DUŠNI NAGOVORI

Oče, ki ljubi: DUŠNI NAGOVOR JE POMOČ SEBI KOT ČLOVEKU.
Oče, ki ljubi: DUŠNI NAGOVOR JE POMOČ SEBI KOT ČLOVEKU.
IZGOVORIMO GA VEDNO, KO MISLIMO, DA SO DRUGI BREZ LJUBEZNI, SMO PA SAMI BREZ LJUBEZNI. (Foto: Pinterest)

1. ZA UDEJANJENJE LJUBEZNI

2. ZA KONEC PREZASEDENOSTI

3. TRIJE DUŠNI NAGOVORI ZA PRAVO LJUBEZEN

4. ZA DOBER ODNOS Z BIVŠIM PARTNERJEM

5. ZA PRAVI ODNOS DO DUŠNEGA PARTNERJA

6. DUŠNI NAGOVOR MAME OTROKU

7. ZA DELO, ŽIVLJENJE, LJUBEZEN

8. ZA CELO RESNIČNOST

9. ZA KONEC BOLEČIN

10. ZA KONEC ISKANJA MOČI

11. ZA LJUBEZEN DUŠE

12. ZA OZDRAVITEV

13. ZA NEODVISNOST

14. MED UMIRANJEM

15. ZA KONEC NOČNE MORE

16. ZA LJUBEZEN, KI ZDRAVI

1. ZA UDEJANJENJE LJUBEZNI

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "JAZ SEM LJUBEZEN, KI IŠČE LJUBEZEN." (Foto: Pinterest)

Še naprej ostajam sama. Mislim da sam oddelala vse karmične obrazce glede vprašanja ljubezni, tako se počutim. Ker moj dušni partner in sorodna duša sina – očitno sta oba preobčutljiva – ne moreta slediti meni in moji vibraciji. Vem, da se v ljubezni ne išče oseba, ampak prava ljubezen, a vseeno sprašujem Očeta v Deo kanalu ljubezni, ali lahko dobim neko pomoč, da si skreiram ljubezen v tem materializiranem svetu? (Lian)

»Izreci dušni nagovor: 

DUŠNI NAGOVOR ZA UDEJANJENJE LJUBEZNI

Ljubim sebe kot mamo, ženo in ljubico,

ljubim sebe kot ženo, ki je tudi ljubica,

 in ljubim ljubezen med moškim in žensko –

jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen.

Izrečeš vedno, ko te skrbi, da ne opravljaš svojega poslanstva v ljubezni.«

2. ZA KONEC PREZASEDENOSTI

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "CELOTA ZDRUŽUJE NASPROTJA, IN S TEM POMIRJA. V CELOTI SE OBLIKA IN VSEBINA POMIRITA, IN DOBIMO OBČUTEK, DA JE VLOŽENO DELO DOBILO SMISEL, KI NAS NAGRADI IN NE UTRUDI." (Foto: Pinterest)

Vedno mi za vse pomembne stvari zmanjka časa. Upam, da se bo to v bodoče spremenilo, v to tudi verjamem – a kako? (J.)

"Nič ni pomembnejše od ljubezni, tudi življenje ne. Prezasedeni smo, kadar iščemo popolnost, ne celote. Popolnost je nepotrebna, ker je končna, nas ne preobraža v višje stanje. Popolnost je vznemirjenje v obliki brez vsebine. Popolnost je iskanje moči v obliki (presežki), ne ljubezni v vsebini.

Celota združuje nasprotja in s tem pomirja. V celoti se oblika in vsebina pomirita, in dobimo občutek, da je vloženo delo dobilo smisel, ki nas nagradi in ne utrudi. 

Prezasedenost je posledica pretiravanja na vsebini ali obliki dela. Oblika in vsebina dela – skupaj sta celota! Problem je, ko želimo nekaj narediti preveč popolno in s preveč vsebine. Dušni nagovor v času prezasedenosti:  

DUŠNI NAGOVOR ZA KONEC PREZASEDENOSTI

Jaz sem ljubezen, 

ki išče pot v materijo,

 v obliki in vsebini ljubezen najde pot, 

ne popolnost.«

3. TRIJE DUŠNI NAGOVORI ZA PRAVO LJUBEZEN

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "MATI, KI NIMA LJUBEZNI MOŠKEGA IN DAJE SEBE SINU, ČEPRAV NI NJEN SEBE DOBIL POTRDITVE OD MOŠKEGA, JE IZČRPANA MATI, KI NE VE, DA JE NJEN SIN NE MORE POTRDITI V LJUBEZNI, SAMO V ŽIVLJENJU." (Foto: Pinterest)

Z L. sva dušni par, oba razvezana z otroki, vendar ona ne želi zveze z, le prijateljstvo. Opazil pa sem, da je L. vedno precej izčrpana (bolna) in navezana na sina. (O.)

»Poljubiš njeno sliko in izrečeš dušni nagovor:  

DUŠNI NAGOVOR ZA PRAVO LJUBEZEN (1)

Ti si ljubezen,

ki išče ljubezen.

Ona izreče dušni nagovor:  

DUŠNI NAGOVOR ZA PRAVO LJUBEZEN (2)

 

Prosim ljubezen v sebi,

da se pojavi tam,

kjer so bili prej

moji strahovi.  

 

Mati ne išče ljubezni, ona daje ljubezen. Mati, ki nima ljubezni moškega in daje sebe sinu, čeprav ni njen sebe dobil potrditve od moškega, je izčrpana mati, ki ne ve, da je njen sin ne more potrditi v ljubezni, samo v življenju.

Povej ji, da ji samo ljubezen moškega lahko da moč za življenje, ki že usiha. Sin ne bo nje hvalil, hvalil bo le sebe, ker mu ona daje občutek, da je samo on pomemben, in ne bo vedel, da ženska ni le mati, je tudi ženska, ki ljubi.

Ona izreče dušni nagovor:  

 

DUŠNI NAGOVOR ZA PRAVO LJUBEZEN (3)

 

Moč ljubezni sije v meni,

moški je ljubezen,

ki sledi moji ljubezni.«

4. ZA DOBER ODNOS Z BIVŠIM PARTNERJEM

"LJUBEČE BITJE VIDI LJUBEZEN POVSOD,
"LJUBEČE BITJE VIDI LJUBEZEN POVSOD,
TRPEČE BITJE VIDI NEVARNOST IN STRAH, DA GA SVET OGROŽA, KER V ŽIVLJENJU NIMA SREČE.
SREČA PRIDE KOT LJUBEZEN,
SREČA PRIDE KOT LJUBEZEN,
NE KOT STRAH PRED ŽIVLJENJEM."
NE KOT STRAH PRED ŽIVLJENJEM."
Oče, ki ljubi (Foto: Pinterest)

Kaj naj naredim, ker me bivša žena toži zaradi preživnine, čeprav jo redno plačujem, in tudi kredit, plus otrokoma mesečno dodatno dajem žepnino, skratka... (O.)

»Z bivšo ženo sta se srečala prvič v življenjih (odnos po sili življenja). Imata lahko skupne priložnosti za življenje, ne za ljubezen. Do nje nimaš nobenega karmičnega dolga. Ona nima lastne samozavesti in išče varnost pri moškem.

Povej ji, da denar, ki pride brez dela, nas nikoli ne potrdi. Bolje je iskati delo, kot samo denar.

Kredit si dolžan plačevati samo v polovičnem znesku za otroka, ne pa njen del. Ti nisi dolžan plačevati kredita za del hiše, ki je njena lastnina, za otroka pa polovico, pol pa ona. Če bo denar samo zahtevala, bo postala depresivna, ker se bo počutila kot nekdo, ki ga nihče ne potrebuje. Ona misli, da delo ne prinaša sreče, ampak same težave.

Ona naj poljubi svojo sliko in prosi sebe, da bo iskala življenje in ljubezen povsod, ne pa zahtevala le varnost brez ljubezni.

Tudi ti poljubi njeno sliko in jo potrdi kot žensko, ki zna ljubiti. Izrečeš dušni nagovor: 

ZA DOBER ODNOS Z BIVŠIM PARTNERJEM

Ti si ženska, ki zna ljubiti,

in jaz sem moški, ki zna ljubiti, 

oba sva lahko srečna.  

Na svoje noge se bo postavila samo, če bo začela iskati življenje kot ženska, ki išče ljubezen. Njena sreča ni moški, njena sreča je postavljanje sebe v središče življenja drugih ljudi. Naj ne dela tega več, ker ne bo delila svojega življenja več z nikomer, in bo osamljena zapustila ta svet.

Očetova bolečina je velika – kako se je izgubila in ne najde več ljubezni v sebi! Ker sama nima ljubezni do sebe, išče pomoč drugje, sebe vidi le kot bitje, ki išče pomoč, ne kot bitje, ki lahko daje pomoč. Sebe vidi kot trpeče bitje, ne ljubeče bitje. Ljubeče bitje vidi ljubezen povsod, trpeče bitje vidi nevarnost in strah, da ga svet ogroža, ker v življenju nima sreče. Sreča pride kot ljubezen, ne kot strah pred življenjem.

Ona je duša ljubezni in ima poslanstvo poiskati drugo polovico svoje duše. Prenesi ji vsaj nekaj teh besed, ker nima nobenega stika z ljubeznijo, le s strahom. Ona išče popolnost le v materiji, namesto v pravi ljubezni.«

5. ZA PRAVI ODNOS DO DUŠNEGA PARTNERJA

Ali prav razumem, da moram imeti otroka s sedanjim partnerjem (sorodndo dušo), ne z dušnim partnerjem M.-jem, s katerim komaj čakava na nov začetek?! (K.)

»Da in ne. Ne, ker iščeš ljubezen, lahko zapustiš sedanjega partnerja. Da, ne zapusti sedanjega partnerja, ker v M.-ju preveč iščeš samo sebe, ne njega, kar je napačno.

Poljubi svojo sliko in izreci dušni nagovor:

 

DUŠNI NAGOVOR ZA PRAVI ODNOS DO DUŠNEGA PARTNERJA

 

Jaz sem ljubezen,

ki ljubi ljubezen v moškem, ne sebe,

sebe ljubim v sebi,

mene ljubim v njem.

 

Nič mi ni jasno…

»Mene pomeni 'kdo sem', in sebe, 'kaj semko se predstavim'. Mene pomeni, 'kaj sem, ki sem že narejen', in sebe'kaj sem, ki je od tebe/drugega narejen'.

Ti zdaj občuduješ njegovo osebnost (silo), ki pa ni ista kot tvoja, ampak nasprotje tvoje osebnosti. Vidva sta ista v zavesti, ne ista v sili. To silo vajinih nasprotij bi zelo hitro spoznala, ko bi z njim zaživela pod isto streho!

Vsa narava si želi, da bi vidva zaživela skupaj, in zdaj se še pripravljata na to, da bosta uspešna pri tem. Ljubi ljubezen v sebi, da boš imela dovolj zavesti ljubezni, in boš ljubila tudi njegovo osebnost in telo, sicer ga boš zavrnila.«

(več na: ODGOVORI OČETA; 5. ALI BOVA Z DUŠNIM PARTNERJEM SKUPAJ ? (1))

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "VSA NARAVA SI ŽELI, DA BI DUŠNA PARTNERJA ZAŽIVELA SKUPAJ." (Foto: Pinterest)

6. DUŠNI NAGOVOR MAME OTROKU

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "JAZ TE LJUBIM KOT OTROKA, KI ME NE SLIŠI IN NE VIDI, KER VERJAMEM V TVOJO DUŠO, DA TE VODI." (Foto: Pinterest)

Ali prav razumem, da moram še malo potrpeti s sedanjim partnerjem (sorodno dušo), saj moram najti več ljubezni v sebi, ne pa začeti z dušnim partnerjem M.-jem, s katerim se veseliva nove zveze? (K.)

»Ljubi ljubezen v sebi, da boš imela dovolj zavesti ljubezni, in boš ljubila tudi njegovo osebnost in telo, sicer ga boš zavrnila.

Vse to je močno povezano z mamo. Spomni se, koga je imela tvoja mama rada, ko se je prvič spomniš. Ali pa neka oseba iz tvojega otroštva, še pomembnejša za tebe.«

Mama je imela rada le mlajši sestri, to se spomnim. Spomnim se le, kako je vpila name, in sem pobegnila k dedku v sobo…

»Pojdi v svoje srce in poglej na vse, tudi na dobre stvari, ne le negativne. Ko je nekdo strog do tebe, v srcu veš, ali te ima rad ali ne.«

Ne vem, zakaj nimam spominov na njo. Sanjala sem reko, kako sem hodila po njej. V strugi je bilo polno vej in hlodov namesto vode, da sem morala plezati preko njih. Prijateljica, ki je moja dušna sestra (sta rekla), pa mi je pokazala njen lep razgled na vodo.

»V izhodiščni inkarnaciji si bila mojstrica ljubezni, imela si bogate moške, ki so te vsi občudovali. Za življenje nisi skrbela, vedno so zate poskrbeli drugi. Zato v tej inkarnaciji nisi razumela, kaj te hoče naučiti mama. Od svoje mame si pričakovala pozornost občudovanja, ne učenja.

Mlajši sestri sta prišli kot nepovabljena gosta, ki sta plenila pozornost, ki si je že tako imela premalo. S starejšo že imata karmo življenja, tudi v izhodiščni inkarnaciji je bila sestra, ki te je zaničevala, ker je bila nuna, ti pa iskalka moške ljubezni. Sramovala se je tvojega življenja, čeprav si se trudila, da bi tudi njeno življenje bilo boljše, in si ji pošiljala denar. Ona ti je bila že takrat trn v peti, ker te ni občudovala. Ker zate je ljubezen, ko te nekdo občuduje in od tebe ne zahteva več kot tvojo prisotnost.

Z mlajšo nimata karme, sta po sili življenja, ker se v prejšnjih življenjih nista srečali. Tudi z mamo se v prejšnjih življenjih nista srečali, zato druga drugo tako slabo razumeta. Z očetom sta sorodni duši, nekoč je že bil tvoj oče.

Tvoj problem je, da te je mama hotela postaviti v življenje, ti pa si prišla samo po ljubezen. Ta ljubezen je v sanjah voda, ki manjka v strugi življenja. Povej mami, da lahko zate izgovarja dušni nagovor:

 

DUŠNI NAGOVOR MAME OTROKU

 

Jaz te ljubim kot otroka,

ki me ne sliši in ne vidi,

ker verjamem v tvojo dušo,

da te vodi.«

 

(več na: ODGOVORI OČETA; 5. ALI BOVA Z DUŠNIM PARTNERJEM SKUPAJ ? (1))

7. ZA DELO, ŽIVLJENJE IN LJUBEZEN

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "JAZ SEM DELO, KI JE OPRAVLJENO, JAZ SEM ŽIVLJENJE, KI ŽIVI, JAZ SEM LJUBEZEN, KI LJUBI." (Foto: Pinterest)

Muči me moje delo v moževem podjetju in zaposleni. Rada bi našla nekaj, kar me bo veselilo, in bom res uresničevala tisto, kar je moje. Zdaj sploh nimam vizije. Ne znam niti voditi in usmerjati zaposlenih. Mož mi ves čas govori, da serviser na terenu zabija čas v prazno, in sem mu dala preveč plače. Zdaj ko to pišem, pa je prišel ta delavec k meni in mi sam od sebe začel razlagati, kaj je delal in da se bo potrudil, da se bo pokrilo. Ali mu lahko zaupam in ignoriram moževe strahove? Od kod to nezaupanje v možu do zaposlenih, vedno najde nekaj, kar ga razjezi, in potem to prenese name? Zdaj hoče mož, da jaz nekako prevzamem zaposlene, jaz pa se ne znajdem. Kakšna naj bo moja vloga v moževem podjetju? V Pismu duše takole piše o mojem poslanstvu v delu: 'Dobra učiteljica pri delu, ljudi usmerjaš v dobro prakso, ne v boj za prestiž. Upravljanje s podjetji ali v javni upravi.' (M.)

»Mož kot gospodar ne prenese šibkosti zaposlenih. On ni njihov oče in res ni, ne rabi jim popuščati. Veliko ljubezni pa ima do podjetja, in to zaposleni vedo. Tudi ti jim ne bodi mama, bodi jim gospodarica, ki išče resnico, ne moč.

Ta delavec ima delo, ne ukvarja se s svojim odnosom do podjetja. Ponudi mu pomoč v obliki ciljev, ki jih mora doseči, ker vidi samo delo, odnosov ne vidi. Mož te potrebuje, ker se tudi on raje ukvarja z delom kot odnosi.

V podjetju deluj kot dobra gospodarica, ne kot mama, ki popušča. V poslanstvu se ne trudimo, mi to že smo, tako že delujemo, zato ti ni treba nič dodatno narediti, ti že to delaš.

Nagovor zate: 

 

DUŠNI NAGOVOR ZA DELO, ŽIVLJENJE IN LJUBEZEN

 

Jaz sem delo, ki je opravljeno,

jaz sem življenje, ki živi,

jaz sem ljubezen, ki ljubi.

 

Dušni nagovor izrečemo, kadar smo prestrašeni, da ne opravljamo svojega poslanstva kot človek, ker ne vemo, da smo tudi duša.«  

8. ZA CELO RESNIČNOST

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "ČLOVEK NE VIDI CELE SLIKE, KER GLEDA SAMO NA POL." (Foto: Pinterest)

V razredu, kjer opravljam pripravništvo, je slabovidna deklica, ki je zelo nemirna in nevodljiva. Kako bi jo lahko pomirili, ji pomagali? (M.)

»Deklica je sama izbrala, da ne vidi. Noče videti tega sveta, ki jo sili v ljubezen, ne v moč. Svet, svet, svet je tu, da poiščemo ljubezen, ki je nemoč in pomoč. Osebnost išče moč v sebi, namesto ljubezen v sebi, ker misli, da močnejši preživi, ne ve, da bolj ljubeč preživi.

Osebnost je kot star ponošen plašč, ki se ga ne moremo znebiti, ker vemo, da nam je določen čas dobro služil. Ona želi vladati sebi in drugim in nima upanja v ljubezni, le v moči. Kdor v grdem ne vidi lepote, v lepem pa samo moč, ima težave z vidom (ona je zavračala grde ljudi). Dušni nagovor:

DUŠNI NAGOVOR ZA CELO RESNIČNOST

Jaz vidim svet,

ki je zame lep

in je zame grd;

kar je grdo in kar je lepo,

je ljubeče,

nič ni močnejše,

vidim ljubezen

v grdem in v lepem;

svet je svet,

ni grd, ni lep,

je ljubeč učitelj,

kjer moč postane naš

mučitelj. 

 

Človek ne vidi cele slike, ker gleda samo na pol. Kjer je grdo, je tudi lepo, in obratno; kjer je moč, je tudi ljubezen, nemoč; kjer je oče, je tudi mati; kjer je starš, je otrok; kjer je moški, je tudi ženska; kjer je vojna, je mir; kjer je pomanjkanje, je tudi obilje; kjer je jaz, je tudi ti

9. ZA KONEC BOLEČIN

Oče, ki ljubi: TVOJA BOLEČINA V HRBTENICI JE OPOZORILO, KO MISLIMO, DA MORAMO POSTAVITI ŽIVLJENJE DRUGIM LJUDEM, BITI MOČNI ZA NJIH. (Foto: Pinterest)

Oče, ki ljubi: TVOJA BOLEČINA V HRBTENICI JE OPOZORILO, KO MISLIMO, DA MORAMO POSTAVITI ŽIVLJENJE DRUGIM LJUDEM, BITI MOČNI ZA NJIH. (Foto: Pinterest)

V teh dneh sem redno delala SONČEVO MEDITACIJO, na začetku sem še majčkeno občutila bolečine v prsih, sedaj so  izzvenele. Potem sem pomagala z reikijem prijateljici, sledile so močne bolečine v križnici in zelo zelo slabo počutje. Prosila sem prijatelja bioenergetika, da mi pomaga. Potrdilo se je, da mi ne more, ampak je čas, da sama prevzamem odgovornost. Poskusila sem z GANEŠEVO MEDITACIJO, opazila sem močno izboljšavo počutja, in bolečine so se zmanjšale za polovico. Bolečine v križnici se še pojavijo, in takrat NAPRAVIM Sončevo meditacijo. Zanima me, ali je v redu, če meditiram na to mantro v primerih, ko padem iz ravnovesja, ali priporočata kaj drugega. (B.)

»Mantranje za Ganeša in meditacija z mantro Om Sa Surjáje Námah Om sta ti v pomoč, ko nisi v ravnovesju. Dušni nagovor za hrbtenico:

DUŠNI NAGOVOR ZA KONEC BOLEČIN

Ljubim ljubezen v bolečini,

ki prihaja kot opozorilo, ne kot kazen.

Te težave imaš zato, ker misliš, da moraš postaviti življenje drugim ljudem, biti močna za njih. Ti bodi samo ljubeča, in oni bodo dobili neizmerno moč. To je vse, kar moraš narediti, in pri tem ne pozabi, da boš tudi dovolj ljubeča do sebe.«

10. ZA KONEC ISKANJA MOČI

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "MOŠKI LAHKO LJUBI LE IZ MOČI DO ŽENSKE NEMOČI. ŽENSKA JE ODSOTNOST MOČI V LJUBEZNI, KJER JE LAHKO MOČ MOŠKEGA V LJUBEZNI POMOČ ŽENSKI NEMOČI V LJUBEZNI." (GIF: Pinterest)

Zakaj se mi po dveh letih in pol dušni partner in sodelavec ne približa kot ženski? (Tan.)

»Nisi še pripravljena na dušno ljubezen, ker on v tebi ne vidi ljubezen, ki je sveta, ampak žensko, ki ima moč življenja.«

Zakaj še nisem pripravljena na ljubezen?

»Ker iščeš moč.«

Zakaj ženska ne bi smela iskati moči?

»Moški lahko ljubi le iz moči do ženske nemoči. Ženska je odsotnost moči v ljubezni, kjer je lahko moč moškega v ljubezni pomoč ženski nemoči v ljubezni.«

Kaj lahko storim za ljubezen v tej situaciji?

»Pokaži moškemu, kako si nemočna in potrebna njegove pozornosti, bolj kot je materine pozornosti potreben otrok. V njegovi bližini bodi bolj v mirni odsotnosti kot vznemirjeni prisotnosti. Poljubi svojo sliko in izreci:

 

DUŠNI NAGOVOR ZA KONEC ISKANJA MOČI

 

Jaz sem nemoč,

ki išče moč ljubezni.« 

11. ZA LJUBEZEN DUŠE

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "OD ČLOVEKA DOBIMO LJUBEZEN, KI NI POPOLNA, JE POMOČ ŽIVLJENJU, NE LJUBEZNI. ČLOVEK IŠČE LJUBEZEN V DRUGEM ČLOVEKU, DUŠA IŠČE LJUBEZEN OBEH." (Foto: Pinterest)

Ali je dobro, da sem zapustila moškega, ki mi je sorodna duša sina?

»Da in ne. Da, ker je on mojster karme, ne, ker bo še dalje iskal sebe kot otroka, ne kot moža. On ne zna biti z žensko kot mož, le kot otrok.«

Zakaj sem nekoč od Očeta, ki ljubi, dobila Prošnjo za ljubezen s tem moškim?

»Kot pomoč osebnosti, ki prosi kot človek, ne kot duša.«

Kaj bi imela od tega, če bi še dalje ostala z njim in mu pomagala?

»Tako boš dobila ljubezen, ki je milost od svetega bitja. Od človeka dobimo ljubezen, ki ni popolna, je pomoč življenju, ne ljubezni. Človek išče ljubezen v drugem človeku, duša išče ljubezen obeh. Izreci dušni nagovor:

DUŠNI NAGOVOR ZA LJUBEZEN DUŠE

Ljubim dušo, 

ki išče ljubezen obeh.«

12. ZA OZDRAVITEV

(Foto: Pinterest)

(Foto: Pinterest)

Po zdravniški obravnavi se rak še vedno širi dalje, prosim za pomoč...  (Kl.)

»Ljubi ljubezen v vsakem organu svojega telesa, tudi v tistih, ki jih morda več nimaš. Ponavljaš dušni nagovor:   

DUŠNI NAGOVOR ZA OZDRAVITEV

Ljubim ljubezen

v vsakem organu svojega telesa, 

tudi tistem,

ki ni v mojem telesu,

je v čakri.«  

Kaj pomeni, ljubiti ljubezen v vsakem organu?

»Pomeni, ljubiti namen njegovega obstoja, ki je pred njegovim delovanjem. Zdravi smo, kadar živimo svoj namen, ki je ljubiti ljubezen v vsem in v vsakem, najbolj pa v dušnem partnerju.«

(več na: https://www.heragea.com/442429268; 48. ZAKAJ SEM HUDO ZBOLELA?)

13. ZA NEODVISNOST

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "ODVISNIKI ŽELIJO BITI POMEMBNE OSEBE V SVETU, KJER NI ODGOVORNOSTI." (Foto: Pinterest)

Ali bi morala popustiti tudi takšnim njegovim željam, kot je kajenje trave, ki me je strašno motilo? (An.)

»Da, ker ga tako potrdimo kot osebnost. Postane ga sram, da ima takšne želje, ker ve, da ima ljubezen. Tako se njegova osebnost zmede, ker ne ve, zakaj je sploh prišla ta odvisnost.« 

»Skupno načrtovanje, kdaj se preda partner odvisnosti in kdaj ne, je prva velika zmaga nad osebnostjo, ki beži iz sveta, kjer ne more biti gospodarica.

Naslednja, druga zmaga nad osebnostjo je, ko on podaljšuje čas neodvisnosti, in zaradi tega ne zapada v hujšo odvisnost.«

Kako naj podaljšuje svojo neodvisnost?

»Tako da v času neodvisnosti osrečuje sebe z mislijo, kako pomembna oseba je, saj ni odgovoren samo zase, ampak tudi za druge ljudi. Izreče dušni nagovor:

DUŠNI NAGOVOR ZA NEODVISNOST

Jaz sem pomembna oseba,

saj znam biti sam s seboj tudi takrat,

ko si ne želim biti sam s seboj,

ne želim zato, ker mislim,

da sem lahko pomemben samo,

če sem neodgovoren do sebe in drugih.

 

Odvisniki želijo biti pomembne osebe v svetu, kjer ni odgovornosti.« 

(več na: https://www.heragea.com/441920654; 52. PARTNERSTVO SO TUDI ŽELJE, KI NISO SKUPNE)

14. MED UMIRANJEM

Kdaj umremo?

»Smrt pride, ko je dušna zavest pripravljena za novo življenje, saj aktualno nima več razvoja v ljubezni do ljudi, sveta, sebe, partnerja, otrok…, ker smo se že v vsem potrdili, dušne ljubezni pa nismo našli. Zato svet postane prazen, in nemogoče je živeti dalje. To je smrt v ljubezni do sebe. Smrt je zastoj srca, ni bolezni.«

Kaj je najbolje početi med prehodom v smrt? 

»Misli v času smrti:

 

DUŠNI NAGOVOR MED UMIRANJEM

 

Vse je ljubezen, tudi jaz«

 

(več na https://www.heragea.com/4386013644. EVTANAZIJA?)

(GIF: Pinterest)

(GIF: Pinterest)

15. ZA KONEC NOČNE MORE

(Foto: Pinterest)

(Foto: Pinterest)

(nadaljevanje s: PROŠNJE LJUBEZNI 1; 24. PROŠNJA ZA KONEC NEPOTREBNIH STRAHOV IZ PREJŠNJIH ŽIVLJENJ)

»Premagaj te strahove z ljubeznijo, izreci dušni nagovor:

DUŠNI NAGOVOR ZA KONEC STRAŠLJIVIH SANJ

Jaz nisem to, kar sanjam,

jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen.«

16. ZA LJUBEZEN, KI ZDRAVI

(nadaljevanje s: https://www.heragea.com/443185923; 57. ZAKAJ SEM HUDO ZBOLELA? (2))

Včeraj sem imela pregled pri onkologu. Markerji mi naraščajo in vem, da se mi veliko procesov dogaja skozi jetra, ker čutim pikanje. Mantre delam redno. Strahu v zvezi s samimi markerji nimam. (Kl.)

»Markerji naraščajo zato, ker je telo popustilo, ker je osebnost popustila. Pozdrav tej spremembi, zdaj bo srce prevzelo telo, in ljubezen bo pozdravila to bolezen.

Izreci dušni nagovor:

 

DUŠNI NAGOVOR ZA LJUBEZEN, KI ZDRAVI 

 

Ljubim ljubezen v sebi

in ljubim ljubezen v tebi,

ker skupaj sva duša,

ki ljubi se močneje.

 

Da boš lažje našla to ljubezen, naredi TEHNIKO PREBUJENJA 

(več na: https://www.heragea.com/4433675521. TEHNIKA PREBUJENJA)

(Foto: Pinterest)

(Foto: Pinterest)