,

tudi ko imam vrinjene misli.«

(več na: ODGOVORI OČETA 7; 143. VRINJENE MISLI)

64. ZA PRAVI ODNOS DO DELA

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "TI NISI VEČ ZA SLUŽENJE DRUGIM (DELATI ZA GOSPODARJA), KER SI PRIPRAVLJENA, DA DAJEŠ POMOČ DRUGIM, NAJBOLJE V DRŽAVNI SLUŽBI, KJER SI V SLUŽBI LJUDSTVU." (Foto: Pinterest)

V tebi je bila močna napetost zaradi nezadovoljstva. Kakšna služba je v redu za človeka? Ta, ki zadovolji vsaj dve postavki od treh:

  1. ti da potrditev sebe kot nekoga, ki to delo dobro opravlja,
  2. ti daje pravo plačilo,
  3. čutiš ljubezen do samega dela.

Izreci nagovor:

DUŠNI NAGOVOR ZA PRAVI ODNOS DO DELA

Delo ni pomembnejše od mene,

in nisem manj vredna,

če ne morem delati.«

Kaj naj storim v tem trenutku?

»Pojdi nazaj v podjetje in šef ti naj da odpoved, ker je zmanjšanje potreb po tej delovni sili. Oni  bodo pripravili takšno odpoved, da boš lahko na zavodu za zaposlovanje. Ne imej strahu pred šefom, ker sam že rešuje zadevo tako, da ne bosta kaznovana.

Ti nisi več za služenje drugim (delati za gospodarja), ker si pripravljena, da daješ pomoč drugim, najbolje v državni službi, kjer si v službi ljudstvu.«

(več na: ODGOVORI OČETA 7; 144. V ISKANJU PRAVEGA DELA)

65. ZA SAMOZAVEST V LJUBEZNI

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "ON BO ZNOVA PRIŠEL, KO BOŠ IMELA DOVOLJ SAMOZAVESTI, TO JE LJUBEZNI V SEBI." (Foto: Pinterest)

»On bo znova prišel, ko boš imela dovolj samozavesti, to je ljubezni v sebi. Zdaj si nemoč, ki išče ljubezen, ne moč, ki išče zmago. Poljubi svojo sliko in prosi vajino dušo, da vaju vodi v ljubezen. Bolje je, da se naučiš pomiriti sama in sama najdeš pot iz trpljenja v ljubezen. Antidepresivi bodo pomirili silo, ne srce. Tvoje srce je dovolj močno, da se pomiri v ljubezni, ne v sovraštvu. Dušni nagovor:

DUŠNI NAGOVOR ZA SAMOZAVEST V LJUBEZNI

Jaz sem ljubezen, ki bo potrjena,

čeprav me ti zdaj ne ljubiš.«

(več na: DUŠA IN LJUBEZEN 10; 150. SAMO V LJUBEZNI)

66. ZA KONEC DEPRESIJE

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "LJUBIM SEBE KOT DUŠO, KI LJUBI IN ŽIVI." (Foto: Pinterest)

»Z Ganeševo mantro:

Om Gáneš Námah Om,

lahko pokličeš svojo dušo v življenje, depresije več ne bo. Depresija je pomanjkanje ljubezni v sebi. Lahko ponavljaš dušni nagovor: 

DUŠNI NAGOVOR ZA KONEC DEPRESIJE

Ljubim sebe kot dušo,

ki ljubi in živi.

Pokliči dušnega partnerja, veliko se pogovarjajta, najbolje v živo. Depresija pomeni, da si nekje izgubila povezavo s svojo dušo, ki ti daje to ljubezen, ki jo potrebuješ za preživetje. On je drugi del tvoje duše, v slabih trenutkih se poveži z njim. Depresivno razpoloženje se imenuje tudi malodušje, kar ti že pove, kje je težava.«

(več na: ODGOVORI OČETA 7; 150. DEPRESIJA)

67. ZA KONEC ISKANJA SEBE V DUŠNEM PARTNERJU

Ali prav razumem, da moram imeti otroka s sedanjim partnerjem?

»Da in ne. Ne, ker iščeš ljubezen, lahko zapustiš sedanjega partnerja. Da, ne zapusti sedanjega partnerja, ker v dušnem partnerju M.-ju preveč iščeš samo sebe, ne njega, kar je napačno. Poljubi svojo sliko in izreci dušni nagovor:

 

DUŠNI NAGOVOR ZA KONEC ISKANJA SEBE

V DUŠNEM PARTNERJU

 

Jaz sem ljubezen,

ki ljubi ljubezen v moškem, ne sebe,

sebe ljubim v sebi,

mene ljubim v njem.

 

Nič mi ni jasno…

»Mene pomeni 'kdo sem', in sebe, 'kaj semko se predstavim'Mene pomeni, 'kaj sem, ki sem že narejen', in sebe'kaj sem, ki je od tebe/drugega narejen'.

Ti zdaj občuduješ njegovo osebnost (silo), ki pa ni ista kot tvoja, ampak nasprotje tvoje osebnosti. Vidva sta ista v zavesti, ne ista v sili. To silo vajinih nasprotij bi zelo hitro spoznala, ko bi z njim zaživela pod isto streho!

Vsa narava si želi, da bi vidva zaživela skupaj, in zdaj se še pripravljata na to, da bosta uspešna pri tem. Ljubi ljubezen v sebi, da boš imela dovolj zavesti ljubezni, in boš ljubila tudi njegovo osebnost in telo, sicer ga boš zavrnila.

Vse to je močno povezano z mamo. Spomni se, koga je imela tvoja mama rada, ko se je prvič spomniš. Ali pa neka oseba iz tvojega otroštva, še pomembnejša za tebe.«

(več na: ODGOVORI OČETA, 5. ALI BOVA Z DUŠNIM PARTNERJEM SKUPAJ? (1))

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi:" V DUŠNEM PARTNERJU M.-JU PREVEČ IŠČEŠ SAMO SEBE, NE NJEGA, KAR JE NAPAČNO." (Foto: Pinterest)

68. ZA PRIKLIC LJUBEZNI V DUŠI

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "DUŠA ČAKA, DA SE OSEBNOST UMAKNE. UMAKNE SE VEDNO, KO ŠTEJEMO. ŠTEJEMO, KAJ SMO NAREDILI ZA IN KAJ PROTI LJUBEZNI." (Foto: Pinterest)

»Ko smo ranjeni, poljubimo sebe in občudujemo tiste situacije, ko smo popustili, ker ljubezen ni izven nas, je v nas. Dušna partnerja ne vidita sebe v partnerju, ko sta v istem pomanjkanju ljubezni. Oba sta v nevarnosti, da se razideta, ker se počutita ogoljufana in prevarana. Tako ostaneta zavrnjena v duši in v življenju. Spomin nesprejetosti v življenju s strani dušnega partnerja so bolezni – alergije in duševne motnje. Priklicati morata ljubezen v duši:

DUŠNI NAGOVOR ZA PRIKLIC LJUBEZNI V DUŠI

Vse je v meni,

vse je v tebi,

še več je v najini duši.

Tam več ni razlik, sta nova duša, ki uživa v ekstazi nove ljubezni. Duša čaka, da se osebnost umakne. Umakne se vedno, ko štejemo. Štejemo, kaj smo naredili za in kaj proti ljubezni.«

(več na: DUŠA IN LJUBEZEN 10, 163. KAZNOVANJE)