ODGOVORI OČETA 6

114. ALI BO ŠLO, KER SVA SAMO KARMIČNI PAR?

115. OBSEDENOST

116. ZEMLJANI, MARSOVCI, VESOLJCI?

117. ZAKAJ RAZLIČNE RASE IN RELIGIJE?

118. TI PRETEKLOST, ON PRIHODNOST

119. MED KARMIČNIMA PARTNERJEMA

120. IŠČI LJUBEZEN, IN OSEBA BO PRIŠLA

121. SINDROM NEMIRNIH NOG

122. DUŠA ŽIVLJENJA IŠČE PRAVO LJUBEZEN

123. LJUBEZEN ALI PARTNERSTVO ZA VSAKO CENO?

124. MOJ KARMIČNI PARTNER

125. ALI JE KRIVA MOJA VZGOJA?

126. JE IMPULZIVNA

127. DUŠNI PARTNER SE JE POROČIL Z DRUGO

128. TESLAMETAMORFOZA

129. ROŽA V MENI SPREGOVORI – FLORANOMIJA

130. KARMIČNI BRAT

131. POISKATI SEBE, NATO LJUBEZEN

132. IŠČI LJUBEZEN, IN PRIŠLA BO REŠITEV

133. PRIHRANKI V TEH ČASIH

114. ALI BO ŠLO, KER SVA SAMO KARMIČNI PAR?

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "LJUBIMO GA ŠE, KADAR NAM NI VSEENO, ALI IMAMO S PARTNERJEM BLIŽINO. BLIŽINA S PARTNERJEM JE NORMALNA POTREBA PO DELJENJU OBČUTKOV, MISLI, ŽELJA, ČUSTEV IN SPOLNE SILE." (Foto: Pinterest)

Spoznala sem svoj dušni par (D.-ja), s katerim nama ni namenjeno skupno življenje, le prijateljstvo. Sedaj čutim in razumem, zakaj. Z G.-jem sva že dolgo skupaj, čeprav sva samo karmično povezani duši. Tako je sporočeno, a tudi, da sva blagoslovljena, da sva ponovno skupaj, ker ustvarjava kariero in bi rada v življenju uživala. Res se dobro razumeva in ves čas zveze delava na sebi, se razvijava. A hkrati ni dobro, ker karmično partnerstvo ponavlja neke zadeve in s tem ustavlja razvoj, je sporočeno. Na čase v najinem odnosu začutim v sebi jezo, ker imam občutek, da vlagam več energije in razumevanja, da bi prešla na drugo energijsko raven. Mnogokrat se G. najprej upira, a kasneje mi sledi, in življenje obema teče mnogo bolje. Razumem, da tudi sam rabi fizično izkušnjo, da začuti. A ob tem se čutim večkrat utrujeno in nerazumljeno, sámo. Saj moram biti potrpežljiva. Potem pa sama pričnem zniževati svoje delovanje in vibracije, in začutim, da se oddaljujem od sebe še bolj. Razumem, zakaj sva skupaj, kaj mi daje, da se lahko razvijam, in to postopoma. In tudi, kaj mu jaz omogočam. A kaj naj naredim, da bom ostala na svoji vibraciji, da bom notranje močna, brez da bi izpadlo, kot da delujem iz moči ali osebnosti? Ali bi bili najini življenji še boljši, če bi živela s sorodnima dušama, ali pa ni potrebe in je dovolj, da se razvijava skozi naju? (A.)

»Neskladje med vama je zaradi različnih dušnih poslanstev, ki ju imata. Z vidika različnih starosti vajinih duš (ti si duša ljubezni, on duša življenja) si mu mati, ne partnerka, v življenju sta partnerja.

Če bi mu bila sorodna duša, bi se ob tebi lažje sprejemal, in ti kot sorodna duša bi lažje sprejela njegovo iskanje spoznanj, ki jih ti že živiš.

Vajino skupno življenje je že dovolj, dokler se ljubita. Ko se ne ljubita več, raje poiščita vsak svojo sorodno dušo.«

Kako vemo, da partnerja še ljubimo?

»Ljubimo ga še, kadar nam ni vseeno, ali imamo s partnerjem bližino. Če nam je vseeno, ga ne ljubimo več. Bližina s partnerjem je normalna potreba po deljenju občutkov, misli, želja, čustev in spolne sile.«

115. OBSEDENOST

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "ČLOVEK SAM NAJDE MOČ, KI GA OBSEDA, KER MU TO NJEGOVA ZAVEST DOPUŠČA." (Foto: Pinterest)

Kaj je obsedenost?

»Obsedenost – človek sam najde moč, ki ga obseda, ker mu to njegova zavest dopušča.«

Ali nas lahko obsede Satan?

»Da in ne. Da, ker deluje sila brez zavesti ljubezni. Ne, ker Satan ni bitje, je sila, ki še ni postala sveta.«

Kako lahko ta sila postane sveta?

»Samo preko bitja, ki jo poseduje. Sila narave je vodena kot karma narave, sila bitja je vodena kot karma tega bitja. Tudi Zemlja je bitje, ki želi postati sveto.«

Kako lahko preobrazimo silo svoje obsedenosti, z eksorcizmom?

»Da in ne. Da, če je človek bogaboječ, in iz strahu gre v ponižnost. Če ni ponižen do Boga, se ta sila lahko preobrazi le z ljubeznijo do 8 svetih zapovedi.«

Kako naj tak človek vzljubi 8 svetih zapovedi?

»Da spremeni 8 zapovedi v molitev. To je molitev za osebnosti, ki so preveč v sili: MOLITEV VSEH MOLITEV.«

116. ZEMLJANI, MARSOVCI, VESOLJCI?

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "TO, KAR LJUDJE IMENUJEJO VESOLJCI, SO LE ENERGIJSKI PREBOJI BOLJ ZAVESTNIH BITIJ, KAR POMENI BOLJ LJUBEČIH BITIJ, KI ŽELIJO ČLOVEŠTVU POMAGATI, NE GA UNIČITI. KAKO JE ZA NJIH BOLEČE, KO SE ZGODI RAVNO NASPROTNO OD TEGA, KAR ONI ŽELIJO – MI IŠČEMO ŠE VEČJO MOČ, NAMESTO PONIŽNOST DO ZAVESTI, KI ČAKA NA NAS, KOT MATI IN OČE ČAKATA NA SVOJEGA OTROKA!" (Foto: Pinterest)

Ali smo potomci Marsovcev, ki naj bi iskali moč, in Zemljanov, ki naj bi iskali ljubezen, in smo Zemljani mešanci nekih vesoljcev in originalnih ljudi? (N.)

»Ne, mi nismo potomci Marsovcev, mi smo predniki Marsovcev, ker se bo človeštvo nekoč moralo odseliti na ta planet, ko bo Zemlja postala puščava.

Mi smo mešanica le zavesti in sile. To, kar ljudje imenujejo vesoljci, so le energijski preboji bolj zavestnih bitij, kar pomeni bolj ljubečih bitij, ki želijo človeštvu pomagati, ne ga uničiti. Prosijo, da se v svojem trpljenju kot zavestna bitja obrnemo k še širši zavesti, ne pa kot bitja moči k še večji moči. Kako je za njih boleče, ko se zgodi ravno nasprotno od tega, kar oni želijo – mi iščemo še večjo moč, namesto ponižnost do zavesti, ki čaka na nas, kot Mati in Oče čakata na svojega Otroka!«

117. ZAKAJ RAZLIČNE RASE IN RELIGIJE?

Oče, ki ljubi: VSE RASE ENAKO IŠČEJO LJUBEZEN, BARVA KOŽE JE ODVISNA OD RAZLIČNIH BARV MINERALOV, KI SO PRIŠLI IZ VULKANOV NA RAZLIČNIH KONTINENTIH. (Foto: Pinterest)

Oče, ki ljubi: VSE RASE ENAKO IŠČEJO LJUBEZEN, BARVA KOŽE JE ODVISNA OD RAZLIČNIH BARV MINERALOV, KI SO PRIŠLI IZ VULKANOV NA RAZLIČNIH KONTINENTIH. (Foto: Pinterest)

Ali človeštvo trpi, ker smo razdeljeni na rase in je zato toliko religij, ker je vsaka rasa bila narejena za nekaj drugega? (N.)

»Človeške rase  barva kože je odvisna od različnih barv mineralov, ki so prišli iz vulkanov na različnih kontinentih. Saj so tudi drugačne rastline in drugačne živali na različnih kontinentih, tako so tudi drugačni ljudje – ljudje, ki so nastali iz tistih mineralov, tistih rastlin, tistih živali! Vse rase enako iščejo ljubezen.

So religije od Očeta in religije od Matere, zdaj nastaja končna religija ljubezni...« 

(več na: https://www.heragea.com/433069585, LJUBEZEN IN RELIGIJA?, https://www.heragea.com/4386013339. GANEŠEVA INKLUZIJA – RELIGIJA LJUBEZNI)

118. TI PRETEKLOST, ON PRIHODNOST

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "TI LJUBIŠ PRETEKLOST, PREJŠNJA ŽIVLJENJA – ON JE TVOJ SIN, KI ŠE NIMA DOVOLJ LJUBEZNI V SEBI; ON HOČE PRIHODNOST, NOVO LJUBEZEN, NOVO ŽIVLJENJE."(Foto: Pinterest)

Včeraj sem se srečala z A.-jem (sorodna duša sina iz prejšnjih življenj) in potem nisem mogla povedati nič. Gledala sva se v oči celo uro. Meni je bilo težko, njemu tudi. Vsaj tako sem dojela njegov odziv v očeh.

Danes mi je napisal polno stvari. Med drugim najprej, da je bil sestanek neučinkovit in da ne vidi smisla, da bi zapravljal čas z mano na tak način. Kar ni niti približno enako temu, kar je izkazoval v očeh in na obrazu.

Rekel je, da pa sva lahko poslovna partnerja, kar pomeni nobenih srečanj, kavic, pogovorov, razen med delom. Meni je bolj pomemben odnos z njim kot delo, čeprav že razumem, da ni primeren ljubezenski partner zame. Res ga pogrešam. Ne vem, ali je to prava pot zame – samo posel z njim in nič drugega?! (E.)

»Ti ljubiš preteklost, prejšnja življenja – on je tvoj sin, ki še nima dovolj ljubezni v sebi; on hoče prihodnost, novo ljubezen, novo življenje. Za partnerstvo išče nevplivno žensko, da bi lahko vladal v odnosu. On je v strahu preživetja, ne ljubi iskreno, le kaže videz ljubečega moškega, ker to zahteva od njega posel, s katerim se preživlja. Z njim se dogovarjaj, ko je šibek, sedaj je močan.«

Kdaj bo začutil, da ne rabi vladati v najinem odnosu?

»Ko bo začutil, da ga ne ljubiš več kot moškega, in bo s tem izgubil nadzor nad tabo. Poslovno vama lahko gre dobro, ko bo on ugotovil, da sta enakovredna.«

ČEZ NEKAJ DNI... Ko sem prejela vajin odgovor, sem začutila, da se je moja ljubezen do njega ustavila. Temu so prispevali dodatno še njegovi odgovori, da se mu zdi brez veze z mano zapravljati čas, tako da sva bila med delom tiho. Vendar mi pa moje misli ponoči meljejo in zaspim šele okrog treh zjutraj, ker ne vem, kako naj rešim situacijo. Jezen je name in z mano ni več prijatelj. A. je svoj človek, in jaz ga res ne zanimam več, razen če dobi od mene plačilo, to je napisal jasno in glasno. Kaj je narobe z mano?

»On si želi, da bi bil od tebe spoštovan kot strokovnjak, ne oboževan kot moški, ker tudi kot strokovnjak je glavni v odnosu.

Z nadaljevanjem sodelovanja bi bili poslovni rezultati še boljši, a A. bo vedno bolj pokroviteljski. To delo bo bolj ustvarjeno zanj kot tebe, ker bo on imel delovni užitek, ti pa samo izkušnjo, v kateri ne boš dobila osebnostne potrditve. Torej odgovor za nadaljevanje dela je, da in ne. Da, če ne boš pričakovala potrditev od njega.

Enakovredna mu boš, ko ne boš več odvisna od njegovih potrditev. To je proces, in v tem delu se imej toliko rada, da se ne ocenjuješ, in se podaš na pot v neznano. 

S tabo ni nič narobe, le stare E. več ne najdeš v sebi, ker prihaja nova E.«

Hvala za odgovor. Bom videla, kako bom zmogla. Težka naloga, ker si želim njegove potrditve. Kakšna molitev bi bila primerna zame? 

»PROŠNJA ZA KONEC ISKANJA

NEUSLIŠANE LJUBEZNI

Prosim sebe in Očeta,

da mi da resnico,

ki je resnica obeh,

mene in njega,

ki ga ljubim.

 

V resnici bom spoznala,

da iščem sebe bolj kot njega,

ki je že oddan v ljubezni.«

119. MED KARMIČNIMA PARTNERJEMA

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "TEŽKO BO NAJTI ZADOVOLJSTVO, KER NISTA ZAVEST IZ ZAVESTI (SORODNI DUŠI) ALI ZAVEST V ZAVESTI (DUŠNI PAR). RAJE RAZMIŠLJAJ O NJEM IN SEBI KOT O DVEH ZAVESTIH, KI SE NE PREKRIVATA, SE PA UPOŠTEVATA. V NJEM IŠČI SKUPNO LJUBEZEN DO ŽIVLJENJA." (Foto: Pinterest)

S fantom sva v karmični zvezi, ki je blagoslovljena od Očeta (je bilo sporočeno). Včeraj sva imela res zelo velik pogovor o tem najinem različnem pristopu in pogledu na svet. Zelo je bilo naporno, ampak tudi zelo očiščujoče. Meni je bilo všeč, ker sem začutila več bližine, čeprav to ne pomeni, da imava zdaj drugačne poglede. Všeč mi je bilo tudi, ko sem začutila več volje in čustev in želje po bližini z njegove strani – ampak na čisto njegov način. Ali so takšni pogovori smiselni in dobri? Zdi se, da krepijo najino povezanost. Veliko je bilo čustev, ne samo besed. Jaz enostavno potrebujem tudi to, oboje, zato mi veliko pomeni kak tak pogovor, ki je morda nepotreben. (L.)

»Da, so potrebni tebi (ne njemu), ker dobiš več topline, kadar ni bližine. Toplina je prisotnost druge zavesti, ki spremlja našo zavest, bližina je v isti zavesti. Ista zavest ima bližino istega mene. On je druga zavest, sebe druge zavesti potrdi mene moje zavesti, čeprav njegov mene ne vidi mojega mene.[1]

On je bil tudi ranjen, ker je tvoja zavest vanj prodirala kot moški. Prestal je operacijo, ni pa bil najbolj zadovoljen. Raje razmišljaj o njem in sebi kot o dveh zavestih, ki se ne prekrivata, se pa upoštevata. Zanj je svet pomiritev čustev, ne iskanje čustev, ki jih tako ne bi smelo biti. Zanj imajo čustva silo, ki ni pomoč, je razvrednotenje ambicij v predmetnem svetu. Več bližine boš našla pri sorodnih dušah, ki so lahko prijateljice ali aktualni sorodniki. On te ljubi, ne more pa videti tvojega mene, lahko ti posodi svoj sebe, ki te pomiri. Težko bo najti zadovoljstvo, ker nista zavest iz zavesti (sorodni duši) ali zavest v zavesti (dušni par).

V njem išči skupno ljubezen do življenja. Ljubezen do ljubezni bo njegova pot, a ga tu prehitevaš.«

Priznam, da sem odgovor morala kar večkrat prebrati in še večkrat ga bom prebrala, če bo potrebno. Do včeraj sva bila na morju, zvečer pa še na Festivalu Lent, in imela sva se zelo lepo – v ozadju sem imela to misel, da sva dve zavesti, ki se upoštevata. Skupaj se usmerjava v življenje, hkrati pa sva drug z drugim ljubeča, nežna in igriva. Mogoče to ni vse, kar si želim, ampak je pa veliko več, kot lahko trenutno dobim (in tudi dam) kjerkoli drugje. Mogoče je čas, da se ustavim in ne uničujem lepih stvari po nepotrebnem. Ko bo čas, se bo že zgodilo, kar se mora. Kdaj bo to, pa v bistvu zame in za moje delovanje ne bi smelo biti pomembno.

[1] Mene je 'kdo sem' oz. 'kaj sem, ki sem že narejen', sebe pa je 'kaj sem' oz. 'kaj sem, ki je od tebe (drugega) narejen'. Do mene ni pričakovanj, sebe ima pričakovanja. Mene vedno deluje, kot je, ne kot bi moral biti (sebe). (več na: BIBLIJA LJUBEZNI 9; 125. MENE IN SEBE)

120. IŠČI LJUBEZEN, IN OSEBA BO PRIŠLA

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "ZARADI TEGA, KER BOŠ VEDEL, KAKO STA POVEZANA, NE BO NASTALO PARTNERSTVO. TI PREBUDI LJUBEZEN V SEBI IN DO SEBE, POTEM SE LAHKO ŽENSKA ZALJUBI V TO LJUBEZEN V TEBI." (Foto: Pinterest)

Ker me dušna partnerka zavrača, je bilo sporočeno, naj poiščem sorodno dušo, hčerko iz prejšnjih življenj, ki sem ji bil oče. V kakšni povezavi sem z B., ki je zelo topla, prijetna, pozitivna oseba? (J.)

»Prvič sta se srečala v življenjih (odnos po sili življenja), podobna je tebi, v njej vidiš samega sebe.«

Hvala. Kaj pa sem s S., s katero sem večkrat sodeloval, je taka prijazna umetniška duša?

»Išči ljubezen (ne osebo), in oseba bo prišla. Zaradi tega, ker boš vedel, kako sta povezana, ne bo nastalo partnerstvo.

S. je karmična. Ti prebudi ljubezen v sebi in do sebe, potem se lahko ženska zaljubi v to ljubezen v tebi. Ponavljaj nagovor:

Jaz sem ljubezen,

in ko bo zanimanje iz tvoje in njene strani, vprašaš, kako sta povezana. Zaradi situacije, v kateri si (razhod z ženo), preveč iščeš žensko, ki te bo potrdila, ne žensko, ki te bo ljubila. Potrditi pomeni, da ženska občuduje tvojo osebnost, ljubiti pomeni, da te ljubi ne glede na to, kakšno osebnost imaš.«

Ja, razumem, hvala. Dobil sem informacijo, da nisem imel pravi pristop do dušne partnerke, zato nima časa zame (zavrača). Preveč sem jo hvalil itd. – je to res ali so samo domneve?

»Postani ljubezen, ne občudovalec osebnosti. Če jo preveč hvališ, se ustraši, da te bo razočarala, ker ni tako popolna.

Prosi za pomoč sebi, ker se sam ne znajdeš, ne za to, ker je ona tako popolna. Njej je pomembneje, da lahko nekomu pomaga, ne pa, da jo kdo poveličuje. Preveč si v ponosu otroka, ne v ponosu očeta. Otrok je ponosen na vse, oče je ponosen le, ko je cilj dosežen.«

Sem v veliki čustveni depresiji, tu mi pa ona (dušna partnerka) ne bo oz. ne more pomagati, ker nimava nič (in vse, samo tega ona ne razume)...

»Ona ti pomaga, ker veš, da je. Ti še pomagaj sebi in sprejmi sebe kot ljubeče bitje. Ti nisi žalosten, ker te drugi ljudje ne marajo, ampak ker svet ni takšen, kot ti misliš, da bi moral biti.

Svet je tam, kjer je, bolj boš ljubeč v sebi, bolj ga boš sprejemal. Pri tem ti bo pomagala MOLITEV VSEH MOLITEV.«

121. SINDROM NEMIRNIH NOG

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "NEMIRNOST TE TIŠČI K DELU, KI GA NI POTREBNO OPRAVITI, KER TI NISI SAMO ŽIVEČE BITJE, SI TUDI LJUBEČE BITJE, HREPENIŠ TUDI PO POTRDITVI OD MOŠKEGA, KER NISI SAMO DELAVKA, SI TUDI ŽENSKA." (Foto: Pinterest)

Imam nemirne noge, zaradi katerih tudi slabo spim. Tako kot sta že predlagala nekoč, izgovarjam v mislih Ganeševo mantro, malo zadremam, a me spet prebudijo noge. Nemirne so pogosto tudi, ko delam Obred celote, pa na transmisijski meditaciji. Vse mogoče sem že poskusila, in meni znani postopki so vedno manj učinkoviti (npr. knajpanje nog, mazanje s kremami) To se mi vleče od poletja, zaradi slabega spanja sem utrujena. Zdravniki poznajo to kot 'sindrom nemirnih nog', zdravijo pa z zdravili za Parkinsonovo bolezen, ki pa pogosto ne pomagajo. Tega ne bi rada jemala. Morda mi lahko posredujeta kakšno mantro? (Me.)

»Sindrom nemirnih nog je pri tebi posledica iskanja popolnosti v sebi.

Povej dušni nagovor:

Jaz sem ljubezen, ne delo.

Zvečer ponovi 5-krat na čakro.

Nemir nastane zaradi popuščanja napetosti, kar telo prepozna kot neustrezno stanje, ker se ne sme sprostiti, da ne bo ogroženo. Nemirnost te tišči k delu, ki ga ni potrebno opraviti. Ker ti nisi samo živeče bitje, si tudi ljubeče bitje, hrepeniš tudi po potrditvi od moškega, ker nisi samo delavka, si tudi ženska.

Pobožaj nogi in jima povej, da sta svoje že naredili, in nič ne more več ogroziti njune sproščenosti. Ta sindrom bo izginil, ko boš imela sebe raje kot delo.«

122. DUŠA ŽIVLJENJA IŠČE PRAVO LJUBEZEN

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "Z OBEMA MOŠKIMA SI SE PRVIČ SREČALA V ŽIVLJENJIH. V TAKŠNEM PARTNERSTVU SODELUJEMO V SKUPNIH ŽIVLJENJSKIH PROJEKTIH, V SRCU OSTAJAMO OSAMLJENI. Z NJIMA USTVARJAŠ NOVO KARMO, NE LJUBEZEN. V TAKŠNEM PARTNERSTVU SLEDIMO NEKIM PRAVILOM, KI BI NAJ VELJALA ZA PARTNERJE, SPOZNAVAMO SEBE, NE PA PARTNERJA, OSEBNOST IŠČE OSEBNOST, DA DOŽIVI IZKUŠNJO SAME SEBE." (Foto: Pinterest)

Moji mami sta pred časom pomagala in odgovorila na nekatera pereča vprašanja. Tudi jaz vaju srčno prosim, če mi lahko pomagata pri nekaterih dvomih. Sem razvezana 10 let, a v dobrih odnosih z bivšim možem. Vsi moški do sedaj so mene zapustili. 7 let sem v vezi z D.-jem., a že precej časa nisem srečna, saj se nekako ne dopolnjujeva. Ves čas sem tudi iskreno opozarjala, kaj bi želela, da je drugače, a se ni nič spremenilo, in sem obupala. In se umaknila. Nimava veliko (vedno manj) skupnih aktivnosti, kar bi naju dopolnjevalo. Pred kakšnim letom je sodelavec, ki je štiri leta mlajši od mene, začel izkazovati res zelo majhne pozornosti do mene, ki pa mi niso povedale veliko. Vendar se zadnje čase to stopnjuje v neko nenavadno povezavo, in se mi dozdeva, da nekaj čutim do njega, čeprav sem človek, ki se prehitro naveže. Zdaj sem se pa res ustrašila, saj imam slabo vest pred partnerjem, da počnem nekaj za hrbtom. S partnerjem sva se ravnokar vselila v novo bivališče, kar pomeni, da sva finančno odvisna, žal pa trenutno res ne čutim do partnerja ljubezni, kar pa traja že kar nekaj časa. Prosim za pomoč pri razjasnitvi mojih partnerstev. (A.)

»Si duša življenja, ki razvija sveto ljubezen do življenja in skrbi za obstoj življenja. Resnično ljubezen v  partnerstvu lahko doživiš s sorodno dušo. Sorodne duše so krvni sorodniki iz prejšnjih življenj. V partnerstvu s sorodno dušo ne častimo samo osebnosti partnerja, ampak čutimo tudi njegovo dušo.

Ljubezen ni nagrada, je dejanje življenja. V življenju je že preveč modrosti, ki le tolaži, premalo pa ljubezni. Ljubezen s sorodno dušo deluje iz življenja v življenje. Ker iščemo pot v lastno dušo, iščemo partnerja, s katerim imamo dušno sorodstvo.

Ljudje pogosto iščemo ljubezen napačno. Iščemo osebnost, ki jo bomo častili, ne pa ljubezen samo. Ker smo preveč oblastni v osebnosti, nam pomaga , da se posvetimo v zavest ljubezni. S posvetitvijo v OBRED SVETE LJUBEZNI ZA ŽIVLJENJE dobimo mantre, ki čistijo karmo ljubezni in prikličejo v naše življenje točno določeno sorodno dušo, s katero opravljamo skupno življenjsko nalogo in uživamo v medsebojni podobnosti in ujemanju.

Bivši mož in D. nista s teboj dušno povezana. Z obema si se prvič srečala v življenjih. V takšnem partnerstvu sodelujemo v skupnih življenjskih projektih, v srcu ostajamo osamljeni. Z njima ustvarjaš novo karmo, ne ljubezen. V takšnem partnerstvu sledimo nekim pravilom, ki bi naj veljala za partnerje, spoznavamo sebe, ne pa partnerja, osebnost išče osebnost, da doživi izkušnjo same sebe.

Tvoje poslanstvo v ljubezni je spoznati sorodno dušo. Šele s sorodno dušo doživiš smisel obstoja ljubezni. Ljubezen ni več samo povezovanje osebnosti, ampak tudi občutek posebne povezanosti s to osebo, ker jo poznamo že iz prejšnjih življenj kot našega starša ali otroka.

Ti lahko spoznaš pravo ljubezen s sorodno dušo, in vsako prepričanje, da to ni potrebno, je zaman. Odreči se pravi ljubezni zaradi iskanja ravnovesja v življenju je največja zmota v človeštvu.

Tvoj sodelavec je tvoja sorodna duša, je tvoj oče iz prejšnjih življenj, ti ste mu bila hči. Šele z njim bi prvič v življenju lahko doživela pravo ljubezen.

Da boš lahko našla sebe kot ljubezen, se lahko posvetiš v OBRED SVETE LJUBEZNI ZA ŽIVLJENJE in začneš svet doživljati kot ljubeče bitje, ne samo kot živeče bitje.«

Najlepša hvala, sicer sem res šokirana, ker sem še pred vama vprašala astrologinjo X., in mi je povedala čisto nasprotje – da ta sodelavec enostavno ni primeren zame!

»Lepo je, da slediš astrologiji in tako iščeš širšo resnico o življenju in človeški ljubezni. DUŠNA ljubezen ni več zavest življenja, je zavest ljubezni, kjer ne najdemo več ujemanja z astrološkimi napovedmi, dokaz: uspešna dušna partnerstva, kjer imata partnerja neujemajoči astrološki znamenji. Astrologija je dober poznavalec naših osebnosti, ne poslanstva duše. Ljubezen je nad osebnostjo, zaradi ljubezni se bosta oba spreminjala. Vsi se rodimo zato, da iščemo ljubezen. Do sedaj je še nisi našla. Seveda on ni tvoja edina sorodna duša, vendar v tem življenju iščeš očeta iz prejšnjih življenj.«

(se nadaljuje: https://www.heragea.com/444272646, 74. PROŠNJA ZA POMIRITEV PARTNERSTVA PO SILI ŽIVLJENJA)

123. LJUBEZEN, ALI PARTNERSTVO ZA VSAKO CENO?

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "SEDAJ LJUBIŠ LJUBEZEN BOLJ KOT PARTNERSTVO ZA VSAKO CENO. PRETRESLO TE JE SPOZNANJE, DA RESNIČNO VSTOPAŠ V NOV SVET, KJER NE BOŠ ISKALA SAMO VARNOST, AMPAK PRAVO LJUBEZEN." (Foto: Pinterest)

Sporočeno je bilo, da sem duša življenja, ki v ljubezni išče sorodno dušo (očeta iz prejšnjih življenj), ne dušnega partnerja. Redno izvajam mantre (OBRED SVETE LJUBEZNI ZA ŽIVLJENJE), molitev in prošnjo, meditacijo enkrat tedensko. Nekih večjih sprememb ni v partnerstvu, čutim se ujeta (z D.-jem imava zvezo po sili življenja, je sporočeno). S sorodno dušo (sodelavcem) je pa tudi čudna situacija, saj sem mu ob neki poslani fotografiji postavila vprašanje, če se imava kaj pogovoriti. Odpisal je: 'Prav nič.' In dodal, da je ugotovil, da moje fotografije ne dosegajo njegovih. Najprej sem vzela to, kot da se je ustrašil, sedaj ko ni več fotografij, se mi pa dozdeva, da se je res samo hecal z menoj. Verjetno sem glede na povedano pri vas imela vseeno malo prevelika pričakovanja. Zavedam se pa, da se spremembe počasi dogajajo. (A.)

»Sorodnih duš očetov imaš več. Če je ta sorodna duša še preveč v življenju in še ne išče prave ljubezni, bo prišel oče (iz prejšnjih življenj), ki te išče.

Ni bilo igranje, tudi on je čutil posebno povezavo, da si je sploh dovolil, da ti kaj pošilja. To se dogaja na nezavednem nivoju. Tako ti je pomagal na poti prebujenja, in tudi ti lahko njemu pomagaš, da mu ob priložnosti poveš, da iskanje ljubezni ni napaka, ampak smisel življenja. On je oče, ki mora pokazati otroku, da je vedno boljši in močnejši ('tvoje fotografije ne dosegajo njegovih'), ker misli, da moramo biti močni, da lahko preživimo. Ne dojema še, da je nemoč pomembnejša kot moč, ker nas uči ljubezni.

Sedaj se dogaja preobrazba v tebi, ko se bo tu končala, se lahko začne v zunanjem svetu.

Dušni nagovor zate:

Jaz sem ljubezen,

ki išče ljubezen.

Če lahko, zapisuj svoje notranje doživljanje, ker boš delovala bolj mirno in tudi prej našla mir. Drugače se bo tvoj nemir navzven kazal kot raztresenost.«

ČEZ TEDEN DNI... Danes je zame zelo težek dan. Sicer tudi pišem dnevnik, delam po navodilih, a danes je res hudo. Vem, potrpljenje je potrebno, a danes je bolečina zelo huda. Ne vem, zakaj res veliko čas mislim na M.-ja (sodelavca, sorodno dušo). Enostavno zelo se moram koncentrirati, da preusmerim misli. Zadnjič je odgovoril na moj mail, prijazno, tudi z lepo fotografijo, povedal, da je bila zadnjič šala, a sam od sebe več ne piše. Razumem, kar ste napisali, da ni morda pravi, a enostavno mi je hudo. Hudo je tudi, ker še doma nisem začutila, da je pravi čas, da naredim kak korak (sploh mesec december), čeprav se mučim...

»Trpiš, ker se imaš za žrtev življenja, ne pa za iskalko ljubezni. Ti si potrjena v življenju, ne v ljubezni. Iskati ljubezen pomeni spreminjati življenje, ker življenje brez ljubezni postane naš grobar. Zavedaj se, da je ljubezen tudi v tebi, ne samo zunaj tebe. Poišči to ljubezen v sebi kot tvoje največje bogastvo. Dušni nagovor: 

Ljubim ljubezen

in ljubim sebe,

ki sem ta ljubezen.

Izrečemo, kadar smo prestrašeni, da ne opravljamo svojega poslanstva kot človek, ker ne vemo, da smo tudi duša.  

Partnerju daj priložnost, da on sam spozna, da je odhod najboljša rešitev. Ne išči popolnosti, kako se naj to zgodi.

M.-ju pokaži, da si iskalka ljubezni, ne občudovalka njegovih slik. Kako? Da ga po vsaki poslani sliki vprašaš: 'Zakaj bi midva skupaj občudovala to sliko, saj nisva par in nisva prijatelja?!'

Čas je, da se odločiš, zakaj išče elektronsko bližino s tabo, ne pa fizično. Tako bo ozavestil svoje početje in naredil korak naprej in ne bo več imel samega sebe za pomembnejšega od ljubezni.«

ČEZ DVA TEDNA... V času od zadnjega javljanja moram reči, da mi je kamen od srca padel, ko sem prebrala, da sem žrtev, in sem resnično postopoma začela počasi delati na sebi. Počasi se začenjam zavedati sebe v moji stari luči, brskam, se sprašujem, dobivam odgovore, uživam v raziskovanju, skratka, mi je v redu. Kar se tiče odnosa s partnerjem D.-jem, lahko tudi rečem, da se enostavno rojevajo dogodki, kjer se vedno bolj zaveda, da se razhajava. Čeprav moram reči, da je danes ponovno zelo težek dan, saj so prišle na dan stare obtožbe, bolečine, in sem spet precej razdražena. Hkrati prihaja na površje razum, grize me vest, ali sem se prav odločila, da zaključim vezo. Najbolj prihaja do problema glede vzgoje mojega sina (iz prejšnjega zakona), saj njegovih očitkov glede moje vzgoje res ne morem poslušati. Potrpežljivo delam na sebi in čakam, molim za odgovore in za čim manj mučen razplet. Kar se tiče M.-ja, sva zadnjič govorila v službi kar dve uri, izkazal se je kot dober človek, govorec, zelo inteligentna in sočutna oseba. Nekako sem ga res začutila in mislim, da tudi on mene. Ob božiču sem mu tudi podarila skodelico s svojim napisom, kar sva tudi zelo lepo v živo izpeljala. A ker doma nimam razčiščenih zadev, enostavno NE upam narediti več. In kot da bi on čutil, tudi sam ne naredi več...

»Ne čakaj na njega, vprašaj svoje srce, če mu imaš kaj povedati. Če ljubezen mora čakati, prinese konec, ne začetek nečesa novega. Življenje naj počaka, ne ljubezen, ki se želi udejanjiti v tem svetu, ki je tako brez smisla. Pomoč bo prišla, čim boš tudi ti kaj naredila. Ne boj se ljubezni. Za ljubezen ne boš prosila, le povedala, kar že veš, da sta sorodni duši. On bo razumel, da je izjava resnična, in bo lažje pogledal globje v svoje srce. Ni pomemben njegov odgovor, pomembno je, da bo tudi on lahko prebudil svoje srce.«

ČEZ MESEC DNI... Od zadnjega javljanja dalje globje razumem, kako imeti rad sebe, saj res precej delam na sebi in tudi počnem stvari, ki me veselijo. Tako da sem od zadnjega javljanja precej bolj radostna, čutim ljubezen znotraj sebe, hvaležna za ta spoznanja. Me pa ponovno muči to partnerstvo po sili življenja z D.-jem. Kako dolgo se bomo mrcvarili v tem stanju? Jaz sem sicer dala povode D.-ju, da gre, da ne morem več, a očitno je premalo. Moram narediti sama več? Sam je rekel, da do junija naj vzdrživa skupaj. Ali delam naprej na sebi in pustim stanje, kot je, ali kaj ukrenem? M.-ju sem dala vedeti, da mi je veliko pomagal preko fotografij, da nase in na svet s pomočjo njegovih fotografij gledam drugače. Odgovoril je s šalo, češ da saj menda ni tako hudo, in je dodal rek, da v življenju ni pomembno, da najdemo sebe, ampak da sebe kreiramo. V službi komunicirava zgolj o službi, a več kot v preteklosti. Ali naredim naslednji korak pri M.-ju ali pustim in vzamem njegov del v mojem življenju samo kot pomoč pri mojem razvoju?

»D. bo odšel, ker tudi sam ne vidi več ljubezni. M.-ju lahko odgovoriš, da v sebi iščemo ljubezen do življenja in ljubezen do ljubezni, in več kot imamo ljubezni v sebi, lažje ljubimo. Ljubezni ne kreiramo, ker ljubezen je. V sebi lahko kreiramo moč, ki nas ohranja žive na silo, ljubezen nas ohranja žive brez sile.

Povabi ga na kavo kot prijatelja. Zaradi tega se bo moral odločiti, ali bo poglabljal ta odnos ali ne. Tako boš jasno izvedela, ali išče le tvojo pozornost in ne ljubezen. Če bo sestanek sprejel, ga vprašaj, ali živi kar brez ljubezni. On ima raje ljubezen do dela kot ljubezen do ljudi, ker ne želi biti razočaran.«

Moram povedati, da sem čisto šokirana, ker se stvari z M.-jem res čudno odvijajo, in čutim, da moram zadevo prekiniti. V prejšnjem tednu mi je uredil nek nakup, in sem videla, da mi ni zaračunal kabla. Ko sem ga po sms-u vprašala, koliko sem dolžna, je rekel, da glede na to, da so kabli primerni za samomore, jih ne zaračunavajo... Ko sem obnemela nad odgovorom, sem napisala, da me zanima, kakšen bi šele bil odgovor, če bi ga sodelavka v znamenju zahvale za uslugo povabila na pijačo. Odgovor je bil: 'Ne.' Hočem reči, da nimam več moči za takšno igro, res ne. Itak sem veliko stvari počela, ker sem nekako dobila vaše impulze, kaj storiti, ker se mi je zdelo, da je v vsakem primeru moj razvoj in napredek rasti ob sorodni duši, a zdaj se mi pa zdi že malo prenaporno za moja čustva. Ne vem... Vljudno vaju prosim – glede na to, da mi je ati umrl pri devetnajstih – zanima me, ali moram še v zvezi z njim kaj razčistiti? Ali bi lahko bilo tudi to atijev nepričakovan odhod povezan z mojimi partnerskimi odnosi? Delam na sebi, ljubim sebe, a očitno je treba še veliko, saj sem trenutno psihično precej nestabilna...

»Sedaj si dobila odgovor, ki je že v prejšnjem sporočilu napisan, da M. ne išče ljubezni, ker se boji biti razočaran, in se tolaži z delom. Kar pomeni, da zaradi tega ne moreta iti v partnerstvo, ki bi z njegovim odpiranjem srca lahko bilo. To, da postavlja delo nad ljubezen, ni samo boleče zate, ampak tudi za Očeta, ki ljubi. Oče te še vedno prosi, da M.-ja mehčaj z vprašanji, kot je to, ali živi kar brez ljubezni. On išče samo moč v človeku, in ravno ta moč ga bo pogubila, ko bo najmanj pričakoval.

Ti si ljubezen, ki išče ljubezen, ti nisi moč, ki išče moč, zato ti njegova zavrnitev lahko prinese žalost zaradi njega (kako ne more odpreti svojega srca), ne zaradi sebe. Trenutno vidi v tebi žensko, ki išče moč v svojem ženskem spolu, ne tvojo dušo, ki je ljubezen vajinega sorodstva.

Očetov odhod ne vpliva na tvoje partnerstvo. Zahvali se mu:

Hvala oče, ker si bil moj oče,

čeprav si me hitro zapustil,

hvala za vsak dan, ko sva bila skupaj.

Za partnerstvo je pomembnejša ljubezen, ki je v tebi in se ni še prebudila. Pomoč bo prišla tudi zate, ko boš ljubila sebe kot ljubezen, ne kot moč.

Dušni nagovor zate: 

Jaz sem ljubezen,

ki išče ljubezen.«

ČEZ MESEC DNI... Jaz sem trenutno spet na tleh. Splet vsega me duši, verjetno ponovno problem nezaupanja vase in premalo ljubezni do sebe. Zveza z D.-jem je nespremenjena, a sem včeraj našla sms njegove sodelavke, ki sicer popolnoma nič konkretnega ne nakazuje, a me je totalno sesul. Tresla sem se, drhtela, kot da sem izgubila nekaj najbolj dragocenega. Obupno stanje nemoči. Kljub temu da sem se že nekako pripravljala na njegov odhod, me je včeraj dejstvo, da bi me lahko zapustil, uničilo, in nisem prišla k sebi še do sedaj. Ne vem, kako si naj to razlagam. Vedno je polno izzivov v življenju, teža je včasih res velika. Molim in upam, da se zadeve urejajo, nekako težko shajam s toliko bolečine zadnje čase.

»Sedaj ljubiš ljubezen bolj kot partnerstvo za vsako ceno. Pretreslo te je spoznanje, da resnično vstopaš v nov svet, kjer ne boš iskala samo varnost, ampak pravo ljubezen.

Molitev sebi za ljubezen v partnerstvu:

MOLITEV ZA LJUBEZEN V PARTNERSTVU

Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen v partnerstvu,

jaz nisem delo, ki išče delo v partnerstvu.

Jaz in ti nisva delo, ki išče delo,

jaz in ti sva ljubezen, ki išče ljubezen.

Hvala za molitev.

Ponavljaj 21 dni.«

124. MOJ KARMIČNI PARTNER

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "PARTNERJA LAHKO OSTANETA SKUPAJ, ČE OBA SKUPAJ IŠČETA ŽIVLJENJE, ALI OBA SKUPAJ LJUBEZEN." (Foto: Pinterest)

Pošiljam še sliko svojega karmičnega partnerja, tega mojega brata iz prejšnjega življenja, za določitev vrste njegove duše in njegovih spolov. Naj opišem, kako on vpliva na mene: vse mi leti iz rok, nabirajo se mi smeti, vse kar čistim, imam občutek, da ne počistim, v glavnem, umirja me njegov objem, simpatične očke, nežne rokice in način njegove komunikacije. Drugače mi pa jemlje še pa še energije. Ker pije preveč alkohola. (S.) 

»Skupaj iščeta srečo, ki ni partnerska, ampak osebna. On v tebi išče, da mu boš pomagala v življenju, ti v njem iščeš, da bi ti pomagal v ljubezni. Skupaj gradita most, ki ne pelje na isto mesto, ker on v tebi išče življenje, ti v njem ljubezen.

Partnerja lahko ostaneta skupaj, če oba skupaj iščeta življenje, ali oba skupaj ljubezen. Prošnja zate:

PROŠNJA ZA MOST LJUBEZNI

Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen,

ti si življenje, ki išče življenje,

prosim, pridi na most ljubezni.

Hvala za prošnjo.

Tudi on je duša ljubezni, in naj išče ljubezen bolj kot življenje.«

Hvala. Energija njegovih jeter je tista, ki zavira energijo mojih jeter. In energija jeter je gonilna sila pri notranjem razvoju človeka. Če ta energija stagnira oz. ne kroži, imaš občutek, da si obstal v močvirju in ne moreš ne levo ne desno, ti živiš na zunaj, energija navznoter pa stoji, in potem energije drugih organov prevzamejo nadzor nad tem, ampak to ni to.

»Zakaj te uničuje njegovo pitje alkohola? Ker vidiš sebe v njem, ne njega v njem. Če ti ne potrebuješ alkohola, zakaj ga potrebuje on? Zato ker sledi sili neodgovornosti tam, kjer ne bi smel biti neodgovoren, to je sili samouničenja, ne sledi pa sili odgovornosti tam, kjer bi moral biti odgovoren, to je sili samoohranitve. Zakaj? Ker ne vidi ljubezni v sebi, le zunaj sebe. 

Ker ni dobil dovolj samopotrditev sebe, misli, da se lahko uničuje, ker ni dovolj priljubljen kot živeče bitje. Biti pohvaljen vedno, tudi ko naredimo nepotrebne napake, takrat smo potrjeni kot živeče bitje. Opitost nas odpelje nazaj v otroštvo, če nam ni bilo dovoljeno delati nepotrebnih dejanj, in smo tako bili nepotrjeni kot živeče bitje.

Trenutno je zanj najtežje iz iskanja ljubezni zunaj sebe spoznati, da je ljubezen tam, kjer je on ne išče, to je v njem. Lahko mu narediš Tehniko letenja duše skozi kozmos (https://www.heragea.com/443367552, 5. TEHNIKA LETENJA DUŠE SKOZI KOZMOS).«

125. ALI JE KRIVA MOJA VZGOJA?

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "ONA NJEGA PRIPRAVLJA NA LJUBEZEN DO SEBE. NIKOLI VEČ NE BO ŽALOSTEN, ČE BO VEDEL, DA ON NI TO, KAR ONA MISLI IN GOVORI O NJEM." (foto: https://ccal.tumblr.com/)

Hudo mi je, ker se snaha obnaša podobno krivično do sina, kot sem se sama do bivšega moža (njegovega očeta). Ali je kriva moja vzgoja, da si je sin poiskal takšno soprogo? (P.)

»On si je poiskal te starše in to partnerko ravno zato, ker se na nekaj pripravlja. Ona njega pripravlja na ljubezen do sebe. Nikoli več ne bo žalosten, če bo vedel, da on ni to, kar ona misli in govori o njem.

Naj v sebi ponavlja nagovor, ko ga ona obtožuje:

DUŠNI NAGOVOR ZA LJUBEZEN V SEBI

V NESREČNEM PARTNERSTVU

Jaz nisem to, kar moja žena misli o meni,

jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen.«

Kako močna je njuna dušna povezava?

»Karmična. Bila sta fant in dekle (v prejšnjih življenjih), ona je zbolela za neozdravljivo boleznijo in umrla, on je trpel, ker je ostal brez nje.«

126. JE IMPULZIVNA

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "ČE SPREJMEMO SEBE KOT POPOLNO BITJE IN PARTNERKO KOT NEPOPOLNO BITJE, IMAMO TEŽAVE, KER MISLIMO, DA NAS PARTNERKA RANI BOLJ, KOT MI NJO." (Foto: Pinterest)

Povedala sta, da sva s partnerko sorodni duši, ona mama iz jaz sin iz prejšnjega življenja. Je impulzivna, zato se večkrat spreva zaradi nepomembnosti, in me kar vrže iz stanovanja. Ali ima najina zveza sploh prihodnost, ker ne vem, ali bom še lahko dolgo prenašal njene izpade? (T.)

»Če sprejmemo sebe kot popolno bitje in partnerko kot nepopolno bitje, imamo težave, ker mislimo, da nas partnerka rani bolj, kot mi njo. 

Ona ne vidi ljubezni tako kot ti, ona želi biti samo potrjena kot majhen otrok, ki še ne ve, kaj hoče, ve samo, da ga odnos do njega boli. Ti od nje pričakuješ, da je boljša od sebe, tako kot oče to pričakuje od svojega otroka.

Ko je impulzivna, je v vlogi ranjenega otroka, ki mu ni mar za pravilnost ali nepravilnost njegovih postopkov, ampak samo za to, ali je upoštevan kot trpeče bitje, ki pa se še ne zna spreminjati. V takšnem trenutku se ne zna spreminjati po tvojih pričakovanjih, želi le, da jo sprejmeš takšno, kot je. Njena zavest se umakne sili, ki ni pripravljena na spremembe, samo na potrditev.

V izbruhu čustev si povej dušni nagovor: 

DUŠNI NAGOVOR OB PARTNERJEVEM IZBRUHU

 Ne želim je raniti,

le sprejeti takšno, kot je,

samo tako bo lahko videla samo sebe,

in se spremenila.

Ne zapuščaj partnerstva prehitro, ker lahko sledi obdobje daljše samskosti. Oba bosta drug z drugim postajala boljša, kot če bi živela sama. Kadar boš ranjen, poišči sebe kot ljubezen z dušnim nagovorom:

DUŠNI NAGOVOR ZA KONEC RANJENOSTI

OD PARTNERJA

Jaz nisem to,

kar moja partnerka misli o meni,

jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen. 

Partnerja bomo zapustili zato, ker ljubi sebe bolj kot nas, ali ljubi drugega, ali ne vidimo več ljubezni v njem; gre za odsotnost ljubezni, ne za naše ali njegovo napačno obnašanje.«

127. DUŠNI PARTNER SE JE POROČIL Z DRUGO

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "Z NJO IŠČE SKUPNO ŽIVLJENJE, IN VIDI LJUBEZEN KOT DODATEK K TEMU ŽIVLJENJU. S TABO BI ISKAL LJUBEZEN, IN BI VIDEL ŽIVLJENJE KOT DODATEK LJUBEZNI. Z NJO MU BO POMEMBEN USPEH V ŽIVLJENJU, LJUBEZEN PA NAJ POTRPI, S TABO BI MU BILA POMEMBNA LJUBEZEN, ŽIVLJENJE NAJ POTRPI." (Foto: Pinterest)

Danes sem izvedela, da se je moj dušni partner pred dvema tednoma poročil s tisto Avstrijko. Kaj to pomeni za mene? Sem ga zdaj dokončno izgubila? (S.)

»Ne, dušnega partnerja ne moreš izgubiti, ker se dušni zakoni ne menijo za človeške. Poročen ali neporočen, on še išče sebe, da bo lahko našel tebe. Ne more še prepoznati tebe, ker še samega sebe ni sprejel kot ljubečega bitja, le živečega. Z njo išče skupno življenje, in vidi ljubezen kot dodatek k temu življenju. S tabo bi iskal ljubezen, in bi videl življenje kot dodatek ljubezni. Z njo mu bo pomemben uspeh v življenju, ljubezen pa naj potrpi, s tabo bi mu bila pomembna ljubezen, življenje naj potrpi.

Dušni nagovor zate:

DUŠNI NAGOVOR, KO NAS DUŠNI PARTNER ZAVRNE 

Ljubim sebe vedno v vsaki situaciji,

tudi ko dušni partner še išče sebe kot ljubezen.

Ponavljaj vedno, ko se boš počutila izgubljeno zaradi njega.

Pomembno je, da ostaneta prijatelja, ker samo tako bo obema lažje, in samo tako se bosta drug ob drugem spreminjala v ljubeče bitje. 

Med čakanjem na njega se obrni k vajini (novi) duši in prosi za dušno ljubezen, ki je združena moška in ženska ljubezen.

Prošnja zate: 

PROŠNJA ZA DUŠNO LJUBEZEN

 

Prosim najino novo dušo za dušno ljubezen,

ki je združena moška in ženska ljubezen,

da on vidi isto dušo kot ljubezen v meni.

 

Hvala za prošnjo.

Z mantrami se dviguješ v dušno zavest, on je samo v človeški zavesti in išče ljubezen po človeško, ne dušno. Spoznanja ljubezni išče skozi karmo življenja. Ti že delaš s karmo ljubezni, njemu se bo zgostila karma življenja, in spoznal bo, da življenje ni več kot ljubezen.

Med tem časom boš s pomočjo molitev, prošenj, manter odstranjevala nepotreben strah pred življenjem in ljubeznijo, in tvoja osebnost bo nagrajena, ker ne bo iskala moč tam, kjer bi morala iskati ljubezen.

Z njim spoznavaš dušno ljubezen, z drugim moškim moško-žensko ljubezen. Ali boš lahko ljubila drugega? Da, ker bo v njem en del ljubezni tvojega dušnega partnerja, zaradi česar boš lahko ljubila to ljubezen v njem.«

128. TESLAMETAMORFOZA

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "SPREMINJANJE ZAVESTI JE NAJMOČNEJŠE IN NAJPREPROSTEJŠE ZDRAVILO, ČE SAMO LAHKO IZPUSTIMO MOČ IN SPREJMEMO LJUBEZEN." (Foto: bukla.si)

Ali bi me lahko pozdravila Teslametamorfoza? (S.)

»Moč energije, ki je tok med ploščo in uporabnikom, je pokazatelj uporabnikove želje po zdravju. To je iskanje sebe kot človeka, in ta predmet nas prepriča, da ta sila je, ker v njem je resnično samo prasila in zavest prasile. Povežeta se obe zavesti prasile, naše in od predmeta. Prazavest nas vrača v stanje prabitja. To je hitra rešitev, ker se vračamo v 1. razred, kjer vse obvladamo, in naši zavesti se ni bilo treba spreminjati. Lahko to delamo, če se zavestno odločimo, da nočemo naprej, vendar izkušnja bo prišla naslednjič brez možnosti vrnitve, saj ne bo več pomagala, ker duša želi naprej, ne nazaj.

Naša zavest se lahko poveže s predmetom le s prazavestjo. Ko nam je enkrat zdravilo, nam naslednjič ni več zdravilo. Ker naša zavest ve, da umira, če se ne spreminja, ne obstaja bitje, ki mu bi bilo to dovoljeno. Rastlina pomaga naši osebnosti, da se spreminja – zelišče, ne droga. Zel odpre bolezen oz. bolečino, in jo potem pomiri kot ljubezen; droga odpre bolečino, in jo pomiri kot silo v sili, ne kot ljubezen.«

Ali se lahko ozdravimo samo s svojo zavestjo?

»Spreminjanje zavesti je najmočnejše in najpreprostejše zdravilo, če samo lahko izpustimo moč in sprejmemo ljubezen.«

Ali nam lahko zelišča trajno pomagajo?

»Ne, ker nas lahko zdravi le ljubezen.«

Kaj pa antibiotiki?

»Antibiotik je strup, ki ga še zmoremo prenesti. Kaj nas lahko bolje pozdravi, strup ali ljubezen? Vsak lahko ljubi sebe kot živeče bitje in kot ljubeče bitje, vedno in povsod.«

129. ROŽA V MENI SPREGOVORI – FLORANOMIJA

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "KO BOŠ ZDRUŽILA ZAVEST ČLOVEKA Z ZAVESTJO RASTLIN, BOŠ LAŽJE LJUBILA LJUDI, IN NE BOŠ VEČ BEŽALA PRED TEM, DA SVET NI POPOLN." (Foto: Pinterest)

Rada sem cvetličarka, nedavno sem odprla tudi lastno cvetličarno, a zakaj me delo cvetličarke in vrtnarke tako zelo izčrpa, da več ne vem, kako naprej? (M.)

»Ne smeš služiti cvetju, ampak cvetje služi tebi.«

Kako naj to dosežem?

»Ko boš spoznala, da je cvetje že v tebi, boš vedela, da s cvetjem daješ ljudem samo sebe. Lahko delaš aranžmaje iz samoraslega cvetja iz divjine. Vzgojeno cvetje je vzgojeno, in ni treba, da je vzgojeno pri tebi, ker ti si le posredovalka sporočil tega cvetja:

MARJETICA: 'Vse slišim, vse vidim, če ljubim.'

MAČEHA: 'Modrost je v žalosti, veselje je v ljubezni.'

KRIZANTEMA: 'Jaz sem pomoč človeku, ki dvomi v sebe.'

VRTNICA: 'Ko sodiš človeka, sodiš mene.'

GERBERA: 'Lepota v meni je tvoja lepota.'

NAGELJ: 'Ljubi sebe vedno, ko vidiš mene.'

LILIJA: 'Če sem jaz resnično na tem svetu, si tudi ti.'

HORTENZIJA: 'Samo počitek v srcu je pravi počitek.'

TULIPAN: 'Jaz sem poljub otroka, ki te čaka, da ga sprejmeš.' Otroku pa sporoča tulipan: 'Jaz sem nemoč, ki je v tebi.'

Posreduj ta sporočila ljudem, napiši jih nad rožami, in vprašaj tudi za sporočila ostalih rož, ki jih prodajaš.«

Kako naj sodelujem z možem pri tem delu?

»Tvoj mož (karmična povezava) ni del tvojega posla, je del tvojega življenja. Če bi delal za tebe, bi bil del tvoje zgodbe, ne tvoja glavna zgodba, kar si kot mož in moški tvojega življenja ne predstavlja. On bi izgubil svojo vlogo partnerja, ker bi se spremenil v delavca.«

Ali je moja naloga, da kot vrtnarka vzgajam svoje rože za prodajo v moji cvetličarni?

»Ne, le pomagaj cvetju, da spregovori ljudem, ne vzgajaj ga, ker to ni tvoje delo. Tvoje delo je vzgajati ljudi, ker boš kot vzgojiteljica ljudi srečnejša kot cvetličarka. Ti si nekdo, ki s cvetjem nagovarja ljudi, ne nekdo, ki sadi in zaliva. S cvetjem ljudem povej, kar jim imaš za povedati, in to cvetje naj ti pripeljejo drugi ljudje.

Cvetja ne potrebujejo samo odrasli ljudje, ampak tudi otroci. Delaj delavnice za otroke in odrasle, kjer jim predstaviš rože. Vsak naj pove, kaj čuti ob tej roži, in potem še ti razloži, kaj mu ta roža sporoča. Ime delavnice: FLORANOMIJA – ROŽA V MENI SPREGOVORI

Kaj otroku pomeni roža?

»Pomoč, da lahko razume samega sebe. Ko otrok nabira cvetje, ozavešča, da je del tega sveta. Če otroku prepovemo trgati cvetje, postane zmeden, ker ve, da to cvetje je zraslo kot zavest, ne kot materija. Utrgan cvet nas pomiri s svojo zavestjo, ne materijo.«

Kako naj potekajo delavnice?

»Nekaj časa gledamo v rožo in jo vprašamo: 'KAJ MI IMAŠ POVEDATI, ČESAR ŠE SAM NE VEM O SEBI?' Potem to, kar slišimo v sebi, zapišemo.

Potem vprašamo rožo: 'ALI SI POVEZANA S KAKŠNO ZGODBO IZ MOJEGA ŽIVLJENJA?' In jo zapišemo, ali povemo.

Na koncu se roži zahvalimo: 'HVALA ZA TVOJE SPOROČILO.'

Namen takšnih delavnic je spoznati vse rože v sebi, in s tem spoznati ljubezen, ki je v nas, in je sploh še nismo spoznali.

Z otroki in odraslimi pojdi na travnik trgat rože. Ker roža te pokliče – tista, ki jo potrebuješ. In potem jih sprašuješ, kaj imajo za povedati. Imej velik travnik, ki se ne kosi, in delaj na njem takšne delavnice.

Prošnja:

PROŠNJA ZA NOVO LJUBEZEN

DO CVETJA IN OTROK

 

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da me pelje po poti nove ljubezni

do cvetja in otrok.

 

Hvala za prošnjo.

Naredi spletno stran, od vsepovsod ti bodo pripeljali otroke.«

Zakaj ljubimo rože, ne ljubimo pa sebe, če pa je sporočeno, da so vse rože v nas?

»Rože nas naučijo ljubezni do sebe.«

Zakaj me cvetličarstvo tako močno privlači?

»Ker so te ljudje razočarali, si začela iskati ljubezen v rožah (v prejšnjih življenjih). To je iskanje ljubezni v bitju, ki ni isto bitje kot mi, je beg iz zavesti, ki nastaja (nova duša), v zavest, ki smo že bili (rastlinska duša). Ko boš združila zavest človeka z zavestjo rastlin, boš lažje ljubila ljudi, in ne boš več bežala pred tem, da svet ni popoln.«

Ali so rože moje poslanstvo?

»Si angelska duša ljubezni, tvoje poslanstvo je delo z otroki, ki nimajo staršev. V prejšnjem življenju si bila v Gvatemali učiteljica v sirotišnici.«

Ali moram še kaj dokončati iz tistega življenja?

»Nad otroci si bila razočarana, ker niso izpolnili vseh tvojih pričakovanj. Tudi v tem življenju boš lahko razočarana nad rožami, če ne boš združila tega dela in dela z otroki (ljudmi).«

130. KARMIČNI BRAT

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "ČLOVEŠTVO JE SAMÓ V MOČI ŽIVLJENJA, V MATERI, V SILI, LE V MALEM DOPUŠČA VSTOP LJUBEZNI, OČETA, ZAVESTI. BREZ TE ZAVESTI OČETA PA NE BOMO MOGLI IZSTOPITI IZ ČLOVEŠKEGA ŽIVLJENJA V DUŠNO ŽIVLJENJE. ZARADI TEGA SE ZAPLETAMO V VEDNO NOVE KARMIČNE ODNOSE, KI NAS POTRJUJEJO V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA." (Foto: Pinterest)

Nekoč sta mi prenesla informacijo o mojem karmičnem bratu M.-ju. Osebno se nama ni uspelo spoznati, a ko se vidiva, navadno v nekem lokalu, me zmeraj opazi, in jaz njega. Ker nočem, da bi dobil napačno predstavo, umikam svojo pozornost. A v tistih kratkih trenutkih začutim močno energijo. Menim, da sva bila verjetno zelo povezana in pazila drug na drugega. Zanima me, ali lahko prejmeta uvid, ali nama je namenjeno poznanstvo v tem življenju. (A.) 

»On bolj išče ljubezen, kot samó poznanstvo, s teboj mu partnerstvo ali ljubimkanje ne bi šlo, ker išče tip ženske, ki samo potrjuje. Čim bi poglobila odnos in šla v prijateljstvo, bi privid te romantične ljubezni na daljavo zbledel. On ne prenese, da bi bila ženska močnejša od njega. Poljubi njegovo sliko in izreci:

DUŠNI NAGOVOR ZA LJUBEZEN, NE MOČ

Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen,

jaz nisem moč, ki išče moč. 

Zakaj? Oba čutita, da imata neko moč drug nad drugim, ne ljubezen.«

Hvala za odgovor. Sama sem to, kar sta mi zapisala, tudi nekako čutila ob srečanjih. A sem upala, da bi morda imela možnost razviti odnos, kot sem ga lahko s karmično sestro P. S poljubom slike nama odvzamem moč drug na drugim? In če torej prav razumem, si zaradi različnega razvoja ne moreva dajati potrditev?

»S poljubom slike karmičnega brata odvzameš moč drugega nad drugim ne popolno, le deloma. Da ne bi drug v drugem občudovala in ljubila samo spomin na skupno življenje. Drug v drugem ne občudujeta zavesti ljubezni, le zavest življenja. Človeštvo je samó v moči življenja, v Materi, v sili, le v malem dopušča vstop ljubezni, Očeta, zavesti. Brez te zavesti Očeta pa ne bomo mogli izstopiti iz človeškega življenja v dušno življenje. Zaradi tega se zapletamo v vedno nove karmične odnose, ki nas potrjujejo v ljubezni do življenja. Če pa je nekdo iz nas rojen, ali smo ga mi rodili, je to že dejanje ljubezni na nivoju duš. Partnerstvo s sorodno dušo je preobrazba ljubezni starš–otrok v partnersko ljubezen, in s tem iskanje ponovitve ljubezni do ljubezni.

Če karmični odnos spremenimo v partnerski odnos, iščemo ponovitev ljubezni do življenja. Povezava nas spomni na skupno življenje, ne skupno ljubezen. To osebo ljubimo, ker ljubimo življenje v njej, ne ljubezen v njej.

Dušno partnerstvo je iskanje Očeta, ki ljubi Mater. Je iskanje iste zavesti Očeta/ljubezni, ki se je v Materi/življenju razdelil v 1 % delež (najmanj) Očeta in 99 % Matere), da bi počasi, skozi različna bitja, prišel do ljubezni Matere v duši, kjer je 44 % Očeta in 55 % Matere (več na https://www.heragea.com/441920654, 56. LJUBEZEN JE ZAVEST IN SILA).

Kdaj se Oče in Mati enako ljubita? Takrat ko nastane bitje duša. To je izravnava ljubezni med Očetom in Materjo: 'Tebe ljubim enako kot sebe.' Sila in zavest sta približno enako zastopana, ko se duša zaljubi v dušo v svetu duš, je stanje velike sreče.

Zaradi igranja vlog si ne ustrezata, ti si človek, ki vedno nekaj pričakuje, on pa želi, da ga nekdo potrjuje točno v tem, kakršen je. Lahko slediš sebi in doživiš izkušnjo z njim, saj zato živimo, da prihajamo do vedno novih spoznanj.«

131. POISKATI SEBE, NATO LJUBEZEN

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "POIŠČI SEBE, POTEM IŠČI LJUBEZEN. DEPRESIJA JE POMANJKANJE LJUBEZNI V SEBI. MOŠKI SE ZALJUBI V LJUBEZEN, KI JO IMA ŽENSKA V SEBI. LJUBEZEN LJUBI LJUBEZEN. HREPENIŠ PO BLIŽINI Z MOŠKIM, KAR JE EDINO PRAV." (Foto: Pinterest)

Kljub stalnim krajšim zvezam ostajam sama pri 40-ih. Presenetila me je pozornost F.-ja, kakšne namere ima? (M.)

»Sta karmično povezana, on občuduje tvoje praznovanje življenja. V tebi vidi lepoto doživljanja sveta. Partnerstvo – da in ne, tebe bi motila njegova pravila, ki jih ne bi razumela.«

Ko sem spet upala, da je končno pravi, pa spet samo karmična povezava! Škoda. Je ločen, zelo vitalen, na položaju. Včeraj sva bila prvič na kavi, me je kar povabil po samo treh dneh dopisovanja. Dve uri in pol sta minili v prijetnem, sproščenem klepetu, kot bi mignil. V živo je tudi izredno simpatičen, prijeten, čeprav je 10 let starejši. Bojim se samo, da se ne bom zaradi tesnobe in depresije, ki me spremljata že 13 let, F.-ja oklenila kot odrešilne bilke. Če mi je že prekrižal pot, da sem trenutno opustila misel na samomor, bi želela, da zrelo pristopim k razvijanju odnosa. Čeprav sem rada sama, me pa zdaj trpinči še osamljenost.

»Kadar nam z dušnim partnerjem in sorodnimi dušami ne gre, lahko praznuješ življenje s karmičnim partnerjem.«

ČEZ TRI MESECE...Ugotavljam, da mi je življenje pripeljalo F.-ja, da bi mi pokazalo, da obstajajo moški, ki gredo z žensko v javnost, ne da bi jih bilo sram, da bi se morali skrivati, da bi jim bilo nerodno. Brez problema me povabi k sebi, (dobro, z otroki je potrebno previdno, da se koga ne prizadene, normalno), sediva na terasi, klepetava, jeva, se smejiva. Kako paše dvojina! Mene leta nič ne motijo, sivi lasje mu pristojijo, je mile narave, prijazen, s smislom za humor, zavzet, predan, svoj poklic čuti in ga dojema enako kot jaz. 

A v pogovoru sva prišla do točke, ko mi je povedal, da se enostavno ne zna ali ne zmore več prilagajati, da sem sicer super punca, ampak da je verjetno preteklo preveč let, odkar živi sam zase (ločitev je bila težka, pravi), samo z otroki, in da ima to debato sam s sabo. Torej sem spet samo ena 'super punca', ki je spet izvisela. Ne vem, ali sem res tako slepa, in ne vidim, kakšno lekcijo bi me življenje rado vedno znova naučilo.

»Tudi F. je moški, ki išče ljubezen. On se zaveda, da je vajina oddaljenost v srcu prevelika, čeprav se osebnosti ujemata. Poišči sebe, potem išči ljubezen. Depresija je pomanjkanje ljubezni v sebi. Moški se zaljubi v ljubezen, ki jo ima ženska v sebi. Ljubezen ljubi ljubezen. Hrepeniš po bližini z moškim, kar je edino prav. M., izgubila si ljubezen do sebe. Ti si se odločila, da greš po daljši poti, ki upošteva samo človeški razum, ne višjo zavest, ki je bolj ljubeča od človeške. Težave nastavlja tvoja duša, ker še nisi ločila sebe od mene. Ko imamo težave, kršimo eno od 8 svetih podob, in imamo premalo ljubezni v sebi.«

(več o 8 kršitvah svetih podob: DUŠNE TEHNIKE, 15. TEHNIKA S PODOBAMI MOLITVE VSEH MOLITEV)

132. IŠČI LJUBEZEN, IN PRIŠLA BO REŠITEV

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "LJUBI GA KOT OTROKA, KER ŠE NI POVEZAN Z DUŠO, PREVEČ JE V ČLOVEŠKI ZAVESTI. IŠČE TE KOT LJUBICO, KER ŽENA JE ZANJ STATUS, NE LJUBEZEN." (Foto: Pinterest)

Ljubezen je res žalost in veselje, če si v takšnem obdobju, ko ne veš, ali je konec z dušnim partnerjem ali samo premor. Zelo sem v dvomih, ali nama je namenjeno biti skupaj v tem življenju več kot le ljubimca – ali pa sem le neučakana? Ali mi lahko še povesta, kakšno delo bi bilo najboljše zame, zdaj delam v kuhinji. (Mi.)

»Ganeš dela za tvojo dušo, ki je žalostna zaradi ljubezni. On (dušni partner) je še bolj v človeški karmi kot dušni ljubezni. Tudi on bo spoznal moč duše in ljubil.

Tvoj osebnostni poklic – imaš ljubezen do kozmetike lica, in takšen poklic bi ti ojačal dušo. Nega utrujene kože je nujna, ker človek slabo skrbi za kožo. Tvoja masaža lica z oljem kadilne bosvelije ojača kožo in dušo. To olje kombiniraš s kokosovo mastjo ali medom. Po takšnem tretmaju s tvojimi rokami se bo koža popravila in duša zasijala.«

Hvala. Ker sem kar energijsko izčrpana, mi je prijateljica svetovala, naj se malo spočijem tudi od manter in nadaljujem po novem letu. Kaj mi vidva svetujeta? Po eni strani ne bi rada prenehala, po drugi pa sem res šibka. In če lahko pogledata za prejšnje življenje, kako sva sodelovala, ker midva sva si vedno bolj tuja!

»Mantranje na prvi stopnji je predvsem tvoja lastna preobrazba, priprava za dušno partnerstvo, in je blagodejno zate in tvojo dušo. Lahko so kakšni stranski učinki, ki pa so vedno prehodnega značaja in z namenom očiščenja.

Vajina izhodiščna inkarnacija je bila konec 19. in v začetku 20. stoletja. On je bil mojster v tovarni gum v Kranju, ti medicinska sestra v bolnišnici. Živela sta v Ljubljani. Bila sta ljubimca, poročena vsak zase. On te je hotel za ljubico, ker ga njegova žena ni ljubila kot moškega. Spoznala sta se, ko si kupovala gume za tasta. On te je povabil na zmenek, ker si ga očarala kot ženska.

On se še vedno preveč zapleta v karmo življenja in ni iskalec prave ljubezni. Ljubi ga kot otroka, ker še ni povezan z dušo, preveč je v človeški zavesti. Išče te kot ljubico, ker žena je zanj status, ne ljubezen.«

Ali to pomeni, da bom še naprej ljubica? Ali je dobro, če nadaljujeva, ali pa kar končava in se predam, pa bo, kar bo? Hudo je brez ljubezni živeti, a da dobivaš drobtinice, tudi ni prijetno.

»Dušnega partnerja nikoli ne zavrni, ker on – to si ti! Kot duša sta eno bitje, dve polovici, ki se dopolnjujeta in se lahko rodita v istem telesu. To je prijeten proces, ki pa ga včasih ovira karma. Tako kot vaju sedaj, ko vaju preganja njegova navezanost na človeško ljubezen. Išči ljubezen, in prišla bo rešitev. Morda kot sorodna duša, s katero boš dobila velik del dušnega partnerstva. Opravljaj OBRED CELOTE in ne obsojaj, ker tako boš okrepila vez med telesom in srcem, osebnostjo in dušo. In začelo se bo odvijati samo od sebe to, kar hoče duša, ne on. Prepusti duši, da opravi to, in dobila boš ljubezen kot nagrado.«

133. PRIHRANKI V TEH ČASIH

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "ZA DENAR JE BOLJE, DA SE V TEH ČASIH SPREMINJA V MATERIJO, KER BO PROIZVODNJA ZASTALA, IN BO VEČJE POVPRAŠEVANJE IN CENE, ZARADI RAZLIČNIH EPIDEMIJ IN VREMENSKIH TEŽAV." (Foto: https://therealleaah.tumblr.com/post/110103631467/xiv)

V situaciji, kot je sedaj v svetu, v gospodarstvu, naju z dušnim partnerjem preganjajo skrbi (čeprav se jih trudiva dati na stran): kaj storiti, da bi najine prihranke na bančnem računu, s katerimi si želiva renovirati hiško, obvarovala pred izgubo? (A., 13. 10. 2020) 

»Ti prihranki na banki niso ogroženi vsaj še 1 leto in največ 3 leta, prav pa bi bilo, da bi, kar želita v zvezi s hišo, nabavila, ker se bodo stvari podražile, ker ne bo več takšnih viškov proizvodnje. Za denar je bolje, da se v teh časih spreminja v materijo, ker bo proizvodnja zastala, in bo večje povpraševanje in cene, zaradi različnih epidemij in vremenskih težav. Ljudje bodo postali obsedeni z vedno novimi virusi, ker bodo spoznali, kako so od njih ogroženi, čeprav so bili že do sedaj, pa se tega niso zavedali.«