ODGOVORI OČETA 7

134. OBLASTNA NATAKARICA

135. KDAJ K ZDRAVNIKU?

136. POMOČ PRI KORONAVIRUSU

137. BOLEZEN COVID-19 IN PRAVI KORONAVIRUS

138. NEZADOVOLJSTVO

139. LJUBEZEN DO OBLASTNEGA OTROKA

140. VÓDENI GIB

141. ODNOS Z OTROKOM JE NEPOPOLN

142. MANTRA ZA ZAŠČITO OTROKA PRED BOLEZNIMI

143. VRINJENE MISLI

144. V ISKANJU PRAVEGA DELA

145. SVET IN KORONAVIRUS

146. DELANJE IN ČIŠČENJE UROKOV

147. KAKO DO VODITELJA, KI VLADA IZ LJUBEZNI?

148. CEPLJENJE PROTI COVID-19

149. 3. SVETOVNA VOJNA

150. DEPRESIJA

151. CEPIVA PROTI COVID-19

152. ALI SE NAJ CEPIM PROTI COVIDU?

153. KORONAVIRUS – VZROK, PREPREČEVANJE IN SMRTNOST

134. OBLASTNA NATAKARICA

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "TI SI LJUBEZEN, KI IŠČE DRUGO LJUBEZEN, NISI MOČ. ONA JE MOČ, KI IŠČE MOČ, IN TAKO NE BO NAŠLA LJUBEZEN, NAŠLA BO KARMO." (Foto: Pinterest)

Natakarica, h kateri moj dušni partner vsak dan s prijatelji prihaja, vidi v meni tekmico oz. je strašno ljubosumna. Tudi če sedim na kavi s kakim kolegom, se vpleta vame. Vodi jo občutek, da mora biti v središču pozornosti, in je zelo nadležna. Kaj vse svetuje in govori za mene mojemu dušnemu partnerju, gotovo kaj, kar ga odvrača od mene!? Do nje sem mila, ne želim ji prigovarjati, imam pa občutek, da se bova besedno kresnili nekega dne. Moj dušni partner ji, vidim, vse verjame. Česa se moram še naučiti? Ali bo duša vskočila vmes ob pravem trenutku, v to verjamem, ker moč duše je neomajna...? (Si.)

»Ta natakarica je oblastna, in ne vidi pravilno stvari. Misli, da je samo eno dekle lahko všeč vsem fantom, ne razume, da so različna dekleta všeč različnim fantom. S tvojim dušnim partnerjem je sorodna duša, on je bil njen sin, ona oče (prejšnja življenja). Njuno sorodstvo duš ne kliče po partnerstvu, ona želi biti le občudovana od vseh, on si nje ne želi za partnerko.

Ti si ljubezen, ki išče drugo ljubezen, nisi moč. Ona je moč, ki išče moč, in tako ne bo našla ljubezen, našla bo karmo. Ob njej ponavljaj besede: 

Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen.«

ČEZ 5 MESECEV... Ali moram še jaz s to žensko kaj opraviti, imava kakšno karmo?

»Prav nič nista povezani, prvič sta se srečali v življenjih (odnos po sili življenja). Poljubi njeno sliko in izreci molitev:

MOLITEV ZA PREOBRAZBO ODNOSA

Jaz sem ljubezen, ti si moč,

ki ne išče moje ljubezni,

pridi, ko boš nemočna,

ker tvoja moč ne vidi moje ljubezni.

Hvala tej molitvi,

ki preobraža najin odnos

135. KDAJ K ZDRAVNIKU?

BOLEZEN – POMANJKANJE MOČI ALI POMANJKANJE LJUBEZNI? (Foto: Pinterest)

BOLEZEN – POMANJKANJE MOČI ALI POMANJKANJE LJUBEZNI? (Foto: Pinterest)

Sumim, da je nekaj resnega z mojim zdravjem. Približno mesec dni me boli 'tam spodaj' oz. okrog in pod trebuhom. Zadnje dni so bolečine vedno bolj, počutje vedno slabše, hitro sem utrujen, že dolgo slabše spim. Naj grem k zdravniku? Prosim za odgovor Očeta. (J.)

»V življenju in ljubezni preveč iščeš popolnost, ki je ni. Je samo iskanje ljubezni do sebe, sveta, duše. Dušni nagovor:

DUŠNI NAGOVOR ZA KONEC ISKANJA POPOLNOSTI

Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen,

jaz nisem popolnost, ki išče popolnost.

Ta nagovor ti bo pomagal pri osebnem stresu.

Če izrečeš MOLITEV VSEH MOLITEV, si popoln v ljubezni v človeškem svetu (glej: BIBLIJA LJUBEZNI 3, 28. MOLITEV VSEH MOLITEV).

Kako sprejeti bolečino? Poljubi svojo sliko in izreci:

DUŠNI NAGOVOR ZA SPREJEMANJE BOLEČINE

Sprejmem nepopolnost v življenju in ljubezni,

sprejmem sebe v trpljenju in veselju. 

Počivaj in obišči zdravnika, če ne bo bolje.«

Kdaj nam lahko pomaga zdravnik (in kdaj zavest)?  

»Če je bolezen le na nivoju zavesti, nam zdravnik ne more pomagati, le nova spoznanja ljubezni.

Če je bolezen že v telesu, nam pomaga zdravnik in nova spoznanja ljubezni.

Če je bolezen že v telesu, nam lahko pomagajo samo nova spoznanja le, če ne iščemo življenja kot moč, ampak kot ljubezen. Življenje kot moč: sprejmemo bolezen kot pomanjkanje moči in iščemo novo moč pri zdravnikih in zdravilcih. Življenje kot ljubezen: sprejmemo bolezen kot pomanjkanje ljubezni in iščemo nova spoznanja ljubezni skozi molitev.«

Kaj če skozi spoznanja ljubezni ne ozdravimo?

»Potem smo skozi ljubezen iskali moč. Če ob spoznanjih ljubezni ne pademo v milino nemoči, vemo, da smo na napačni poti moči.«

136. POMOČ PRI KORONAVIRUSU

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "JAZ SEM LJUBEZEN, KI IŠČE LJUBEZEN, JAZ NISEM MOČ, KI IŠČE MOČ." (Foto: Pinterest)

Zakaj ljudje umirajo zaradi koronavirusa? Ker se v našem domu ostarelih pojavljajo vedno nove okužbe s koronavirusom, se sprašujem, ali obstaja kakšna mantra, nagovor, prošnja za pomoč pri ustavljanju tega virusa med stanovalci in zaposlenimi. (V.)

»Ljudje umirajo zato, ker so neponižni do sebe kot živečega in ljubečega bitja. Dušni nagovor:

Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen,

jaz nisem moč, ki išče moč,

te ščiti pred virusi in bakterijami. Ko hodiš po domu, občasno v sebi izrekaj Ganeševo mantro:

Om Gáneš Námah Om

in prosi za pomoč ljubezen duše, ki išče v bolezni/nemoči človeka, ki ljubezni do sebe nima – le v primeru, da temu stanovalcu/sodelavcu lahko prebereš ali po svoje poveš naslednje besede:

ODA 12 OČETOV

(1. kitica)

Prosi sebe in prosi ljubezen v sebi,

da si poslušen zaradi sebe,

da si ponižen zaradi sebe,

da si pomoč sebi zaradi sebe,

da si poljub sebi zaradi sebe.

 

Hvala, da si.

Če bi ljudje v času bolezni dojeli, da morajo biti ponižni do samih sebe, bi se bolezen začela umikati.«

Kdaj si ponižen do sebe?

»Ko sprejmeš samega sebe tudi kot nemoč.«

137. BOLEZEN COVID-19 IN PRAVI KORONAVIRUS

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "PRAVI KORONAVIRUS JE PRI TISTIH, KI IMAJO DIHALNO STISKO, VIRUSNO PLJUČNICO, KI TRAJA DOLGO. OSTALI IMAJO SEZONSKI VIRUS." (Foto: https://www.aljazeera.com/news/2020/9/20/coronavirus-which-countries-have-confirmed-cases)

14. 11. 2020

»VIRUS – mnogi ljudje so gostitelji, v njih se virus ne more razmnoževati, ker nimajo sile, ki jo išče. Virus poišče ljudi, ki iščejo moč v drugih bolj kot ljubezen v sebi. Pomoč pri virusu je dušni nagovor:

DUŠNI NAGOVOR ZA POMOČ PRI VIRUSU

Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen v sebi,

jaz nisem moč, ki išče moč v drugih.

Virus ima program za tistega, ki ga dobi. Vsak ima svobodno izbiro, ali bo zaradi virusa umrl ali ne – samo da postane ponižen do sebe, poslušen do sebe, pomoč sebi do sebe, ne bo.«

Ali koronavirus, ki povzroča bolezen covid-19, razbrazda, zasluzi pljuča?

»To je virus, ki je v nosu in grlu. Pravi koronavirus gre direktno v pljuča, ni v grlu in nosu.«

Torej imamo dva različna koronavirusa?

»Da. Pravi koronavirus je pri tistih, ki imajo dihalno stisko, virusno pljučnico, ki traja dolgo. Ostali imajo sezonski virus.«

Ali to pomeni, da je virus v nosu in grlu, ki povzroča bolezen covid-19, sezonski virus?

»Da.«

Ali bo cepivo proti covidu-19 pomagalo ustaviti ta sezonski koronavirus?

»Ne, postanemo imuni na ta virus, in zbolimo za avtoimunsko boleznijo. Ker imunost ni stvar organizma, ampak zavesti, ki jo organizem ima. Ne zbolimo zaradi pomanjkanja vitaminov, ampak pomanjkanja ljubezni do sebe. Ljudje imajo preveč vitaminov, in preveč strupov. Bolje manj vitaminov, in manj strupov. Nobeno od cepiv ne bo proti pravemu koronavirusu. Čeprav bo pomagalo ljudem, ki ga tako ne potrebujejo.«

138. NEZADOVOLJSTVO

Oče, ki ljubi: JOKALA SI, KER SI SPOZNALA, DA NISI VEČ KOT ŽIVLJENJE. IN DA JE NEKAJ MOČNEJŠE OD TEBE, AMPAK TO NISO DRUGI LJUDJE, TO JE ŽIVLJENJE V CELOTI. (Foto: Pinterest)

Oče, ki ljubi: JOKALA SI, KER SI SPOZNALA, DA NISI VEČ KOT ŽIVLJENJE. IN DA JE NEKAJ MOČNEJŠE OD TEBE, AMPAK TO NISO DRUGI LJUDJE, TO JE ŽIVLJENJE V CELOTI. (Foto: Pinterest)

Ali naj pustim službo v zdravstvu zaradi maltretiranja z obveznim tedenskim testiranjem na covid 19, saj mi odvzem v nosu ('pod tretjim očesom') povzroča bolečino, sodelavka, ki opravlja test ('samo za denar'), pa se mi posmehuje in tega noče upoštevati ter mi odvzeti bris iz grla. Prav tako me moti prenizko plačilo za moje delo. Odprla sem tudi popoldanski s.p., da lahko pomagam ljudem do boljšega zdravja in življenja po sonaravni poti (skupaj s hčerko). (G.)

»V tej službi ne vidiš več ljubezni, ki pa bi jo lahko videla, če bi bila bolje povezana s sodelavci. To, kar tebe obremenjuje, so odnosi s sodelavci, ki so neponižni do tebe. Poišči ponižnost v sebi, vsak dan preberi prvo kitico ODE 12 OČETOV: 

ODA 12 OČETOV

 (1. kitica)

 

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da sem poslušna zaradi sebe,

da sem ponižna zaradi sebe,

da sem pomoč sebi zaradi sebe,

da sem poljub sebi zaradi sebe.

 

Hvala, da sem.

In potem prosi sebe, da postaneš ponižna do neponižnih. Zakaj? Samo tako boš lahko poiskala ljubezen v njih. Dušni nagovor zate:

DUŠNI NAGOVOR ZA PONIŽNOST

Jaz sem ljubezen,

ki išče ljubezen v X (ime osebe).

Ponavljaš vedno, ko se počutiš neslišana, neupoštevana, nezaželjena. Ker če kažemo moč, poiščemo moč v drugem; če kažemo nemoč, da prosimo, poiščemo ljubezen v drugem. V uradnem zdravstvu služiš Materi, v popoldanskem delu že bolj služiš Očetu, ker spoznaš ljubezen do ljudi. Zate je še nekaj časa dobro, da služiš obema, Materi in Očetu. Tvoja služba v zdravstvu je pomoč življenju (Materi), alternativna služba je pomoč ljubezni (Očetu). Če z molitvijo in dušnim nagovorom ne boš uspela spremeniti odnose v službi, poišči drugo podobno službo, ker še moraš služiti tudi življenju.

Izreci (takrat) prošnjo, da bo prava služba prišla:

PROŠNJA ZA PRAVO SLUŽBO

 

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da me najde delo,

ki me išče,

kjer bom to, kar sem,

ne to, kar ne želim biti,

kjer bom ljubezen, ki daje ljubezen,

ne moč, ki išče moč.

 

Hvala za prošnjo.

Izreci prošnjo iz obupa svojega srca, kot klic po pomoči, ne kot zahtevo, ki je iskanje moči. Izreci vsako nedeljo, dokler se ne bodo premembe začele dogajati. Samo ljubezen ti lahko prinese pravo delo zate, moč/zahteva ti prinese le še bolj zahtevne odnose, kjer vsi iščejo le moč. Ti si nesrečna zaradi nepravih odnosov, ne neprave službe.«

Trump, Biden, Hillary Clinton, Janša... Prepričana sem v pravilnost teorije zarote QAnon, da je Donald Trump skušal rešiti svet pred satanističnimi pedofili, vključno z demokratskimi politiki, kot sta Biden in Clintonova. 

»Satanisti so ljudje, ki iščejo strah v ljudeh, ker so tudi sami prestrašeni. Ne vidijo ljubezni v sebi, ne vidijo ljubezni v drugih ljudeh, vidijo le moč, iščejo najmočnejše bitje, ki se imenuje Agamemnon, bitje, ki vidi samo svojo moč in noče ljubezni, ker v ljubezni smo nemočni, in smo žalostni, ko vidimo, kako ljudje napačno iščejo moč, ker ne vejo, da živijo samo zato, da bodo našli ljubezen. Trump, Biden, Hillary Clinton, Janša... vsi iščejo ljubezen:

Trump jo išče kot pravico iz dela,

Janša jo išče kot potrditev samega sebe,

Biden jo išče kot pomoč človeškemu življenju,

Clintonova jo išče kot potrditev same sebe.

Ali bi Trump hodil na satanistične obrede? Ne, ker tam iščejo strah v ljudeh, ne delo v ljudeh. Ali bi Biden hodil na satanistične obrede? Ne, ker tam iščejo strah v ljudeh, ki bo potrdil njihov strah, on pa išče pomoč življenju.

Ali bi Janša hodil na satanistične obrede? Ne, ker tam iščejo strah v ljudeh, on pa išče sebe kot moč, ker misli, da bo tako dobil ljubezen – enak odgovor tudi za Clintonovo.

Vsi voditelji le prenašajo te govorice, ker prihajajo od ljudi, ki so prestrašeni. Trump se ne bori proti satanistom, saj mu niso pomembni, ker nimajo nobene pomembne vloge, razen te, da vnašajo nemir med ljudi.«

Ali so med satanisti pomembni in bogati ljudje?

»Ne, ker ne iščejo moč v obredih, ampak v svojih dejanjih in povezavah z družbeno pomembnimi ljudmi, ki so našli moč v denarju, ne v veri.«

Kako lahko pomagam voditeljema, ki jima zaupam (...) ?

»Z nagovoroma:

'Ljubim pravico v X.-u.'

'Ljubim ljubezen v Y.-u.'«

Bojim se, da množica podrtih dreves na Boču dokazuje vojaško zlorabljanje Boča (prisotnost sistema HAARP...), in jokam zaradi te bolečine...

»Drevje je porušila sila podnebja, ki je večja kot kakršnakoli človeške sila. Človek nikoli ne bo obvladal podnebja, niti življenja. Kdor misli, da je človek več kot življenje, ni ponižen do življenja; to je kršitev, imenovana 'Jaz sem več kot življenje', in je kršitev svete podobe.

Zakaj si jokala na Boču? Ker si spoznala, da nisi več kot življenje. In da je nekaj močnejše od tebe, ampak to niso drugi ljudje, to je življenje v celoti.

Izreci molitev:

MOLITEV VSEH MOLITEV

(6. kitica)

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da ljubi ljubezen v življenju.

Jaz sem življenje, ki išče sebe v prostoru in času. Tudi ko mene ni, življenje še išče sebe. Ta stran Boča nam pokaže ponižnost do življenja, druga stran Boča nam pokaže ponižnost do ljubezni, in tam je nastal Novi Očenaš:

NOVI OČENAŠ

Oče, ki ljubiš,

prosim, pridi in mi pomagaj,

da bom jaz lahko pomagal(a) tebi.

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da si odpustim:

vse strahove, ki niso sveti strahovi,

vse skrbi, ki niso svete skrbi,

vse ljubezni, ki niso svete ljubezni.

Mati, ki ljubiš,

prosim, pridi in mi pomagaj,

saj ljubiš mene bolj, kot jaz ljubim sebe,

in odpusti mi to življenje, ki ni popolno življenje,

ker iščem tebe bolj kot Očeta, ki ljubi,

in iščem človeške starše bolj kot svete starše.

Hvala za molitev.

Samo enkrat prebran odgovor Očeta, ki ljubi, je neprebran odgovor, ker za vsemi besedami se skriva mnogo več od človeške besede: odkrije se nova zavest, ki je človek še ne razume, čeprav je edina rešitev zanj.«

139. LJUBEZEN DO OBLASTNEGA OTROKA

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "JJAZ TE NE BOM ŽIVLJENJA UČILA, LE LJUBILA KOT MATI. HVALA, DA SI MOJA HČI." (Foto: Pinterest)

Zakaj me je najmlajša hči M. vedno zavračala, zdaj pa mi tudi odteguje vnukinjo, za katero sem pomagala skrbeti do 9. leta? (G.)

»Imata karmičen odnos. Ona želi več pozornosti od tebe, je mlada duša, išče še moč (zahteva, ne prosi), še išče pravico, ne resnico. Prošnja: 

PROŠNJA ZA LJUBEZEN DO OBLASTNEGA OTROKA

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da mi pokaže pot do M.,

ki išče moč kot ljubezen.

Hvala za prošnjo.

Poljubi njeno sliko (lahko tudi za drugi dve hčeri) in izreci: 

Jaz te ne bom življenja učila,

le ljubila kot mati.

Hvala, da si moja hči.

Mati naj neguje, ker življenje išče moč, pričakuje veliko moči od otrok.«

140. VÓDENI GIB

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "SPREMEMBA, KI SI JO ŽELIŠ, JE NAREJENA. SEDAJ ŠE MORAŠ SPUSTITI MISEL, DA SI TI MOČ, KI DELA TO SPREMEMBO, KER SAMO LJUBEZEN TI LAHKO OMEHČA MIŠICE, DA BODO VOLJNE NAREDITI SPREMEMBO." (Foto: Pinterest)

Tokrat vama pišem, ker bi potrebovala mnenje glede metode nastavitve atlasa. Ne vem, če sta že slišala za ta poseg, je pa proces, kjer ti oseba, ki je usposobljena za to, s pomočjo nekih naprav povrne atlas-hrbtenico – in posledično tudi ostale dele telesa – v pravilno lego. Ker imam že od malega zamaknjeno čeljust in sem sedaj zasledila, da naj bi pomagalo tudi to, me zanima, če lahko preverita, h komu bi bilo bolje, da grem, oz. ali bi bilo smiselno in dobro zame, da grem na ta poseg.

In zanima me še to: nazadnje sta sestrični dala neko molitev za iskanje ljubezni ženske v sebi, ker je preveč v moči. Morala jo je izgovarjati 21 dni. Bi bilo to tudi zame, saj preveč iščem moč, glede na to, da kar ne moram povedati Ž.-ju, da je moj dušni partner? Včeraj se ni odzval na besede, da mi lahko dela malo družbe, je pa deloval, kot da ga je to zmotilo, in se je spet čisto zaprl pred mano. (N.) 

»Naj človek ne nastavlja, kar je že nastavljeno. Položaj atlasa pri tebi ni potrebno korigirati. To je človeška predpostavka, ki ni resnična, saj si vsakdo pomaga sam, ko se pretegne ali izvede vódeni gib.

VÓDENI GIB

To je tehnika, ki človekovo telo osvobodi stresa bolj kot načrtovana vadba. Ker telo sámo ve, kateri gib ga osvobodi čustvenih pritiskov, in telo zato postane prožnejše in aktivnejše.

Izrečemo: 

Jaz sem gib,

ki me osvobaja lastne oslabelosti telesa,

ki je življenje, ki živi, 

in ki je delo, ki je opravljeno.

Nimamo glasbe kot vodilo, ker glas (zvok) nas vodi v njen ritem, ne naš ritem. Sami čutimo, kako močno in dolgo se gibljemo, pustimo, da se telo samo uravnovesi z ljubeznijo v sebi, ne z močjo v sebi. Gibi so lahko na videz gibi bolnika, ki prosi za pomoč, ali gibi najgibljivejšega baletnika, ki zmore svoje telo  usločiti kot nihče. Oči so zaprte ali odprte, gibi hitri ali počasni. Ves čas ponavljamo (v mislih): 

Jaz sem gib, ki ga vodi ljubezen.

To počnemo največ 20 min, sledi 10 min počitka v mirovanju. Če vadimo v skupini, smo osredotočeni samo nase, kljub vsemu pa ugotovimo, da smo močno povezani z drugimi. Če vadimo sami, se zahvaljujemo za vsak od ljubezni vódeni gib. 

Če boš 21 dni delala vajo za vódeni gib, bodo prišle spremembe na čeljust, ki se bo z vodenimi obraznimi gibi premaknila in skočila na svoje mesto. 

Če boš odšla do terapevta, se zavedaj, da je pomoč enkratna, ne stalna, ker če atlas ni nastavljen, so mišice slabe, da je pozicija slaba, vendar je to le v redkih primerih. 

Lahko delaš isto molitev kot sestrična.

Ž.-ja je zmotila tvoja moč, prevzela si moške besede, ki iščejo odnos, on pri tebi bolj občuduje poslušanje kot vodenje pogovora. Nikoli se ne bo umaknil ženski v tebi, ki posluša in sprašuje. Ob priliki ga lahko vprašaš, če je že kdaj slišal za dušne pare in da ti nekaj podobnega čutiš ob njem, saj ti je čudno, da se ob drugih ljudeh ne počutiš tako domače kot ob njem.« 

Ooo, res hvala za to. Samo še nekaj ne razumem: ali moram delati tudi z obrazom oz. kaj sta mislila za obrazni vodeni gib? 

»Obrazni vódeni gibi se bodo začeli na telesu in vratu, potem na obrazu kot rahlo razprta usta, brez mišične napetosti (bolj negibnost kot gibi) in brez lastnih misli. Začnemo s ponavljanjem misli: 

Vse na mojem obrazu je ljubezen.

Ponovimo 7-krat in nadaljujemo:

Jaz sem ljubezen v obrazu.

Ponovimo 7-krat in zaključimo: 

Hvala za ljubezen, ki me vodi.

Ponovimo 7-krat.

Poročaj o tem, kako ti bo šlo.« 

Vama bom poročala kako bo, ampak bom začela šele v avgustu, saj grem konec tega meseca na dopust in tam ne bom mogla izvajati te tehnike, potrebno jo je pa verjetno 21 dni zapored?  

»Da, naredi tako, ker v 21 dneh zaporedoma se lahko vzpostavi nova zavest.« 

Pišem vama, ker sem včeraj imela zadnji dan vodenega giba. Zanima me, ali bi morala biti sprememba na čeljusti vidna že v tem času, ali pa je potrebno sedaj počakati. V teh dneh ko sem to izvajala, sem sicer občutila nek pritisk v čeljusti, vendar zaenkrat še ne vidim spremembe. Ker mi ta tehnika zelo ugaja, me zanima, ali jo lahko še naprej izvajam občasno. 

»Sprememba, ki si jo želiš, je narejena. Sedaj še moraš spustiti misel, da si ti moč, ki dela to spremembo, ker samo ljubezen ti lahko omehča mišice, da bodo voljne narediti spremembo.

Čeljust se bo popravljala počasi, ne v preskokih, prišel pa bo dan, ko bo sprememba zaznana. Prošnja:

PROŠNJA ZA KONEC TEŽAV S ČELJUSTJO

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da se mišice sprostijo

in kosti razbremenijo,

jaz nič ne bom storila,

le nemočna se prepustila. 

Hvala za prošnjo.

Izrečeš enkrat, po Obredu celote. 

Da, lahko še delaš vódeni gib tako, da ga sama ne vodiš, vodi ga sveta prisotnost, ki nekaj ve, česar ti ne veš. Sedaj lahko delaš vodeni gib kot sprostitev telesnih napetosti, ne kot obrazno tehniko.«

141. ODNOS Z OTROKOM JE NEPOPOLN

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "ZA OTROKA JE NAJHUJE, ČE MU PREPREČIMO VADITI NEKAJ, ČESAR NE ZMORE." (Foto: Pinterest)

Zakaj je moja 5-letna hčerka vedno nemirna, noče v vrtec, zvečer noče zaspati? (L.)

»Ona je izvajalec in poslušalec, ni retorik. Tebe (mamo) pozna kot svojo gospodarico, ki je govorno močnejša od nje. Ona išče moč, ne ljubezen. Treba jo je potrditi v njeni oblastnosti, tako bo premagala upor v sebi, ki ni od njene duše, je od njene osebnosti.

Govor je sila Šukre/Venere. Ti v mislih mantraš:

Om Šum Šukráje Námah Om,

5-krat na vsako čakro zjutraj in zvečer 21 dni, z namenom:

moč srca,

ker Šukra išče moč glasu. Moč v hčerki ne deluje kot pomoč, ampak kot nemoč, odsotnost moči.

Ti pospešuješ odnos s hčerko, ga ne umirjaš, iščeš moč in pomembnost, ne resnico.

Za tebe brezposelne osebe niso prava pomoč, od Keman in Markota boš odšla nepotešena, ker želiš slišati, da si v redu in da otrok noče sodelovati. 

Spoznati moraš obojestransko vplivanje, ne samo otrokovo, samo tako se boš začela spreminjati, ko bo kriza močnejša. Pokliči psihoterapevta, Keman in Marko sta ti preveč oddaljena, ne boš mogla slediti, si preveč oblastna, iščeš popolnost v odnosu in kršiš otroško igrivost. Prosi sebe:

PROŠNJA ZA KONEC ISKANJA POPOLNOSTI

V ODNOSU Z OTROKOM

Jaz sem mati

in jaz nisem otrok, 

moj svet je drugačen,

ker je jasen kot sončen dan, 

otrokov svet pa je omejen na dve dimenziji –

jaz in mati:

'Prosim te, mama,

jaz ne vidim sveta,

če mi kažeš samo odnos.'

Hvala za prošnjo.

Otrok išče izkušnjo vetra, sonca, dežja, nevihte, ne samo besed, ki so prazne, ker jih ne čuti. Besedo čuti, ko jo doživi. Neudejanjeni govor povzroča praznino v otroku. Otroka je praznine strah. Nihče ne želi živeti v praznem svetu.

Naj hčerka pleše, poje, ploska, se oblači, kuha, pomiva. Pusti, da ponavlja dela odraslih, naj koplje, raztrga, umaže, nato pospravi. Če ne zmore zdaj, bo zato zmogla kasneje. Za otroka je najhuje, če mu preprečimo vaditi nekaj, česar ne zmore.«

Zakaj hčerka ne more zaspati?

»Ne spi, ker ji ostaja moč, ki ni bila uporabljena (ni smela biti oblastna).«

142. MANTRA ZA ZAŠČITO OTROKA PRED BOLEZNIMI

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "VNUKINJA JE VARNA ZARADI TVOJE LJUBEZNI, NE ZARADI TVOJE KONTROLE (MOČI), KI SE POSTAVLJA NAD ŽIVLJENJE." (Foto: Pinterest)

Prosim za pomoč za odraščajočo vnukinjo, da ne bi bila toliko bolna. (I.)

»Mantra: 

Om Máni Pádme Hum. 

Poslušanje te mantre samo 3 minute dnevno otroka zaščiti pred boleznimi.«

Ali velja za vse otroke?

»Da. Nagovor zate za vsak dan:

DUŠNI NAGOVOR ZASE

Ljubim ljubezen v sebi.

Slabe podobe, ki napovedujejo bolezen pri vnukinji, so nastale iz tega mostu moči, ker želiš vnaprej urejati življenje. Ne veš, kateri dogodki so dobri za njo; če je prehlajena, ni ogrožena. Vnukinja je varna zaradi tvoje ljubezni, ne zaradi tvoje kontrole (moči), ki se postavlja nad življenje.«

143. VRINJENE MISLI

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "TE VRINJENE MISLI TE SILIJO V PREOBRAZBO, V TEM TRPLJENJU MORA UMRETI TVOJA OSEBNOST, NE TI. V MOČI NI VRINJENIH MISLI, ONE PRIHAJAJO TAKRAT, KO SEBE SPOZNAVAMO V NEMOČI (LJUBEZNI), NE V MOČI." (Foto: Pinterest)

Hočem vprašati nekaj glede teh vrinjenih misli, saj ko bi le vedela, kako me bremenijo! Ali sem biseksualec? Ženske me privlačijo zelo močno, in imam fantazije o njih, moški me ne privlačijo, in nimam fantazije o njih, vendar pa lahko tudi masturbiram na homoseksualne pornovidee, vendar to zelo zelo redko, ker vem, da me privlači izključno akt in nič drugega. Tudi se ne vidim se v partnerstvu z moškim, ampak samo z žensko. A vseeno se mi ves čas vsiljujejo misli na ljubezen z moškim, tega ne zdržim več, in če bo tako šlo naprej, bom vse skupaj končal... (D.)

»Nisi biseksualec, ljubi moškega v sebi, ne v drugi osebi.

Te vrinjene misli te silijo v preobrazbo, v tem trpljenju mora umreti tvoja osebnost, ne ti. V moči ni vrinjenih misli, one prihajajo takrat, ko sebe spoznavamo v nemoči (ljubezni), ne v moči. Pomaga dušni nagovor:

DUŠNI NAGOVOR ZA KONEC VRINJENIH MISLI

Ljubim sebe v vsaki situaciji,

tudi ko imam vrinjene misli.

Izgovarjaj prošnjo:

PROŠNJA ZA LJUBEZEN DO SEBE

KOT LJUBEČEGA MOŠKEGA

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da sem ponižen do sebe kot ljubečega moškega,

misli moči me samo opozarjajo,

da ne ljubim sebe kot moškega, ki išče ljubezen.

Hvala za prošnjo.«

144. V ISKANJU PRAVEGA DELA

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "TVOJ DELODAJALEC JE TVOJ SVETI MUČITELJ; DOGODEK TE HOČE NAUČITI, DA NE ZAHTEVAŠ (ČEPRAV JE PRAVICA NA TVOJI STRANI), AMPAK PROSIŠ ZA RAZJASNITEV OKOLIŠČIN. IŠČI BOLJ RESNICO, NE SAMÓ PRAVICO, KER SAMO TAKO BOŠ LAHKO POMIRILA SVOJO OSEBNOST." (Foto: Pinterest)

V novi službi sem delala najboljše, kar sem lahko, in hitro, čeprav bi glede na njihov odnos lahko drugače (kot rečeno, vzeli so me iz zavoda za zaposlovanje za leto dni in dobili zato 5.000 eur. Sedaj pa mi povsod samo jemljejo: malice ne izplačujejo, pet dni dopusta manj, kot mi po zakonu pripada, 100 eur mi vzamejo, ker minulo delo vštevajo v osnovno plačo. Sem jih opozorila, in se obnašajo, kot da jim nisem rekla. Včeraj pa sem bila na silo s pomočjo varnostnika odstranjena z delovnega mesta, ker sem želela pojasnila za dve nejasnosti glede plačila nadur. Ne vidim več smisla, nimam več moči za vse te bitke... (M.)

»Pokliči nekoga, ki potrebuje pomoč, in pomagaj, kot bi mati pomagala otroku in za to ne zahtevala plačila. Zakaj? Da boš odstranila dogodke, ki so zate neprijetni.

Tvoj delodajalec je tvoj sveti mučitelj; dogodek te hoče naučiti, da ne zahtevaš (čeprav je pravica na tvoji strani), ampak prosiš za razjasnitev okoliščin. Išči bolj resnico, ne samó pravico, ker samo tako boš lahko pomirila svojo osebnost. Napravi Pomensko tehniko za iskanje ljubezni v sebi

Nimam pojma, koga naj pokličem, zakaj pa Oče Prvi ne pove? Začela sem dvomiti v sporočila, ker negativnih afirmacij si ne bom nikoli govorila. Nič nisem zahtevala v službi, prosila sem samo za odgovor, pojasnilo… 

»Te štiri misli niso afirmacije (Pomenska tehnika za iskanje ljubezni v sebi). Pokažejo samo prehod iz stanja brez ljubezni v stanje ljubezni. Škoda, da ti nič ne pomeni zadnja misel, ki pozdravi vsa negativna prepričanja, ki jih imamo o sebi. Prve tri misli so samo prikaz naših negativnih prepričanj.

Prvo prepričanje sporoča, da počakaš na trenutek v življenju, ko bo kdo potreboval tvojo pomoč. Ko boš to opazila, pomagaj, svoje trpljenje ozdravimo, ko pomagamo nekomu, ki trpi še močneje od nas. Celota je vse – žalost in veselje. Zato najprej ozavestimo nepravilna (negativna) prepričanja o sebi, ki jih ozdravimo z pravilnim (pozitivnim) prepričanjem o sebi. Zakaj so prva tri prepričanja nepravilna? Ker nimajo ljubezni v sebi. Zakaj je četrto prepričanje pravilno? Ker najdemo ljubezen v sebi.

V tebi je bila močna napetost zaradi nezadovoljstva. Kakšna služba je v redu za človeka? Ta, ki zadovolji vsaj dve postavki od treh:

  1. ti da potrditev sebe kot nekoga, ki to delo dobro opravlja,
  2. ti daje pravo plačilo,
  3. čutiš ljubezen do samega dela.

Izreci nagovor:

DUŠNI NAGOVOR ZA PRAVI ODNOS DO DELA

Delo ni pomembnejše od mene,

in nisem manj vredna,

če ne morem delati.«

Kaj naj storim v tem trenutku?

»Pojdi nazaj v podjetje in šef ti naj da odpoved, ker je zmanjšanje potreb po tej delovni sili. Oni  bodo pripravili takšno odpoved, da boš lahko na zavodu za zaposlovanje. Ne imej strahu pred šefom, ker sam že rešuje zadevo tako, da ne bosta kaznovana.

Ti nisi več za služenje drugim (delati za gospodarja), ker si pripravljena, da daješ pomoč drugim, najbolje v državni službi, kjer si v službi ljudstvu.«

Kako naj pridem do državne službe?

»S pomočjo zavoda za zaposlovanje. Napravi dušno tehniko:

TEHNIKA SAMOZAVESTI

(zavedanje sebe kot nemoči, ki išče ljubezen)

Izreci:

Om X.* Námah Om,

5-krat v vsaki čakri, zjutraj in zvečer.

Pomaga, da ne boš več slabih situacij prepoznala kot poraz, ampak kot smerokaz za pomanjkanje tvoje samozavesti, da je mnenje drugih ljudi pomembnejše od resnice. Slabe in dobre situacije so pomoč nam, da imamo v sebi napetost, ki jo želi naša zavest, ki tako išče samo sebe. Mantre pomagajo, če ne želiš toliko slabih dogodkov.«

Kako naj preživim do takrat?

»Čisti pri družinah, ki so zaposlene in nimajo časa za čiščenje stanovanja. Če ponudiš pripravljenost priti takoj, lahko dobiš delo, ki je drugače že zasedeno delo.

Izreci prošnjo:

PROŠNJA ZA POMOČ

MED ISKANJEM PRAVEGA DELA

 

Ni delo pomembnejše od mene,

in jaz nisem manj vredna,

če ne morem delati,

pomoč je dobrodošla,

četudi nisem v stiski;

v stiski je že prepozna.«

* namesto X. vstavimo svoje ime

145. SVET IN KORONAVIRUS

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "VIRUSI KORONE BODO TRAJALI, DOKLER SVET NE BO SPOZNAL, DA NISO TUKAJ ZATO, DA SE PREKUŽIMO, AMPAK ZATO, DA OZAVESTIMO SEBE KOT LJUBEČE BITJE, NE SAMO ŽIVEČE BITJE." (Foto: https://www.aljazeera.com/news/2020/9/20/coronavirus-which-countries-have-confirmed-cases)

Kaj se s tem svetom v resnici dogaja?! Ali politiki lažejo glede ukrepov proti koronavirusu? (N.)

»Da in ne. Da, ker bi se ljudje lahko družili, mnogi nimajo receptorjev za sprejetje virusa. Epidemija brez ukrepov ne bi povzročila dosti več obolelih v bolnišnicah. Ne lažejo, ker ne vedo, kaj je prav, le ščitijo sebe. Da kdo ne bo rekel, da česa niso naredili, ker izhajajo iz dela, ne iz ljubezni do ljudi, in to ljudje čutijo.«

Ljudje nosijo maske kar tako, na vsakem koraku, ker bog ne daj, da bi vdihnili svež zrak, raje imajo masko sredi narave, kjer ni nobenega in kjer lahko najbolje zagotoviš svojo varnost in pa čistočo svojih dihal.

»Z masko in brez ljubezni do sebe vseeno zbolimo. Ubija nas slaba samopodoba: 'Jaz sem manj kot bolezen, jaz sem brez moči in ne verjamem v ljubezen.'

Virusi korone bodo trajali, dokler svet ne bo spoznal, da niso tukaj zato, da se prekužimo, ampak zato, da ozavestimo sebe kot ljubeče bitje, ne samo živeče bitje. Virus covid povzroči bakteriološko spremembo zgornjih dihal (zato so okuženi brez vonja ali okusa), in s tem se onemogoči zaščita pred virusom pljučnice.«

Koliko cepljenje in maska resnično ustavljata koronavirus?

»Cepljenje je iskanje moči zunaj sebe, namesto iskanje ljubezni v sebi. Namesto maske bi lahko prosili sebe, da smo ponižni do sebe, da smo pomoč sebi, da smo poslušni do sebe in da smo ljubezen, ki išče ljubezen. Tega pa večina ljudi ne zna.

Zaščita je dušni nagovor:

Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen,

jaz nisem moč, ki išče moč.

Ker virus išče našo moč, ne naše ljubezni.

PROŠNJA KOT POMOČ LJUBEZNI,

DA NE BO BOLEZNI

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da spoznam vrednost sebe kot življenja

in da spoznam vrednost sebe kot ljubezni,

saj sem otrok Matere, ki ljubi življenje

in Očeta, ki ljubi ljubezen.

Hvala za prošnjo.«

Ali nam med testiranjem koronavirusa vstavljajo razne nanodelce in nam jemljejo DNK in RNK za namene, o katerih verjetno ne želim niti sanjati? (N.)

»Ne jemljejo DNK ali vstavljajo kakšnih delcev. V nosu in ustih je preveč sluzi in bi za analizo potrebovali več materiala.«

Ko so se začele pojavljati restrikcije in panika glede virusa, sta pisala, da je to kot neko očiščenje sveta. Tu ni problem koronavirus, kajne? Svet se zdaj spreminja, ekonomsko in politično – kaj se bo spremenilo?

»Ostale bodo službe, kjer delajo ljudje kot služenje drugim ljudem, ne službe, ki iščejo zaslužek, ki si ga nismo zaslužili. Zmanjšanje proizvodnje dobrin, ki so škodljive in nepotrebne. Vedno več bo novih poklicev, ki bodo samostojni in nepovezani z večjimi sistemi. Nastale bodo spletne trgovine z unikatno in kvalitetno ponudbo. Manj bo industrijskega onesnaževanja, ker ljudje ne bodo več zadovoljni z industrijskimi izdelki. Vse bo zmernejše in narava bo postala čistejša. Ljudje bodo vedno manj iskali moč v življenju in vedno več pomoči v ljubezni.

Samo enkrat prebran odgovor je neprebran odgovor, ker za vsemi besedami se skriva mnogo                    več od človeške besede, odkrije se nova zavest, ki je človek še ne razume,                  čeprav je edina rešitev zanj.«

146. DELANJE IN ČIŠČENJE UROKOV

M. naju sprašuje, ali lahko očistiva uroke njene družine, saj je njena sodelavka pri naju dobila pomoč glede svojih družinskih urokov in težav.

»Urok je moč, ki išče moč.«

Ali nas lahko drugi človek uroči?

»Da in ne. Da, če smo sami v moči, ki ukazuje, poseduje, uničuje, izvršuje, kaznuje kot pomoč samo sebi in ne drugim ljudem. Ne, če smo pomoč sebi in drugim, če smo ljubezen, ki išče ljubezen.«

Ali lahko obred moči deluje proti družini in uničuje družino?

»Da in ne. Da, če je ta družina sama že v sili in se z urokom še okrepi s silo, ki nima zavesti ljubezni, le zavest, ki išče lastno silo življenja v drugem. To je zavest moči – moč, ki išče moč. To je zavest, ki jemlje moč življenja drugemu, da lahko sama preživi. Zavest ljubezni: ljubezen, ki išče ljubezen. To je zavest, ki išče sebe kot ljubezen in išče ljubezen v drugem, da lahko preživi.«

Kaj moramo narediti, da nikoli noben urok ne bi deloval?

»Ljubiti. Dušni nagovor:

Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen,

jaz nisem moč, ki išče moč,

je velika pomoč za izničenje urokov. In Molitev vseh molitev (več na: https://www.heragea.com/page:61E2B3E1-E4CF-4561-9CFE-CBE38D77B555"padding: 0px; text-align: justify; color: rgb(0, 0, 0); font-family: 'Noto Sans'; font-size: 16px; letter-spacing: 0px; font-weight: normal; font-style: italic; text-decoration: none solid rgb(0, 0, 0); text-shadow: none; text-transform: none; direction: ltr;" class="textnormal">28. MOLITEV VSEH MOLITEV).

Potem je še posvetitev v Obred svete ljubezni za življenje

Ali se lahko posveti celotna družina?

»Da, samo za vsakega v družini je malo drugačen obred. Vsi skupaj ali posamezni člani naredijo posvetitev pri Keman in Marku ali pri sebi doma. Potem ta kratek obred z nekaj mantrami vsak dan sami izvajajo doma. Če drugi člani ne bi želeli, je že veliko, če dela vsaj ena oseba.«

Zakaj se naj posveti vsak član družine?

»Ker vsak od družine sprejme novo zavest, kjer zavest moči ne more več delovati.«

Zakaj morajo obred delati še sami doma vsak dan?

»Ker se vsak sam preobrazi v zavest, noben ne more narediti tega namesto njega.«

Ali lahko kdo od zunaj zaščiti družino pred urokom?

»Ne, samo prestavi težave z enega področja na drugo področje.«

Ali lahko čistijo uroke zdravilci, ki so demonske duše?

»Ne.«

Vendar ravno to največ počnejo!?

»Na silo ustavijo težave tam, kjer jih vidijo v sili, ne spremenijo pa zavesti, ki znova prikliče silo tja, kjer še ni bila s silo ustavljena. Zavest moči ne ustavi za vedno vseh urokov, le zavest ljubezni vedno in povsod ljubi in je neprivlačna za uroke, za zavest moči.«

Kaj se zgodi z ljudmi, ki delajo uroke, ali dobijo še več moči življenja?

»Uroke lahko delajo samo demonske duše. Vsi ostali uroki, ki jih delajo črne, svetle, bele, angelske in avatarske duše, ne delujejo (o vrstah duš več na: https://www.heragea.com/441088849; 24. VRSTE DUŠ PRI ČLOVEKU; 25. DUŠE ŽIVLJENJA IN DUŠE LJUBEZNI; 26. NEČLOVEŠKI DUŠI – AVATARSKA IN DEMONSKA).

Zakaj ne delujejo?

»Ker zavest ljubezni do življenja že ustavlja silo, ki ima samo zavest moči. Samo demonska duša ima čisto zavest moči; le pravica zase ali za drugega jo usmerja, ne ljubezen do življenja, ne ljubezen do ljubezni. Uroke delajo le demonske duše, ki so bitja zavesti moči in ne iščejo ljubezni , iščejo le pravico zase ali druge. Kot ljudje se inkarnirajo 109-krat in nato postanejo sila pravice – demoni, ki iščejo pravico za vsako ceno kot zob za zob.

Demoni moči človeku dajo moč. Demoni nemoči človeku odvzamejo moč.«

Kdo ali kaj odloča, kdaj nam demoni dajo in kdaj odvzamejo moč?

»Človekova volja, ki je vodena od njegove duše.«

Kdo ali kaj nam lahko zares pomaga pri zaščiti od urokov?

»Vedno ko smo ljubezen, ki išče ljubezen, ščitimo sebe.«

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "VEDNO KO SMO LJUBEZEN, KI IŠČE LJUBEZEN, ŠČITIMO SEBE." (Foto: Pinterest)

147. KAKO DO VODITELJA, KI VLADA IZ LJUBEZNI?

Oče, ki ljubi: ČE SOVRAŽIMO VODITELJA, KI VLADA IZ MOČI, SOVRAŽIMO MOČ V SEBI, IN ON DOBI ŠE VEČJO MOČ ODLOČANJA PRI VSEH, KI VIDIJO SAME SEBE V NJEM. ČE GA LJUBIMO (LJUBEZEN V NJEM), LJUBIMO SEBE (LJUBEZEN V SEBI), IN ODPREMO POT VODITELJU, KI VLADA IZ LJUBEZNI. (Foto: Pinterest)

Oče, ki ljubi: ČE SOVRAŽIMO VODITELJA, KI VLADA IZ MOČI, SOVRAŽIMO MOČ V SEBI, IN ON DOBI ŠE VEČJO MOČ ODLOČANJA PRI VSEH, KI VIDIJO SAME SEBE V NJEM. ČE GA LJUBIMO (LJUBEZEN V NJEM), LJUBIMO SEBE (LJUBEZEN V SEBI), IN ODPREMO POT VODITELJU, KI VLADA IZ LJUBEZNI. (Foto: Pinterest)

Ali je kaj narobe, sprašuje X., če je z duhovno tehniko (in podrejanjem božji volji) ustavljal samovoljnega voditelja.   

»Da. S sovraštvom v sebi je poiskal sovražnost v drugem. Postavil je sovraštvo nad ljubezen in izenačil svojo karmo s karmo osovraženega človeka. S tem je izničil svojo bolečino zaradi njega in upočasnil njegovo preobrazbo.«

Toda samovoljni voditelj je hitro izgubil oblast, odgovarja X...

»Dobil je še večjo moč odločanja pri vseh, ki vidijo same sebe v njem. Če sovražimo voditelje, ki vladajo iz moči, sovražimo moč v sebi; če jih ljubimo (ljubezen v njih), ljubimo ljubezen v sebi. Če ljubimo sebe, odpremo pot voditelju, ki vlada iz ljubezni.«

Voditelj se je res presenetljivo spet zavihtel na oblast, potrjuje X. in se čudi, zakaj ljudje ljubijo samovoljnega voditelja.

»Oni ga ne ljubijo, oni ga občudujejo, ker ljubijo isto moč v sebi.«

148. CEPLJENJE PROTI COVID-19

Oče, ki ljubi: CEPIVO PROTI COVIDU-19 NI SMRTNO NEVARNO, SMRT NASTOPI ZARADI SPREMEMBE, KI JE ŽE V TELESU, NE ZARADI CEPIVA. (Foto: https://www.aljazeera.com/news/2020/9/20/coronavirus-which-countries-have-confirmed-cases)

Oče, ki ljubi: CEPIVO PROTI COVIDU-19 NI SMRTNO NEVARNO, SMRT NASTOPI ZARADI SPREMEMBE, KI JE ŽE V TELESU, NE ZARADI CEPIVA. (Foto: https://www.aljazeera.com/news/2020/9/20/coronavirus-which-countries-have-confirmed-cases)

Upam, da se doma ne bomo rabili testirati na COVID-19. Jaz sem proti, sin in hči tudi. Mame nisem dala cepiti, kar bo, pa bo. Sicer je mesec dni nazaj je padla, in sem se odločila, da bom doma skrbela zanjo. Ni mogla hoditi, a zdaj je že bolje in že hodi. Poskušam sprejeti celotno situacijo tudi z vidika svobodne izbire zase in svoje domače. Sicer tako otroka kot mama vse to odlično prenašajo in nimajo strahu, in na nek način živimo kot običajno. (S., 9. april 2021)

»Cepivo le preslepi virus, da je gostitelj že spoznal novo ljubezen do sebe, novo zavest, ki ne potrebuje takšne bolezni, in človek zato kasneje zboli za drugo boleznijo. Zato je molitev, ki pomaga, da ne zbolimo zelo in da nimamo močnih reakcij na cepljenje« (MOLITEV ZA LAJŠANJE BOLEZNI IN POSLEDIC CEPLJENJA; več na: ODGOVORI OČETA 5, 107. CEPLJENJE).

Ali je cepivo proti covidu-19 smrtno nevarno?

»Ne, smrt nastopi zaradi bolezni, ki je že v telesu, ne zaradi cepiva. Cepivo spremeni imunost telesa brez spremembe zavesti, sprememba, ki pa se mora zgoditi. Zato je dobro, če se cepimo, da molimo za spremembo zavesti, da telo in zavest ostaneta povezana in ne pride do novih avtoimunih bolezni, ki opozarjajo na to, da telo ni več kot zavest. Sila (bolezen) vedno sledi zavesti (ljubezni), ne obratno. Bolezen bo manj boleča in stranski učinki cepljenja bodo blažji, če molimo za to, da bi sebe še bolj ljubili kot ljubezen in kot življenje.«

 

149. 3. SVETOVNA VOJNA

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "SAMOUNIČENJE ČLOVEŠTVA SE BI ZGODILO, ČE BI LJUDJE OSTAJALI SAMO V ZAVESTI ŽIVLJENJA, IN NE BI ISKALI LJUBEZNI." (Foto: Pinterest)

Ali se bo čez nekaj tednov (med 13. majem in 13. avgustom) res začela 3. svetovna vojna? (M., 28. 4. 2017)

»1. in 2. svetovna vojna sta bili zato, ker je človeštvo takrat še iskalo moč, ne pa ljubezni. Povprečna zavest je sedaj toliko napredovala, da ni več bojazni za takšno vojno. Samouničenje človeštva se bi zgodilo, če bi ljudje ostajali samo v zavesti življenja, in ne bi iskali ljubezni. Teroristi so le ostanek človeštva, ki še ni sprejel nove zavesti, ki ni pomoč Alahu, ampak pomoč duši. Oni ne ogrožajo sveta, ker so le manjšina, ki želi stari svet, ki ga več ni.

Kitajska išče le ekonomsko srečo, nima interesa za vojaški spopad. Amerika daje le pomoč v vojni, ne začne vojne. Rusija ima veliko skrb za lastno preživetje, ne želi začeti vojne. Sirija je preobrazba starega sveta, in mora ostati ponižna, da se staro umakne. Turčija nima ljubezni v sebi in jo išče pri drugih, ne išče moči.

Mantrati za pravo ljubezen je dvigovanje zavesti ljubezni. Če iščemo ljubezen v duši, ni več razloga za iskanje moči nad ostalimi ljudmi ali narodi. Mantre so sveta zavest, ki noče vojne, išče ljubezen.«

150. DEPRESIJA

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "JE TEMA IN JE SVETLOBA, GUMB ZA SVETLOBO JE ISKANJE LJUBEZNI. NE IŠČI MOČ V USPEHU, KER LJUBEZEN PRIDE KOT POTRDITEV, KO BOŠ NEMOČNA. PREVEČ IŠČEŠ MOČ V KARMI ŽIVLJENJA, S POSVETITVIJO V OBRED CELOTE SE PREOBRAZIŠ V ISKANJE MOČI V KARMI LJUBEZNI." (Foto: Pinterest)

Odkar sem si junija skušala končati življenje, v nič več ne verjamem. Ne vem, kaj me sploh drži pri življenju, oziroma vem. Očitek: 'Kaj bodo pa drugi rekli, če to narediš, in kakšno sramoto boš naredila sorodstvu!' 12 let že jemljem antidepresive, občasno sem tudi na pomirjevalih. Ali bom res od njih odvisna do konca življenja? Pri psihiatru, ki me mora po službeni dolžnosti poslušati pol ure, pridem na vrsto mogoče 4-krat na leto. Tako polna sem svinjarije, da ne vem, ali bom zmogla preživeti čas, ki je še pred menoj. (M.)

»Z Ganeševo mantro:

Om Gáneš Námah Om,

lahko pokličeš svojo dušo v življenje, depresije več ne bo. Depresija je pomanjkanje ljubezni v sebi. Lahko ponavljaš dušni nagovor: 

DUŠNI NAGOVOR ZA KONEC DEPRESIJE

Ljubim sebe kot dušo,

ki ljubi in živi.

Pokliči dušnega partnerja, veliko se pogovarjajta, najbolje v živo. Depresija pomeni, da si nekje izgubila povezavo s svojo dušo, ki ti daje to ljubezen, ki jo potrebuješ za preživetje. On je drugi del tvoje duše, v slabih trenutkih se poveži z njim. Depresivno razpoloženje se imenuje tudi malodušje, kar ti že pove, kje je težava.«

On mi je že po treh srečanjih povedal, da ne želi z mano resne zveze, ker bi to bila zveza na daljavo, in ker želi družino, jaz pa o tem ne razmišljam, saj nimam nobene želje po lastnih otrocih in klasičnem družinskem življenju. Ugotavljam, da mi mora moški dišati (pa ne po parfumu), on pa mi ne. Pravzaprav me privlači le intelektualno, ne fizično. 

»Trpiš, ker nisi ljubila duše. Nujno je, da se po 2. posvečenju gre v dušno partnerstvo.«

Po 2. posvečenju?

»Imela si 2. posvečenje zavesti ljubezni (v prejšnjih življenjih).«

Ti temni dnevi mi prav ustrezajo, ker sem lahko v službi od jutranje teme do popoldanske teme, potem pa se umaknem v delovno sobo, da delam ali pa spim. Nikogar nimam, ki bi mi stal ob strani, ki bi mi res prisluhnil. Pa ne mislim samo psihoterapevta ali psihiatra. Mene je STRAH!

»Strah nas je, kadar ne vidimo smisla obstoja, Smisel je poiskati sebe kot dušo, ki ljubi sebe, ljudi in sámo ljubezen. Po Ganeševi mantri izreci prošnjo:

PROŠNJA ZA KONEC STRAHU

Prosim za ljubezen v duši,

ki me bo pomirila in osrečila.

Ne razmišljaj o partnerjih kot osebah, priti mora prava ljubezen. V kateri osebi bo prišla, ne vemo. Preden prosiš, se zahvali za vse ljubezni, ki si jih že doživela. 

Težko hodiš po poti zavesti ljubezni, ker imaš odpor, da bi s posvetitvijo v Obred celote sprejela zavest ljubezni. Z umivanjem, ličenjem, gibanjem skrbimo za svoje telo, z molitvijo za svojo osebnost, z mantranjem za svojo dušno zavest. V dušni zavesti je ljubezen, ki poskrbi za tvoje telo in osebnost.
Je tema in je svetloba, gumb za svetlobo je iskanje ljubezni. Ne išči moč v uspehu, ker ljubezen pride kot potrditev, ko boš nemočna. Preveč iščeš moč v karmi življenja, s posvetitvijo v Obred celote se preobraziš v iskanje moči v karmi ljubezni. Tvoja avatarska duša ljubezni pospešeno išče povezavo s tvojo osebnostjo, ki se upira, ker napačno misli, da bo z ljubeznijo izgubila moč življenja.«

151. CEPIVA PROTI COVID-19

Oče, ki ljubi: CEPIVA PROTI COVID-19 NISO CEPIVA, SO LE PREIZKUS NOVIH TEHNOLOGIJ, KAKO POSPEŠITI OBRAMBO TELESA PRED NEZNANIMI VIRUSI. TA CEPIVA NISO IZ TEŽKIH KOVIH, SO IZ KEMIČNIH POSPEŠEVALCEV HITRIH OBRAMBNIH REAKCIJ PROTI PARAZITOM, KOT SO VIRUSI. (Foto: Pinterest)

Oče, ki ljubi: CEPIVA PROTI COVID-19 NISO CEPIVA, SO LE PREIZKUS NOVIH TEHNOLOGIJ, KAKO POSPEŠITI OBRAMBO TELESA PRED NEZNANIMI VIRUSI. TA CEPIVA NISO IZ TEŽKIH KOVIH, SO IZ KEMIČNIH POSPEŠEVALCEV HITRIH OBRAMBNIH REAKCIJ PROTI PARAZITOM, KOT SO VIRUSI. (Foto: Pinterest)

Ali da nas z različnimi cepivi pravzaprav čipirajo in posledično spreminjajo našo celotno gensko zasnovo in tudi zavedanje? (Mo.; 1. 8. 2021) 

»S cepivi iščejo zaščito pred boleznijo.«

Ali bodo cepiva proti COVID-19 dolgoročno škodovala ljudem? 

»Ne, ker niso cepiva, so le preizkus novih tehnologij, kako pospešiti obrambo telesa pred neznanimi virusi. Da se telo ščiti pred vsem, kar je prepoznalo kot parazit/tujek, ki nas bi lahko ogrožal. Ta cepiva niso iz težkih kovin, so iz kemičnih pospeševalcev hitrih obrambnih reakcij proti parazitom, kot so virusi.«

Ali ta cepiva lahko povzročajo avtoimunske bolezni?

»Ne, če se bomo le enkrat cepili; da, če se bomo večkrat cepili.«

152. ALI SE NAJ CEPIM PROTI COVIDU?

Oče, ki ljubi: LAHKO SE CEPIŠ, KER OBA ŽE VESTA, DA STA ISTA DUŠA. TO CEPIVO IŠČE SAMO POMANJKANJE LJUBEZNI DO SEBE KOT ČLOVEŠKE DUŠE. (Foto: Pinterest)

Oče, ki ljubi: LAHKO SE CEPIŠ, KER OBA ŽE VESTA, DA STA ISTA DUŠA. TO CEPIVO IŠČE SAMO POMANJKANJE LJUBEZNI DO SEBE KOT ČLOVEŠKE DUŠE. (Foto: Pinterest)

Ali se naj cepim proti covidu zaradi poti v VB na spoznavno srečanje z mojim dušnim partnerjem? (P., 16. 8. 2021)

»Lahko, pred cepljenjem in po cepljenju beri MOLITEV ZA LAJŠANJE BOLEZNI IN POSLEDIC CEPLJENJA (več na: ODGOVORI OČETA 5; 107. CEPLJENJE) in:

MOLITEV ZA SVETO PODOBO ČLOVEKA

Jaz nisem 

več kot mati, 

več kot oče, 

več kot otrok, 

več kot drugi človek, 

več kot vsi ljudje na svetu, 

več kot življenje, 

več kot ljubezen, 

več kot Bog,

jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen.«

Ali cepljenje lahko slabo vpliva na združevanje vajine duše? 

»Ne, ker oba že vesta, da sta ista duša.

To cepivo nima ljubezni do ljubezni, ne najde te ljubezni in ne more na njo vplivati. To cepivo samo najde pomanjkanje ljubezni do sebe kot duše (človeške).«

Ali ljudje, ki nimajo nobenih reakcij po cepljenju, sploh ne bi zboleli in pravzaprav cepljenja sploh ne potrebujejo?

»Da.«

Ali cepivo ljudem, ki bi ga potrebovali, ker še nimajo dovolj ljubezni do sebe, sploh pomaga? 

»Ne, ker povzroči simptome te bolezni ali sproži potek nove bolezni, ki nas dokončno spremeni v prepričanju, da smo samo moč, ki išče moč življenja.

Ti imaš pomanjkanje ljubezni do sebe kot ženske, imaš pa ljubezen do sebe kot duše.  Namen tvojega cepljenja ni iskanje moči, ampak za iskanje ljubezni.«

Kaj se zgodi s cepivom v našem telesu?

»Kot znoj in urin odide, kot vsaka snov, ki nima v telesu nobene funkcije.«

Zakaj so včasih za stare bolezni cepiva pomagala? 

»Takrat je človek živel le kot človek, ki ljubi življenje. Spoznal je, da je bolezen od Boga, ki v človeku išče boljšega človeka. Takrat je bil boljši človek ta, ki bolj ljubi življenje. Cepivo je 'pomagalo' le tistemu, ki je to spoznal.«

153. KORONAVIRUS – VZROK, PREPREČEVANJE IN SMRTNOST

Oče, ki ljubi (27. 1. 2014):

Oče, ki ljubi (27. 1. 2014): "KER JE PREVEČ GORJA NA SVETU, JE KRIZNA SITUACIJA, IN ŠE VEDNO PRAZNOVERJE VLADA LJUDEM. ZGODILA SE BO NEOZDRAVLJIVA BOLEZEN, JOK LJUDI ZA LJUBEZNIJO..." (Foto: rylanmakeupjournal.views4yu.ru)

Zakaj je takšen pritisk na naju? (Marko, 27. 1. 2014, 18.33)

»Ker je preveč gorja na svetu, je krizna situacija, in še vedno praznoverje vlada ljudem. Zgodila se bo neozdravljiva bolezen, jok ljudi za ljubeznijo. Vsakdo, ki dvomi v ta kanal, jokal bo, kot joče mali otrok.«

(Keman in Marko Klasinc: Iskanje Ljubezni, Ljubljana, 2017: str. 264)

Kdo bo zbolel za koronavirusom? (12. 9. 2021)

»Kdor ni ljubeč do sebe kot ljubezni in življenja.«

Kdo ni ljubeč?

»Kdor išče resnico kot življenje, ne resnico kot ljubezen. Resnica življenja je: moč, pravica, le ena resnica. Resnica ljubezni je: nemoč, prošnja, samo ljubezen je resnica, ki išče. 30 % ljudi ne bo zbolelo, 11 % jih bo težko zbolelo od 70 %, 1 % jih bo umrlo od težke bolezni od 11 %. Virus se šiti kot zavest, ne kot biološka kužnost.«

Ali se lahko okužimo s koronavirusom, ne da bi bili v stiku s kužnimi?

»Da.«

Ali bo cepljenje zmanjšalo smrtnost okuženih s koronavirusom?

»Ne.«

Zaradi neučinkovitega cepiva?

»Ne bo cepivo krivo, človekova zavest bo kriva. Ko ni več rešitve v zdravilu, je moč v zavesti, ki je virus ne išče; išče zavest otroka, ki sledi le moči, ne ljubezni.«

Kako cepljenje pomaga človeku, ki raje sledi moči kot ljubezni?

»Kdor zaradi cepljenja ne bo umrl, bo kmalu umrl za drugo boleznijo.«