DUŠA IN LJUBEZEN 9

125. MENE IN SEBE IZGANJANJE DUHOV

126. KAKO BITI LJUBEČ (IMETI RAJE SEBE KOT MENE)

127. NARCIZEM

128. ZAKAJ TRPIMO?

129. OBOJESORODNE DUŠE

130. POSVETITEV PARVATI V 3. STOPNJO OBREDA CELOTE

131. ISKANJE PRAVE LJUBEZNI NAS SPREMENI

132. PRIHODNOST PLANETA

133. DUŠA SKRBI ZA OTROKOV RAZVOJ

134. VPLIV LJUBEZNI NA ZAVEST

135. FIZIČNA ZDRUŽITEV JE NOVA REALNOST

136. KDAJ SMO PRIPRAVLJENI NA DUŠNO LJUBEZEN

137. REŠITELJICA

138. ŽIVLJENJE ALI LJUBEZEN?

139. LJUBEZEN IN SREČA

140. LJUBEZEN JE NEMOČ

141. NOVI OČENAŠ

142. BOLEZEN JE ŠE NEODKRITA LJUBEZEN

143. MANTRE SO NEMOČ

144. ZAKON PONUDBE IN POVPRAŠEVANJA

125. "MENE" IN "SEBE" – IZGANJANJE DUHOV

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "SAMEGA SEBE NE CENI, KER JE RAZPET MED 'MENOJ' IN 'SEBOJ', MED TEM, KDO JE, IN TEM, KAJ JE, KO SE PREDSTAVI. RAZPET MED 'MENE', KI POMENI, 'KAJ SEM, KI SEM ŽE NAREJEN', IN 'SEBE', 'KI JE OD TEBE/DRUGEGA NAREJEN'. DO 'MENE' NI PRIČAKOVANJ, 'SEBE' IMA PRIČAKOVANJA. 'MENE' VEDNO DELUJE, KOT JE, NE KOT BI MORAL BITI ('SEBE')." (Foto: Pinterest)

Sin B. mi je zaupal, da je zapravil ves denar za to, da se je drogiral "z vsem živim". Pravi, da mu mantra OM ŠAM ŠANÁJI NAMAH OM ne gre, ker v to ne verjame. Vzpodbujam ga, da piše v zvezek, kar se mu zdi, in da riše. Sicer je pa zmeden in ne ve, kaj bi, razen da pravi, da mu zadnji čas vsak dan uspe, da je nekaj minut res srečen. In to si želi nadvse. Sicer je depresiven. Kako mu lahko še pomagam? (E.)

»B. je že pripravljen, da mu lahko narediš naslednjo tehniko, ker je razpet med prejšnjimi življenji – Tehnika letenja duše skozi kozmos...« (https://www.heragea.com/443367552, 5. TEHNIKA LETENJA DUŠE SKOZI KOZMOS)

ČEZ NEKAJ TEDNOV... Sin sprašuje, ali sta lahko v telesu dve duši, in če da, ali se lahko eno izžene. Kako? Moje pojasnilo – jemal je ogromno drog. Zdaj se čisti na zaprtem oddelku. Bo trajalo nekaj mesecev. V sebi ima dvojno osebnost. Tim (druga osebnost) hoče droge in B. pravi, da včasih Tim kaj ukrade. Ima videnja, ki so mu težka. In ve, da se pogosto ne spomni, kaj je delal. Odločen je, da se pozdravi. Kako mu lahko pomagam izgnati Tima?

»Ne more imeti dveh duš, pa tudi dveh osebnosti nima. Njegova osebnost je priklicala samopodobo, ki mu ustreza, ne sprejme celote, slabega in dobrega dela osebnosti. Tim je slaba samopodoba, ki se ne poveže z dobro samopodobo.

B. je mojster karme, kar pomeni, da ima veščine, da se reši sam, vendar se ne želi, ker si ne da nobene samopotrditve. Ker se sam ne ceni, izloči slabo samopodobo. Samega sebe ne ceni, ker je razpet med menoj in seboj, med tem, kdo je, in tem, kaj je, ko se predstavi. Razpet med mene, ki pomeni, kaj sem, ki sem že narejen, in sebe, ki je od tebe/drugega narejen.

Do mene ni pričakovanj, sebe ima pričakovanja. Mene vedno deluje, kot je, ne kot bi moral biti (sebe). Tim je mene in B. je sebe. Tim ima lahko moč nad B.-jem samo, če se B. umakne.«

Kako se lahko B. umakne?

»Tako da se človeška zavest umakne in sprejme zavest rastline – opiata. Prekine se človeška zavest in prevlada zavest, ki se ji reče tamas, ki je zavest materije, ne ljubezni. Zavest materije nima védenja, kam se gre in kaj se išče. Takrat oseba zgubi sebe in izgubi mene, postane droga, ki jo je vzel.

Marihuana in kokain ne odstranita popolnoma človeške zavesti, in le ta začne briljirati nad prebujeno nižjo zavestjo materije ali tamasa. Človek dobi občutek moči upravljanja s to materialnostjo, ki pa sploh ni več pomembna. Vse je privid moči ene zavesti nad drugo, kar povzroči pri človeku vzhičenost, in hkrati pomeni konec iskanja višje zavesti ljubezni. Velik privid, da nič ne more biti pomembnejše od te moči, ki jo doživimo, izniči pomen ljubezni, ki ob takšni moči več ni pomembna. Marihuana ne izniči mene in sebe, le ojača mene, ki je močnejši brat sebe, ki ga popolnoma obvlada.

Naj B. pokliče naj vse svoje vodnike, da ga vodijo, ker če se vodi sam, se uničuje. 

 PROŠNJA VSEM SVOJIM VODNIKOM

Prosim vse svoje vodnike, da me vodijo,

ker če se vodim sam, se uničujem.

Jaz sem osebnost, ki je občudovana,

pa četudi drugi vidijo moje napake,

ker vidijo tudi moje dobre lastnosti,

čeprav tega ne izrečejo.

Cenim sebe kot človeka, ki išče resnico,

ki je večja kot modrost brez ljubezni.

Jaz sem dober in jaz sem slab

in to je moj most do resnice.

Nič ni pomembnejše od mene,

ki ima tudi sebe v ljubezni.

Ljubim sebe v meni,

kot ljubi mama mene, kot bi ljubila sebe.

Prosim sebe in prosim mene,

da sem celota,

ki se dopolnjuje, in se ne izključuje.

 

Hvala.

ČEZ NEKAJ DNI... Sinu sem predala odgovor in prošnjo. Upam, da jo uporablja vsak dan zjutraj in zvečer. K njemu smem iti samo enkrat na teden, da ga vidim, ko imamo srečanja s svojci. B. mi je povedal, da je imel videnje, da bi mu lahko pomagal K. (moj dušni partner). In pravi,  da se bo tistemu, ki ga bo prvega pogledal v oči po zaključku terapije, dan spremenil v noč, in bo šel njegov Tim v njega. Zato me je prosil, da nisem zraven, ker mi ne želi nič slabega, medtem ko si K. lahko pomaga sam.

»K. je idealna izbira za B.-ja, ker sta sorodni duši, in hkrati je tvoj dušni par. Konsolidiral bo slabega in dobrega B.-ja, in res ni potrebno, da si zraven. Tim se bo spremenil v B.-ja, B. misli, da ga bo dal ven, in pri tem naj ostane, ne razlagaj mu drugače.

Dober bioenergetik nam je lahko samo sorodna duša ali dušni par, ker samo v takšnem primeru pomaga skupna zavest ljubezni, ki lahko odstrani vzroke. Sila življenja (bioenergija) odstrani samo simptome, enako kot zdravila, ta težava izgine in pojavi se druga.«

126. KAKO BITI LJUBEČ (IMETI RAJE 'SEBE' KOT 'MENE')

Prepiri, kot jih imava z dušnim partnerjem T.-jem, so preko mere vsakega okusa. Iskreno. Meni ni jasno, kako je možno, da je to odnos duše dvojčice. Veliko veliko bolj sick, kot KARKOLI, kar sem kadarkoli poskusila in doživela. Iskreno. Danes se je ponovno poslovil od mene, ker se mu ne pustim voziti in manipulirati in mu jasno nastavljam ogledalo, ki ga ni sposoben prenesti. Običajno se v takem trenutku vsa tresem in sem iz sebe, danes sem mirna kot špricer, vama pa povem, da ni okusno. (K.)

»Vidva sta preveč oblastna, premalo ljubeča. Kdaj smo potrjeni kot človek? Ko nam nekdo potrdi naš prav. Kdaj smo potrjeni kot duša? Ko dovolj ljubimo sebe

Do sporov v dušnem partnerstvu pride, kadar nimata dovolj ljubezni v sebi, in jo hočeta nadomestiti z ljubeznijo drugega. Dušni partner nam da ljubezen mene do mene, ne pa ljubezen mene do sebe. Užaljeni smo, ker nas ne ljubi v tistem, kjer že tako sami sebe ne ljubimo. Ni problem v pomanjkanju ljubezni njega do nas, ampak mene do sebe. On te ljubi in se čudi, kaj je narobe s tabo, in obratno.

Ljubeča sta lahko, ko imata sebe raje kot mene, ker mene je brez zadržkov. Ko nas partner rani, se vprašamo, kdo je ranjen – mene, ki si želi le svojo vseprisotnost, ali sebe, ki si želi le del ljubezni, saj ve, da je celota v obeh, ne samo v enem.

V dušnem partnerju išči moškega, ne osebo, ki mora imeti več ljubezni, kot je imaš sama. Dušni partner te ima vedno v srcu, ne iščita pa drug pri drugem pravico, le resnico. On ima svojo pravico, in ti imaš svojo pravico, nimata pa skupno resnico, ki ni ne njegova ne tvoja. Nimata dovolj ljubezni v sebi, ker imata sebe za manjvredno bitje, in ne najdeta skupne ljubezni.

Ti misliš, da te T. zapostavlja kot dušno partnerico. On te vidi kot svojo dušo, ne pa kot svojo ženo, ker misli, da ta svet še ni pripravljen na sveto partnerstvo in ljubezen, ki nas premakne v nov svet. Ti kot osebnost trpiš, vendar vajina duša se veseli, ker se iščeta. Ne išči njega kot popolnega partnerja, ampak kot del sebe, ki išče tebe. On je izgubljen, išče še več ljubezni v sebi, samo tako bo on brez moči prišel nazaj k tebi. Kako? Meditacije, molitev, mantre. On išče v tebi mir, ne nemir.«

Oče, ki ljubi: DO SPOROV V DUŠNEM PARTNERSTVU PRIDE, KADAR NIMATA DOVOLJ LJUBEZNI V SEBI, IN JO HOČETA NADOMESTITI Z LJUBEZNIJO DRUGEGA. DUŠNI PARTNER NAM DA LJUBEZEN 'MENE' DO 'MENE', NE PA LJUBEZEN 'MENE' DO 'SEBE'. UŽALJENI SMO, KER NAS NE LJUBI V TISTEM, KJER ŽE TAKO SAMI 'SEBE' NE LJUBIMO. NI PROBLEM V POMANJKANJU LJUBEZNI NJEGA DO NAS, AMPAK 'MENE' DO 'SEBE'. ON TE LJUBI IN SE ČUDI, KAJ JE NAROBE S TABO, IN OBRATNO. NIMATA DOVOLJ LJUBEZNI V 'SEBI', KER IMATA 'SEBE' ZA MANJVREDNO BITJE, IN NE NAJDETA SKUPNE LJUBEZNI. LJUBEČA STA LAHKO, KO IMATA 'SEBE' RAJE KOT 'MENE', KER 'MENE' JE BREZ ZADRŽKOV. KO NAS PARTNER RANI, SE VPRAŠAMO, KDO JE RANJEN – 'MENE', KI SI ŽELI LE SVOJO VSEPRISOTNOST, ALI 'SEBE', KI SI ŽELI LE DEL LJUBEZNI, SAJ VE, DA JE CELOTA V OBEH, NE SAMO V ENEM. (Foto: Pinterest)

Oče, ki ljubi: DO SPOROV V DUŠNEM PARTNERSTVU PRIDE, KADAR NIMATA DOVOLJ LJUBEZNI V SEBI, IN JO HOČETA NADOMESTITI Z LJUBEZNIJO DRUGEGA. DUŠNI PARTNER NAM DA LJUBEZEN 'MENE' DO 'MENE', NE PA LJUBEZEN 'MENE' DO 'SEBE'. UŽALJENI SMO, KER NAS NE LJUBI V TISTEM, KJER ŽE TAKO SAMI 'SEBE' NE LJUBIMO. NI PROBLEM V POMANJKANJU LJUBEZNI NJEGA DO NAS, AMPAK 'MENE' DO 'SEBE'. ON TE LJUBI IN SE ČUDI, KAJ JE NAROBE S TABO, IN OBRATNO. NIMATA DOVOLJ LJUBEZNI V 'SEBI', KER IMATA 'SEBE' ZA MANJVREDNO BITJE, IN NE NAJDETA SKUPNE LJUBEZNI. LJUBEČA STA LAHKO, KO IMATA 'SEBE' RAJE KOT 'MENE', KER 'MENE' JE BREZ ZADRŽKOV. KO NAS PARTNER RANI, SE VPRAŠAMO, KDO JE RANJEN – 'MENE', KI SI ŽELI LE SVOJO VSEPRISOTNOST, ALI 'SEBE', KI SI ŽELI LE DEL LJUBEZNI, SAJ VE, DA JE CELOTA V OBEH, NE SAMO V ENEM. (Foto: Pinterest)

127. NARCIZEM

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "NARCISTIČNE MOTNJE NI, JE LE MOČNA POTREBA PO POTRDITVI, OZ. LJUBEZNI OD ZUNAJ. ČE IMAMO POMANJKANJE LJUBEZNI V SEBI, JO IŠČEMO PRI DRUGIH LJUDEH. VSE MOTNJE, KI JIH IMAMO, SE VEŽEJO NA KRŠENJE 8 SVETIH PODOB." (Foto: Pinterest)

S T.-jem (dušni partner, je sporočeno) sva se danes dokončno, v resnici pa že v torek, razšla. V resnici ni bilo nič novega. Ista zgodba 4 leta. Zalezovanje, dokler ni dobil vse potrebne pozornosti, klicarjenje ponoči, pogosto alkoholiziran in perverzen, brez sposobnosti za ljubezen z žensko preko dneva, v živo, tako fiziološko kot psihološko. Ponoči ponovno klici in e-onaniranje… Občasno sva se zelo kvalitetno in zares pogovarjala, dokler ne bi T.-ja zasedla in posedla njegova dragocena soproga, ali pa kar sam sebe, to mi je zares vseeno, ki je 'uboga, bolna, pomoči potrebna in si zasluži vse'. Soproga se pojavlja in izginja, skladno s tem si mene T. jemlje s police in me nato s silent treatmentom in zahrbtnim tihim zdrsom s scene na polico vrne (narcistični krog zasipavanja s pozornostjo, izkoriščanja in zavržbe po uporabi). Kombinacija teh izkoriščevalskih, narcističnih in žaljivih vedenj me je seveda redno v krogih spravljala ob pamet, in tekla ne bi niti enega kroga, če ne bi zares verjela, da je T. moj twin.

Danes iskreno in zares mislim, da ni, ker menim, da je nemogoče, da se twin tako obnaša. V klasični psihologiji je to prototip bolnega, izkoriščevalskega odnosa, trikotnika z močnimi elementi narcizma, in nima najmanjše veze niti z zdravjem, kaj šele z ljubeznijo. Nikakor ne morem razumeti, kako je lahko nekaj, kar vsi razumemo kot globoko patološko – vzvišeno!?
Midva sva človeka z globoko bolno 4-letno medsebojno izkušnjo, ki je temeljila na lažeh, perverziji, obupu in upanju. Mislim, tudi da sva imela med seboj veliko karme, in osebno čutim, vsaj pri sebi, da sem vso spustila in odpustila. Kakšne 3 dni nazaj zadnje dele. Sebi in vsem vpletenim. Njemu, moji mami, ki je imela veliko pri tem, 'soprogi'. Slednji zares itak nisem nikoli zamerila. Zame je prozorna in jasna kot list želatine.

Mimo nekih mini ego prizadetosti, ki jih človek (v tem primeru jaz) doživi ob narcističnih jojotih ('zdaj si te vzamem s police, zdaj te zavržem'), je to, kar v resnici mislim, da se je zgodilo, naslednje. Mislim, da je T. poročen s šolskim primerom težke narcise. Narcisa je zelo težko zapustiti, ker se te drži kot smrkelj, ker si njegov 'dobavitelj' energije in življenjskih dobrih. In tako se je zdaj na podoben način, kot ga doživlja sam, on lotil mene. Seveda se to ne bi moglo zgoditi, če ne bi imel narcizma v sebi, jaz pa občutljivosti na narcise in narci abuse (kar ob družini, v kateri sem odraščala, seveda je tako). Veliko sem se podučila o tem, in gre za skorajda šolski primer. V vsakem primeru je ozdraveti od tega naporno, in – bolj pomembno – najprej moraš to hoteti. Ob tem sem prebrala, da jih dosti navaden odnos s (težkim) narcisom zamenja za twin flame, ker gre za velike vzpone in padce... (K.)

»Narcistične motnje ni, je le močna potreba po potrditvi, oz. ljubezni od zunaj. Če imamo pomanjkanje ljubezni v sebi, jo iščemo pri drugih ljudeh. Vse motnje, ki jih imamo, se vežejo na kršenje 8 svetih podob (več na: DUŠNE TEHNIKE, 15. TEHNIKA S PODOBAMI MOLITVE VSEH MOLITEV).

Za nastavljanje ljubezni v sebi imamo tri tehnike. 

Če smo z dušnim partnerjem le v človeški ljubezni, ljubimo le osebnost partnerja in njegovo telo. Ni vama potrebno imeti partnerstva, dokler se vajini osebnosti ne predata brezčasnosti vajine dušne zavesti. Vajin partnerski odnos je preveč človeški, premalo dušni. Ko bosta poiskala več ljubezni v sebi, bo tudi za vaju prišla prava ljubezen. Nič ni bolj boleče kot iskanje moči nad dušnim partnerjem.

On ne zaključi karme sorodstva (njegova žena je sorodna duša), ker ne zaupa, da z dušno ljubeznijo dobi še več življenja. Ti lahko prosiš svoje vodnike za novo ljubezen, ker je od dušnega partnerja ne dobiš. Če on ne more naprej, pomeni, da je nesrečen kot moški.«

128. ZAKAJ TRPIMO?

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "LJUDJE TRPIJO, KER MISLIJO, DA NE SMEJO BITI NEMOČNI. NEMOČ JE ZA NJIH PRENEHANJE OBSTOJA, KER IMAJO PREMALO LJUBEZNI 'V SEBI'. ČLOVEK JE DANES NEMOČEN, KER IŠČE 'SEBE' KOT MOČ, NE KOT LJUBEZEN." (Foto: Pinterest)

Če je združitev usoda vsega in vsakogar, zakaj ljudje trpimo?

»Ker združitev kliče tudi po ločitvi. Obstaja dvojnost: obstoj – nedosegljivost. Smrt je neobstoj v tem svetu.«

Ali obstaja končna nedosegljivost?

»Ni prostora, kjer bi bili vsi svetovi nedosegljivi.«

Ali je torej nedosegljivost lahko nasprotje obstoju?

»Ne, obstoj je vedno v svetu, ne izven svetov, zato nima svojega para:

(moč, sila) RAZKROJ ← 

← OBSTOJ 

→ RAZVOJ (zavest, nemoč)

Obstoj išče silo, in postane razkroj; če išče zavest, postane razvoj. Razkroj in razvoj sta par; razkroj je obstoj, ki išče moč, razvoj je obstoj, ki išče ljubezen. Obstoj nima para, ljubezen nima para, sovraštvo ni nepar ljubezni.

Ljudje trpijo, ker mislijo, da ne smejo biti nemočni. Nemoč je za njih prenehanje obstoja, ker imajo premalo ljubezni v sebi. Človek je danes nemočen, ker išče sebe kot moč, ne kot ljubezen.«

Zakaj nič ni »sebi« dovolj?

»Ker ima v sebi ljubezen.«

Zakaj ima nič »v sebi« ljubezen?

»Ker nič ni nič, če nima svojega nasprotja.«

Kaj nastane, ko se združita nič in neskončnost?

»Nastane univerzum – prostor v vesolju, ki ni neskončen, neskončno je to, da nastaja vedno nov prostor.«

Zakaj nastane Bog?

»Ker ljubezen išče čas v prostoru. Čas v prostoru je obstoj, ljubezen išče obstoj.«

Kdaj nastane Bog?

»Ko se ljubezen prvič združi z obstojem, ker prostor začne iskati čas, nemoč išče moč:

NIČ (zavest) + NESKONČNOST (sila) → 

→ PROSTOR (zavest) + ČAS (sila) → 

→ OBSTOJ (sila) + LJUBEZEN (zavest)

Zavest in sila sta par v bitju. Sila ima obliko in ustvarja, zavest nima oblike in ne ustvarja.«

129. OBOJESORODNE DUŠE

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "NOBENO DRUGO PARTNERSTVO NE PRAZNUJE ŽIVLJENJA TAKO, KOT TO. VSA OSTALA PARTNERSTVA SO ISKANJE SEBE KOT LJUBEZNI, LE OBOJESORODNE DUŠE SO ISKANJE SEBE KOT ŽIVLJENJA." (Foto: Pinterest)

Ali sta uspešna hrvaška pevka in njen dolgo pokojni mož (uspešen glasbenik) dušni par, saj se ga ona še vedno spominja kot svoje edine ljubezni?

»Sorodni duši, ona je bila njegova mama in hči, on njej sin in oče (v prejšnjih življenjih).«

Ali se bosta srečala tudi v naslednjem življenju?

»Da.«

Ali se bosta zaljubila?

»Ne, ker nastane praznina že potrjenega sorodstva.«

Poznava še nekaj takšnih parov obojesorodnih duš. Ali lahko morda zapustiš takšno sorodno dušo, če spoznaš svojega dušnega partnerja?

»Ne, ker v takšnem partnerstvu samo si, se samo odzivaš, ne spreminjaš. Močno se potrjuješ v človeškem življenju, ne iščeš duše kot novo življenje, ampak ponavljanje starega.«

Kdaj se srečata obojesorodni duši, primerni za (npr. po spolih in vlogi) skupno življenje?

»Ko želita praznovati ljubezen do življenja, ne ljubezen do ljubezni. Nobeno drugo partnerstvo ne praznuje življenja tako, kot to. Vsa ostala partnerstva so iskanje sebe kot ljubezni, le obojesorodne duše so iskanje sebe kot življenja.«

Zakaj je tako?

»Ker v ostalih partnerstvih čutimo, da moramo spreminjati sebe, samo v tem ne. V tem živimo kot dobri poznavalci svojih in partnerjevih potreb in želja, ki so največkrat privid, niso razvoj v novo življenje. V vseh ostalih partnerstvih spreminjamo svoje potrebe in želje, če jih ne, gre partnerstvo narazen. Seveda jih najlažje spreminjamo z običajno sorodno dušo in dušnim partnerjem.«

Kaj svetujemo paru obojesorodnih duš?

»Nič, ker sta v najmočnejšem prividu človeške ljubezni.«

Kdaj se ta privid izniči?

»Šele v naslednjem življenju.«

Kaj bi se zgodilo, če bi omenjena pevka spoznala svojega dušnega partnerja?

»On bi jo zmedel in hkrati privlačil, mislila bi, da je z njim nekaj narobe. Ker (ona) pozna samo odnos eno v dvojem, ne dvoje v enem – ona misli, da je ona celota. Ker je X. (mož) njo potrdil kot popolno, in ona njega, ne vidi, da je le del celote, ne celota.«

Kje pa je njen dušni partner?

»V Sloveniji.«

130. POSVETITEV PARVATI V 3. STOPNJO OBREDA CELOTE

E. (obrednica 3. stopnje) prosi in sprašuje, ali lahko sodeluje pri posvetitvi Parvati v 3. stopnjo Obreda celote?

»Da.«

Kdaj lahko pričnemo?

»Ob 11. uri. Ob 15. uri opravita dušno poroko Parvati in Šive.

Dušni nagovor:

DUŠNI NAGOVOR ZA ZDRUŽITEV OČETA IN MATERE

 O Oče, ki si ljubezen moža, očeta in sina,

o Mati, ki si ljubezen žene, matere in hčere,

pridita in združita se

v skupni ljubezni do sebe kot duše.«

Kako je mogoče, da človek posveti v dušno ljubezen bitje, kot je Mati Osončja (Parvati), ki živi dva svetova nad človeškim?

»Človek blagoslovi prihod novega Očeta in Matere, ki sta že bila, vendar človeštvo še ni bilo pripravljeno, ker je bolj iskalo silo kot zavest.«

Ali se bosta tudi Oče in Mati Zemlje (Stvarnik/Gospod in Gea/Gospa) morda posvetila v Obred celote?

»Ne, ker Zemlja je Zemlja, ni Osončje. Človek ima razvoj na Zemlji do duše, Oče in Mati, ki sta sveta za Zemljo, nista sveta za Osončje.

Oče in Mati Osončja sta drugačna, nista ponavljanje življenja, ampak nadaljevanje življenja v novi obliki.

Vsaka Oče in Mati imata svoje delo. Oče in Mati Osončja, ki iščeta novo življenje, ne ponavljanje starega, še nimata otrok med ljudmi na Zemlji, imata le pomoč Ganeša. Ljubezen jima prinaša duša Osončja, ne duša Zemlje.

Sveta Oče in Mati (Zemlje) skrbita še za človeško dušo, ne novo dušo. Iščeta še sebe kot ljubezen, zato tudi Jezus in Magdalena ne bosta prišla skupaj.«

Ali Mati Zemlje trpi zaradi pomanjkanja ljubezni z Očetom Zemlje, ki je njen komplementarni partner?

»Da in ne. Ne, ker je on za njo nedosegljiv svet. Da, ker ne razume, zakaj je tako, ker ima samo ljubezen do očeta in sina, ne do moža kot njene celote, ampak do moža, ki ne razume njene ljubezni, ona pa njegove ne. Ne vidita skupno ljubezen, ker ne vesta, da sta eno bitje, ne dvoje bitij.«

Kaj je glavna bolečina Očeta Prvega, ki je Oče ljubezni?

»Karma zavira ljubezen duše.«

Kako lahko izvesta, da sta eno bitje?

»Ko se posvetita v dušno ljubezen.«

Zakaj naj ljubimo svojega dušnega partnerja/partnerko kot vse troje – moža, očeta in sina (ženo, mater in hčer)?

»Skupna ljubezen moža in žene je ljubezen do iste nove duše, skupna ljubezen očeta in matere je ljubezen do istih otrok (istega življenja), skupna ljubezen hčere in sina je ljubezen do istih staršev (iste praduše).«

Oče, ki ljubi: OČE IN MATI, KI LJUBITA (OSONČJA), STA DRUGAČNA OD OČETA IN MATERE, KI ŽIVITA (ZEMLJE), NISTA PONAVLJANJE ŽIVLJENJA, AMPAK NADALJEVANJE ŽIVLJENJA V NOVI OBLIKI. (Foto: Pinterest)

Oče, ki ljubi: OČE IN MATI, KI LJUBITA (OSONČJA), STA DRUGAČNA OD OČETA IN MATERE, KI ŽIVITA (ZEMLJE), NISTA PONAVLJANJE ŽIVLJENJA, AMPAK NADALJEVANJE ŽIVLJENJA V NOVI OBLIKI. (Foto: Pinterest)

131. ISKANJE PRAVE LJUBEZNI NAS SPREMENI

Oče, ki ljubi: NAJBOLJ BOLEČE JE PONAVLJANJE ŽIVLJENJA, KI IŠČE SREČO, NE LJUBEZEN. NE IŠČI SREČO KOT POTRDITEV SEBE OD DRUGIH, AMPAK KOT POTRDITEV SEBE V SEBI. (Foto: Pinterest)

Oče, ki ljubi: NAJBOLJ BOLEČE JE PONAVLJANJE ŽIVLJENJA, KI IŠČE SREČO, NE LJUBEZEN. NE IŠČI SREČO KOT POTRDITEV SEBE OD DRUGIH, AMPAK KOT POTRDITEV SEBE V SEBI. (Foto: Pinterest)

Resnično imam občutek, da sem se nadnaravno potrudila, da bi bila v dobrem dušnem odnosu z dušnim partnerjem Kalom. Vložila sem veliko časa, energije. Čutim, da sem vse to potrebovala in da me je vodil Oče ljubezni, in najina duša. In da še ni čas za naju. Mislim, v tem življenju. Vendar sem dobila zdaj ogromno izkušenj, kako pomagati drugim. In mislim, da je le vprašanje časa, kdaj in na kakšen način bom to prenesla dalje vsem, ki iščejo pravo ljubezen tako kot jaz. Upam, da se bova s sorodno dušo (sinom iz prejšnjih življenj) našla in razvila pravo ljubezen. Včasih pa vendar podvomim, kljub Obredu celote in molitvam, da sem sploh kaj spremenila s ponovnim neuspešnim iskanjem dušnega partnerja. Me je sploh kam  pripeljalo? (Lian)

»Kadar se počutiš izgubljeno, ker sebe ne vidiš več kot dušo, preberi, kaj si v tem času naredila zase:

-  našla si sebe kot ljubezen, ne samo sebe kot življenje;

-  našla si dušo, ki se išče že 103 življenja;

-  našla si ljubezen, ki ni samo človeška, in tako postala boljša kot človek, in še vedno slabša kot duša;

- naučila si se sprejemati spremembe v življenju in ljubezni kot zmagovalka, ne kot poraženka;

-  uredila si svoja prepričanja, ki se te omejevala na poti iz osebnosti v dušo;

-  postala si prava iskalka ljubezni v duši, ne samo iskalka ljubezni v sebi;

-  postala si učiteljica drugim, ki še niso na poti iskanja ljubezni v duši;

-  tvoja duša bo sijala kot zvezda, ko bodo drugi komaj iskali to ljubezen.

Ti misliš, da nisi boljša, uspešnejša, bogatejša, lepša kot drugi, a oni so osamljeni v srcu kot puščavniki v puščavi, ki še vedno iščejo sebe v drugih, in so ranljivi kot ceneni porcelan.

Lian, tvoja duša je hvaležna, tvoja osebnost ni hvaležna.

Nič ni bolj boleče kot ponavljanje življenja, ki išče srečo, ne ljubezen. Ne išči srečo kot potrditev sebe od drugih, ampak kot potrditev sebe v sebi. Ti si celi svet, ki potrdi tebe. 

Izreci dušni nagovor:

DUŠNI NAGOVOR ZA POTRDITEV SEBE V SEBI

Jaz sem celi svet, ki potrdi mene.«

132. PRIHODNOST PLANETA

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "PLANET SE SEGREVA, KER TUDI IŠČE PREOBRAZBO V ZAVEST. ONESNAŽEVANJE PLANETA POMENI SAMO SLABE ŽIVLJENJSKE POGOJE ZA LJUDI. NAJBOLJ SVET ONESNAŽUJE HRANA, KI NI NARAVNA." (Foto: Pinterest)

Skrbi me za preživetje človeštva, kakšna bo prihodnost planeta? (Mar.)

»Naravne nesreče, potresi, poplave, vetrovi kažejo, kako človek v iskanju moči ne najde sebe kot bitje moči, sebe lahko najde le kot bitje ljubezni. Naš planet je sila, ki se tudi preobraža v zavest, in pri tem so premiki trdih struktur potrebni. Planet bo postal vedno bolj pretočen in vedno manj trd, postal bo peščena gmota. Kamnine se bodo vedno bolj drobile, in ker bo vročina previsoka, se bo voda zadrževala le pod površino. Potresov bo vedno več. Poplave in vetrovi bodo odvisni tudi od ljudi, če bodo hoteli vzdrževati staro podnebje.«

Kako bodo hoteli vzdrževati staro podnebje?

»Tako da bodo imeli samooskrbo, ne bodo več prevažali dobrin, postali bodo miroljubni. Plini pospešujejo preobrazbo, če jih ne bo, bo voda potiskala ljudi na določena območja, kjer bodo imeli najugodnejše pogoje v naslednjih stoletjih. Naredila se bodo območja z dosti vode in območja z malo vode. Zato lahko območja z malo vode postanejo neuporabna (preveč onesnažena), in se bo težko živelo na območjih z dosti vode.

Planet se segreva, ker tudi išče preobrazbo v zavest. Onesnaževanje planeta pomeni samo slabe življenjske pogoje za ljudi. Najbolj svet onesnažuje hrana, ki ni naravna, nosi pesticide v tkivo človeka, ki jih ne more več izločati, zato jih skladišči v jetrih, ki omagajo in postanejo le skladišče, ne pa tudi filter za strupe. Ljudje niso več produktivni, so preveč utrujeni, brezvoljni, živijo z zmanjšano življenjsko močjo. Zaradi jeter so starejši ljudje vedno bolj utrujeni od mlajših. Dihajte gozdni zrak, pijte studenčnico, ne iščite energije v hrani, ampak v kisiku in vodi. Voda pomaga odplavljati strupe iz telesa. Jetra obnavljajo nas, nimajo pa programa za obnavljanje sebe, zato jim pomagajmo z naravno hrano. Vsa hrana v trgovinah je onesnažena, tudi biohrana, ker je obdelana s snovmi, ki so deklarirane za hrano, dejansko pa so strup za naša telesa. Najbolje je kupovati hrano pri kmetu, ki jo prideluje zase in oddaja viške pridelka. Če ni velikih količin, odpade potreba po kemični zaščiti.«

(glej tudi: https://www.heragea.com/438601364, 3. EVOLUCIJA)

133. DUŠA SKRBI ZA OTROKOV RAZVOJ

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "STARŠ NAJ IŠČE OTROKA KOT SVETO BITJE, DOVOLJ JE, DA JE NJEGOV OTROK. SAMO PAZI NA NJEGA, PAZI POMENI, DA NI LJUBEČ KOT UČITELJ, LJUBEČ JE KOT STARŠ. STARŠI SO SVETA POZICIJA, NE IŠČEJO RESNICO, NE IŠČEJO RAZVOJ, STARŠI IŠČEJO OTROKOV OBSTOJ, DUŠA SKRBI ZA OTROKOV RAZVOJ." (Foto: Pinterest)

Kako sem kot duša povezana z dušami svojih treh otrok? (E.)

»Otrok išče starša v odločitvah, ki so razvoj. Starš išče otroka, ko išče potrditev svoje razvitosti. To ni ljubezen, to je razvoj življenja – zavest življenja.

Zavest ljubezni: otrok išče starša kot ljubezen – ne razvoj, ampak prisotnost brez sprememb. Starš naj išče otroka kot sveto bitje, dovolj je, da je njegov otrok. Samo pazi na njega, pazi pomeni, da ni ljubeč kot učitelj, ljubeč je kot starš. Starši so sveta pozicija, ne iščejo resnico, ne iščejo razvoj, starši iščejo otrokov obstoj, duša skrbi za otrokov razvoj.

S prvo hčerko J. sta sorodni duši. Ponavljata odnos mati–hči (prejšnja življenja), ker druga druge še nista potrdili v vlogi matere in hčere. Poljubi jo in ji povej, da jo občuduješ. Je duša življenja, ki išče partnerstvo s sorodno dušo.

Hčerko P. doživljaš kot ljubimko, ki noče ljubezni. Vajina povezava je karmična, bili sta ljubimca, ti si takrat bila moški (prejšnja življenja). Potrdi jo kot otroka, ki išče ljubezen, ne kot ljubimca, ki daje ljubezen. Je duša ljubezni, ki išče partnerstvo z dušnim parom.

S sinom B.-jem sta karmično povezana. On je bil tvoj sodnik, ko si v človeški želji za prestižem jemala odvečno hrano ponižnim ljudem, ki bi jo morala predati oblastem (prejšnja življenja). To hrano si prodajala zase. On je bil ljubeč sodnik, ki te ni preveč obtoževal, ampak je v tebi bolj iskal pravo ljubezen, ne človeško slabost. Išči njegovo dušo, ne njegovo delo. On je duša ljubezni, ki išče svojo drugo polovico. Zanj so svet in ljudje neljubeči, zato ni razvil ljubezni do sveta.

Naj ponavlja dušni nagovor:

Ljubiti sebe in ljudi

je most do sreče

Zakaj ima sin psihozo (diagnosticirano)?

»Psihoza je kazen, ko ni ljubezni v meni in ni ljubezni izven mene. Kazen zato, ker nočem duše, osebnost hoče svoj prav, osebnost, ki ljubi sebe kot popolnost v svetu, polnem napak. Osebnost tako lahko ostaja v karmi, ne v ljubezni, ker karma se ponavlja kot delo.

Ker ima duša svoje načrte z vsakim od tvojih otrok (bistvo je v njih, ne izven njih), se vsak od njih mora povezati s svojo dušo. Mantra je ljubezen, ki nas ščiti pred novo človeško karmo, zato je nastal OBRED CELOTE, ki nas povezuje z novo zavestjo in nam omogoča razvoj s čim manj trpljenja. Mantre izvaja vsak sam, da se umirimo v tej sveti vibraciji in začnemo ljubiti sebe kot dušo. PISMO DUŠE je vpogled v srčno, osebnostno strukturo in izhodiščne inkarnacije, kakor tudi v poslanstvo, nalogo oz. poklic v tem življenju. Pismo duše je izvid z diagnozo, Obred celote je zdravilo.«

134. KAKO LJUBEZEN VPLIVA NA ZAVEST

Naša ljubezen se razvija skozi 4 stopnje, ali ta razvoj vpliva na našo zavest?

»1. LJUBEZEN DO POSTAVE je moč spoznanja med jaz in drugi.

2. LJUBEZEN DO LJUDI IN STVARSTVA je moč spoznanja moči in nemoči v obstoju.

3. LJUBEZEN V SEBI je moč spoznanja sebe kot obstoja.

4. LJUBEZEN V DUŠI je moč spoznanja enakosti v duši. To je enakost v ljubezni do ljudi, sveta, sebe. Ista ljubezen je ista (nova) duša, ista ljubezen zato, ker sta isti del iste vsebine in iste oblike.«

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "ISTA LJUBEZEN JE ISTA (NOVA) DUŠA, ISTA LJUBEZEN ZATO, KER STA ISTI DEL ISTE VSEBINE IN ISTE OBLIKE." (Foto: Pinterest)

135. FIZIČNA ZDRUŽITEV JE NOVA REALNOST

Iskreno mislim, da T. (dušni partner, je sporočeno) potrebuje psihiatrično pomoč. Menim, da se ni tak rodil, da pa so ga leta zatajevane čustvene energije in spolne energije, samota, ter zdaj že leta prekomernega uživanja alkohola (vino, občasno pivo), dnevno, pošteno načele. Menim, da ni le notorični lažnivec, kar menim, da počne iz notranje stiske, da ni karakterna črta, ampak, da ima predvsem s spolnostjo zares zares porušeno sliko. Menim, da se je T.-jeva dolgo in globoko zanemarjana in zatajevana spolnost močno obrnila proti njemu. Iskreno, malo je stvari, s katerimi se ne bi spoprijela v življenju s T.-jem. Z alkoholizmom bi se, če bi seveda bil pripravljen delati, z impotenco bi se, s psihiatrično motnjo ne.

Danes je (kot vedno) našel način, da je insceniral klic, rinil vame, hotel pogovor. Na začetku sem ga komaj prenašala, potem me je odprl, kot ponavadi. Vame zasadi želo in ga toliko časa zabada, da pride do energije, ki se je naloka. Na koncu se je pokazalo, kako neskončno bolan in sprevržen je. On človeka ne čuti, ženske ne čuti, reagira samo na nasilje in na sliko na ekranu. Med prepirom, res jasnim in dokončnim prepirom, je začel z masturbacijo. Iskreno in resnično mislim, da je psihiatričen bolnik. Resnično mislim tako. In upam, pri Bogu upam, da mi ni nič. Najmanj kakšna duša dvojčica. Potrebujem pomoč, jaz s tem tipom res ne morem imeti več nič. (K.)

»Žal niti naša analiza ne bo pomagala, ker duša deluje direktno. Sveti zvok mantre spreminja zavest, in s tem materijo, potrudi se z mantranjem. Tako se boš povezala z zavestjo, ki bo imela rešitve zate.

Z alkoholom dobimo silo rastlin, ne zavest, silo, ki omami osebnost in oslabi dušno vez. Zavira vse ljubezni, še posebej osnovno ljubezen v postavi (pravila), ki je prva ljubezen, ki jo je formiralo človeštvo.

V masturbaciji najde moč, ko ni več nobene druge ljubezni. Spolna moč je sila združevanja, in je še močnejša z nekom, ki je ista dušna zavest. On to silo uporabi zase, ne za združitev. Ta sila je tu zaradi potrebe po združitvi, ne zaradi lastne vznemirjenosti. 

Fizična združitev je potrebna, če ne, bosta oba zbolela. Zavračanje dušne ljubezni je zavračanje evolucije, in nazadovanje v nižje svetove, razpad v pradušo, in ponovno iskanje vseh ljubezni od začetka.

On te ljubi in ljubi tvoje telo, ne zna speljati seksa človeško, ker je v premočni sili, že v sili živali, in se ustraši lastne sile. Ustavi ga v samozadovoljevanju in mu povej, da s samozadovoljevanjem se uničuje kot človeško spolno bitje, in se hoče spremeniti v celoto, v bitje, ki se deli (praživali, enoceličarji), ne bitje, ki se združuje. Ni več časa, tako več ne more živeti, ker bo razpadel kot človeško bitje.

Samo fizična združitev vaju bo postavila v novo realnost, ne urejanje življenjskih razmer.«

Oče, ki ljubi: FIZIČNA ZDRUŽITEV JE POTREBNA, ČE NE, BOSTA OBA ZBOLELA. ZAVRAČANJE DUŠNE LJUBEZNI JE ZAVRAČANJE EVOLUCIJE, IN NAZADOVANJE V NIŽJE SVETOVE, RAZPAD V PRADUŠO, IN PONOVNO ISKANJE VSEH LJUBEZNI OD ZAČETKA. SAMO FIZIČNA ZDRUŽITEV VAJU BO POSTAVILA V NOVO REALNOST, NE UREJANJE ŽIVLJENJSKIH RAZMER. (Foto: Pinterest)

Oče, ki ljubi: FIZIČNA ZDRUŽITEV JE POTREBNA, ČE NE, BOSTA OBA ZBOLELA. ZAVRAČANJE DUŠNE LJUBEZNI JE ZAVRAČANJE EVOLUCIJE, IN NAZADOVANJE V NIŽJE SVETOVE, RAZPAD V PRADUŠO, IN PONOVNO ISKANJE VSEH LJUBEZNI OD ZAČETKA. SAMO FIZIČNA ZDRUŽITEV VAJU BO POSTAVILA V NOVO REALNOST, NE UREJANJE ŽIVLJENJSKIH RAZMER. (Foto: Pinterest)

136. KDAJ SMO PRIPRAVLJENI NA DUŠNO LJUBEZEN

Ali vesta, kje se nahaja moj dušni partner in koliko je star? Moj dušni brat je 6 let mlajši, sorodna duša, ki mu je čisto podoben, pa 3 leta starejši - obema se ime začne na J! Moj dušni partner ima verjetno tudi ime na J? (Mo.)

»Dušni partner pride v naše življenje, ko smo nanj pripravljeni. Določene spremembe v zavesti nas pripeljejo do njega.

Dušna ljubezen je najintenzivnejša v spreminjanju samega sebe, zato se mora osebnost na to pripraviti. Kdaj smo pripravljeni na dušno ljubezen? Takrat ko vidimo, slišimo, čutimo sebe kot ljubezen, ki živi, ne kot življenje, ki ljubi. Ljubezen, ki živi, ne zameri, samo oprošča. Življenje, ki ljubi, zameri, ne oprošča. Oprošča pomeni, da sprejme pomanjkanje ljubezni pri partnerju, ker ve, da oba še iščeta ljubezen.«

Oče, ki ljubi: NA DUŠNO LJUBEZEN SMO PRIPRAVLJENI TAKRAT, KO VIDIMO, SLIŠIMO, ČUTIMO SEBE KOT LJUBEZEN, KI ŽIVI, NE KOT ŽIVLJENJE, KI LJUBI, IN SPREJMEMO POMANJKANJE LJUBEZNI PRI PARTNERJU, KER VEMO, DA OBA ŠE IŠČEVA LJUBEZEN. (Foto: Pinterest)

Oče, ki ljubi: NA DUŠNO LJUBEZEN SMO PRIPRAVLJENI TAKRAT, KO VIDIMO, SLIŠIMO, ČUTIMO SEBE KOT LJUBEZEN, KI ŽIVI, NE KOT ŽIVLJENJE, KI LJUBI, IN SPREJMEMO POMANJKANJE LJUBEZNI PRI PARTNERJU, KER VEMO, DA OBA ŠE IŠČEVA LJUBEZEN. (Foto: Pinterest)

137. REŠITELJICA

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "REŠUJE SE VSAK SAM, LJUDJE LAHKO LE IZMENJUJEMO MISLI. ČE SI LAHKO NJEMU ŽENA, LJUBICA, PRIJATELJICA, BREZ DA SI ZRAVEN REŠITELJICA, JE V REDU. ČE SI Z NJIM SAMO ZATO, DA SI REŠITELJICA, NI V REDU." (Foto: Pinterest)

Karmičnega partnerja imam rada, in življenje z njim je to, kar sem verjela, da potrebujem. Imava vzpone in padce kot vsi. On je umirjen v življenju in je stabilen, razen ko se mu dogaja kaj v službi. Jaz pa čutim nemir, ki prihaja z mislijo: 'Nisi še tam, da bi se lahko umirila...' Hkrati pa, ko želim živeti vsakdanje življenje (preživetje), me muči zdravje (alergije). Živim v občutku razdvojenosti, in tako ne živim na polno. Oba sva si priznala, da kljub temu, da sva 14 let skupaj, čutiva drug pred drugim neke vrste sram. Kot da ne upava živeti svojih resnic oz. se težje potrjujeva oz. si s časom dava prav, ko vsak prejme uvid. Predvidevam, da to zato dlje traja, ker sva karmični par. Ali bi s sorodno dušo lažje steklo? Razumem najini poslanstvi, in dokler se bova imela rada, bova skupaj, ker sva se tako dogovorila. A me vseeno zanima, od kod moj nemir, ne bi rada zbolela. Ali se lahko v najinem partnerstvu pomirim ali pa bi bilo za oba bolje, če bi živela s sorodnimi dušami? Sama sicer čutim, da bi s sorodnimi bilo enako, morda bi prej kaj uvidela, a v bistvo bi bilo podobno. (A.)

»Tvoj nemir je zaradi tega, ker si premalo potrjena v svojih vlogah: žena, ljubica, mati, delavka, prijateljica, hčerka. Zakaj? Ker se v teh vlogah vedno spreminjaš v rešiteljico. Ko v vseh teh vlogah ne boš več rešiteljica, ampak samo vloga sama, boš manj napeta, in s tem nemirna. Bodi le življenjska vloga, ki jo opravljaš, ne rešiteljica. Biti rešitelj komu je izredna situacija, ki se malokrat zgodi in redkokateri osebi. Reševati vse in vsakogar je pomanjkanje ljubezni do sebe: 'Vse bom rešila, da me bodo imeli radi.' Tisti, ki te imajo radi, te bodo imeli brez tega, da jih rešuješ. Reševanje nekoga, ki ne potrebuje rešitelja, je zanj nasilno dejanje, odvzemanje sposobnosti, da to zmore sam, in največkrat resnično zmore. Kdor ni ogrožen v življenju, ga ne rešujemo. Ker če rešujemo neogroženega, mu spreminjamo način življenja v nekaj, kar ni on. 

Dušni nagovor:

Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen,

jaz nisem rešiteljica, ki rešuje.

Zakaj nisi rešiteljica? Rešuje se vsak sam, ljudje lahko le izmenjujemo misli. Če si lahko njemu žena, ljubica, prijateljica, brez da si zraven rešiteljica, je v redu. Če si z njim samo zato, da si rešiteljica, ni v redu. Nauči se ob njem postati ne-rešiteljica, le vloga sama, ki je povezovanje svojih misli z mislimi osebe, ki smo ji kakšna ženska vloga: 'Jaz pa sem mislila, da je tako, zato ker...' Ne rešujemo partnerjeve situacije, le pokažemo svoje misli, da lahko on sam z našimi mislimi najde nove rešitve zase. Z njim boš še spoznavala ljubezen do sebe, in ko se ne bosta več občudovala kot moški in ženska, je čas za odhod in iskanje nove ljubezni (o razlogih za odhod iz partnerstva na: https://www.heragea.com/4386013211. NESREČNA LJUBEZEN)

V partnerstvu si pomagaj z branjem naslednjih molitev/prošenj:

PROŠNJA ZA MOST MED NAMA

 

Kadar jaz čutim, sliši, vidim sebe,

ti ne čutiš, slišiš, vidiš, mene.

 

Kadar ti čutiš, slišiš, vidiš sebe,

jaz ne čutim, slišim, vidim tebe.

 

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da te poiščem v sebi,

ne sebe v tebi,

da lahko nastane most med nama,

kadar bova moč kot ljubezen iskala.

 

Hvala za prošnjo.

 

MOLITEV ZA PARTNERJA

 

Jaz imam ljubezen, ki te sprejema

in ti imaš ljubezen, ki me sprejema.

 

Sprejela bom

tvoje potrebe, čustva, misli in želje kot tvoje,

ne kot moje,

in ti boš sprejel

moje potrebe, čustva, misli in želje kot moje,

ne kot tvoje.

 

Čeprav boli,

kadar tvoje potrebe, čustva, misli in želje niso takšne kot moje,

jaz vem,

da sva dvoje bitij,

ki iščeta sebe kot ljubezen,

ne dvoje bitij,

ki iščeta sebe kot moč.

 

Sva žena in mož,

ki iščeva drug pri drugem prostost

tvojih in mojih potreb, čustev, misli in želja.

 

Hvala za molitev.

Pomagaš si lahko tudi z naslednjo tehniko:

MEDITACIJA ZA ISKANJE MIRU

Točka miru je vznemirjenost v pomirjenosti in pomirjenost v vznemirjenosti. Pomirjena pomirjenost je odsotnost od sveta, vznemirjena vznemirjenost je odsotnost zavesti v sili.

V sebi, v mislih ponavljaš:

vznemirjena pomirjenost – pomirjena vznemirjenost,

Prepustiš se miru tako dolgo, kot potrebuješ.

Kdaj pride sorodna duša v naše življenje? Ko smo v srcu tako osamljeni, da imamo občutek, da se je življenje ustavilo. Takrat srečamo dušo, ki tudi išče nas. S ponavljanjem dušnega nagovora:

Jaz sem ljubezen,

ki išče ljubezen,

je naša pripravljenost za ljubezen s sorodno dušo še večja. Karmično partnerstvo je precej iz moči življenja, zato za ljubezen s sorodno dušo nismo pripravljeni in je ne vidimo, ne prepoznamo.

Kako izgovarjamo molitve in dušne nagovore? V mislih ali naglas, samo tako spreminjamo svojo zavest v zavest ljubezni, ki nas osvobaja.

Kako beremo Očetov odgovor? Samo enkrat prebran odgovor je neprebran odgovor, ker za vsemi besedami se skriva mnogo več od človeške besede, odkrije se nova zavest, ki je človek še ne razume, čeprav je edina rešitev zanj.«

138. ŽIVLJENJE ALI LJUBEZEN?

Kako me vidi prijatelj, s katerim sva dušni par (je sporočeno)? (S.)

»Kot žensko, ki vidi sveto ljubezen, ampak on ne verjame, da bi sveta ljubezen lahko zaživela v človeškem svetu.«

Kaj misli on o svoji ženi, ki mu je sorodna duša (je sporočeno)?

»Ona mu daje sigurnost v življenju, da bo vedno ostala z njim. Treba mu je razložiti, da je sveta ljubezen enaka kot človeška ljubezen in več kot človeška ljubezen. Ker on misli, da mu sveta ljubezen ne bo dala tudi tega, kar mu daje človeška ljubezen.«

Zakaj on misli, da mu sveta ljubezen ne bo dala tudi tega, kar mu človeška?

»Če si želi sebe bolj potrditi kot življenje, ne želi spreminjati življenja zaradi ljubezni. Ne verjame, da ga bo nova ljubezen še bolj potrdila v življenju, ker on ne pozna sreče, ki pride kot ljubezen, le srečo, ki pride kot delo/moč.

Poveš mu: 'Kdor išče življenje bolj kot ljubezen, hitro ostari in obupa nad življenjem. Kdor išče ljubezen kot dušo v sebi in drugem, najde življenje v vsem tudi v starosti.'

V iskanju moči življenja izgubimo smisel življenja, ki je iskanje dušne ljubezni kot najvišje možne ljubezni na tem svetu.«

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "KDOR IŠČE ŽIVLJENJE BOLJ KOT LJUBEZEN, HITRO OSTARI IN OBUPA NAD ŽIVLJENJEM. KDOR IŠČE LJUBEZEN KOT DUŠO V SEBI IN DRUGEM, NAJDE ŽIVLJENJE V VSEM TUDI V STAROSTI." (Foto: Pinterest)

139. LJUBEZEN IN SREČA

Zakaj nas privlači ljubezen, moško-ženska ljubezen?

»Kadar iščemo LJUBEZEN KOT SREČO, mislimo, da ljubezen drugega išče našo osebnost, ne ljubezen v nas. Kadar iščemo LJUBEZEN KOT RAZVOJ, iščemo ljubezen, ki ljubi našo ljubezen.

 

Kadar iščemo SREČO V LJUBEZNI, imamo:

- misel: Imam srečo, ker sem osebnost, ki je vredna ljubezni.

- željo: Naj pride nekdo, ki me bo ljubil takšnega/takšno, kot sem.

- občutek: Čutim, da partner čuti/občuduje mojo osebnost.

 

Kadar iščemo LJUBEZEN V LJUBEZNI, imamo:

- misel: Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen.

- željo: Želim si nekoga, ki ima ljubezen, ki vidi ljubezen v meni.

- občutek: Nisva pomembna midva, pomembna je ljubezen med nama.« 

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "'NISVA POMEMBNA MIDVA, POMEMBNA JE LJUBEZEN MED NAMA." (Foto: Pinterest)

140. LJUBEZEN JE NEMOČ

Oče, ki ljubi: NE TRUDIMO SE, DA NAJ BO PARTNER MANJ MOČAN. POTEM BO SAM OZAVESTIL, DA KO IŠČE MOČ, IŠČE LJUBEZEN, KI JE NI, NA NAPAČEN NAČIN – NELJUBEČE. (Foto: Pinterest)

Oče, ki ljubi: NE TRUDIMO SE, DA NAJ BO PARTNER MANJ MOČAN. POTEM BO SAM OZAVESTIL, DA KO IŠČE MOČ, IŠČE LJUBEZEN, KI JE NI, NA NAPAČEN NAČIN – NELJUBEČE. (Foto: Pinterest)

Zakaj ne bi smeli iskati ljubezni zato, da bi potrdili svoja prepričanja in pričakovanja, želje – svojo osebnost?

»Ker partnerjeva napaka ni napaka, je drugo stanje zavesti, ki ni naše. Ljubiti zavest, ki ni ne naše stanje ne naše delovanje, je ponižnost, ki bo stanje moči spremenila v stanje nemoči.

Kako? Pohvalimo, kako je partner v nečem močan, ne trudimo se, da naj bo manj močan. Potem bo sam ozavestil, da ko išče moč, išče ljubezen, ki je ni, na napačen način – neljubeče.«

Ali lahko z močjo najdemo ljubezen?

»Ne, moč išče moč, ljubezen išče ljubezen.«

Zakaj partnerja pohvalimo, kadar z močjo išče ljubezen?

»Da mu pokažemo, da mi z ljubeznijo iščemo ljubezen:

Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen,

jaz nisem moč, ki išče moč.«

141. NOVI OČENAŠ

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "ZAKAJ BI ŠLI V SVET SILE, ČE SMO ZAVEST?!" (Foto: Keman Klasinc – Boč, Očetova točka)

To sta sporočili Očeta, ki ljubi, posredovani 14. 10. 2020 na Boču na Točki Očeta, ki ljubi:

PEKEL ALI RAJ?

Pekel ali raj, to je odločitev,

to ni stanje ali dejanje,

odločitev o cilju,

ali je cilj ljubezen ali moč.

Zakaj bi šli v svet sile, če smo zavest?!

Človeški pekel je spoznanje

o pomanjkanju ljubezni drugih do nas,

sveti pekel je spoznanje

o pomanjkanju ljubezni do ljubezni.

Raj je odsotnost sebe v sili

in prisotnost ljubezni,

pekel je odsotnost sebe v ljubezni

in prisotnost sile.

 

Zakaj?

 

Ker sebe/bitje ima vedno manj sile kot življenje,

bitje ni v peklu, je v zavesti moči.

 

NOVI OČENAŠ

 

Oče, ki ljubiš,

prosim, pridi in mi pomagaj,

da bom jaz lahko pomagal(a) tebi.

 Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da si odpustim:

vse strahove, ki niso sveti strahovi,

vse skrbi, ki niso svete skrbi,

vse ljubezni, ki niso svete ljubezni.

 

Mati, ki ljubiš,

prosim, pridi in mi pomagaj,

saj ljubiš mene bolj, kot jaz ljubim sebe,

in odpusti mi to življenje, ki ni popolno življenje,

ker iščem tebe bolj kot Očeta, ki ljubi,

in iščem človeške starše bolj kot svete starše.

 

Otrok, ki ljubiš,

prosim, pridi in mi pomagaj,

saj ljubiš mojo dušo bolj, kot jo jaz ljubim.

Prosim, poljubi mene in mojo dušo,

kakor jaz poljubljam tebe in tvojo ljubezen. 

 

Hvala za molitev.

142. BOLEZEN JE ŠE NEODKRITA LJUBEZEN

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "BOLEZEN JE LJUBEZEN, KI JE ŠE NISMO SPOZNALI." (Foto: Pinterest)

Na TV sva si ogledala film o poljskem zdravniku Burzynskem, ki deluje v ZDA in brez stranskih učinkov uspešno zdravi maligne tumorje, ki se ne dajo operirati. Ali je ta način zdravljenja raka primeren za človeški razvoj?

»Prav je, da gremo po pomoč takšne medicine, in prav je, da z molitvami spreminjamo tudi svojo zavest, ker ta nova zavest ne povzroča bolezni, ki jo naša stara zavest. Četudi molitve ne razumemo prav in jo ponavljamo, vpliva na našo zavest, in nova zavest začne spreminjati naše življenje. Bolezen je ljubezen, ki je še nismo spoznali. Zdravita samo čista voda in čisti zrak – dotok kisika je čista zavest.«

Ali zdravi tudi primerna prehrana?

»Hrana ne zdravi, ampak nosi gradnike telesa in kisik, ki ga telo porabi za razgradnjo te hrane. Kisik za zdravljenje dobimo z zrakom (kisik otroka), vodo (kisik matere), molitvijo (kisik očeta – čista zavest). Metoda Burzynskega daje kisik matere, je za bolezni matere: spremenjena oblika, tekočine v obtočilih. Kisik otroka je za bolezni otroka: dihalne bolezni. Kisik očeta je za bolezni očeta: psiha.«

Kje dobimo čisto vodo?

»V maternici, sadju, zelenjavi, studenčnica, deževnica.«

Kje dobimo čisti zrak?

»V sebi, ko dihamo zavedno, ne nezavedno.«

Kje dobimo molitev?

»Od Očeta, ki ljubi.«

Kakšno je zavedno dihanje?

»O(M) – vdih, O(M) – izdih. O odpira, M zapira.«

Zakaj vdih in izdih?

»Vdih–izdih je oscilacija zavesti v materijo.«

Kaj pomeni, da so zrak, voda in zavest čisti?

»Pomeni, da so sveti zrak, sveta voda, sveta zavest.«

Zakaj so sveti?

»Ker niso od človeka, so od življenja in ljubezni, od Matere in Očeta, Matere, ki živi življenje, in Očeta, ki živi kot ljubezen.«

Ali prehranska dopolnila lahko preprečijo bolezni?

»Ne, organska hrana ima organski kisik (naravni). S čistimi vitamini in aminokislinami prinesemo trenutni kisik, ki se ne uskladišči in uporabi po potrebi, ampak se uporabi tam, kjer mogoče sploh ni potrebe.«

Zakaj dodajanje manjkajočih peptidov z metodo dr. Burzynskega lahko pozdravi raka?

»Peptidi tudi delujejo trenutno, in če pridejo slučajno v obolelo tkivo, pomagajo. Če ne, ne.«

Kako bi telo samo usmerilo zdravilo tja, kjer ga najbolj potrebuje?

»Samo s prošnjo. Poljubimo svojo sliko in izrečemo:

PROŠNJA ZDRAVILU ZA POMOČ

 

Bolezen, prosim vzemi to zdravilo zase,

ker ostalo telo ga ne potrebuje.

 

Ljubim ljubezen v moji bolezni,

prosim, zdravilo, najdi to ljubezen,

zdravilo je ljubezen,

ki išče bolezen kot ljubezen.

 

Čista voda, čisti zrak in čista zavest,

prosim, ozdravite tisto bolezen,

ki še ni ljubezen.

 

Hvala za prošnjo.«

Kaj zdravi človeka?

»Kisik iz čistega zraka, čiste vode in čiste zavesti.«

Kako zdravijo antibiotiki?

»Če slabih bakterij ne moremo uničiti sami, si obrambne snovi sposodimo od drugih bitij, čeprav te snovi sami tudi imamo, (a) jim ne zaupamo.«

Kako nam pomaga cepljenje proti boleznim?

»Pospeševanje imunosti med prebivalci in kupovanje časa, ki je ostajanje na istem, brez razvoja zavesti. Biološko nam ne škodujejo, škodijo pa razvoju zavesti.«

Ali bo odkrito učinkovito cepivo proti koronavirusu?

»Ne.«

Zakaj?

»S starim smo lahko preslepili življenje, ljubezni pa ne moremo, ljubezni do sebe. Ljudje sicer ne bodo zboleli za dihalnimi težavami, bodo pa dobili drugo bolezen zraka/otroka.«

Kdo ne more dobiti koronavirusa?

»Vsak, ki ljubi sebe bolj kot nekoga, ki ima moč in nima ljubezni do vseh ljudi.«

Kdo dobi koronavirus in ne zboli?

»Test lahko zazna protein tega virusa, ki pa se ne bo aktiviral, ker okolje zanj ni pravo, je pa prenašalec tega parazita. Maske upočasnjujejo epidemijo, ne preprečujejo, ker virus ima čas, in čaka na gostitelja.«

Ali lahko ustavimo (korona)virus?

»Da, tako da ljubimo ljubezen v drugih ljudeh, ne moč v drugih ljudeh. Dihalni virusi so bolezni zraka/otroka. Če virus nima več gostitelja, izumre.«

Kaj naj naredim, da ne bom gostitelj (korona)virusa?

»Dušni nagovor:

Ljubim ljubezen v sebi

in ljubim ljubezen v tebi,

jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen.

Prošnja ljubezni, da ne bo bolezni:

PROŠNJA LJUBEZNI, DA NE BO BOLEZNI

 

Prosim sebe in prosim ljubezen v sebi,

da spoznam vrednost sebe kot življenja

in da spoznam vrednost sebe kot ljubezni,

saj sem otrok Matere, ki ljubi življenje,

in Očeta, ki ljubi ljubezen.

 

Hvala za prošnjo.«

143. MANTRE SO NEMOČ

Oče, ki ljubi: MANTRAMO KOT KLIC PO LJUBEZNI, KI NI KLIC PO MOČI V ŽIVLJENJU. PO MANTRANJU SE MORAŠ POČUTITI KOT LJUBEZEN, KI NE VIDI VEČ SKRBI. (Foto: Pinterest)

Oče, ki ljubi: MANTRAMO KOT KLIC PO LJUBEZNI, KI NI KLIC PO MOČI V ŽIVLJENJU. PO MANTRANJU SE MORAŠ POČUTITI KOT LJUBEZEN, KI NE VIDI VEČ SKRBI. (Foto: Pinterest)

Dolgo časa nisem mogla najti vzroka, zakaj imajo moja oblačila vonj po zažganem, pa čeprav peres, se umivaš, v stanovanju ni nobenega dima. Zdaj vem, da je to zaradi izvajanja manter. Zaradi povečanega in prepuščenega ognja skozi telo, kateri kuri in izžiga vse pred sabo. Potem pa še mogoče nasvet za druge iskalce dušnega para. Ker ob mantranju nastane ogromna vročina zadaj na srčni čakri, in s tem strašanska bolečina na mišici trapezius in ramenih, si po mantranju lahko pomagamo tako, da si v meditaciji polagamo led na hrbet, pomaga zelo. (Si.)

»Mantre so nemoč, ne moč. Mantramo kot klic po ljubezni, ki ni klic po moči v življenju. Poišči nemoč v sebi, in začni z mantranjem kot iskanjem sebe in ljubezni. Po mantranju se moraš počutiti kot ljubezen, ki ne vidi več skrbi. Tvoje telo še ne sledi duši, poljubi svojo sliko in se objemi, kot bi mati objela svojega otroka, in izreci molitev:

MOLITEV ZA NEMOČ

Ljubim sebe kot telo

in ljubim sebe kot dušo.

 

Jaz nisem bojevnik, ki išče moč,

jaz sem ženska, ki išče moškega,

moškega, ki ima ljubezen,

ne moškega, ki ima moč,

ker najmočnejši je moški, ki ima ljubezen,

in najranljivejši je moški brez ljubezni.

 

V sebi iščem nemoč,

ker v nemoči sem ljubezen,

v moči sem bojevnica.

 

Hvala Očetu, ki ljubi in išče celoto moje duše.

Vodstvu Očeta se prepustimo tako, da poiščemo nemoč v sebi.«

144. ZAKON PONUDBE IN POVPRAŠEVANJA

Oče, ki ljubi:

Oče, ki ljubi: "VELIK DOBIČEK NI ZASLUGA PODJETNIKA, JE ZNAK, DA SE JE ZGODILA ZLORABA PRAVICE DO PLAČILA DELAVCA, PRAVICE DO PRAVIČNE CENE." (Foto: Pinterest)

Ker se francoski predsednik zdi en bolj demokratičnih svetovnih političnih voditeljev, me zanima, ali je on primer ljubečega voditelja.

»Ne, ker ščiti moč kapitala, boji se uvesti davke na dobiček, medtem ko je na delo veliko davkov. Dobiček je največji davek na delavčevo delo. Če delavec daje za pokojnino, zdravstvo in državo, naj tudi dobiček daje za zdravstvo, pokojnino in državo. Velik dobiček ni zasluga podjetnika, je znak, da se je zgodila zloraba pravice do plačila delavca, pravice do pravične cene.

Zakon ponudbe in povpraševanja (svobodno oblikovanje cen) je spravil ljudi v nekvalitetno življenje. Cena naj bo pravična, nikoli višja in nikoli nižja, in borza, ki je igra (ni resnično življenje), bi odpadla. Ljudje ne živijo zaradi in iz denarja, živijo zaradi dobre hrane (ne presežne, vse bolj umetne hrane), in ne živijo zaradi napredne tehnologije, le več dela si z njo nadomestijo in opravijo več komunikacije (hitreje komunicirajo).

Ljudje, ki so bili zelo revni v prejšnjih življenjih, v tem iščejo pretirano bogastvo, ker si želijo neodgovornega razpolaganja z dobrinami – hiše, avtomobile, plovila, obleke, vse z nepravičnimi cenami.«

Kakšno bo njihovo naslednje življenje?

»V deželi, kjer je pomanjkanje.«

Zakaj?

»Da bodo spoznali ponižnost do materije.«

Kdaj smo ponižni do materije?

»Ko sprejmemo hrano, ki nas hrani, in obleko, hišo, ki nas varuje.«

Kaj naj naredimo, da se bo spremenila težnja po zlorabi cen in kopičenju imetja?

»Pomaga že dušni nagovor:

Jaz sem ljubezen, ki išče ljubezen,

jaz nisem moč, ki išče moč.«

Kako naj si pomaga revež, da ne bo v naslednjem življenju (spet) zlorabljal materije?

»Z molitvijo:

MOLITEV ZA KONEC REVŠČINE

 

Moč v meni je ljubezen v meni,

pomoč meni je ljubezen v meni,

nemoč mene je ljubezen v meni.

 

Hvala za molitev.

In življenje se bo začelo spreminjati.«